Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Δεκ 2022, 13:42
Η Γαλη, ο πατησιωτης και ο Χρυσαυγιτης σχολιάζουν στον καφενέ τα φλέγοντα , όσο το γιαουρτακι το στραγγιστο κοντεύει τα 2 ευρώ.
Εγώ τα είπα,παίρνω γιαούρτι Μαράτα που είναι στο καλάθι του νοικοκυριού του Σκλαβενίτη που κοστίζει 1,87 ευρώ τα τρια.
Όσοι θέλουν γιαούρτια πολυτελείας ας μην ονειρεύονται επαναστάσεις.
Και το σκατό μου παξιμάδι θα κάμω για τα δάνεια του Κούλη, του Αδωνι και της Σπυράκη.
Και θα το φάω με γιαούρτι φθηνό
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Η Γαλη, ο πατησιωτης και ο Χρυσαυγιτης σχολιάζουν στον καφενέ τα φλέγοντα , όσο το γιαουρτακι το στραγγιστο κοντεύει τα 2 ευρώ.
Εγώ τα είπα,παίρνω γιαούρτι Μαράτα που είναι στο καλάθι του νοικοκυριού του Σκλαβενίτη που κοστίζει 1,87 ευρώ τα τρια.
Και το σκατό μου παξιμάδι θα κάμω για τα δάνεια του Κούλη, του Αδωνι και της Σπυράκη.
Υπάρχουν και άλλοι πιο οικονομικοί τρόποι βρε γκρινιάρη.
Το τελευταίο διάστημα, εκτός από το "καλάθι της νοικοκυράς" παίζει και το "καλάθι του ρομά".
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει το Όλυμπος στο 1 ευρώ την τριάδα. Ένας νόμος με ένα άρθρο υπόθεση είναι.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Επ' ευκαιρία, θα προσθέσω ότι δεν είδα σε καμμία εκδήλωση συγκλονισμένων αντιφά (ρομά και αλλούτερων) κάποιο σχόλιο για την ακρίβεια των βασικών ειδών και της ενέργειας.
Όπερ σημαίνει ότι είτε είναι μπουμερογόνοι που δεν ασχολούνται με τέτοια ευτελή ζητήματα ή ότι καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες βάσει του νομικώς κατοχυρωμένου δικαίου της αστικής διαφοράς που προκύπτει από αιματηρές ή αναίμακτες απαλλοτριώσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει το Όλυμπος στο 1 ευρώ την τριάδα. Ένας νόμος με ένα άρθρο υπόθεση είναι.
Δεν τα λέω εγώ ,οι παλιοί συγκυβερνωντες με τη ΝΔ τα λένε.
Επειδή το "Όλυμπος" δε έχει σαφή σημειολογική ερμηνεία, προτείνω συριζέικο μπραντ με τον τίτλο "Γκιώνα".
"Η ακρίβεια και ο πληθωρισμός, ασφαλώς οφείλονται και σε εξωγενείς παράγοντες, είναι όμως και παράγωγα της κυβερνητικής πολιτικής."
Έλα ρε, κατηγορεί η αντιπολίτευση την κυβερνηση στην Ελλάδα ακόμα και για τον κακό καιρό; Δεν έχει ξαναγίνει, πρωτοφανές. Τέσπα, λίγοι μήνες μαρτυριου μείνανε μέχρι να αναλαβουν ο Τσίπρας και ο Ανδρουλάκης, θα αντέξουμε.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
zteo έγραψε: 18 Δεκ 2022, 15:40
Μην χρησιμοποιείτε τον όρο Δεκεμβριανά για οποιοδήποτε γεγονός εκτός από τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 44 τον μολύνεται.
Ακόμη και αν τον μολύνουμαι, δεν πρόκειται να πάθει κάτι περισσότερο γιατί είναι ήδη κλινικά νεκρός.