!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Δεκ 2022, 23:04 Δεν ξερω κανεναν πλην του goback δλδ που δεν έχει κολλήσει τουλάχιστον μια φορά. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τα τεστ. Εγώ ας πούμε από τότε που κόλλησα πριν σχεδόν 1 χρόνο έχω κάνει μόνο 1 φορά τεστ (ραπιντ σε φαρμακείο) για επίσκεψη σε νοσοκομείο. Μασκα δε φοράω.
Δεν έχω κολλήσει αν και φρόντισα τον μικρό και τον μπαμπά του όταν κόλλησαν εκείνοι.

Παίρνω βιταμίνη d σε πολύ μεγάλες ποσότητες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
maraki2002
Phorum.gr user: maraki2002

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από maraki2002 »

Είμαι και εγώ!!!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 21 Δεκ 2022, 00:06 Εγώ και η οικογένεια μου δεν έχουμε κολλήσει, αλλά είμαστε πολύ militant στο θέμα μάσκα παντού (μόνο Ν95 με καθημερινό ξύρισμα για βέλτιστο φιτ), πλύσιμο χεριών, αλλαγή ρούχων, συναλλαγές με κόσμο κτλ.
Δηλαδή ψεκασμός;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Δεκ 2022, 23:04 Δεν ξερω κανεναν πλην του goback δλδ που δεν έχει κολλήσει τουλάχιστον μια φορά
Αν δεν τον τσιμπησω και τωρα στο κωρονοπαρτι των χριστουγεννων που αναμενεται παρελαση απο τυπους με κουτσουβελα τελειωνουν και οι τελευταιες ελπιδες σας ψεκμπολ :102:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Η φωνή της Αληθειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Η φωνή της Αληθειας »

hellegennes έγραψε: 21 Δεκ 2022, 16:21
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 21 Δεκ 2022, 00:06 Εγώ και η οικογένεια μου δεν έχουμε κολλήσει, αλλά είμαστε πολύ militant στο θέμα μάσκα παντού (μόνο Ν95 με καθημερινό ξύρισμα για βέλτιστο φιτ), πλύσιμο χεριών, αλλαγή ρούχων, συναλλαγές με κόσμο κτλ.
Δηλαδή ψεκασμός;
Όχι, απλά δεν έχουμε καμία όρεξη να αρρωστήσουμε και να καταλήξουμε πιθανώς με μακροχρόνια προβλήματα υγείας.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 21 Δεκ 2022, 17:16
hellegennes έγραψε: 21 Δεκ 2022, 16:21
Δηλαδή ψεκασμός;
Όχι, απλά δεν έχουμε καμία όρεξη να αρρωστήσουμε και να καταλήξουμε πιθανώς με μακροχρόνια προβλήματα υγείας.
Κλειστείτε τότε σε μια γυάλα και ζήστε όλην σας την ζωή σαν αλλόκοτα ζώα αυτοβούλως κλεισμένα σε ιδιότυπο ζωολογικό κήπο.

Υπόψη ότι ανέκαθεν η νοσοφοβία ήταν μια μορφή ψυχικού ψεκασμού. Κατηγοριοποιείται μάλιστα ως ψυχική ασθένεια από το ICD-10:
Nosophobia is listed under hypochondriacal disorders by the ICD-10, which are defined by having a persistent preoccupation with the possibility of having at least one serious and progressive physical disorders
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Σπανακιας έγραψε: 20 Δεκ 2022, 22:05
hellegennes έγραψε: 19 Δεκ 2022, 22:33
Η long covid είναι· η νόσος είναι θηλυκό.
Σε μια προταση που ειναι η μιση στα αγγλικα και η αλλη μιση στα ελληνικα;
Ευτυχως δεν σπουδασα ο θεος με φυλαξε
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Το είχε κάνει μια οικογένεια στην Σιβηρία. Ζούσαν 40 χρόνια απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Τους βρήκαν το 78. Μέσα σε λίγο καιρό πέθαναν όλοι από ιώσεις.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
GoBack

Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Δεκ 2022, 23:49 Το είχε κάνει μια οικογένεια στην Σιβηρία. Ζούσαν 40 χρόνια απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Τους βρήκαν το 78. Μέσα σε λίγο καιρό πέθαναν όλοι από ιώσεις.
Τους πηραν απο τη Σιβηρια;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Δεκ 2022, 23:04 Δεν ξερω κανεναν πλην του goback δλδ που δεν έχει κολλήσει τουλάχιστον μια φορά. Βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τα τεστ. Εγώ ας πούμε από τότε που κόλλησα πριν σχεδόν 1 χρόνο έχω κάνει μόνο 1 φορά τεστ (ραπιντ σε φαρμακείο) για επίσκεψη σε νοσοκομείο. Μασκα δε φοράω.
Παρούσα. :vp27:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Και όσοι τον εχουμε κολλήσει μια φορά μόνο, και τον εχουμε περάσει και χαλαρά, είναι σαν να μη τον κολλήσαμε ποτέ.
Όπως με μια φορά μόνο δεν είσαι γκέι, έτσι και με μια μόνο δεν έχεις κολλήσει καν. Κλαιν.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

GoBack έγραψε: 21 Δεκ 2022, 23:51
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Δεκ 2022, 23:49 Το είχε κάνει μια οικογένεια στην Σιβηρία. Ζούσαν 40 χρόνια απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο. Τους βρήκαν το 78. Μέσα σε λίγο καιρό πέθαναν όλοι από ιώσεις.
Όχι. Ακόμα εκεί ζει μια τους κόρη. Αλλά απ ό,τι διάβασα έβλεπαν κάτι ιθαγενείς, οπότε δεν ισχύει πως είχαν πλήρη απομόνωση.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lykov_family
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
GoBack

Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Δεκ 2022, 00:01
GoBack έγραψε: 21 Δεκ 2022, 23:51
Όχι. Ακόμα εκεί ζει μια τους κόρη. Αλλά απ ό,τι διάβασα έβλεπαν κάτι ιθαγενείς, οπότε δεν ισχύει πως είχαν πλήρη απομόνωση.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Lykov_family
Οκ δεν το λες και ακριβως "πεθαναν απο ιωσεις" ενας λεει απο πεινα ενας απο νεφρο κλπ
Άβαταρ μέλους
filitsa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filitsa »

vantono έγραψε: 21 Δεκ 2022, 23:57 με μια φορά μόνο δεν είσαι γκέι

ποιος το λεει αυτο???
Prepon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:53 Όχι σκουλίκι, σαρανταποδαρούσα
hellegennes έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 08:19 Οκ, είσαι πραγματικά αξιοθρήνητη.
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

filitsa έγραψε: 22 Δεκ 2022, 00:12
vantono έγραψε: 21 Δεκ 2022, 23:57 με μια φορά μόνο δεν είσαι γκέι

ποιος το λεει αυτο???
Ρωσικη παροιμία.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”