!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
χέλη εχεις καεί εντελώς σε αυτό το νήμα 
- hellegennes
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κοίτα, είμαι 100% υπέρ του να ξεφτιλίζεται όσο θέλει κάποιος δημόσια. Αλλά δεν ανέχομαι να διαστρεβλώνει κάποιος την νομοθεσία σε ένα δημόσιο μέσο που μπορεί να διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι καθόλου αστείο, είναι επικίνδυνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο λόγος είναι στα σημεία που λέει ότι ο εγκληματίας γύφτος αφέθηκε ελεύθερος και ότι αν του την άναβε ο γιος της, τώρα όλοι οι ανώμαλοι (προφανώς και ο γκαβομάρ της καρδιάς μας) θα έσκουζαν εναντίον του γιου.stavmanr έγραψε: 16 Δεκ 2022, 00:29Προσπαθώ να καταλάβω το λόγο που μπήκαν στο νήμα. Ας πούμε αν κάποιος βάλει όλους αυτούς που βασανίστηκαν από την αστυνομία όλα αυτά τα χρόνια, θα συμπάσχεις εξίσου;
.....
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Τα κλεμμένα Smart που έκαναν παρέλαση στην κηδεία του κλέφτη, είναι αστική διαφορά;stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 21:18 Μα βρε καλό μου, στο κατάστημά σου κάποιος πρέπει να αφαιρέσει/αποσπάσει αντικείμενο από το ράφι ή το κουτί για να το πάρει. Εκεί όντως πρόκειται για κλοπή.
Αν όμως, παρέδιδες εσύ ο ίδιος την κούτα με τα προϊόντα στον πελάτη, σε δικό του χώρο/όχημα κλπ κι εκείνος δεν σε πλήρωνε, θα επρόκειτο περί αστικής διαφοράς. Διότι απλά εσύ ο ίδιος έχεις παραδώσει το εμπόρευμά σου, οικειοθελώς, αποδεχόμενος τη μεταξύ σας άρρητη σύμβαση.
Αν δε σε βοηθά ο λόγος, θα δοκιμάσω να το ζωγραφίσω.
Τα παπαγαλάκια έλεγαν για τον 16χρονο πατέρα και ποινικό και εγώ σκεφτόμουν τους ανθρώπους που έβλεπαν στην τηλεόραση τα αυτοκίνητά τους και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, επειδή νομοθετεί και κυβερνά μια συμμορία 300 κλεφτών (και όχι μόνον κλεφτών) που καίγεται για τα ψηφαλάκια των γύφτων.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Τι θα πει διαστρεβλώνει; Η νομοθεσία υπάρχει αναρτημένη, όποιος θέλει την βλέπει.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:34 Κοίτα, είμαι 100% υπέρ του να ξεφτιλίζεται όσο θέλει κάποιος δημόσια. Αλλά δεν ανέχομαι να διαστρεβλώνει κάποιος την νομοθεσία σε ένα δημόσιο μέσο που μπορεί να διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι καθόλου αστείο, είναι επικίνδυνο.
Εδώ είναι καφενείο και ένας μπάρμπας λέει τα δικά του.
Κλάην-μάην.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- EKPLIKTIKOS
Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω καθόλου το κόλλημα με την "αστική διαφορά". Θα μπορούσε να πει εξαρχής κάτι τύπου "μικροκλοπη", "μικροκλεψια", κάτι τέτοιο, και να χτίσει εκεί πάνω την επιχειρηματολογια του.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:34 Κοίτα, είμαι 100% υπέρ του να ξεφτιλίζεται όσο θέλει κάποιος δημόσια. Αλλά δεν ανέχομαι να διαστρεβλώνει κάποιος την νομοθεσία σε ένα δημόσιο μέσο που μπορεί να διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι καθόλου αστείο, είναι επικίνδυνο.
- hellegennes
Ε, αυτό άκουσε στην τηλεόραση από κάποιον μαλάκα, το είπε εξαρχής και τώρα δεν μπορεί να το πάρει πίσω, γιατί μιλάμε για τον stavmanr.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όχι, ρε φίλε, δεν είναι έτσι. Η νομοθεσία υπάρχει αλλά όταν λες ψέματα για την ισχύουσα νομοθεσία, αυτός που θα σε πιστέψει και υποπέσει σε αδίκημα έχει εξαπατηθεί από σένα.vagabondo έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:53Τι θα πει διαστρεβλώνει; Η νομοθεσία υπάρχει αναρτημένη, όποιος θέλει την βλέπει.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:34 Κοίτα, είμαι 100% υπέρ του να ξεφτιλίζεται όσο θέλει κάποιος δημόσια. Αλλά δεν ανέχομαι να διαστρεβλώνει κάποιος την νομοθεσία σε ένα δημόσιο μέσο που μπορεί να διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι καθόλου αστείο, είναι επικίνδυνο.
Κλάην-μάην.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
είπαμε οι λαθρομετανάστες είναι παράτυποι μετανάστες, οι κλέφτες αστικοδιαφοράκηδες ή παράτυποι πελάτες και οι αστυνομικοί που τους πυροβολούν εν αμύνει, δολοφόνοι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:56Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω καθόλου το κόλλημα με την "αστική διαφορά". Θα μπορούσε να πει εξαρχής κάτι τύπου "μικροκλοπη", "μικροκλεψια", κάτι τέτοιο, και να χτίσει εκεί πάνω την επιχειρηματολογια του.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:34 Κοίτα, είμαι 100% υπέρ του να ξεφτιλίζεται όσο θέλει κάποιος δημόσια. Αλλά δεν ανέχομαι να διαστρεβλώνει κάποιος την νομοθεσία σε ένα δημόσιο μέσο που μπορεί να διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι καθόλου αστείο, είναι επικίνδυνο.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
εχεις καει νομιζω εντελώς, λες οτι ο βενζινάς μπορει να πιστοποιήσει παραβάσεις, ανήλικος, χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένος, αλλα θα ηταν ολα οκ αρκει να έδειχνε 30 ευρώ για την βενζίνη, ούτε ο Παπας. Αλλο να μην μας πειράζει που καλα επαθε ο γυφτος, αλλο να λεμε μαλακίες.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:34 Κοίτα, είμαι 100% υπέρ του να ξεφτιλίζεται όσο θέλει κάποιος δημόσια. Αλλά δεν ανέχομαι να διαστρεβλώνει κάποιος την νομοθεσία σε ένα δημόσιο μέσο που μπορεί να διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι καθόλου αστείο, είναι επικίνδυνο.
Εγώ αντιθέτως πιστεύω ότι είναι υπερβολή να θεωρείται ο σταβ δημόσιος κίνδυνος.EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:56Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω καθόλου το κόλλημα με την "αστική διαφορά". Θα μπορούσε να πει εξαρχής κάτι τύπου "μικροκλοπη", "μικροκλεψια", κάτι τέτοιο, και να χτίσει εκεί πάνω την επιχειρηματολογια του.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:34 Κοίτα, είμαι 100% υπέρ του να ξεφτιλίζεται όσο θέλει κάποιος δημόσια. Αλλά δεν ανέχομαι να διαστρεβλώνει κάποιος την νομοθεσία σε ένα δημόσιο μέσο που μπορεί να διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι καθόλου αστείο, είναι επικίνδυνο.
Ένας ακόμη εκφραστής του πολιτικώς ορθού παράλογου είναι, που διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει αμάσητη την κάμηλο.
Και αυτό δεν είναι θέμα άγνοιας του νομικού όρου γιατί και οι σωστοί νομικοί όροι του πολιτικώς ορθού πλαίσιου, εκφράζουν τον ίδιο παραλογισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Δεκ 2022, 17:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι είναι, έτσι.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:59Όχι, ρε φίλε, δεν είναι έτσι. Η νομοθεσία υπάρχει αλλά όταν λες ψέματα για την ισχύουσα νομοθεσία, αυτός που θα σε πιστέψει και υποπέσει σε αδίκημα έχει εξαπατηθεί από σένα.vagabondo έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:53Τι θα πει διαστρεβλώνει; Η νομοθεσία υπάρχει αναρτημένη, όποιος θέλει την βλέπει.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:34 Κοίτα, είμαι 100% υπέρ του να ξεφτιλίζεται όσο θέλει κάποιος δημόσια. Αλλά δεν ανέχομαι να διαστρεβλώνει κάποιος την νομοθεσία σε ένα δημόσιο μέσο που μπορεί να διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι καθόλου αστείο, είναι επικίνδυνο.
Κλάην-μάην.
Αν δεν με πιστεύεις άνοιξε μια ψηφοφορία.
Occasio facit furem
η μόνη παράβαση που πιστοποίησε ο βενζινάς είναι η κλοπή, τα υπόλοιπα είναι περιγραφή του κλέφτη. Θα μπορούσε ο γύφτος να είναι 18 με δίπλωμα (λέμε τώρα) και να μικροδείχνει, εδώ άλλοι βλέπουν 11 χρονα για 17 χρονα και τα βιάζουνenaon έγραψε: 16 Δεκ 2022, 17:02εχει καει νομιζω εντελώς, λες οτι ο βενζινάς μπορει να πιστοποιήσει παραβάσεις, ανήλικος, χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένος, αλλα θα ηταν ολα οκ αρκει να έδειχνε 30 ευρώ για την βενζίνη, ούτε ο Παπας. Αλλο να μην μας πειράζει που καλα επαθε ο γυφτος, αλλο να λεμε μαλακίες.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:34 Κοίτα, είμαι 100% υπέρ του να ξεφτιλίζεται όσο θέλει κάποιος δημόσια. Αλλά δεν ανέχομαι να διαστρεβλώνει κάποιος την νομοθεσία σε ένα δημόσιο μέσο που μπορεί να διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι καθόλου αστείο, είναι επικίνδυνο.
το αν είναι μθυσμένος θέλει αλκοτεστ, αν είναι πιωμένος φαίνεται αν τον πλησιάσαεις για να μυρίσεις τα χνώρα του. εν πάει περιπτώσει καλώς τον κυνήγησαν οι αστυνομικοί, κακώς πήγε ο παπαρας να τους εμβολίσει για να ξεφύγει και καλώς του την ανάψανε να σφίξουν οι γυφτικοι κώλοι, γιατί αν περιμένουμε από τη δικαιοσύνη και τις ποινές που τρώνε, καληνύχτα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Για να μην πουμε και το γνωστο ρητο "Η προληψη είναι η καλύτερη θεραπεία"Lord Brum έγραψε: 16 Δεκ 2022, 17:06η μόνη παράβαση που πιστοποίησε ο βενζινάς είναι η κλοπή, τα υπόλοιπα είναι περιγραφή του κλέφτη. Θα μπορούσε ο γύφτος να είναι 18 με δίπλωμα (λέμε τώρα) και να μικροδείχνει, εδώ άλλοι βλέπουν 11 χρονα για 17 χρονα και τα βιάζουνenaon έγραψε: 16 Δεκ 2022, 17:02εχει καει νομιζω εντελώς, λες οτι ο βενζινάς μπορει να πιστοποιήσει παραβάσεις, ανήλικος, χωρίς δίπλωμα και μεθυσμένος, αλλα θα ηταν ολα οκ αρκει να έδειχνε 30 ευρώ για την βενζίνη, ούτε ο Παπας. Αλλο να μην μας πειράζει που καλα επαθε ο γυφτος, αλλο να λεμε μαλακίες.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:34 Κοίτα, είμαι 100% υπέρ του να ξεφτιλίζεται όσο θέλει κάποιος δημόσια. Αλλά δεν ανέχομαι να διαστρεβλώνει κάποιος την νομοθεσία σε ένα δημόσιο μέσο που μπορεί να διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Δεν είναι καθόλου αστείο, είναι επικίνδυνο.
το αν είναι μθυσμένος θέλει αλκοτεστ, αν είναι πιωμένος φαίνεται αν τον πλησιάσαεις για να μυρίσεις τα χνώρα του. εν πάει περιπτώσει καλώς τον κυνήγησαν οι αστυνομικοί, κακώς πήγε ο παπαρας να τους εμβολίσει για να ξεφύγει και καλώς του την ανάψανε να σφίξουν οι γυφτικοι κώλοι, γιατί αν περιμένουμε από τη δικαιοσύνη και τις ποινές που τρώνε, καληνύχτα
Επ' ευκαιρία, τί τρέχει στα γύφτικα;
Κόπασε ή δυνάμωσε ο αχός των ταραχών;
Κόπασε ή δυνάμωσε ο αχός των ταραχών;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3325 Προβολές