!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

βαράνε τα καπάκια τους οι άδειοι τραμποτενεκέδες για να τους φοβηθούμε, αλλά δεν τους περνάει από το μυαλό ότι μπορούμε να τους εξαϋλώσουμε με μία μας ματιά
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ο Musk εμφανίστηκε στο Twitter το βράδυ της Πέμπτης κατηγορώντας τους δημοσιογράφους που είχαν αποκλειστεί ότι του έκαναν doxxing -την πράξη της αποκάλυψης προσωπικών στοιχείων ταυτότητας στο διαδίκτυο. «Δημοσίευσαν την ακριβή τοποθεσία μου σε πραγματικό χρόνο, βασικά τις συντεταγμένες δολοφονίας μου, κατά (προφανή) άμεση παραβίαση των όρων υπηρεσίας του Twitter», έγραψε.

«Για τους «δημοσιογράφους» ισχύουν οι ίδιοι κανόνες doxxing όπως και για όλους τους άλλους», πρόσθεσε και σημείωσε ότι η αναστολή θα διαρκέσει επτά ημέρες. Ο Musk επικοινώνησε μάλιστα με μια ομάδα δημοσιογράφων για να εξηγήσει την πολιτική του για το doxxing.

«Καθώς είμαι βέβαιος ότι όλοι όσοι έχουν υποστεί doxxed θα συμφωνούσαν, η εμφάνιση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την τοποθεσία κάποιου είναι ακατάλληλη και νομίζω ότι όλοι σε αυτήν την κλήση δεν θα ήθελαν να τους γίνει κάτι τέτοιο και δεν θα υπάρξει καμία διάκριση στο μέλλον μεταξύ δημοσιογράφων και απλών ανθρώπων», ασνέφερε στην κλήση.

«Όλοι θα έχουν την ίδια μεταχείριση. Δεν είσαι ιδιαίτερος γιατί είσαι δημοσιογράφος. Είσαι πολίτης. Επομένως, καμία ειδική μεταχείριση. Doxxing; Αναστέλλεσαι, τέλος της ιστορίας».

https://kourdistoportocali.com/news-des ... n-doxxing/

.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ε ας πετάει με τα χέρια τότε να μην πρέπει να δίνει στίγμα να μην ξερουμε που παει.

ειμαστε ολοι με τον γιαννοπουλο του μαστόδοντα :003:

«έχουν υποστεί doxxed»
ωχθεμ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

enaon έγραψε: 16 Δεκ 2022, 15:52 θα σε αγοράσει ο μασκ αν συνεχίσεις ετσι. :011:
:smt005: :smt005: :smt005:

Πάντως θα ήθελα να μου εξηγήσει ο Λεγεών γιατί ασχολείται τόσο πολύ με έναν «λούζερ». Κάθε υγιής άνθρωπος αποφεύγει να ασχολείται με άτομα που θεωρεί «λούζερ».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2022, 16:37
enaon έγραψε: 16 Δεκ 2022, 15:52 θα σε αγοράσει ο μασκ αν συνεχίσεις ετσι. :011:
:smt005: :smt005: :smt005:

Πάντως θα ήθελα να μου εξηγήσει ο Λεγεών γιατί ασχολείται τόσο πολύ με έναν «λούζερ». Κάθε υγιής άνθρωπος αποφεύγει να ασχολείται με άτομα που θεωρεί «λούζερ».
Μάλλον με εσάς ασχολείται παρά με τον Μασκ. Πάλι με λούζερς βέβαια, οπότε ισχύει η ερώτηση.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

τον μπαταχτσή πολλοί αγάπησαν...

Εικόνα
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

ο ελον μασκ και οι ακόλουθοι του φαίνεται πως πορεύονται στο μονοπάτι κάθε αίρεσης του παρελθόντος. ελπίζουμε να αγόρασει καμια μεγάλη έκταση, να μαζωχτουν όλοι αλά γκαιανα, και να σταματήσουν να μας τα ζαλίζουν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Τσούξιμο, πόνος, autistic screeching, κλπ. Οι μόνος τρόπος που έχει το καλτ να ερμηνεύει τον κόσμο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
enaon

Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 19:48 Τσούξιμο, πόνος, autistic screeching, κλπ. Οι μόνος τρόπος που έχει το καλτ να ερμηνεύει τον κόσμο.
τον απλό λαο, τον εναν απο εμάς, που εφτιαξε μποτάκι να παρακολουθει που παει ο μασκ. :003:

κλαίω με τον μαστόδοντα, ολα τα νεα ειναι τι κανει ο μασκ και τι κανει το τουιτερ :lol:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

enaon έγραψε: 16 Δεκ 2022, 19:51
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 19:48 Τσούξιμο, πόνος, autistic screeching, κλπ. Οι μόνος τρόπος που έχει το καλτ να ερμηνεύει τον κόσμο.
τον απλό λαο, τον εναν απο εμάς, που εφτιαξε μποτάκι να παρακολουθει που παει ο μασκ. :003:

κλαίω με τον μαστόδοντα, ολα τα νεα ειναι τι κανει ο μασκ και τι κανει το τουιτερ :lol:
Τον κόσμο = the world, όχι the people. Read the context. Πόσες φορές έχεις διαβάσει την έκφραση "ερμηνεύω τον κόσμο" και σήμαινε "ερμηνεύω το λαό";

Επίσης παρότι κουραστικό, έχω ήδη βάλει τα disclaimers μου, σε παραπάμπω στην τελευταία παράγραφο αυτού του σχολίου.
Άβαταρ μέλους
enaon

ε τωρα πλακα κανεις, τα δεντρα και τα πουλια γραφουν ή οι ανθρωποι;

αφορμή νομιζω είναι το μποτακι που μπαναρε, ευκαιρία να σπασει τα νευρα λιγο σε καποιους και να χαρουνε αλλοι, όσοι το ζουνε πολυ δηλαδή.

ο τρόπος που παρουσίσες το αρρωστακι που εχει κανει μποτάκι να τον παρακολουθεί παντως εμενα με ψαρωσε, νομιζα εισαι αντικειμενικός, μετα καταλαβα οτι πονας. :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 16 Δεκ 2022, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

enaon έγραψε: 16 Δεκ 2022, 19:51 κλαίω με τον μαστόδοντα, ολα τα νεα ειναι τι κανει ο μασκ και τι κανει το τουιτερ :lol:
Όπως όλα τα δίκτυα, το τι είναι τα νέα εξαρτάται από το ποιον ακολουθείς. Η αρχική είναι trash. Εγώ δεν έχω γραφτεί, θα μείνω στο τουίτερ του Ήλον, στο νήμα του Αρίστου, και στην καπιταλιστική Δύση, για να σκυλιάζουν οι εχθροί μου. :wink
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”