!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- EKPLIKTIKOS
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Αληθεια αυτός ο ανήλικος γονείς δεν είχε; Γιατί τον άφηναν να οδηγεί πιωμένος, να δημιουργει αστικες διαφορες και γενικα να φερεται τοσο αντικοινωνικα; Δεν είναι παραμεληση ανηλικου; 
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Αυτός είναι ένας 16χρονος. Λειτουργεί αυθόρμητα, ίσως και σε πανικό, ίσως και με περισσή αδρεναλίνη.Lord Brum έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:21κλιμακώνει αυτός που δε συμμορφώνεται ως οφείλει στις εντολές της αστυνομίας αλλά θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών για 30 ευρω.
Ο αστυνομικός είναι εκπαιδευμένος για να μην φτάσει ένα 16χρονο σε σημείο που κάποιος χάνει τη ζωή του.
Δηλαδή, έχεις ένα φόνο μπροστά στα μάτια σου, με σφαίρα στο κεφάλι, και το ηθικό πρόβλημά σου είναι αν ο γονιός του θύματος είχε παραμελήσει ή όχι το νεκρό πλέον παιδί του;EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Δεκ 2022, 21:51 Αληθεια αυτός ο ανήλικος γονείς δεν είχε; Γιατί τον άφηναν να οδηγεί πιωμένος, να δημιουργει αστικες διαφορες και γενικα να φερεται τοσο αντικοινωνικα; Δεν είναι παραμεληση ανηλικου;![]()
- hellegennes
Υπάρχουν κι άλλες λέξεις μετά το "βλάκα" αλλά μπορεί να τις διαβάσει και να τις επεξεργαστεί μόνο κάποιος που δεν είναι.stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 17:38Δεν μπορεί να σκεφτεί τόσο σύνθετα.vagabondo έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:53Τι θα πει διαστρεβλώνει; Η νομοθεσία υπάρχει αναρτημένη, όποιος θέλει την βλέπει.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:34 Κοίτα, είμαι 100% υπέρ του να ξεφτιλίζεται όσο θέλει κάποιος δημόσια. Αλλά δεν ανέχομαι να διαστρεβλώνει κάποιος την νομοθεσία σε ένα δημόσιο μέσο που μπορεί να διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι καθόλου αστείο, είναι επικίνδυνο.
Το πολύ πολύ να ψελλίσει κανένα "ηλίθιε", "βλάκα".
Υπόδειγμα πολυσπουδαγμένου σε μία συζήτηση...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γιατί δεν είμαστε όλοι ψεύτες όπως εσύ.stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 17:49Γιατί να μην γράψουν όλοι την αλήθεια από την αρχή, ότι επρόκειτο για μία αστική διαφορά 30 ευρώ και να τελειώνει η συζήτηση;EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:56Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω καθόλου το κόλλημα με την "αστική διαφορά". Θα μπορούσε να πει εξαρχής κάτι τύπου "μικροκλοπη", "μικροκλεψια", κάτι τέτοιο, και να χτίσει εκεί πάνω την επιχειρηματολογια του.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:34 Κοίτα, είμαι 100% υπέρ του να ξεφτιλίζεται όσο θέλει κάποιος δημόσια. Αλλά δεν ανέχομαι να διαστρεβλώνει κάποιος την νομοθεσία σε ένα δημόσιο μέσο που μπορεί να διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι καθόλου αστείο, είναι επικίνδυνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Συνεχίζεται το υπόδειγμα του πολυπτυχιούχου στις συζητήσεις.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:09Υπάρχουν κι άλλες λέξεις μετά το "βλάκα" αλλά μπορεί να τις διαβάσει και να τις επεξεργαστεί μόνο κάποιος που δεν είναι.
- EKPLIKTIKOS
Όχι ηθικό, νομικόstavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:09Δηλαδή, έχεις ένα φόνο μπροστά στα μάτια σου, με σφαίρα στο κεφάλι, και το ηθικό πρόβλημά σου είναι αν ο γονιός του θύματος είχε παραμελήσει ή όχι το νεκρό πλέον παιδί του;EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Δεκ 2022, 21:51 Αληθεια αυτός ο ανήλικος γονείς δεν είχε; Γιατί τον άφηναν να οδηγεί πιωμένος, να δημιουργει αστικες διαφορες και γενικα να φερεται τοσο αντικοινωνικα; Δεν είναι παραμεληση ανηλικου;![]()
Κάποιος που ξέρει τη διαφορά μεταξύ κλοπής και αστικής διαφοράς σίγουρα θα ξέρει να μου πει αν υπάρχει παραμεληση ανηλίκου και αν θα έπρεπε έπρεπε διωχθούν οι γονείς.
Μην το βάζεις και στοίχημα. Κράτα μία πισινή.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:10Γιατί δεν είμαστε όλοι ψεύτες όπως εσύ.stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 17:49Γιατί να μην γράψουν όλοι την αλήθεια από την αρχή, ότι επρόκειτο για μία αστική διαφορά 30 ευρώ και να τελειώνει η συζήτηση;EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:56
Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω καθόλου το κόλλημα με την "αστική διαφορά". Θα μπορούσε να πει εξαρχής κάτι τύπου "μικροκλοπη", "μικροκλεψια", κάτι τέτοιο, και να χτίσει εκεί πάνω την επιχειρηματολογια του.
Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας:
Τελικά ποια ήταν η κατάθεση από το βενζινάδικο; Σου τη ζήτησα πριν μερικές σελίδες.
viewtopic.php?f=24&t=44649&start=2850#p2801832
Φρέσκα κουλούρια - νέα αστική διαφωνία, για καταλύτες
16 Δεκεμβρίου, 2022
8:07 μμ
Κινηματογραφική καταδίωξη από το Φάληρο μέχρι το Μενίδι – Το όχημα καρφώθηκε σε μάντρα και η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε 2 άτομα
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία τα ξημερώματα της Παρασκευής (16/12) καθώς σημειώθηκε άγρια καταδίωξη από το Φάληρο μέχρι το Μενίδι!
Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, τα οποία με άλλους δύο συνεργούς έκλεψαν καταλύτες από αυτοκίνητα στη Βάρη και εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο.
Εκεί οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο όμως ο οδηγός πάτησε γκάζι. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ ακολούθησαν το αυτοκίνητο για περίπου 20 χιλιόμετρα.
Κάποια στιγμή έφτασαν στον καταυλισμό Ρομά στο Μενίδι και εκεί ο οδηγός έκανε επικίνδυνους ελιγμούς μέχρι που το όχημα χτύπησε σε μάντρα.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν δύο άτομα, ενώ οι άλλοι δύο έγιναν καπνός! Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τρεις καταλύτες και ένα εργαλείο κοπής.
https://lawandorder.gr/kinimatografiki- ... se-mantra/
16 Δεκεμβρίου, 2022
8:07 μμ
Κινηματογραφική καταδίωξη από το Φάληρο μέχρι το Μενίδι – Το όχημα καρφώθηκε σε μάντρα και η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε 2 άτομα
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία τα ξημερώματα της Παρασκευής (16/12) καθώς σημειώθηκε άγρια καταδίωξη από το Φάληρο μέχρι το Μενίδι!
Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, τα οποία με άλλους δύο συνεργούς έκλεψαν καταλύτες από αυτοκίνητα στη Βάρη και εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο.
Εκεί οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν για έλεγχο όμως ο οδηγός πάτησε γκάζι. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ ακολούθησαν το αυτοκίνητο για περίπου 20 χιλιόμετρα.
Κάποια στιγμή έφτασαν στον καταυλισμό Ρομά στο Μενίδι και εκεί ο οδηγός έκανε επικίνδυνους ελιγμούς μέχρι που το όχημα χτύπησε σε μάντρα.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν δύο άτομα, ενώ οι άλλοι δύο έγιναν καπνός! Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τρεις καταλύτες και ένα εργαλείο κοπής.
https://lawandorder.gr/kinimatografiki- ... se-mantra/
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Winston Smith
Δηλαδή αυτό είναι το νομικό πρόβλημά σου σε μία περίπτωση ανθρωποκτονίας του νεκρού παιδιού τους;EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:18Όχι ηθικό, νομικόstavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:09Δηλαδή, έχεις ένα φόνο μπροστά στα μάτια σου, με σφαίρα στο κεφάλι, και το ηθικό πρόβλημά σου είναι αν ο γονιός του θύματος είχε παραμελήσει ή όχι το νεκρό πλέον παιδί του;EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Δεκ 2022, 21:51 Αληθεια αυτός ο ανήλικος γονείς δεν είχε; Γιατί τον άφηναν να οδηγεί πιωμένος, να δημιουργει αστικες διαφορες και γενικα να φερεται τοσο αντικοινωνικα; Δεν είναι παραμεληση ανηλικου;![]()
![]()
- Hector Buas
Η ανοησία σου έχει ξεπεράσει τα όρια του γαλαξία...stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:25 ...
Δηλαδή αυτό είναι το νομικό πρόβλημά σου σε μία περίπτωση ανθρωποκτονίας του νεκρού παιδιού τους;
Μην απαντήσεις...
Κοίταξε hector.
Ξέρω καλά ποιοι είστε με συγκεκριμένες απόψεις, συνήθως ακροδεξιές και τρολάρετε όλα τα νήματα.
Αυτό που μου προκαλεί έκπληξη είναι η συμμετοχή του Χελετζένς και του Εκπληκτικού στο πορτέτο αυτό. Και μάλιστα ο πρώτος υιοθετεί πλήρως την ακροδεξιά διαλεκτική. Δεν πέρασε σχεδόν ποστ που να μην επιτίθεται επί προσωπικού και να μη βρίζει.
Θα έλεγα ότι οι μεταγραφές της σεζόν είναι σχετικά επιτυχημένες.
Ξέρω καλά ποιοι είστε με συγκεκριμένες απόψεις, συνήθως ακροδεξιές και τρολάρετε όλα τα νήματα.
Αυτό που μου προκαλεί έκπληξη είναι η συμμετοχή του Χελετζένς και του Εκπληκτικού στο πορτέτο αυτό. Και μάλιστα ο πρώτος υιοθετεί πλήρως την ακροδεξιά διαλεκτική. Δεν πέρασε σχεδόν ποστ που να μην επιτίθεται επί προσωπικού και να μη βρίζει.
Καλέ μου σταβ, μπορείς να δεις το όλο θέμα ως μια "αστική διαφορά" μεταξύ ακροδεξιάς και ρομά διαλεκτικής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Hector Buas
Εγώ πάλι θα έλεγα πως το διαζύγιο σου με την κοινή λογική είναι οριστικό και αμετάκλητο...stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 22:30 ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις