Τι επάγγελμα;. Ηλεκτρολογος-μηχανολόγος είναι, αν δεν κάνω λάθος, δημόσιος υπάλληλος και ενίοτε τον διορίζουν διοικητή σε νοσοκομεία.Καραμελίτσα έγραψε: 19 Δεκ 2022, 20:26Αυτά μπορεί και να μην είναι από το Κατάρ. Μην ξεχνάμε το επάγγελμα του μπαμπά Καϊλή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαγραφή Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ
Re: Διαγραφή Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ
- Καραμελίτσα
Ε, διοίκηση νοσοκομείου ήταν κάποτε (και τώρα) από τα πιο προσοδοφόρα επαγγέλματα για κομματικά στελέχη.Ναύτης έγραψε: 19 Δεκ 2022, 20:31Τι επάγγελμα;. Ηλεκτρολογος-μηχανολόγος είναι, αν δεν κάνω λάθος, δημόσιος υπάλληλος και ενίοτε τον διορίζουν διοικητή σε νοσοκομεία.Καραμελίτσα έγραψε: 19 Δεκ 2022, 20:26Αυτά μπορεί και να μην είναι από το Κατάρ. Μην ξεχνάμε το επάγγελμα του μπαμπά Καϊλή.Ναύτης έγραψε: 19 Δεκ 2022, 20:23
Ένα θα σού πω: 20 μύρια γράφουν ότι έχει στους λογαριασμούς της η οικογένεια στον Παναμά.
Z
Δεν ξέρω, μπορεί. Πάντως, αν στέκουν αυτά για τα 20 μύρια στον Παναμά, ανθεί η οικογενειακή επιχείρηση.Καραμελίτσα έγραψε: 19 Δεκ 2022, 20:33Ε, διοίκηση νοσοκομείου ήταν κάποτε (και τώρα) από τα πιο προσοδοφόρα επαγγέλματα για κομματικά στελέχη.Ναύτης έγραψε: 19 Δεκ 2022, 20:31Τι επάγγελμα;. Ηλεκτρολογος-μηχανολόγος είναι, αν δεν κάνω λάθος, δημόσιος υπάλληλος και ενίοτε τον διορίζουν διοικητή σε νοσοκομεία.Καραμελίτσα έγραψε: 19 Δεκ 2022, 20:26
Αυτά μπορεί και να μην είναι από το Κατάρ. Μην ξεχνάμε το επάγγελμα του μπαμπά Καϊλή.
Χωρίς να θέλω να υπεραστιστώ την Καϊλή να πούμε ότι η πληροφορία προέρχεται από ένα τουίτ του βουλευτή του Σύριζα Γιάννη Μπουρνούς, ο οποίος το διέγραψε 15 λεπτά μετά. Δεν έχω διασταυρώσει από κάπου αλλού την είδηση. Ο βουλευτής λέει ότι το κατέβασε μέχρι να διαπιστωθεί και από αλλού η εγκυρότητα της είδησης που έγινε γνωστή από ισπανόφωνο ακάουντ. Οπότε ηρεμήστε λίγο και βλέπουμε.
Ωχ! Κινδυνεύει να πάρει σύνταξη μέσα στη μπουζού η Κόρη.
Qatargate: Ποινή φυλάκισης 15 ετών μπορεί να «κρύβει» η περιβόητη βαλίτσα – Το χειρότερο σενάριο για την Εύα Καϊλή
(...)
Το χειρότερο σενάριο για την Εύα Καϊλή
Όσον αφορά τις ποινές, με οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος δικηγορικού συλλόγου Βρυξελλών, Φίλιππος Τσαλαχούρης είπε πως η μεγαλύτερη μπορεί να φτάσει τα 15 χρόνια κάθειρξη.
Πρόκειται για το χειρότερο δυνατό σενάριο για την Εύα Καϊλή και κομβικό ρόλο σε αυτό ενδέχεται να παίξει η βαλίτσα, με την οποία συνελήφθη ο πατέρας της, έξω από κεντρικό ξενοδοχείο των Βρυξελλών.
«Τα αδικήματα για τα οποία φέρεται ως δράστρια είναι τρία: ξέπλυμα ‘μαύρου’ χρήματος, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά δημοσίου λειτουργού για δωροληψία» είπε αρχικά ο κ. Τσαλαχούρης.
«Αν υποθέσουμε ότι καταδικαστεί και για τα τρία, ο ποινικός κώδικας του Βελγίου προβλέπει σώρευση ποινών. Ενέχεται να επιλεγεί η ανώτερη ποινή, που είναι κάθειρξη 15 ετών για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση» συμπλήρωσε.
«Σε περίπτωση που κριθεί ένοχη μόνο για διαφθορά, η ποινή είναι 4 χρόνια φυλάκισης» κατέληξε.
Πώς μπορεί να την κάψει η βαλίτσα
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, κομβικό ρόλο αναμένεται να παίξει η βαλίτσα που βρέθηκε στα χέρια του πατέρα της.
Όπως έχει γίνει γνωστό, μέσα σε αυτή τη βαλίτσα βρέθηκε επίσης ένα μπιμπερό, βρεφικό γάλα, αλλά και ένα ταμπλετ.
Εφόσον οι αρχές συνδέσουν αυτά τα τρία αντικείμενα με την Εύα Καϊλή και αποδείξουν ότι είχε σχέση με τη βαλίτσα (κάτι το οποίο εκείνη αρνείται) η Ευρωβουλευτής θα μπορούσε να συνδεθεί και με την εγκληματική οργάνωση, πράγμα που -όπως αναφέρθηκε παραπάνω- μπορεί να σημαίνει ακόμα και 15 χρόνια φυλάκισης.
Σωστό.xioni έγραψε: 19 Δεκ 2022, 20:40 Χωρίς να θέλω να υπεραστιστώ την Καϊλή να πούμε ότι η πληροφορία προέρχεται από ένα τουίτ του βουλευτή του Σύριζα Γιάννη Μπουρνούς, ο οποίος το διέγραψε 15 λεπτά μετά. Δεν έχω διασταυρώσει από κάπου αλλού την είδηση. Ο βουλευτής λέει ότι το κατέβασε μέχρι να διαπιστωθεί και από αλλού η εγκυρότητα της είδησης που έγινε γνωστή από ισπανόφωνο ακάουντ. Οπότε ηρεμήστε λίγο και βλέπουμε.
https://www.facebook.com/bournous/posts/570394851577328
Προσεχως
Α blast to the past and a view to the near future
- Frappezitis
Δεξιός είναι αυτός που λέει ότι αποκλείεται να είχε πάρει λεφτά και ο Αβραμοπουλος, δύο μέρες μετά θα μιλήσει για παρεξήγηση, μια βδομάδα μετά θα πει ότι το ποσό ήταν ασήμαντο και όταν τον διαγράψει ο Μητσοτάκης θα λέει μπράβο ρε μάγκα.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Δε μου κάνει τίποτα πλέον εντύπωση , σαν την περίπτωση του Τράγκα ή "Φράγκα" όπως τον είχαν ονομάσει στην πιάτσα..Ναύτης έγραψε: 19 Δεκ 2022, 20:23Ένα θα σού πω: 20 μύρια γράφουν ότι έχει στους λογαριασμούς της η οικογένεια στον Παναμά.
Έχεις ένα delay εσύ. Πάντα.Στύγιος έγραψε: 19 Δεκ 2022, 20:47Δε μου κάνει τίποτα πλέον εντύπωση , σαν την περίπτωση του Τράγκα ή "Φράγκα" όπως τον είχαν ονομάσει στην πιάτσα..
Mυτιληνιος απο Φιλλιπινες;Εχει κατι το Φιλλιπινεζικο πανω τουxioni έγραψε: 19 Δεκ 2022, 20:40 Χωρίς να θέλω να υπεραστιστώ την Καϊλή να πούμε ότι η πληροφορία προέρχεται από ένα τουίτ του βουλευτή του Σύριζα Γιάννη Μπουρνούς

Μας προέκυψες και ρατσιστόμουτρο τώρα, ρε τρόφιμε;
Δεν κάνει να σε μπινελικώσω ,χρονιάρες μέρες .
Αγαπάτε αλλήλους..
Μαζέψου και σοβαρέψου. Σβήσε το ακάουντ σου και πήγαινε σε καφενείο να παίζεις τάβλι. Ήρεμα σου το λέω.Στύγιος έγραψε: 19 Δεκ 2022, 20:55Δεν κάνει να σε μπινελικώσω ,χρονιάρες μέρες .
Αγαπάτε αλλήλους..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 877 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-