!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Η διαφορά είναι ότι ο κοντοπουτανος έπαιξε για την ομάδα ενώ ο CR7 για την πάρτη του.
Δεν ξέρω ο Εμπαμπε για ποιον έπαιξε.
Δεν ξέρω ο Εμπαμπε για ποιον έπαιξε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
το μεγαλύτερο κέρδος από το φετινό Μουντιάλ είναι ότι επιτέλους ο Έθνι σταμάτησε να μας ζαλίζει τα παπάρια με τα 3 σέντρε μπακ 
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Μη δηλητηριάζεστε μα συνωμοσίες. Η Αργεντινή ήταν η καλύτερη ομάδα. Μπράβο. Έπαιξε όμορφα. Η Γαλλία έπαιξε άσχημα. Παρά ταύτα, και η Γαλλία μια μεγάλη ομάδα. Το ωραιότερο μουντιάλ ήτανε. Η Γυναίκα και ο Γιος ήταν Αρζεντίνα, εγώ Φραγκιά. Χαλάλι της. Χάρηκα για τον Μessi και τον Scaloni, δύο Ιταλούς.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Η λυση για την Βραζιλια ειναι να κανει αυτο που εκανε η Αργεντινη.Κόκκορας έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:47 η βραζιλία μετά την εφτάρα από γερμανία,τα τρώει πέρσι στο μαρακανά από την αργεντινή
φέτος αποκλειεται απο...κροατία
και βλεπει την αργεντινή να παίρνει το τρίτο
μα τι γενιά!
κατάφεραν να γίνουν τραγούδι των αργεντινων
Να αποτιναξει οποιοδηποτε στοιχειο που να την συνδεει με το λατιν παρελθον της.
Ουτως ή αλλως παντα βγαζει ταλενταρες. Αυτοι οι παιχτες λοιπον να αφησουν τους χορους, τη σαμπα, τα γραφικα, τα τζοκο μπονιτο, τα κολπα αλα Χαρλεμς και να παιξουν σαν ευρωπαικο κλαμπ τιμ, με τετραγωνη λογικη, συστημα και πειθαρχια.
Winter is coming
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Εσύ τη Βραζιλία του 2014 την είχες φαβορί για τίτλο επειδή η διοργάνωση γίνονταν σπίτι της ; Με Νταβίντ Λουίζ και Φρεντ ;πατησιωτης έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:47Επισημαίνω ότι στο παρελθόν ομάδες που θεωρούνταν φαβορί και κυκλοφορούσε ότι η ΦΙΦΑ θέλουν να πάρουν το κύπελλο δεν το πήραν.BigChiefWahoo έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:45Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς εδώ.πατησιωτης έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:43 Ποιό το όφελος της ΦΙΦΑ να στήσει κάτι παρόμοιο και να πάρει η Γερμανία το κύπελλο του 14 μέσα στη Βραζιλία ενώ έχασε από την Ιταλία το κύπελλο στην έδρα της;
Επίσης το 1-7 σου φαίνεται για φυσιολογικό σκορ ; Το ματς το είχες δει ;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Από ένα σημείο και μετά,συγκεκριμένα από τον Μαραντόνα και μετά είναι τμήμα του επικοινωνιακού πακέτου ποδοσφαιρική Αργεντινή η ψευδοεπανάσταση.Δηλαδή και να μην πιστεύει κανείς σε όλα αυτά τα καμώματα γνωρίζει ότι ανά τον κόσμο υπάρχουν εκατομμύρια οπαδοί της Αργεντινής μη αργεντινής εθνικότητος που τους υποστηρίζουν για τον λόγο αυτό ακριβώς.Γιατί να τους χάσει αυτούς;vantono έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:44Οταν βγάλει και τημπούτσα του στην καμερα, βγαλτε και τη δική σας, για συμπαράσταση.Maspoli έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:38 Τεράστιος Εμιλιάνο Γκοϊκοετσέα Νικοπολίδης Μαρτίνες κλαίει στις κάμερες και δακρύζουμε μαζί του.
Goat μόλις αποκτήσατε και επίσημα, έτοιμοι είστε.
Είναι σαν να ζητάς από τους συριζαίους να δηλώσουν μνημονιακοί.Μνημόνιο θα υπογράψουν αλλά ποτέ δεν θα πουν ότι είναι κάτι καλό,θα πετάνε πάντα τις σπόντες διότι αυτό το κοινό έχουν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και μας ζαλίζει με "ριαλ φούτμπολ" τώρα.Tarkovsky έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:57 το μεγαλύτερο κέρδος από το φετινό Μουντιάλ είναι ότι επιτέλους ο Έθνι σταμάτησε να μας ζαλίζει τα παπάρια με τα 3 σέντρε μπακ![]()
Η Βραζιλία θέλει απλά έναν καλό επιθετικό περιοχής τίποτα άλλο.Lestat έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:57Η λυση για την Βραζιλια ειναι να κανει αυτο που εκανε η Αργεντινη.Κόκκορας έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:47 η βραζιλία μετά την εφτάρα από γερμανία,τα τρώει πέρσι στο μαρακανά από την αργεντινή
μα τι γενιά!
Ουτως ή αλλως παντα βγαζει ταλενταρες. Αυτοι οι παιχτες λοιπον να αφησουν τους χορους, τη σαμπα, τα γραφικα, τα τζοκο μπονιτο, τα κολπα αλα Χαρλεμς και να παιξουν σαν ευρωπαικο κλαμπ τιμ, με τετραγωνη λογικη, συστημα και πειθαρχια.
Με Νεύμαρ δεν γαμας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν νομίζω πλεον να παίζουν jogo bonito οι ΒραζιλιάνοιLestat έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:57Η λυση για την Βραζιλια ειναι να κανει αυτο που εκανε η Αργεντινη.Κόκκορας έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:47 η βραζιλία μετά την εφτάρα από γερμανία,τα τρώει πέρσι στο μαρακανά από την αργεντινή
μα τι γενιά!
Μια χαρά σοβαροί και πειθαρχημενοι ήταν στο Μουντιάλ
Σέντερ φορ έχουν να βγάλουν απ τον Ρονάλντο, μόνο νανάκια βγάζουν
Αν είχαν Χααλαντ αυτοί θα το παιρναν
- NewModelArmy
Fifa 2000.Καλα ταο λεει. Το έκαναν και στο pro αλλα πρωτη ελληνική περιγραφή σε βίντεο γκειμ ηταν το fifa 2000.Με Σωτηρακοπουλο, Γιαννη Δαρα και Θαναηλακη. Για Μενιο Σακελαροπουλο δεν ειμαι σίγουροςΣενέκας έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:45pro 2010jason0 έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:42Δεν θυμάμαι χειρότερο σχολιαστήFrappezitis έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:37 Ας ψάξουν και τις βαλίτσες του Στέλιου Γιαννακόπουλου καλού κακού για μαύρο Καταριανό χρήμα.
Λέω τώρα...
Ήταν σαν τα σχόλια σε εκείνο το ΦΙΦΑ το ελληνικό κάπου το 2000 που έκανε ο Μένιος και ο Σωτηρακόπουλος
Πολυ καλή προσπαθεια, θα πάρει και ένα καλό πριμ
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πιο πίσω έγραψα ότι για ψυχολογικούς λόγους κατά καιρούς ομάδες παθαίνουν καθίζηση.Σήμερα εάν δεν γινόταν το 2-1 και έληγε 2-0 δεν θα έλεγαν απλά ότι είναι στημένο αλλά ότι το κανόνισε τηλεφωνικά ο Μακρόν με τη ΦΙΦΑ έναντι ανταλλαγμάτων.BigChiefWahoo έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:58Εσύ τη Βραζιλία του 2014 την είχες φαβορί για τίτλο επειδή η διοργάνωση γίνονταν σπίτι της ; Με Νταβίντ Λουίζ και Φρεντ ;πατησιωτης έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:47Επισημαίνω ότι στο παρελθόν ομάδες που θεωρούνταν φαβορί και κυκλοφορούσε ότι η ΦΙΦΑ θέλουν να πάρουν το κύπελλο δεν το πήραν.
Το 1-7 λογικά είναι απίθανο αλλά στο ποδόσφαιρο γίνονται και απίθανα.
- NewModelArmy
Με διάταγμα Αλ Θανι το πήρε ο κοντός και έβαλε και την Κελεμπια. 2 στις 3 νίκες της Αργεντινής με καραστημενες διοργανώσεις
Μεχρι τωρα ο Νειμαρ ηταν αστερι, δεν καταλαβαινω γιατι βγηκε αχρηστος.zteo έγραψε: 18 Δεκ 2022, 22:00Η Βραζιλία θέλει απλά έναν καλό επιθετικό περιοχής τίποτα άλλο.Lestat έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:57Η λυση για την Βραζιλια ειναι να κανει αυτο που εκανε η Αργεντινη.Κόκκορας έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:47 η βραζιλία μετά την εφτάρα από γερμανία,τα τρώει πέρσι στο μαρακανά από την αργεντινή
μα τι γενιά!
Με Νεύμαρ δεν γαμας.
Εστω ομως, ας πουμε οτι χρειαζεται ενα φορ. Δεν ειναι εκει το θεμα. Ειναι ζητημα νοοτροπιας.
Οποιος προσαρμοζεται στην εποχη παιρνει τροπαια.
Winter is coming
Τι εννοεις; οτι ήταν αβαβα να κάτσει να φάει 7 μέσα στο σπίτι της;BigChiefWahoo έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:58Εσύ τη Βραζιλία του 2014 την είχες φαβορί για τίτλο επειδή η διοργάνωση γίνονταν σπίτι της ; Με Νταβίντ Λουίζ και Φρεντ ;πατησιωτης έγραψε: 18 Δεκ 2022, 21:47Επισημαίνω ότι στο παρελθόν ομάδες που θεωρούνταν φαβορί και κυκλοφορούσε ότι η ΦΙΦΑ θέλουν να πάρουν το κύπελλο δεν το πήραν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Και επαναλαμβάνω,το ματς το είχες δει ;πατησιωτης έγραψε: 18 Δεκ 2022, 22:02 Το 1-7 λογικά είναι απίθανο αλλά στο ποδόσφαιρο γίνονται και απίθανα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 1 Απαντήσεις