δεν προκειται να φθηνηνουνε τα σπιτια ... τα ακινητα και τα ιχ στη χωρα ειναι η ιερη αγελαδα για να αρμεγουνε τους φορολογουμενουςΑρχέλαος έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:08Λογικό, διαβάζουμε από το παραπάνω:Stalker έγραψε: 21 Δεκ 2022, 13:57 semi-relevant:
Ακίνητα: Γιατί παραμένουν κλειστά 750.000 διαμερίσματα
Οξύ στεγαστικό πρόβλημα, αλλά 750.000 παραμένουν αχρησιμοποίητες – Γιατί δεν τις εκμεταλλεύονται οι ιδιοκτήτες τους
tl;dr: κυρίως επειδή είτε είναι ρημάδια είτε επειδή δεν θέλουν να μπλέξουν με κακοπληρωτές ενοικιαστές. Το τελευταίο μάλλον σημαίνει υπάρχει πρόσφορο έδαφος να τα αναλάβουν εταιρίες ραντιερομεσαζόντων με price fixing αλγόριθμους και να μην κατέβουν ποτέ των ποτών τα ενοίκια.
Ο Γ.Ζ. κάνει λόγο για 3.000 ευρώ οφειλές ενοικίων και επιπλέον 500 ευρώ κοινοχρήστων για ακίνητο που εκμισθωνόταν αντί 300 ευρώ μηνιαίως. Το ακίνητο ανήκει στον πεθερό του, ο οποίος κρατούσε το ενοίκιο χαμηλά για να μη δυσκολέψει οικονομικά τον ενοικιαστή του. «Ζητιάνος για το ίδιο του το σπίτι. Και όχι μόνο ζητιάνος, αλλά και χρεωμένος», αναφέρει ο εν λόγω χρήστης.
Η δις παθούσα Κ.Α. αναφέρει ότι ενοικιάστριά της στο παρελθόν είχε μετατρέψει το ακίνητό της σε «οίκο ανοχής» και στέκι χρήσης ναρκωτικών. «Οταν έφυγε μας άφησε 1.500 ευρώ οφειλές ΔΕΗ, απλήρωτα ενοίκια, σπασμένη λεκάνη τουαλέτας, αλλά τουλάχιστον μας άφησε τις ψηλοτάκουνες γόβες της, τα κόκκινα φωτάκια της κι ένα κουτί με εσώρουχα!». Πιο πρόσφατα, η ίδια κυρία αναφέρεται σε άλλο ενοικιαστή του ακινήτου της, ο οποίος της παρέδωσε το σπίτι με σπασμένη (και κολλημένη πρόχειρα) πόρτα, απλήρωτους λογαριασμούς ύδρευσης και κοινοχρήστων και κατεστραμμένο πάγκο κουζίνας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επικείμενη κατάρρευση του μπουμερισμού στις ΗΠΑ
Re: Επικείμενη κατάρρευση του μπουμερισμού στις ΗΠΑ
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ο οποίος εξάντλησε με άριστα φύλλα ποιότητα ολόκληρη της διοικητική ιεραρχία που δικαιολογούσε η σχολή του και εξασφαλίστηκε οικονομικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Δεκ 2022, 13:50Ο Αινειάν ήταν μπούμερ αξιωματούχος.Stalker έγραψε: 21 Δεκ 2022, 13:40...παρόλο που έφαγα όλη μου τη ζωή να δουλεύω και να παίρνω πτυχία, και τώρα είμαι με σύζυγο και παιδί στο νοίκι ενώ περιμένω κλιματική καταστροφή και αλτσχάιμερ από τα πολλά μικροπλαστικά στο αίμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Δεκ 2022, 13:24
Και οι αντιμπούμερς ο ορισμός του "εγώ γιατί δεν πρόλαβα να γίνω μπούμερ;"
Μένει να μπει και ο ΑΙΝΕΙΑΝ να την πει στους μιλλενιαλς που δεν έγιναν όλοι αξιωματικοί του ναυτικού.
Καμμία σχέση με τους σημερινούς αξιωματούχους του ναυτικού, ακόμη και με περισσότερα πτυχία.
..και έχει και πτυχία...
Ε ναι, αλλά ο οποιοσδήποτε νεώτερος με τα ίδια ακριβώς ή και περισσότερα προσόντα, παίρνει σαφώς λιγότερα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:14Ο οποίος εξάντλησε με άριστα φύλλα ποιότητα ολόκληρη της διοικητική ιεραρχία που δικαιολογούσε η σχολή του και εξασφαλίστηκε οικονομικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Δεκ 2022, 13:50Ο Αινειάν ήταν μπούμερ αξιωματούχος.Stalker έγραψε: 21 Δεκ 2022, 13:40
...παρόλο που έφαγα όλη μου τη ζωή να δουλεύω και να παίρνω πτυχία, και τώρα είμαι με σύζυγο και παιδί στο νοίκι ενώ περιμένω κλιματική καταστροφή και αλτσχάιμερ από τα πολλά μικροπλαστικά στο αίμα.
Μένει να μπει και ο ΑΙΝΕΙΑΝ να την πει στους μιλλενιαλς που δεν έγιναν όλοι αξιωματικοί του ναυτικού.
Καμμία σχέση με τους σημερινούς αξιωματούχους του ναυτικού, ακόμη και με περισσότερα πτυχία.
..και έχει και πτυχία...
Δεν γράφω κάτι διαφορετικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν ειμαι boomer ... x ειμαι 50αρης ... ασε την γκρινια και στρωσου στη δουλεια ... και να πεθανει κοσμος εσυ δεν προκειται να κληρονομησεις σπιτιDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:12Boomer advice generatornostromos έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:07να στρωσει τον κωλο του να δουλεψει ... το μονο δωρεαν γευμα στον κοσμο ειναι το τυρι στη φακα
Pull Yourself Up By Your Bootstraps 
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
- Sid Vicious
Αλλη μεγαλη πικρα αυτη, μετα τους μπουμερς αναλαμβανουν οι x-ersnostromos έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:16δεν ειμαι boomer ... x ειμαι 50αρης ... ασε την γκρινια και στρωσου στη δουλεια ... και να πεθανει κοσμος εσυ δεν προκειται να κληρονομησεις σπιτιDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:12Boomer advice generatornostromos έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:07
να στρωσει τον κωλο του να δουλεψει ... το μονο δωρεαν γευμα στον κοσμο ειναι το τυρι στη φακα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Dwarven Blacksmith
Δεν πειράζει, είσαι boomer advice generator. Μπορεί να είσαι και ΑΙ, πλέον ποιος μπορεί να είναι σίγουρος.nostromos έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:16δεν ειμαι boomer ... x ειμαι 50αρης ... ασε την γκρινια και στρωσου στη δουλεια ... και να πεθανει κοσμος εσυ δεν προκειται να κληρονομησεις σπιτιDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:12Boomer advice generatornostromos έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:07
να στρωσει τον κωλο του να δουλεψει ... το μονο δωρεαν γευμα στον κοσμο ειναι το τυρι στη φακα
ευτυχως για την ανθρωποτητα ...Sid Vicious έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:20Αλλη μεγαλη πικρα αυτη, μετα τους μπουμερς αναλαμβανουν οι x-ersnostromos έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:16δεν ειμαι boomer ... x ειμαι 50αρης ... ασε την γκρινια και στρωσου στη δουλεια ... και να πεθανει κοσμος εσυ δεν προκειται να κληρονομησεις σπιτι![]()
-
talaipwros
αυτόΛεγεών έγραψε: 21 Δεκ 2022, 13:12Εξαρτάται τι εννοείς ως "ομαλοποίηση". Θα υπάρχουν διαθέσιμα σπίτια; Σίγουρα. Διαφωνώ με αυτό που λέει ο τύπος όμως, κάποιος που δεν είναι αισιόδοξος άνετα βλέπει τους μπούμερς να πουλάνε τα σπίτια τους σε corporations και funds με αντάλλαγμα καλά ποσά για να βγάλουν λίγα χρόνια σε care homes, καταδικάζοντας έτσι τις νεότερες γενιές σε δια βίου ενοικιαστές.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Δεκ 2022, 12:59 Οι ΗΠΑ λογικά θα βιώσουν πολιτική και κοινωνική ομαλοποίηση τις επόμενες 2 δεκαετίες.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:21Δεν πειράζει, είσαι boomer advice generator. Μπορεί να είσαι και ΑΙ, πλέον ποιος μπορεί να είναι σίγουρος.nostromos έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:16δεν ειμαι boomer ... x ειμαι 50αρης ... ασε την γκρινια και στρωσου στη δουλεια ... και να πεθανει κοσμος εσυ δεν προκειται να κληρονομησεις σπιτι
παρε και καμια συμβουλη οσο ειναι τζαμπα ... αυριο δεν ξερεις τι ξημερωνει
αυτο εγραψα στο νανο περι κληρονομιας αλλα δεν το πηρε χαμπαρι ...talaipwros έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:22αυτόΛεγεών έγραψε: 21 Δεκ 2022, 13:12Εξαρτάται τι εννοείς ως "ομαλοποίηση". Θα υπάρχουν διαθέσιμα σπίτια; Σίγουρα. Διαφωνώ με αυτό που λέει ο τύπος όμως, κάποιος που δεν είναι αισιόδοξος άνετα βλέπει τους μπούμερς να πουλάνε τα σπίτια τους σε corporations και funds με αντάλλαγμα καλά ποσά για να βγάλουν λίγα χρόνια σε care homes, καταδικάζοντας έτσι τις νεότερες γενιές σε δια βίου ενοικιαστές.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Δεκ 2022, 12:59 Οι ΗΠΑ λογικά θα βιώσουν πολιτική και κοινωνική ομαλοποίηση τις επόμενες 2 δεκαετίες.
Πρόβλημά τουΓΑΛΗ έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:15Ε ναι, αλλά ο οποιοσδήποτε νεώτερος με τα ίδια ακριβώς ή και περισσότερα προσόντα, παίρνει σαφώς λιγότερα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:14Ο οποίος εξάντλησε με άριστα φύλλα ποιότητα ολόκληρη της διοικητική ιεραρχία που δικαιολογούσε η σχολή του και εξασφαλίστηκε οικονομικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Δεκ 2022, 13:50
Ο Αινειάν ήταν μπούμερ αξιωματούχος.
..και έχει και πτυχία...
Τα αγαθά στην ζωή τα παίρνει αυτός ου έχει την δυνατότητα και την ισχύ να αποκτήσειαποκτησρι και όχι όποιος δούλεψε γι αυτά ή τα αξίζει ..
Αυτό συνέβαινε ανέκαθεν σε όλους τους τόπους και χρόνους στον πλανήτη γη ..και μάλλον θα γίνεται για πάντα
- Dwarven Blacksmith
Εγώ σε πιστεύω. Πάντα ήσουν η φωνής της ειλικρίνειας αυτής της γενιάς.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:26Πρόβλημά τουΓΑΛΗ έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:15Ε ναι, αλλά ο οποιοσδήποτε νεώτερος με τα ίδια ακριβώς ή και περισσότερα προσόντα, παίρνει σαφώς λιγότερα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:14
Ο οποίος εξάντλησε με άριστα φύλλα ποιότητα ολόκληρη της διοικητική ιεραρχία που δικαιολογούσε η σχολή του και εξασφαλίστηκε οικονομικά.
..και έχει και πτυχία...
Τα αγαθά στην ζωή τα παίρνει αυτός ου έχει την δυνατότητα και την ισχύ να αποκτήσειαποκτησρι και όχι όποιος δούλεψε γι αυτά ή τα αξίζει ..
Αυτό συνέβαινε ανέκαθεν σε όλους τους τόπους και χρόνους στον πλανήτη γη ..και μάλλον θα γίνεται για πάντα
έεεετσι, το revenue stream να είναι καλά και οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούνtalaipwros έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:22αυτόΛεγεών έγραψε: 21 Δεκ 2022, 13:12Εξαρτάται τι εννοείς ως "ομαλοποίηση". Θα υπάρχουν διαθέσιμα σπίτια; Σίγουρα. Διαφωνώ με αυτό που λέει ο τύπος όμως, κάποιος που δεν είναι αισιόδοξος άνετα βλέπει τους μπούμερς να πουλάνε τα σπίτια τους σε corporations και funds με αντάλλαγμα καλά ποσά για να βγάλουν λίγα χρόνια σε care homes, καταδικάζοντας έτσι τις νεότερες γενιές σε δια βίου ενοικιαστές.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Δεκ 2022, 12:59 Οι ΗΠΑ λογικά θα βιώσουν πολιτική και κοινωνική ομαλοποίηση τις επόμενες 2 δεκαετίες.
Ήδη έχει ξεκινήσει με εταιρείες στις ΗΠΑ που παλιά μάζευαν airbnbάδικα και πλέον έχουν επεκταθεί και στον τομέα των μεσιτικών.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Ναι ρε Αινειάν, αλλά μην το παίζεις και... ισχυρός. Γιατί αυτό δεν είναι θέμα της δικής σου ισχύος. Όπως δεν ήταν θέμα και των συναδέλφων σου που καβάτζωσαν για περισσότερα χρόνια, πολύ μεγαλύτερες συντάξεις από σένα. Είναι καθαρά θέμα τύχης.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:26Πρόβλημά τουΓΑΛΗ έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:15Ε ναι, αλλά ο οποιοσδήποτε νεώτερος με τα ίδια ακριβώς ή και περισσότερα προσόντα, παίρνει σαφώς λιγότερα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Δεκ 2022, 14:14
Ο οποίος εξάντλησε με άριστα φύλλα ποιότητα ολόκληρη της διοικητική ιεραρχία που δικαιολογούσε η σχολή του και εξασφαλίστηκε οικονομικά.
..και έχει και πτυχία...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 252 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-