Αν δεν έχουν παιδιάΑσέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 12:38παιδια επειδη καπου εχω μπερδευτει, οι χωρισμενες, δεν ειναι ελευθερες;
Τις χήρες τις απέκλεισε;
Αν δεν έχουν παιδιάΑσέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 12:38παιδια επειδη καπου εχω μπερδευτει, οι χωρισμενες, δεν ειναι ελευθερες;
Και γιατί δε δέχτηκες ρε τζερεμε; Τι περίμενες να σου πει; Έλα να γυρίσουμε sex tape;MiGiSukhoI έγραψε: 11 Οκτ 2018, 12:41 Κιλά φυσιολογικά...
Έφτασα να αναζητώ σε αυτό το target group, γιατί απηύδησα με τις ελεύθερες...
Πέρσι τα Χριστούγεννα με μια 28χρόνη που βγαίναμε, μου έλεγε κάτι τρελά, ότι θέλει να αρραβωνιαστεί σύντομα κτλ.![]()
Οι ζωντοχήρες είναι μια κατηγορία από μόνη τηςΑσέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 12:38
παιδια επειδη καπου εχω μπερδευτει, οι χωρισμενες, δεν ειναι ελευθερες;
Υδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 12:06
Έλεγα οτι θα ήταν καποιο μποαρντ για γνωριμίες με ηλικίες 40-46Ξες για κάποιο φίλο μου
![]()
Αυτά τόσο ηλίθια που έινια παίζει να πηδάνε και χωρίς προφυλακτικό
ουτε πατρινιες
Γενικότερα κοντεύουμε να μην έχουμε γυναίκες.
Καλά να πάθεις. Και έχεις κι άλλη τώρα και θες και άλλη γιατί όταν συνουσιάζεσαι με αυτή που έχεις τώρα σκέφτεσαι αυτή που είχες το καλοκαίρι. Αλλά θες να φτάσεις και τις εκατό.MiGiSukhoI έγραψε: 11 Οκτ 2018, 12:41 Κιλά φυσιολογικά...
Πέρσι τα Χριστούγεννα με μια 28χρόνη που βγαίναμε, μου έλεγε κάτι τρελά, ότι θέλει να αρραβωνιαστεί σύντομα κτλ.![]()
Εσυ κοιτα να βγαλεις αυτο το αβαταρ που μας κολαζει και ασε τις υποδειξεις!Naida έγραψε: 11 Οκτ 2018, 13:03Καλά να πάθεις. Και έχεις κι άλλη τώρα και θες και άλλη γιατί όταν συνουσιάζεσαι με αυτή που έχεις τώρα σκέφτεσαι αυτή που είχες το καλοκαίρι. Αλλά θες να φτάσεις και τις εκατό.MiGiSukhoI έγραψε: 11 Οκτ 2018, 12:41 Κιλά φυσιολογικά...
Και μετά λένε τις γυναίκες δε ξέρουν τι θέλουν![]()
Απο αυτο ανεκαθεν επασχε το πχορουμCecily Anne έγραψε: 11 Οκτ 2018, 13:03Γενικότερα κοντεύουμε να μην έχουμε γυναίκες.
Μια γατα γυναικα θα σκεφτοταν "τζερεμεδες ειναι αυτοι, θα στρωσουν". Η γυναικα τον σουλουπωνει τον σντραstergiosbik έγραψε: 11 Οκτ 2018, 13:08 Βλεπουν τα νηματα που ανοιγουν οι ΓΓ και Migisukhoi και κοβουν λασπη.
"Πεσαμε σε λιγουρια" σκεφτονται και δεν πλησιαζουν.
Μια γάτα γυναίκα θα έπαιρνε άντρα της κλάψας; Τι να τον κάνει;Υδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 13:11Μια γατα γυναικα θα σκεφτοταν "τζερεμεδες ειναι αυτοι, θα στρωσουν". Η γυναικα τον σουλουπωνει τον σντραstergiosbik έγραψε: 11 Οκτ 2018, 13:08 Βλεπουν τα νηματα που ανοιγουν οι ΓΓ και Migisukhoi και κοβουν λασπη.
"Πεσαμε σε λιγουρια" σκεφτονται και δεν πλησιαζουν.
Μα....μά...μα αφού είμαι κουκλίτσαΥδράργυρος έγραψε: 11 Οκτ 2018, 11:43Άσε μας κουκλίτσα μου. Εδώ συζητάμε για τους εκκολαπτόμενους ζιγκολό και τεκνά του πχόρουμ