Πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνουμε με την πράσινη, μπλε και ροζ διαφθορά..!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θάνος Τζήμερος
Re: Θάνος Τζήμερος
Αν και νεοδημοκράτης, ψήνομαι πλέον να το ρίξω Τζήμερο..!!
Tι διαφορετικό λέει ο Τζημερος, από ο,τι λένε προεκλογικά όλα τα κόμματα για τη διαφθορά;Parrot έγραψε: 18 Δεκ 2022, 13:29 Αν και νεοδημοκράτης, ψήνομαι πλέον να το ρίξω Τζήμερο..!!![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ρε 'συ Βέροια,
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αυτό είναι "τροφή για σκέψη".
Τι διαφορετικό λένε τα άλλα κόμματα απ' ό,τι λέει ο Τζήμερος για τη διαφθορά;
Και αν δεν λένε κάτι διαφορετικό, για ποιο λόγο είναι ξύπνιοι οι άλλοι και φλούφλης ο Τζήμερος;
Και αν δεν λένε κάτι διαφορετικό, για ποιο λόγο είναι ξύπνιοι οι άλλοι και φλούφλης ο Τζήμερος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αρχικά το όνομα είναι ΜπέριαKauldron έγραψε: 18 Δεκ 2022, 13:43Ρε 'συ Βέροια,να με συμπαθάς δηλαδή, αλλά τί διαφορετικό λέει το ΟΑΚΚΕ απ' το Τζήμερο?
Δεύτερον όλοι (από ΟΑΚΚΕ μέχρι Κόμμα Κυνηγών) λένε τα ίδια περί διαφθοράς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Λένε τα ίδια (ακριβώς)ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2022, 13:46 Αυτό είναι "τροφή για σκέψη".![]()
Δεν είναι ξύπνιοι (οι άλλοι) και φλούφλης (ο Τζημερος)
Είναι κυνικοί απατεώνες (οι άλλοι) και εμμονικο σουργελο (ο Τζημερος)
Ναι μωρέ, ψήνεσαι, αλλά όταν βρεθείς μπροστά στη κάλπη πάλι νουδού θα το ρίξεις.Parrot έγραψε: 18 Δεκ 2022, 13:29 Αν και νεοδημοκράτης, ψήνομαι πλέον να το ρίξω Τζήμερο..!!![]()
Είναι σαν μια ατάκα που έλεγε ένας διοικητής Τ/Θ στο στρατό για τα πρεζάκια που λένε οτι θα κόψουν τη πρέζα.
Τους παρομοίαζε με τις εκδιδόμενες, και τους έλεγε "το κόβει η εκδιδόμενη το σέξ?" Δε το έλεγε ακριβώς έτσι, αλλά καταλαβαίνεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μα σαφώς και λένε όλοι τα ίδια περί διαφθοράς, δηλαδή περιμέναμε κάποιο κόμμα να πει ότι η διαφθορά είναι καλή..;;
Το θέμα είναι τί κάνουν, και τα τρία μεγάλα κόμματα εξουσίας, όχι μόνο δεν έχουν κάνει τίποτα, αλλά έχουν θάψει κιόλας μεγάλα σκάνδαλα, όπως π.χ. το σκάνδαλο της ζίμενς..
Οι εξωκοινοβουλευτικοί δεν έχουν δοκιμαστεί, όπως ο Τζήμερος, ακόμα..
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς εννοείς.Beria έγραψε: 18 Δεκ 2022, 13:56Λένε τα ίδια (ακριβώς)ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2022, 13:46 Αυτό είναι "τροφή για σκέψη".![]()
Ούτε γιατί σε εκνευρίζει τόσο πολύ ο Τζήμερος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μαυροσκούφης είσαι ρε..;Kauldron έγραψε: 18 Δεκ 2022, 13:58 Ναι μωρέ, ψήνεσαι, αλλά όταν βρεθείς μπροστά στη κάλπη πάλι νουδού θα το ρίξεις.
Είναι σαν μια ατάκα που έλεγε ένας διοικητής Τ/Θ στο στρατό για τα πρεζάκια που λένε οτι θα κόψουν τη πρέζα.
Τους παρομοίαζε με τις εκδιδόμενες, και τους έλεγε "το κόβει η εκδιδόμενη το σέξ?" Δε το έλεγε ακριβώς έτσι, αλλά καταλαβαίνεις.
Απάντησα με τη σειρά στα δυο σου ερωτήματαΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2022, 14:08Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς εννοείς.Beria έγραψε: 18 Δεκ 2022, 13:56ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2022, 13:46 Αυτό είναι "τροφή για σκέψη".![]()
Λένε τα ίδια (ακριβώς)
Με εκνευρίζει πολυ γιατί μου θυμίζει κάτι βλάκες στο σχολείο που τη λέγανε σε κάτι ερμους καθηγητές ελασσονων μαθημάτων (θρησκευτικά, Αγωγή του Πολίτη) για να παραστήσουν τους ψαγμενους
Εγώ πάλι νομίζω ότι παίζει κάτι άλλο ως πηγή εκνευρισμού.Beria έγραψε: 18 Δεκ 2022, 14:15Απάντησα με τη σειρά στα δυο σου ερωτήματαΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2022, 14:08Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς εννοείς.Beria έγραψε: 18 Δεκ 2022, 13:56 [/color]
Λένε τα ίδια (ακριβώς)
Με εκνευρίζει πολυ γιατί μου θυμίζει κάτι βλάκες στο σχολείο που τη λέγανε σε κάτι ερμους καθηγητές ελασσονων μαθημάτων (θρησκευτικά, Αγωγή του Πολίτη) για να παραστήσουν τους ψαγμενους
Μέχρι την εμφάνιση του, το φερόμενο ως "εθνικιστικό" πλαίσιο έπαιζε στο αμιγώς "γραφικό/λαϊκίστικο/νεοναζιστικό κλπκλπ" πλαίσιο, πράγμα που ήταν εξόχως βολικό για το κατεστημένο της ...προοδευτικής ματιάς κλπ κλπ
Αλλά ακριβώς επειδή ο Τζήμερος προβάλλει ένα αντίθετο από το κατεστημένο μοντέλο, ουσιαστικώς είναι η πιο επικίνδυνη τάση παρά τα μικρά ποσοστά που έχει.
Και ειλικρινά πιστέυω, ότι οι περισσότεροι "προοδευτικοί" σαφέστατα και θα προτιμούσαν τον Κασιδιάρη παρά τον Τζήμερο μέσα στη βουλή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Τζημερος ήταν αντιεθνικιστης φιλελεύθερος μεχρι πριν λίγο καιρόΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2022, 14:50Εγώ πάλι νομίζω ότι παίζει κάτι άλλο ως πηγή εκνευρισμού.Beria έγραψε: 18 Δεκ 2022, 14:15Απάντησα με τη σειρά στα δυο σου ερωτήματαΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2022, 14:08
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί ακριβώς εννοείς.
Μέχρι την εμφάνιση του, το φερόμενο ως "εθνικιστικό" πλαίσιο έπαιζε στο αμιγώς "γραφικό/λαϊκίστικο/νεοναζιστικό κλπκλπ" πλαίσιο, πράγμα που ήταν εξόχως βολικό για το κατεστημένο της ...προοδευτικής ματιάς κλπ κλπ
Αλλά ακριβώς επειδή ο Τζήμερος προβάλλει ένα αντίθετο από το κατεστημένο μοντέλο, ουσιαστικώς είναι η πιο επικίνδυνη τάση παρά τα μικρά ποσοστά που έχει.
Και ειλικρινά πιστέυω, ότι οι περισσότεροι "προοδευτικοί" σαφέστατα και θα προτιμούσαν τον Κασιδιάρη παρά τον Τζήμερο μέσα στη βουλή.![]()
Όταν είδε ότι αυτό δεν φέρνει ψήφους έγινε "εθνικιστής συντηρητικός"
Όταν θα αποτύχει να μαζέψει ψήφους κι από κει, θα γίνει κάτι άλλο
Το μόνο επικίνδυνο που έχει, είναι μην βγάλει κανενός το μάτι έτσι απότομα που γυρνάει τα ιδεολογικά φτερά του
Οχι, μου το είχε πεί ένας φίλος μου που ήταν.Parrot έγραψε: 18 Δεκ 2022, 14:09Μαυροσκούφης είσαι ρε..;Kauldron έγραψε: 18 Δεκ 2022, 13:58 Ναι μωρέ, ψήνεσαι, αλλά όταν βρεθείς μπροστά στη κάλπη πάλι νουδού θα το ρίξεις.
Εγώ πράσινος ήμουν. (είχα και ήλιο στο εθνόσημο)
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εννοείς ότι όταν ήταν αυτό που αναφέρεις ως "αντιεθνικιστης φιλελεύθερος" ήταν πιο συμπαθής στην κατηγορία που εκνευρίζει αφόρητα, σήμερα;Beria έγραψε: 18 Δεκ 2022, 15:05Ο Τζημερος ήταν αντιεθνικιστης φιλελεύθερος μεχρι πριν λίγο καιρόΓΑΛΗ έγραψε: 18 Δεκ 2022, 14:50Εγώ πάλι νομίζω ότι παίζει κάτι άλλο ως πηγή εκνευρισμού.Beria έγραψε: 18 Δεκ 2022, 14:15
Απάντησα με τη σειρά στα δυο σου ερωτήματα
Και ειλικρινά πιστέυω, ότι οι περισσότεροι "προοδευτικοί" σαφέστατα και θα προτιμούσαν τον Κασιδιάρη παρά τον Τζήμερο μέσα στη βουλή.![]()
Όταν είδε ότι αυτό δεν φέρνει ψήφους έγινε "εθνικιστής συντηρητικός"
Όταν θα αποτύχει να μαζέψει ψήφους κι από κει, θα γίνει κάτι άλλο
Το μόνο επικίνδυνο που έχει, είναι μην βγάλει κανενός το μάτι έτσι απότομα που γυρνάει τα ιδεολογικά φτερά του
Ή το πολιτικό πεδίο παίζει σε φάση βαθιάς και πλέριας εναρμόνισης με την ιδεολογία που πρεσβεύει;
Γιατί αν μη τι άλλο, εγώ δεν άκουσα ποτέ τον Τζήμερο να εκφράζει απειλές όπως τα προστατευόμενα/ευάλωτα/οργισμένα παρτάλια της μέινστριμ πολιτικής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-