το καταλαβαίνουν πάντως, απλά ακόμα θέλουν να σε έχουν ψηλά στην εκτίμησή τους, οπότε νομίζουν οτι τους κάνεις πλάκα γιατι τους συμφαίρει, σε λίγα χρόνια όμως θα το ανακαλέσουν για να εξηγήσουν στον εαυτό τους γιατί εισαι τόσο κολλημένος κλπ, δεν φταίς εσύ, έζησες ένα δράμαfoscilis έγραψε: 10 Οκτ 2018, 18:22 Λέω στα παιδιά πως όταν ήμουν όσο η μεγάλη πήραμε την πρώτη μας έγχρωμη τηλεόραση και ότι είχε μόνο 2 κανάλια που έπαιζαν παιδικά μόνο λίγες ώρες κάθε μέρα και έβλεπες μόνο ό,τι παιδικά διάλεγε η εκπομπή.
Δεν το πιστεύουν με τίποτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο παλιός είσαι;
Re: Πόσο παλιός είσαι;
Πιστευω θα ειναι απασχολημενοι να εξηγουν στους 10 χρονια μικροτερους οτι αυτοι επρεπε να πατανε την οθονη αντι να αλληλεπιδρουν με το augmented reality προσθετο μεσω σκεψης.
Άλλοι στα χωριά μεγάλωσαν χωρίς ρεύμα και νερό.foscilis έγραψε: 10 Οκτ 2018, 18:22 Λέω στα παιδιά πως όταν ήμουν όσο η μεγάλη πήραμε την πρώτη μας έγχρωμη τηλεόραση και ότι είχε μόνο 2 κανάλια που έπαιζαν παιδικά μόνο λίγες ώρες κάθε μέρα και έβλεπες μόνο ό,τι παιδικά διάλεγε η εκπομπή.
Δεν το πιστεύουν με τίποτα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Επι Επαναστασεως ειχε παιδικά απο το πρωι μέχρι το μεσημερι,ειχε σοβαρες ειδησεις και πολλα καλα σηριαλ .
Οι τηλεοράσεις τοτε ειχαν και κλειδι.
Οι τηλεοράσεις τοτε ειχαν και κλειδι.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Στις 5 ή 6 το απόγευμα δεν άρχιζε το πρόγραμμα των ΕΙΡΤ-ΥΕΝΕΔ ή δεν θυμάμαι καλά;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
οχι βεβαια ,εγω θυμαμαι κινουμενα σχεδια

αν θυμαμαι καλα ειχε 4 ηχω 12 το μεσημερι πρεπει να ηταν η πρωτη ,το λοουν ρειντζερ το θυμαμαι ,μαχη ηταν 6 το απογευμα πριν η μετα ηταν οι ηρωες του Χογκαν,το βραδυ ειχε την μποναντσα.
Δεν ειμαι σογουρος αν ο μπολεκ και ο λολεκ ηταν επι επαναστασεως η επι ΚΚ1.

αν θυμαμαι καλα ειχε 4 ηχω 12 το μεσημερι πρεπει να ηταν η πρωτη ,το λοουν ρειντζερ το θυμαμαι ,μαχη ηταν 6 το απογευμα πριν η μετα ηταν οι ηρωες του Χογκαν,το βραδυ ειχε την μποναντσα.
Δεν ειμαι σογουρος αν ο μπολεκ και ο λολεκ ηταν επι επαναστασεως η επι ΚΚ1.
perseus έγραψε: 10 Οκτ 2018, 20:58Δεν ειμαι σογουρος αν ο μπολεκ και ο λολεκ ηταν επι επαναστασεως η επι ΚΚ1.
τότε ήτονε
αλλά δεν έπρεπε να αναρωτιέσαι, κοντά στον νου κι η γνώση
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Τα έχουν μπερδέψει Πάνα
Η τηλεόραση ξεκινούσε στις 6μμ, με την Κέλλυ Σακακου να χαιρετά το κοινό και αμέσως μετά ξεκινούσε ο Μπάρμπα Μυτουσης.
Στις 11.30 σχολαγε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
θα κάνει κακό κατά την γνώμη τους αυτό, θα υποβαθμίζει τον άνθρωπο κάπως, θα βρούνε πώς τότε, πάντα τα πριν και τα μετά από εμάς είναι χειρότερα νομίζω.foscilis έγραψε: 10 Οκτ 2018, 19:11 Πιστευω θα ειναι απασχολημενοι να εξηγουν στους 10 χρονια μικροτερους οτι αυτοι επρεπε να πατανε την οθονη αντι να αλληλεπιδρουν με το augmented reality προσθετο μεσω σκεψης.
Μετά άρχιζε κάπου στις 4 το απόγευμα με παιδικά.
Αργότερα άρχιζε το μεσημέρι με τον Νάσο Αθανασίου.
Πρωί άρχιζε μόνο όταν είχαν μπει τα ιδιωτικά κανάλια.
Για την τιβί επί Επαναστάσεως μιλάμεΜηχανικός έγραψε: 10 Οκτ 2018, 23:22Μετά άρχιζε κάπου στις 4 το απόγευμα με παιδικά.
Αργότερα άρχιζε το μεσημέρι με τον Νάσο Αθανασίου.
Πρωί άρχιζε μόνο όταν είχαν μπει τα ιδιωτικά κανάλια.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-
- 0 Απαντήσεις