και το σκ απο απόγευμα άρχιζε; Νόμιζα έβλεπα παιδικά όταν ήμουν μικρός τα πρωινά, δεν θυμάμαι καλά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο παλιός είσαι;
Re: Πόσο παλιός είσαι;
Κορόιδευαν τα παιδάκια και τους έδειχναν ότι το μέλι το μεταφέρουν με δοχεία,
ενώ οι μέλισσες τρώνε το νέκταρ των λουλουδιών και βγάζουν το μέλι από τον κώλο.
εγώ το ήξερα οτι είναι ψέμματα αυτό, όταν μου είχαν πεί για τον άι βασίλη και την μάγια μέλισσα είχα καταλάβει ότι ένα είναι μούφα.Μηχανικός έγραψε: 10 Οκτ 2018, 23:27 Κορόιδευαν τα παιδάκια και τους έδειχναν ότι το μέλι το μεταφέρουν με δοχεία,
ενώ οι μέλισσες τρώνε το νέκταρ των λουλουδιών και βγάζουν το μέλι από τον κώλο.![]()
- MiGiSukhoI
Βρε θυμάστε όταν ο Αντρέας στήριζε τον Πολωνό Γιαρουζέλσκι και είχαμε ανοίξει παρτίδες με την κομουνιστική Πολωνία;
Είχε αγοράσει η ΕΡΤ κάτι παιδικές Πολωνικές σειρές.
Είχαμε αγοράσει και καμιά 80αριά ψεκάστηκα-πυροσβεστικά αεροπλάνα. Κάθε μέρα έπεφτε και ένα.
Ο Ανδρέας το 1984 στην Βαρσοβία. Όπως πάντα τα λαμόγια οι Πασοκοαριστεροί στήριζαν την δημοκρατία.

Είχε αγοράσει η ΕΡΤ κάτι παιδικές Πολωνικές σειρές.
Είχαμε αγοράσει και καμιά 80αριά ψεκάστηκα-πυροσβεστικά αεροπλάνα. Κάθε μέρα έπεφτε και ένα.
Ο Ανδρέας το 1984 στην Βαρσοβία. Όπως πάντα τα λαμόγια οι Πασοκοαριστεροί στήριζαν την δημοκρατία.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 10 Οκτ 2018, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αυτά επί ΚΚ1, λέμε
το Σάββατο πρέπει να άρχιζε κατά τις 1:30 -που γυρνάγαμε από σχολείο- με Top Cat κλπ
και 3 με 6:30 ή 7 είχε φάσεις από τα ματς του προηγούμενου ΣΚ σε Αγγλία (με Κώστα "χικ" Σισμάνη και μετά Γιάννη Αργυρίου), Ιταλία, Γερμανία (με Μανόλο "Ρρρρρουμενίνννννγκε" Μ.)
από Αγγλία, Γερμανία έδινε και μια ώρα από το ματς της αγωνιστικής - πώς μάθαμε εμείς μπάλα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 10 Οκτ 2018, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
???
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
στο γοογλε μου έβγαλε καναπέ κρεβάτι και κομποσχοίνι κερωμένο, οπότε τι ειναι το κκ1;
ο μηχ πάντως μιλάει για αρχές 80 μάλλον
θείος του ΚΚ2
ναι, ο ΜΗΧ1 λέει επί ΠΑΠ2
ναι, ο ΜΗΧ1 λέει επί ΠΑΠ2
Spoiler
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 10 Οκτ 2018, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Δεν μπορούσα να καταλάβω πως χωράνε τόσα παιχνίδια μέσα στο σάκο του ώσπου είδα ένα ταχυδακτυλουργό να βγάζει 10 κουνέλια από το καπέλο του.enaon έγραψε: 10 Οκτ 2018, 23:30εγώ το ήξερα οτι είναι ψέμματα αυτό, όταν μου είχαν πεί για τον άι βασίλη και την μάγια μέλισσα είχα καταλάβει ότι ένα είναι μούφα.Μηχανικός έγραψε: 10 Οκτ 2018, 23:27 Κορόιδευαν τα παιδάκια και τους έδειχναν ότι το μέλι το μεταφέρουν με δοχεία,
ενώ οι μέλισσες τρώνε το νέκταρ των λουλουδιών και βγάζουν το μέλι από τον κώλο.![]()
Μετά δεν μπορούσα να καταλάβω πως χωρούσαν τόσα κουνέλια σε ένα καπέλο.
Επίσης όταν πήραμε τηλεόραση νόμιζα ότι μέσα είχε γρανάζια γιατί έκανε παρόμοιο θόρυβο... μια μέρα δεν άντεξα και πήρα ένα κατσαβίδι και την άνοιξα.
the end
- Cecily Anne
Έβλεπα Μουμινς!!!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-