Stalker έγραψε: 18 Δεκ 2022, 22:57
Αρίστος έγραψε: 18 Δεκ 2022, 04:17
Eνω κατηγορειστε για συνταγματικη εκτροπη μπουμπουκο μου το γυρισεις στο ποσες καρτες πουλησε;
Μη φας εχουμε γλαροσουπα, βρες αλλου κοινο για τοσο ηλιθιο damage control.
.
Στο σπίτι του τύπου που μπούκαρε στο καπιτώλιο με προβιά βούβαλου να απαιτήσει να αναιρεθεί το εκλογικό αποτέλεσμα δε μιλάνε για συνταγματική εκτροπή.
Ξέρω, ξέρω, στο παράλληλο αριστοσύμπαν και αυτό προβοκάτσια ήταν.
Aπο την πρωτη στιγμη ειχα πει πως ηταν ελεεινη προβοκατσια και ειχα ανεβασει βιντεο με αστυνομικους που παροτρυναν τους τυπους να μπουκαρουν στο Καπιτωλιο, προσεξε αντι δηλαδη να φρουρουν το Καπιτωλιο τους εκαναν νοηματα να περασουν μεσα. Οσο για τον τυπο με προβια βουβαλου πιο στημενος ηθοποιος δεν μπορουσε να γινει.
https://www.in.gr/2021/01/07/go-fun/per ... uasigkton/
Σε καθε περιπτωση βασικος κανονας της εγκληματολογιας ειναι ποιος κερδιζει απο το καθε τι. Και εννοειται πως απο τη συγκεκριμενη εισβολη ο Τραμπ μονο να χασει ειχε ενω οι Δημοκρατικοι ειχαν μια χρυση ευκαιρια να τον βγαλουν με αυτον τον τροπο επικινδυνο για τη δημοσια ασφαλεια και αυτον και τους οπαδους του που δεν πιστεψαν το αποτελεσμα των εκλογων. Και ταυτοχρονα να δωξουν απο πανω τους τη ρετσινια οτι με αφορμη το Ι can't breathe εκαναν διαδηλωσεις μαζι με τους Αντιφαδες και τους αντιτραμπικους BLM που καποιες απο αυτες κατελhξαν σε βιαιοπραγιες ακομη και καταληψεις ολοκληρων τομεων πολεων που οδηγηθηκαν επι μερες σε χαος, αναρχια, πυρπολησεις και ληστειες καταστηματων.
.