!!! DEVELOPMENT MODE !!!

FIFA WORLD CUP - Qatar 2022

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Ποιός?

Κατάρ
5
5%
Ολλανδία
5
5%
Αγγλία
6
6%
Αργεντινή
21
19%
Πολωνία
1
1%
Γαλλία
12
11%
Δανία
2
2%
Ισπανία
4
4%
Γερμανία
9
8%
Βέλγιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κροατία
1
1%
Βραζιλία
17
16%
Ελβετία
1
1%
Σερβία
4
4%
Πορτογαλία
3
3%
Άλλη...
2
2%
Ρωσία (απλά είμαι ο dna)
8
7%
Κίνα (απλά είμαι ο νάνος)
1
1%
Ιταλία (απλά είμαι ιταλόφιλος που δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω το πατατράκ που πάθαμε)
7
6%

Σύνολο ψήφων: 109

Άβαταρ μέλους
jason0

Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Κόκκορας έγραψε: 19 Δεκ 2022, 02:27 5 γκολ μαραντονα το ενα χερι,5 ασιστ
7 γκολ μεσι τα 4 πεναλντι(τα δυο μουφα),3 ασιστ
Άλλη μαραντονιτσα ο κόκκορας
Έβαλε την καλυτερη χρονια του Μαραντόνα σε Μουντιάλ και την συγκρίνει με του 35χρονου Μέσι
Και εντωμεταξύ βγαίνει καλυτερος ο 35χρονος Μέσι
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

σε ποια να τους συγκρινω; με τις χρονιες που δεν πηραν τπτ;
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

jason0 έγραψε: 19 Δεκ 2022, 02:16Με συγκίνησες μπαγάσα
Χωρίς να μαι Αργεντινή, η ομάδα του 98 Βερόν-Σιμεονε-Ορτεγκα κέντρο και μπροστά Μπατιστουτα-Κρεσπο ήταν καυλωτικη
Δεν θυμάμαι αν έπαιζε και το πουλεν μου ο Σοριν, θυμάμαι ότι ο Αγιαλα έφταιξε πολυ
Αλλά είπαμε, το 98 είχαν όλοι ομαδαρες, και την Αγγλία που απέκλεισες ομαδαρα ήταν
Ο Σορίν -άλλος παικταράς κι αυτός- δεν ήταν τότε αλλά το 2002. Άλλα καλά ονόματα στην αργεντίνικη άμυνα το 98 ήταν ο Σενσίνι και ο Τσαμότ. Συμφωνώ για το 98, υπήρχαν πολλές ομαδάρες τότε, και η Αγγλία υψηλού επιπέδου ομάδα πράγματι. Η Ολλανδία που μας απέκλεισε στους 8 επίσης ήταν ομάδα οδοστρωτήρας, άξια για να το σηκώσει. Με Ντάβιτς-Μπέργκαμπ-Κλάιφερτ-αφοί Ντε Μπουρ-Οβερμαρς-Σέεντορφ-Γιονκ-Βαν Ντε Σαρ στο τέρμα...τι να λέμε τώρα. Σου λένε οι γηραιότεροι για την Ολλανδία του Κρόιφ που μάγευε και ok το σέβομαι, αλλά το να ξεχνιέται η Ολλανδία του 98- αυτή η ομαδάρα που συγκέντρωσε καταπληκτικούς παίκτες (μεγάλο μέρος του Άγιαξ που απέκλεισε την πανάθα μου), είναι μεγάλο ατόπημα.

Αλλά εκείνο το δοκάρι του Μπατιστούτα (κοίτα στο 05:19 στο παρακάτω βίντεο) ρε φίλε να ήταν λίγα εκατοστά πιο μέσα...τι ματσάρα. Μαχαιριά για μένα τον αργεντινόφιλο, αλλά ματσάρα. Αυτό έπρεπε να είναι το ζευγάρι του τελικού το 1998: Ολλανδία-Αργεντινή. Αν μη τι άλλο θα βλέπαμε ματσάρα με σασπένς και όχι το φιάσκο της Βραζιλίας.

Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

jason0 έγραψε: 19 Δεκ 2022, 02:32 Άλλη μαραντονιτσα ο κόκκορας
είμεθα όλοι Μαραντονίτσες γιατί είμεθα τύποι αλέγκροι

αγαπάμε τρελά και Μέσι γιατί αγαπάμε τρελά το ποδόσφαιρο

και Ρονάλντο γουστάρομε με τα χίλια όπως και ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ υπερπαίκτη που μας μάγεψε επί μία ολόκληρη καριέρα

η αλήθεια όμως είναι ότι όποιος μεγάλωσε με Διέγο δεν μπορεί να τον ξεπεράσει - είναι σαν τον πρώτο έρωτα ο μπαγάσας, μας έχει πάρει την παρθενιά
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Beria έγραψε: 19 Δεκ 2022, 00:53
Tarkovsky έγραψε: 19 Δεκ 2022, 00:50
Beria έγραψε: 19 Δεκ 2022, 00:47 να πούμε ότι ήταν ο καλύτερος τελικός των τελευταίων 40 ετων
εννοείς ότι του '78 ήταν καλύτερος ή κατάλαβα λάθος;
Μιλάω για τον τελικό του 82
Ο τελικός του 78 ήταν σκοτεινός. Ήταν ο Βιντελα στο γήπεδο και δεν ήταν ο Κρόιφ
άρα 1982 > 2022

δεν θα διαφωνήσω γιατί τότε σκάμπαζα ελάχιστα από μπάλα και ο τελικός έγινε στο τέλος της πρώτης σεζόν που άρχισα να πηγαίνω γήπεδο

θυμάμαι όμως ότι ήταν "πολλά με λίγα", οι Γερμανοί ουσιαστικά δεν βγήκαν ποτέ στο χορτάρι

χτες από το 70΄ και μετά ήταν άλλο πράμα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

:smt005: :smt005:

Πλάκα πλάκα, έβαλαν τον Μέσι να το σηκώσει φορώντας ρόμπα για να μας μείνει πάντα στη μνήμη το Κατάρ.

Όντως ήταν πολύ καλό Μουντιάλ αν και πρέπει να δούμε τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στο Τσουλου και κυρίως στα υπό υποβάθμιση εθνικά πρωταθλήματα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Τωρα πρεπει να παιξουν Αργεντινή-Σαουδικη Αραβια για να δουμε ποιος είναι ο αληθινός πρωταθλητής.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

panos291 έγραψε: 19 Δεκ 2022, 08:55 Τωρα πρεπει να παιξουν Αργεντινή-Σαουδικη Αραβια για να δουμε ποιος είναι ο αληθινός πρωταθλητής.
Το ριπήτ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Orion22 έγραψε: 19 Δεκ 2022, 01:56 διαλειμμα με ΚΜ αφιερωcic σε Lugozzi
Εικόνα

:smt005:
:D
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

BigChiefWahoo έγραψε: 18 Δεκ 2022, 22:06
Ερμής έγραψε: 18 Δεκ 2022, 22:04
BigChiefWahoo έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:58
Εσύ τη Βραζιλία του 2014 την είχες φαβορί για τίτλο επειδή η διοργάνωση γίνονταν σπίτι της ; Με Νταβίντ Λουίζ και Φρεντ ;
Επίσης το 1-7 σου φαίνεται για φυσιολογικό σκορ ; Το ματς το είχες δει ;
Τι εννοεις; οτι ήταν αβαβα να κάτσει να φάει 7 μέσα στο σπίτι της;
Γιατί,παράξενο σου φαίνεται ;
Ε ναι. Δε μιλάμε για το Περου που έκατσε και έφαγε 6 το 78 απο τη χούντα του Βιδέλα. Μιλάμε για το 2014 για τη Βραζιλία που τα έφαγε σπίτι της.
Δε λέω πως δε παίζουν στησίματα, αλλά αυτό δεν ήταν.
Ξέρεις δεν έχει διαφορά ο τύπος που κατηγορεί όλους τους άλλους ως συνομοσιολόγους με αυτόν που πιστεύει πως όλα είναι στημένα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
jason0

Συνήθως αυτοί είναι κάτι τυποι που δεν ξέρουν το μέγεθος της μπάλας και ακουν Γεωργίου ή ραπτόπουλο
Άβαταρ μέλους
Ερμής

jason0 έγραψε: 19 Δεκ 2022, 10:23 Συνήθως αυτοί είναι κάτι τυποι που δεν ξέρουν το μέγεθος της μπάλας και ακουν Γεωργίου ή ραπτόπουλο
Και εγώ ακούω Γεωργιου ανελλιπως απο 15 χρονών και είμαι 39.
Ο ίδιος ο Γεωργίου μόλις ακούει για τέτοια στησίματα τους παίρνει στο βραστό. και μη ξεχνάμε πως ο Γεωργίου είπε πρώτα για τον κοκκαλιάρη το Σπάθα και τους λοιπούς, μετά ο Ζούγκλας έβγαλε τις κασέτες.
Στησίματα ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχουν και μάλιστα πολλά, όχι όμως πως έκατσε η Βραζιλία να φάει 7 στο Μαρακανά για να κερδίσει ο Νεϋμαρ στο στοίχημα. Να είμαστε σοβαροί. Το οτι μπορεί τα κοράκια να σφάζουν (όπως το 2002 υπερ Κορέας) ναι, αλλά το να κάτσουν τώρα παίκτες εκατομμυρίων να τα φάνε για το στοιχημα είναι αστείο.
Άβαταρ μέλους
jason0

Ερμής έγραψε: 19 Δεκ 2022, 10:27
jason0 έγραψε: 19 Δεκ 2022, 10:23 Συνήθως αυτοί είναι κάτι τυποι που δεν ξέρουν το μέγεθος της μπάλας και ακουν Γεωργίου ή ραπτόπουλο
Ο ίδιος ο Γεωργίου μόλις ακούει για τέτοια στησίματα τους παίρνει στο βραστό. και μη ξεχνάμε πως ο Γεωργίου είπε πρώτα για τον κοκκαλιάρη το Σπάθα και τους λοιπούς, μετά ο Ζούγκλας έβγαλε τις κασέτες.
Στησίματα ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχουν και μάλιστα πολλά, όχι όμως πως έκατσε η Βραζιλία να φάει 7 στο Μαρακανά για να κερδίσει ο Νεϋμαρ στο στοίχημα. Να είμαστε σοβαροί. Το οτι μπορεί τα κοράκια να σφάζουν (όπως το 2002 υπερ Κορέας) ναι, αλλά το να κάτσουν τώρα παίκτες εκατομμυρίων να τα φάνε για το στοιχημα είναι αστείο.
Φίλε μου έβαλα σήμερα πρωί 8 να ακουσω ραπτόπουλο στο αμάξι γιατί έπρεπε να παω να δω αν έχω κοβιντ που έχω χεστήκαμε
Πιο πορνη για χρήματα δεν έχει πλεον στην Ελλάδα, ουρλιαζε πληρωστε ένα ευρώ ρε γυφτοι παοκτσηδες να σας κάνω υπέρ σας εκπομπή,
Ο Γεωργίου απ την πλευρά του ο ηλίθιος που το παιζε μες στα κόλπα, σε 2 μήνες αποσυρθηκε απ τον απολλωνα μην του παρει και το τογιοτα ο Σαββίδης
Άβαταρ μέλους
Ερμής

jason0 έγραψε: 19 Δεκ 2022, 10:34
Ερμής έγραψε: 19 Δεκ 2022, 10:27
Φίλε μου έβαλα σήμερα πρωί 8 να ακουσω ραπτόπουλο στο αμάξι γιατί έπρεπε να παω να δω αν έχω κοβιντ που έχω χεστήκαμε
Πιο πορνη για χρήματα δεν έχει πλεον στην Ελλάδα, ουρλιαζε πληρωστε ένα ευρώ ρε γυφτοι παοκτσηδες να σας κάνω υπέρ σας εκπομπή,
Ο Γεωργίου απ την πλευρά του ο ηλίθιος που το παιζε μες στα κόλπα, σε 2 μήνες αποσυρθηκε απ τον απολλωνα μην του παρει και το τογιοτα ο Σαββίδης
Για Ραπτόπουλο δε ξέρω τι παίζει, αλλα ο Γεωργίου είναι πολυ μέσα στα πράγματα, εδω θυμάμαι πριν 20 χρόνια που είχε πεί live όλα τα στημένα στον αέρα την Παρασκευή και ήρθαν ακριβώς εκτός απο ένα, τελοσπάντων ο Γεωργίου είναι άλλη ιστορία, καφενόβιος μεν, ζαράκιας, μηδενιστής, ξερόλας, τζογαδόρος, απο μπάλα δε ξέρω αν τη γνωρίζει καλά(ούτε εγω τη γνωρίζω δε μπορώ να κρίνω), αλλά μες τα κολπα είναι, το πως και το γιατί δεν υπάρχει λόγος να το γράψουμε εδώ.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

jason0 έγραψε: 19 Δεκ 2022, 02:32
Κόκκορας έγραψε: 19 Δεκ 2022, 02:27 5 γκολ μαραντονα το ενα χερι,5 ασιστ
7 γκολ μεσι τα 4 πεναλντι(τα δυο μουφα),3 ασιστ
Άλλη μαραντονιτσα ο κόκκορας
Έβαλε την καλυτερη χρονια του Μαραντόνα σε Μουντιάλ και την συγκρίνει με του 35χρονου Μέσι
Και εντωμεταξύ βγαίνει καλυτερος ο 35χρονος Μέσι

Ο Μαραντονα αντικειμενικα προσφερε περισσοτερα τοτε απο οτι ο Μεσι σε αυτο το μουντιαλ και εκτος των αλλων χαζεψε κοσμο και με το θεαμα σε καθε του ενεργεια. Ο Μεσι ειναι ο καλυτερος παιχτης ολων των εποχων αλλα ο Μαραντονα σε εκεινο το μουντιαλ ηταν αξεπεραστος σαν προσφορα σε μουντιαλ.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”