Δηλαδη η τετραμελης οικογενεια που θα εχει περιθωριο 50 ευρω για εξτρα αγορες δεν ειναι κερδος για τον παντοπωλη ;ethereal έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:24Μια τετραμελής οικογένεια που θα ωφελείται τον μήνα κανά δεκάευρω το άτομο και είναι και πελάτες του, πόσο λες ότι θα του αλλάξει τη δουλειά του;Σπανακιας έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:20
650.000.000€ θα πεσουν στην αγορα μεσα σε ενα εξαμηνο για να επιδοτησουν αγορες απο τον κλαδο του αλλα γι αυτον δεν θα αλλαξει τιποτα
Η μαλακια παει συννεφο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Koυλης: Ανακοινωνει μέτρο-εκπληξη για ολους τους πολιτες στη Βουλή
Re: Koυλης: Ανακοινωνει μέτρο-εκπληξη για ολους τους πολιτες στη Βουλή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος under την 18 Δεκ 2022, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Αν παει θεωρητικα ολο το ποσο επιδοτησης στον κλαδο της λιανικης τροφιμων τοτε μιλαμε για επιδοτηση του 16% του τζιρου του εξαμηνουethereal έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:24
Μια τετραμελής οικογένεια που θα ωφελείται τον μήνα κανά δεκάευρω το άτομο και είναι και πελάτες του, πόσο λες ότι θα του αλλάξει τη δουλειά του;
Νιωθεις απο νουμερα;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καλώς το άεργο θυμιατό.under έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:29Εχει χτυπησει κατι οχταρια και εξαρια σε αναπτυξη οταν εσυ χτυπαγες εναμιση στην καλυτερη σου χρονια.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:16 Όσο μετράμε τα διφραγκα, να υπενθυμίσομε πως πριν τέσσερα χρόνια αυτός ο τύπος υποσχόταν ανάπτυξη, θέσεις εργασίας και ευημερία και τώρα μοιράζει κουπόνια των 30 ευρώ για φαγητό.
Εχει μειωσει φορους οταν εσυ τους αυξανες.
Δινει 8% αυξηση στις συνταξεις οταν εσυ εκοβες.
Δινει επιταγες ακριβειας και ενισχυσεις ενω συνεχιζει παραλληλα να μειωνει φορους.
Δεν νιωθεις λιγο μαλακας οταν σε βαζουν να γραφεις τετοιες παπαριες για δυο κατοσταρικα το μηνα ;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ότι θα πάνε και τα 40 στον συγκεκριμένο.under έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:29Δηλαδη η τετραμελης οικογενεια που θα εχει περιθωριο 40 ευρω για εξτρα αγορες δεν ειναι κερδος για τον παντοπωλη ;ethereal έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:24Μια τετραμελής οικογένεια που θα ωφελείται τον μήνα κανά δεκάευρω το άτομο και είναι και πελάτες του, πόσο λες ότι θα του αλλάξει τη δουλειά του;Σπανακιας έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:20
650.000.000€ θα πεσουν στην αγορα μεσα σε ενα εξαμηνο για να επιδοτησουν αγορες απο τον κλαδο του αλλα γι αυτον δεν θα αλλαξει τιποτα
Η μαλακια παει συννεφο
Που κι έτσι νά 'ναι, σώθηκε!
Αυτά παθαίνει όποιος ακούγοντας 650.000.000 και 85% και 6 μήνες του γίνονται τα μάτια σαν του Σκρουτζ.
Το διορθωσα στο αρχικο ποστ.Ειναι 50 ευρω αλλα η ουσια δεν αλλαζει.ethereal έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:35Ότι θα πάνε και τα 40 στον συγκεκριμένο.under έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:29Δηλαδη η τετραμελης οικογενεια που θα εχει περιθωριο 40 ευρω για εξτρα αγορες δεν ειναι κερδος για τον παντοπωλη ;ethereal έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:24
Μια τετραμελής οικογένεια που θα ωφελείται τον μήνα κανά δεκάευρω το άτομο και είναι και πελάτες του, πόσο λες ότι θα του αλλάξει τη δουλειά του;
Αυτά παθαίνει όποιος ακούγοντας 650.000.000 και 85% και 6 μήνες του γίνονται τα μάτια σαν του Σκρουτζ.
Με λιγα λογια το μετρο δεν σου αρεσει γιατι δεν θα κανει τον παντοπωλη Ωναση.
Σοβαρη κριτικη φιλε,μπραβο.
- Otto Weininger
Καλά ρε τουρκοζαίοι και λοιποί πεμπτοφαλαγγίτες. Ούτε τις αμυντικές δαπάνες δεν ψηφίσατε ;
https://twitter.com/GeorghyZhukov/statu ... H6lgQ&s=19
https://twitter.com/GeorghyZhukov/statu ... H6lgQ&s=19
Let them make the first mistake. We make the last move.
οι συνιστωσες του ερντογαν 
Μην μετακινείτε τα δοκάρια και μάθετε να διαβάζετε όταν σας απαντούν σε όσα γράφετε.under έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:38Το διορθωσα στο αρχικο ποστ.Ειναι 50 ευρω αλλα η ουσια δεν αλλαζει.ethereal έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:35Ότι θα πάνε και τα 40 στον συγκεκριμένο.under έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:29
Δηλαδη η τετραμελης οικογενεια που θα εχει περιθωριο 40 ευρω για εξτρα αγορες δεν ειναι κερδος για τον παντοπωλη ;
Του είπαν ότι γράφει μαλακίες όταν λέει πως δεν θα αλλάξει τίποτα.
Εσύ είπες ότι θα έχει περιθώριο κέρδους πλέον του σημερινού.
Και απάντησα και στα δύο ότι με 40 ευρώ, ακόμα κι αν πάνε ΟΛΑ σ' αυτόν (πράγμα εξαιρετικά απίθανο) δεν αλλάζει τίποτα επί της ουσίας.
Αν όλα αυτά εσύ τα μεταφράζεις ότι είμαι ενάντιος στο μέτρο επειδή θέλω τον Χέλη Ωνάση...ναι, καλύτερα να ασχολείσαι μόνο με σούφρες που είναι και ειδικότητά σου.
Υ.Γ.
Για την πλειονότητα, δεν υπάρχει άυλη κάρτα και το ποσό θα είναι το 80% αυτού που γράφετε ως τώρα.
Νιώθεις τι λέμε τόση ώρα και πού θα πάει το ποσό;Σπανακιας έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:32Αν παει θεωρητικα ολο το ποσο επιδοτησης στον κλαδο της λιανικης τροφιμων τοτε μιλαμε για επιδοτηση του 16% του τζιρου του εξαμηνουethereal έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:24
Νιωθεις απο νουμερα;
- hellegennes
Θα μου δώσει το κράτος 650 εκατομμύρια ευρώ; Α, τότε λάθος κατάλαβα την ανακοίνωση.Σπανακιας έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:20hellegennes έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:35Ναι. Για μένα βέβαια δεν θα αλλάξει τίποτα.ethereal έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:34 Ερώτηση: Έχεις την αίσθηση, με όσα ακούσαμε σήμερα, ότι θα περιληφθούν και επιχειρήσεις όπως η δική σου στο μέτρο;
Η μαλακια παει συννεφο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Eιδες καποιον να γραφει καπου οτι το κρατος θα σου δωσει 650.000.000€;
- hellegennes
Αν δεν έγραψες αυτό, για μένα δεν θα αλλάξει τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Επιδοτειται το πελατολογιο του κλαδου σου με 650.000.000 για ενα εξαμηνο που αντιστοιχει στο 16% του τζιρου του κλαδου αλλα δεν θα αλλαξει τιποτα
Γι αυτο θα εισαι παντα μπακαλης
Γι αυτο θα εισαι παντα μπακαλης
- hellegennes
Ξέρω ανώτερα μαθηματικά κι εσύ δεν ξέρεις πόσο κάνει 1+2. Είναι αστείο να λες εσύ σε μένα ειρωνικά "γι' αυτό θα είσαι πάντα μπακάλης". Όταν φτάσεις να καταλαβαίνεις το ένα χιλιοστό αυτών που ξέρω, έλα να κάνουμε σύγκριση. Μέχρι τότε οι δικοί σου υπολογισμοί είναι πάντα μπακαλίστικοι.
Είσαι παντελώς ανίκανος να καταλάβεις πώς λειτουργεί το εμπόριο, πόσο μάλλον συγκεκριμένα μια επιχείρηση σαν την δική μου. Γι' αυτό σαν μπακάλης παίρνεις έναν αριθμό και αυτομάτως το μικρό σου μυαλουδάκι το χωρίζει σε αναλογούντα τεμάχια. Στο μικρό σου το μυαλό, όταν αυξάνεται ένα σύνολο σημαίνει ότι αυξάνονται όλα τα μέρη του συνόλου ταυτόχρονα.
Είσαι παντελώς ανίκανος να καταλάβεις πώς λειτουργεί το εμπόριο, πόσο μάλλον συγκεκριμένα μια επιχείρηση σαν την δική μου. Γι' αυτό σαν μπακάλης παίρνεις έναν αριθμό και αυτομάτως το μικρό σου μυαλουδάκι το χωρίζει σε αναλογούντα τεμάχια. Στο μικρό σου το μυαλό, όταν αυξάνεται ένα σύνολο σημαίνει ότι αυξάνονται όλα τα μέρη του συνόλου ταυτόχρονα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ξερω τι εννοεις οταν λες αλλαγη επι της ουσιας.Αυτο μονο εσυ το ξερεις.ethereal έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:44Μην μετακινείτε τα δοκάρια και μάθετε να διαβάζετε όταν σας απαντούν σε όσα γράφετε.under έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:38Το διορθωσα στο αρχικο ποστ.Ειναι 50 ευρω αλλα η ουσια δεν αλλαζει.ethereal έγραψε: 18 Δεκ 2022, 00:35
Ότι θα πάνε και τα 40 στον συγκεκριμένο.
Του είπαν ότι γράφει μαλακίες όταν λέει πως δεν θα αλλάξει τίποτα.
Εσύ είπες ότι θα έχει περιθώριο κέρδους πλέον του σημερινού.
Και απάντησα και στα δύο ότι με 40 ευρώ, ακόμα κι αν πάνε ΟΛΑ σ' αυτόν (πράγμα εξαιρετικά απίθανο) δεν αλλάζει τίποτα επί της ουσίας.
Αν όλα αυτά εσύ τα μεταφράζεις ότι είμαι ενάντιος στο μέτρο επειδή θέλω τον Χέλη Ωνάση...ναι, καλύτερα να ασχολείσαι μόνο με σούφρες που είναι και ειδικότητά σου.
Υ.Γ.
Για την πλειονότητα, δεν υπάρχει άυλη κάρτα και το ποσό θα είναι το 80% αυτού που γράφετε ως τώρα.
Εγω ειπα οτι ειναι κερδος για τον παντοπωλη αν η Χ οικογενεια της γειτονιας του εχει 50 ευρω διαθεσιμα για εξτρα αγορες.
Και αν στην γειτονια ειναι 20 οι οικογενειες,ο παντοπωλης θα μπορει να ελπιζει σε 1000 ευρω τζιρου εξτρα.Μπορει απο το χιλιαρικο σε αυτον να φτασουν μονο 100 ευρω.Παλι κερδος ειναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-
- 4 Απαντήσεις