Αυτό είναι ένα αστειάκι που για κάποιο αδιευκρίνηστο σε μένα λόγο, βρίσκει ευφυές ο λούφας και παραλλαγής και το επαναλαμβάνει σποραδικά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Αυτό είναι ένα αστειάκι που για κάποιο αδιευκρίνηστο σε μένα λόγο, βρίσκει ευφυές ο λούφας και παραλλαγής και το επαναλαμβάνει σποραδικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Ψευδόμενος;Winston Smith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:36 Φτηνή ήταν η λάσπη που πέταξες στον εκπληκτικό. Εγώ απλα εδειξα τη συστηματικοτητα της φτήνιας.
Στο ερώτημά μου πότε σε αποκάλεσα ρατσιστή η απάντησή σου ήταν:
"Αρχικά έγραψα ότι προσπαθείς έμμεσα να κολλήσεις τη ταμπέλα του ρατσιστή όχι ότι με αποκάλεσες, αλλά ότι το υπονόησες."
(...) "Δεν είπα ότι έγραψες αυτολεξεί, αλλά ότι το υπονόησες."
Δηλαδή, σε αυτό το νήμα με κατηγορείς ότι κολλάω γενικά ταμπέλες ρατσιστή, παρότι δύο χρόνια πριν (που το ξέθαψες βρε θηρίο; τόσο πολύ περίμενες την ευκαιρία; ) στο ερώτημά μου αν το έκανα μου απαντούσες ευθέως όχι, κι έψαχνες να το δικαιολογήσεις με υπόνοιες και διαισθήσεις.
Ανέσυρες ένα νήμα 2 ετών, επειδή διάβασες τη λέξη "ρατσιστής" και δεν έκανες καν τον κόπο να δεις ότι η λέξη ήταν μέρος της πρότασης "πότε σε χαρακτήρισα ρατσιστή;"
- hellegennes
Δεν αποκάλεσε κανείς κλοπή κάποια αστική διαφορά. Δεν υπήρξε ποτέ συζήτηγη για αστική διαφορά. Ονομάζουμε κλοπή μια κλοπή.stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:32Η κλοπή δεν είναι αστική διαφορά, και κάθε αστική διαφορά δεν ονομάζεται κλοπή.
Επομένως κακώς αποκαλείς μία αστική διαφορά ως "κλοπή".![]()
Δεν σ' αρέσει που ο πεθαμένος ήταν κλέφτης. Λυπάμαι, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι δούλα σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν είναι η πρώτη φορά που έχεις πρόβλημα κατανόησης. Συνήθως αυτό κάνεις, καταλαβαίνεις ό,τι να 'ναι.stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:30![]()
Καλά κατάλαβα ότι ήταν αποκύημα της φαντασίας σου Χελετζένς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φυσικά και αδυνατώ να κατανοήσω πως μπορεί "η κατάθεση του βενζινά αναφέρεται σε χ" και ταυτόχρονα να μην υπάρχει διαθέσιμη οπουδήποτε η όποια "κατάθεση του βενζινά"...hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:48Δεν είναι η πρώτη φορά που έχεις πρόβλημα κατανόησης. Συνήθως αυτό κάνεις, καταλαβαίνεις ό,τι να 'ναι.
Το πρόβλημα είναι ότι εσύ πιστεύεις ότι καταλαβαίνεις κάτι από το παραπάνω.
- Winston Smith
Γράφεις πολλά για να πεις λίγα και το κουράζεις πάλι.stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:43Ψευδόμενος;Winston Smith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:36 Φτηνή ήταν η λάσπη που πέταξες στον εκπληκτικό. Εγώ απλα εδειξα τη συστηματικοτητα της φτήνιας.
"Αρχικά έγραψα ότι προσπαθείς έμμεσα να κολλήσεις τη ταμπέλα του ρατσιστή όχι ότι με αποκάλεσες, αλλά ότι το υπονόησες."
Δηλαδή, σε αυτό το νήμα με κατηγορείς ότι κολλάω γενικά ταμπέλες ρατσιστή, παρότι δύο χρόνια πριν (που το ξέθαψες βρε θηρίο; τόσο πολύ περίμενες την ευκαιρία; ) στο ερώτημά μου αν το έκανα μου απαντούσες ευθέως όχι, κι έψαχνες να το δικαιολογήσεις με υπόνοιες και διαισθήσεις.
Ανέσυρες ένα νήμα 2 ετών, επειδή διάβασες τη λέξη "ρατσιστής" και δεν έκανες καν τον κόπο να δεις ότι η λέξη ήταν μέρος της πρότασης "πότε σε χαρακτήρισα ρατσιστή;"
- hellegennes
Υπάρχει διαθέσιμη παντού η είδηση στην οποία αναφέρεται λεπτομερώς ότι περιέγραψε τον οδηγό και ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών, πριν καλέσει την άμεση δράση.stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:51 Φυσικά και αδυνατώ να κατανοήσω πως μπορεί "η κατάθεση του βενζινά αναφέρεται σε χ" και ταυτόχρονα να μην υπάρχει διαθέσιμη οπουδήποτε η όποια "κατάθεση του βενζινά".
Με λίγη προσπάθεια θα την βρεις. Δεν ποντάρω ότι θα τα καταφέρεις βέβαια. Εδώ δυσκολεύεσαι να καταλάβεις ότι η κλοπή είναι ποινικό αδίκημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
χελη δεν εχεις δει το βιντεο; Ποια αμεση δραση, καφε πινανε μεσα στο βενζινάδικο.
Αν κουράζεσαι μπορείς να πέσεις για ύπνο.Winston Smith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:54Γράφεις πολλά για να πεις λίγα και το κουράζεις πάλι.stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:43Ψευδόμενος;Winston Smith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:36 Φτηνή ήταν η λάσπη που πέταξες στον εκπληκτικό. Εγώ απλα εδειξα τη συστηματικοτητα της φτήνιας.
Δεν καταλαβαίνω τέτοια σχόλια...
- hellegennes
Την άμεση δράση την πήρε μετά. Η περιγραφή έγινε επί τόπου στους παρόντες.enaon έγραψε: 17 Δεκ 2022, 00:00 χελη δεν εχεις δει το βιντεο; Ποια αμεση δραση, καφε πινανε μεσα στο βενζινάδικο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πρεπει να απαγορευτουν οι ταινίες του χολυγουντ, αληθεια μοιαζει να νομιζεις οτι αν παρεις την αμεση δραση θα κανουν καταδίωξη για 30 ευρώ.hellegennes έγραψε: 17 Δεκ 2022, 00:13 Την άμεση δράση την πήρε μετά. Η περιγραφή έγινε επί τόπου στους παρόντες.
Το έχω γράψει τουλάχιστον 10 φορές.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:57 Εδώ δυσκολεύεσαι να καταλάβεις ότι η κλοπή είναι ποινικό αδίκημα.
Κοίταξε! Το ξαναγράφω:
Η κλοπή, ο βιασμός, η σεξουαλική παρενόχληση, η εξύβριση, η απαγωγή είναι ποινικά αδικήματα.
Αλλά δεν έχουν σχέση με το θέμα μας που αφορά μία αστική διαφορά (στο σημείο που ο πελάτης δεν πληρώνει το αντίτιμο της βενζίνης).
Τώρα συμφωνείς ότι το βλέπεις μπροστά σου ή όχι;
- hellegennes
Η κλοπή είναι ποινικό αδίκημα. Αυτό που έχεις στο μυαλό σου δεν είναι κλοπή, είναι κρυφτό.stavmanr έγραψε: 17 Δεκ 2022, 00:20Το έχω γράψει τουλάχιστον 10 φορές.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:57 Εδώ δυσκολεύεσαι να καταλάβεις ότι η κλοπή είναι ποινικό αδίκημα.![]()
![]()
Κοίταξε! Το ξαναγράφω:
Η κλοπή, ο βιασμός, η σεξουαλική παρενόχληση, η εξύβριση, η απαγωγή είναι ποινικά αδικήματα.
Οπότε δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η κλοπή είναι ποινικό αδίκημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Την άμεση δράση την πήρε για να καταγραφεί το περιστατικό ως καταγγελία. Η καταδίωξη έγινε φυσικά γιατί ένας ανήλικος, όντας μεθυσμένος, πήρε το αυτοκίνητο κάποιου χωρίς την άδειά του, χωρίς δίπλωμα.enaon έγραψε: 17 Δεκ 2022, 00:15πρεπει να απαγορευτουν οι ταινίες του χολυγουντ, αληθεια μοιαζει να νομιζεις οτι αν παρεις την αμεση δραση θα κανουν καταδίωξη για 30 ευρώ.hellegennes έγραψε: 17 Δεκ 2022, 00:13 Την άμεση δράση την πήρε μετά. Η περιγραφή έγινε επί τόπου στους παρόντες.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τελικά είναι ο Γαλής ή το Γαλή;
Υ.Γ1. stavmanr, χαράς στο κουράγιο σου.
Υ.Γ2. Χέλλη, κούρασες πάρα πολύ. Απογοητευτικός είσαι. Κρίμα γιατί σε είχα για σκεπτόμενο χρήστη.
Υ.Γ1. stavmanr, χαράς στο κουράγιο σου.
Υ.Γ2. Χέλλη, κούρασες πάρα πολύ. Απογοητευτικός είσαι. Κρίμα γιατί σε είχα για σκεπτόμενο χρήστη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις