Ναι. Για μένα βέβαια δεν θα αλλάξει τίποτα.ethereal έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:34 Ερώτηση: Έχεις την αίσθηση, με όσα ακούσαμε σήμερα, ότι θα περιληφθούν και επιχειρήσεις όπως η δική σου στο μέτρο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Koυλης: Ανακοινωνει μέτρο-εκπληξη για ολους τους πολιτες στη Βουλή
- hellegennes
Re: Koυλης: Ανακοινωνει μέτρο-εκπληξη για ολους τους πολιτες στη Βουλή
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Καραμελίτσα
Άλλο ένα νήμα που φαίνεται η βλακεία και η έλλειψη στοιχειώδους αριθμητικής παιδείας από τους νεοδημοκράτες.
Το συνολικο κόστος του μέτρου για 6 μήνες είναι 650εκ, όπως ανακοινώθηκε. Δηλαδή 108,3 εκ τον μήνα, δια τους 8,5 εκ υποτιθέμενους δικαιούχους, το μέσο ποσό του δικαιούχου ανά μήνα είναι 12,74 ευρώ.
Κατώτατος μισθός 713 ευρώ. Ετήσιος πληθωρισμός 9,5%, 67 ευρώ το χαμένο εισόδημα, μόνο και μόνο για αυτούς του κατώτατου μισθού.
Πραγματικά πιστεύουν οι ψεκονουδούκοι, ότι ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται;
Το συνολικο κόστος του μέτρου για 6 μήνες είναι 650εκ, όπως ανακοινώθηκε. Δηλαδή 108,3 εκ τον μήνα, δια τους 8,5 εκ υποτιθέμενους δικαιούχους, το μέσο ποσό του δικαιούχου ανά μήνα είναι 12,74 ευρώ.
Κατώτατος μισθός 713 ευρώ. Ετήσιος πληθωρισμός 9,5%, 67 ευρώ το χαμένο εισόδημα, μόνο και μόνο για αυτούς του κατώτατου μισθού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καραμελίτσα την 17 Δεκ 2022, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Z
Ναι,το εγραψα πριν.22 ευρω στα 220 αγορων που υπολογιζονται για ενα ατομο.hellegennes έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:3422 θα καλύψει. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά.under έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:3140 ευρω θα σου καλυψει.hellegennes έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:29
Δεν είναι 10% ενίσχυση, είναι πλαφόν ενίσχυση. Αν εγώ ξοδεύω 400 ευρώ τον μήνα για ψώνια δεν θα μου καλύψει 40 ευρώ.
Στο μεταξύ τα τρόφιμα, τα αναλώσιμα και όλα τα καταναλωτικά προϊόντα, καλή μου χορεύτρια, δεν έχουν αυξηθεί μόνο 10%. Η αύξηση είναι της τάξης του 30% κατά μέσο όρο. Σημαντικό ποσοστό έχει αυξηθεί ως και 100%.
Ας πούμε η ζάχαρη έχει διπλάσια τιμή σε σχέση με πέρυσι. Το ίδιο και όλα τα έλαια (ηλιέλαια, καλαμποκέλαια, ελαιόλαδα).
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Σταμάτα να γράφεις. Όσο πιο κόσμια γίνεται το εκφράζω.under έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:3140 ευρω θα σου καλυψει.hellegennes έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:29Δεν είναι 10% ενίσχυση, είναι πλαφόν ενίσχυση. Αν εγώ ξοδεύω 400 ευρώ τον μήνα για ψώνια δεν θα μου καλύψει 40 ευρώ.under έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:24 Καπου εδω να υπενθυμισουμε οτι για το 10% πληθωρισμο μας επρηζαν τα παπαρια τοσους μηνες.
Τωρα 10% επιπλεον ενισχυση (χωρια αυτη του ρευματος δλδ) τους φαινεται ψιχουλα.
Στο μεταξύ τα τρόφιμα, τα αναλώσιμα και όλα τα καταναλωτικά προϊόντα, καλή μου χορεύτρια, δεν έχουν αυξηθεί μόνο 10%. Η αύξηση είναι της τάξης του 30% κατά μέσο όρο. Σημαντικό ποσοστό έχει αυξηθεί ως και 100%.
Ας πούμε η ζάχαρη έχει διπλάσια τιμή σε σχέση με πέρυσι. Το ίδιο και όλα τα έλαια (ηλιέλαια, καλαμποκέλαια, ελαιόλαδα).
Δεν ακόμα πιο αστείο ότι δηλώνει ότι θα τα πάρει από τους εφοπλιστές;Καραμελίτσα έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:35 Άλλο ένα νήμα που φαίνεται η βλακεία και η έλλειψη στοιχειώδους αριθμητικής παιδείας από τους νεοδημοκράτες.
Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά πιστεύω δεν λογίζεσαι στην κατηγορία Σ/Μ με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Δηλαδή στην κλίμακα από περίπτερο ως Σ/Μ θα γίνεται χρήση του μέτρου; Επιδοτείται το κάπνισμα π.χ.;hellegennes έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:35Ναι. Για μένα βέβαια δεν θα αλλάξει τίποτα.ethereal έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:34 Ερώτηση: Έχεις την αίσθηση, με όσα ακούσαμε σήμερα, ότι θα περιληφθούν και επιχειρήσεις όπως η δική σου στο μέτρο;
Γελάν και τα τσιμέντα με τις αλχημείεςΚαραμελίτσα έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:35 Άλλο ένα νήμα που φαίνεται η βλακεία και η έλλειψη στοιχειώδους αριθμητικής παιδείας από τους νεοδημοκράτες.
Tα τσιμέντα γελάνε με όσους έπεσαν από τα σύννεφα.
https://www.moneyreview.gr/business-and ... food-pass/
https://www.dimokratiki.gr/12-12-2022/y ... tha-afora/
https://www.gazzetta.gr/plus/2177915/sh ... okyria-vid
https://www.moneyreview.gr/business-and ... food-pass/
https://www.dimokratiki.gr/12-12-2022/y ... tha-afora/
https://www.gazzetta.gr/plus/2177915/sh ... okyria-vid
Η ελπίδα είναι παγίδα.

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Θυμηθείτε λίγο και μια δημιουργική λογιστική: 0+0 =14%
Στυγιε θα τα παρεις τα λεφτα ή τζαμπα μας πρηζεις τα αρχιδια ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Αν παίξει κάρτα, υπάρχει σαφέστατη καταγραφή των εξόδων ανά κατηγορία καταστημάτων.ethereal έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:39Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά πιστεύω δεν λογίζεσαι στην κατηγορία Σ/Μ με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Δηλαδή στην κλίμακα από περίπτερο ως Σ/Μ θα γίνεται χρήση του μέτρου; Επιδοτείται το κάπνισμα π.χ.;hellegennes έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:35Ναι. Για μένα βέβαια δεν θα αλλάξει τίποτα.ethereal έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:34 Ερώτηση: Έχεις την αίσθηση, με όσα ακούσαμε σήμερα, ότι θα περιληφθούν και επιχειρήσεις όπως η δική σου στο μέτρο;
Και στα σ/μ δεν πουλάνε τσιγάρα.
Όποιος γουστάρει να ξοδέψει 200 ευρώ για ποτά, τί να πω;
Στην υγειά του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Δεν άκουσα το διάγγελμα. Διάβασα στην Ναυτεμπορική αυτό:ethereal έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:39Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά πιστεύω δεν λογίζεσαι στην κατηγορία Σ/Μ με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Δηλαδή στην κλίμακα από περίπτερο ως Σ/Μ θα γίνεται χρήση του μέτρου; Επιδοτείται το κάπνισμα π.χ.;hellegennes έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:35Ναι. Για μένα βέβαια δεν θα αλλάξει τίποτα.ethereal έγραψε: 17 Δεκ 2022, 23:34 Ερώτηση: Έχεις την αίσθηση, με όσα ακούσαμε σήμερα, ότι θα περιληφθούν και επιχειρήσεις όπως η δική σου στο μέτρο;
Υπόψη ότι η αγορανομική διάταξη άλλαξε το 2012 και από τότε όλοι εμείς λεγόμαστε καταστήματα τροφίμων. Δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ εμένα ας πούμε και του Μασούτη. Οι μόνες διάκρισεις που ισχύουν είναι σε σχέση με τον αριθμό των εργαζομένων και τα τετραγωνικά του χώρου, αλλά αυτά έχουν να κάνουν με τεχνικά ζητήματα (π.χ. εγώ μπορώ να είμαι ανοιχτά 24/365). Νομικά είμαστε ίδιου τύπου επιχείρηση. Η άδειά μου είναι καταστήματος τροφίμων λιανικής (και χονδρικής), η οποία πλέον καλύπτει όλο το φάσμα εμπορευμάτων, από τρόφιμα μέχρι ρούχα και από ηλεκτρολογικό υλικό μέχρι νωπό κρέας και ψάρι. Δεν χρειάζεται πλέον ειδική άδεια κρεωπολείου, αρτοποιείου, κτλ. Όλα αυτά έχουν καταργηθεί και απλοποιηθεί.Από τον Φεβρουάριο 2023 και για έξι μήνες (έως τον Ιούλιο 2023) δίνεται ενίσχυση ύψους 10% επί των αγορών νοικοκυριών, τα οποία πληρούν τα κριτήρια ένταξης, σε supermarket και άλλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο τροφίμων (φούρνους, minimarket, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, γαλακτοπωλεία κτλ.).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άστα αυτά, περίμενες δώρο χριστουγέννων και σπάστηκες επειδή δεν δικαιούσαι ούτε τα 20ευρα ξεφτιλίκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-