ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 10 Οκτ 2018, 21:41 Εγώ πάντως, , θα διάλεγα να κλειστώ σε σακούλα με πατατάκια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Bρηκαν ζωντανό βάτραχο μέσα σε σαλάτα του Βασιλόπουλου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Bρηκαν ζωντανό βάτραχο μέσα σε σαλάτα του Βασιλόπουλου
BILLO έγραψε: 10 Οκτ 2018, 17:35 Ο βατραχος που κατεληξε Βασιλοπουλο. Τα παραμυθια ειναι βγαλμενα απο τη ζωη τελικα.
-
don't speak
Σε αδρανές κάτι αέριο είναι, όχι σε αέρα με οξυγόνο.Πάνας έγραψε: 10 Οκτ 2018, 21:45 Ποια πλυσίματα; αν βρέξεις το μαρούλι και το βάλεις σε σακούλα θα σαπίσει αμέσως...
Πάντως τελευταία έχω παρατηρήσει ότι έχουν χαλάσει ως ποιότητα, σοβαρά τώρα. Παλιά δεν έβρισκα ούτε χαλασμένο φύλλο μέσα, τώρα συναντάω πριν ακόμα λήξουν.
-
User_601
Αν το λες για μενα,θα σου πω οτι απλα εισαι πολυ μακρια νυχτωμενος.Δεν το παιζω θεουλης.Απλα...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ οπως εαμαστε τωρα,να πεις απαγορευω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΚΡΕΑΣ.Εισαι γραφικος και δεν ειναι εφικτο.Ξεκινας πρωτα με 5 ειδη,ελεγχομενη κτηνοτρφοια σε σωστες συνθηκες διαβιωσης,και ανωδυνο θανατο...απαγορευεις οτιδηποτε αλλο...και σιγα σιγα πηγαινεις στην πληρη απαγορευση ,ΑΝ αυτο ομως ειναι εφικτο,διοτι ο ανθρωπος εχει αναγκη ΚΑΙ απο κρεας.Κάποιος το παίζει Θεούλης θέλοντας να αποφασίζει για το ποια ζωικά είδη δικαιούνται του προνομίου να αποτελούν ανθρώπινη βρώση και ταυτόχρονα αυτός ο Θεούλης φαίνεται να αγνοεί τι σημαίνει η φράση "οικονομίες κλίμακος". Εντάξει το δεύτερο το καταλαβαίνω. Ένας Θεουλης είναι πάντα υπεράνω χρημάτων
Ας το λιγοστεψουμε....ας κανουμε καλυτερες τις συνθηκες διαβιωσης και θανατωσης τους,και μετα ας παμε και στην πληρη απαγορευση.
Δηλαδη μου ΄λες οτι πρεπει να ΠΟΥΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΝΤΕΛΩς,για να ειμΑστε σωστοι;Ναι οκ,αλλα αυτο δεν γινεται αυτη τη στιγμη.Και επειδη δεν γινεται,πρεπει να τρωμε οτι κινηται;Και να βασανιζονται και τα ζωα εκτρΟφης;Δεν ξερεις σε ποια μιλας,πραγματικα.Διοτι κανω αγωνα για τα ζωα καταναλωσης.Οχι σε εμενα λοιπον αυτα αγαπουλα.
Οταν λες πληρη απαγοευση κρεατος,απλα συμβαλεις στο τιποτα.Διοτι αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ.Αντιθετα,παλευουμε καταρχην για ελεγχομενη κτηνοτροφια ελαχιστων ειδων,σε σωστες συνθηκες διαβιωσης με ανωδυνο θανατο.ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ,ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.Αλλα να μιλαμε για εφικτα πραγματα ναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 10 Οκτ 2018, 22:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
don't speak
Τώρα κάνω τη σουπιά όχι την κάμπιαomg kai 3 lol έγραψε: 10 Οκτ 2018, 21:20
τυπικαλ ντοντ
αυτο πρεπει να παει στις φωτογραφιες του εαυτου μας
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
θεωρητικα καλα τα λες ,πρακτικα γινεται?Αν το λες για μενα,θα σου πω οτι απλα εισαι πλυ μακρια νυχτωμενος.Δεν το παιζω θεουλης.Απλα...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ οπωσ εαμστε τωρα,να πεις απαγορευω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΚΡΕΑΣ.Εισαι γραφικος και δεν ειναι εφικτο.Ξεκινας πρωτα με 5 ειδη,ελεγχομενη κτηνοτρφια σε σωστς συνθηκες διαβιωσης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 10 Οκτ 2018, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ έχω 2 φρουτολαχανομάγαζα στην γειτονία μου δεν παίρνω συσκευασίες από το Σ/Μ. Στον Σκλαβενίτη πάντως ακόμα δεν έχω δει φέτες καρπούζι ούτε θέλω να δω.don't speak έγραψε: 10 Οκτ 2018, 22:29Σε αδρανές κάτι αέριο είναι, όχι σε αέρα με οξυγόνο.Πάνας έγραψε: 10 Οκτ 2018, 21:45 Ποια πλυσίματα; αν βρέξεις το μαρούλι και το βάλεις σε σακούλα θα σαπίσει αμέσως...
Πάντως τελευταία έχω παρατηρήσει ότι έχουν χαλάσει ως ποιότητα, σοβαρά τώρα. Παλιά δεν έβρισκα ούτε χαλασμένο φύλλο μέσα, τώρα συναντάω πριν ακόμα λήξουν.
the end
-
User_601
Πρακτικα σημαινει οτι τρωω ελαχιστο κρεας...μονο 2 ειδη,αγοραζω ΟΧΙ απο μεγαλες εταιριες και πολυεθνικες,αλλα απο τον χασαπη,και πολυ αραια.perseus έγραψε: 10 Οκτ 2018, 22:31θεωρητικα καλα τα λες ,πρακτικα γινεται?Αν το λες για μενα,θα σου πω οτι απλα εισαι πλυ μακρια νυχτωμενος.Δεν το παιζω θεουλης.Απλα...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ οπωσ εαμστε τωρα,να πεις απαγορευω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΚΡΕΑΣ.Εισαι γραφικος και δεν ειναι εφικτο.Ξεκινας πρωτα με 5 ειδη,ελεγχομενη κτηνοτρφια σε σωστς συνθηκες διαβιωσης
ΠΟΤΕ ΚΥΝΗΓΙ,ΠΟΤΕ ψαρια που κινδυνευουν,πλεον εχω κοψει τον τονο που αποδεκατιζεται..κλπ κλπ.Οποιος ενδιαφερεται,τα ψαχνει και ξερει!
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
αυτο το κανεις εσυ εδω μιλαμε πως εφαρμοζεται σε 6 δις ανθρωπους.
-
don't speak
Να πάρεις μεγάλο ψυγείο τότε να χωράει όλο το καρπούζιΠάνας έγραψε: 10 Οκτ 2018, 22:32Εγώ έχω 2 φρουτολαχανομάγαζα στην γειτονία μου δεν παίρνω συσκευασίες από το Σ/Μ. Στον Σκλαβενίτη πάντως ακόμα δεν έχω δει φέτες καρπούζι ούτε θέλω να δω.don't speak έγραψε: 10 Οκτ 2018, 22:29Σε αδρανές κάτι αέριο είναι, όχι σε αέρα με οξυγόνο.Πάνας έγραψε: 10 Οκτ 2018, 21:45 Ποια πλυσίματα; αν βρέξεις το μαρούλι και το βάλεις σε σακούλα θα σαπίσει αμέσως...
Στο Βασιλόπουλο έχει.
Μόνο του πουλιού το γάλα δεν έχει
Τοξερα ότι λέει μλκιες...
Έχουν στα σχέδια να βάλουν glory hole (ελληνιστί βαρέλι) να το αρμέγεις για να είναι φρέσκο.
the end
-
User_601
Λοιπον ξερεις ποσο πολυ μειωθηκε η καταναλωση κρεατος κυριως στις ΗΠΑ,αλλα και στην ευρωπη,οταν εγιναν γνωστα καποια πραγματα;Ξερεις ποσα ζωα γλυτωσαν απο αυτην την ταση;Για δεςperseus έγραψε: 10 Οκτ 2018, 22:37 αυτο το κανεις εσυ εδω μιλαμε πως εφαρμοζεται σε 6 δις ανθρωπους.
πηγη https://www.naftemporiki.gr/story/97328 ... is-kreatosΕκατομμύρια λιγότερα ζώα θανατώθηκαν πέρυσι λόγω μείωσης κατανάλωσης κρεάτος
Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 12:28
Η άνοδος της χορτοφαγίας στους ανθρώπους, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, οδηγεί σε εκατοντάδες εκατομμύρια λιγότερες σφαγές ζώων, παρά την αύξηση της παραγωγικότητας των κτηνοτροφικών μονάδων.
Στο φαινόμενο αυτό έχει συμβάλλει ιδιαίτερα το γεγονός ότι παρά το ότι το 93% των ανθρώπων ακόμα έχουν το κρέας στη διατροφή τους, υπάρχει εμφανής τάση μείωσης στη συχνότητα κατανάλωσής του, σύμφωνα με στοιχεία αμερικανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης.
Η έκθεση της Farm Animal Protection for The Humane Society αναφέρει πως ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες η κατανάλωση κρέατος μειώνεται σταθερά από το 2007, σε ρυθμό έως και 10 τοις εκατό κατά κεφαλήν.
Το 2007 εξετράφησαν 9,5 δισεκατομμύρια ζώα για κατανάλωση στις ΗΠΑ, αλλά το 2014 ο αριθμός αυτός μειώθηκε κατά 400 εκατομμύρια. Παρόμοιες τάσεις καταγράφηκαν και στην Ευρώπη.
«Ο αριθμός αυτός, που αγγίζει το μισό δισεκατομμύριο, είναι εντυπωσιακός αν αναλογιστεί κανείς την αύξηση του αμερικανικού πληθυσμού κατά την ίδια χρονική περίοδο», δήλωσε ο Πολ Σαπίρο, αντιπρόεδρος της οργάνωσης.
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται τεράστια άνοδος των εκστρατείων υπέρ της κατανάλωσης λαχανικών και υποκαταστάτων κρέατος και γαλακτοκομικών, ενώ υφίσταται και μία αυξανόμενη ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα οφέλη για την υγεία από την περικοπή κατανάλωσης ζωικών προϊόντων.
Εξάλλου το μεγαλύτερο ποσοστό καταναλωτών υποκαταστάτων κρέατος δεν αυτοπροσδιορίζονται ως χορτοφάγοι, αναφέρει η έκθεση.
Η μείωση στην κατανάλωση κρέατος έχει πολλαπλά περιβαλλοντικά οφέλη, όπως τη μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και της κατανάλωσης ύδατος.
Σύμφωνα με στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών, η κτηνοτροφία είναι υπεύθυνη για το 20 τοις εκατό των ανθρωπογενών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, ποσοστό μεγαλύτερο από το αντίστοιχο των εκπομπών των οχημάτων, ενώ χιλιάδες λίτρα νερού απαιτούνται για την παραγωγή ενός κιλού βοείου κρέατος.
Οπως βλεπεις,δεν σου εχω βαλει κανενα ακραιο σαιτ ως πηγη,την ναυτεμπορικη σου βαζω και ειναι γνωστα αυτα.
Εγω δεν υποστηριζω κατι ανεφικτο και ακραιο.Υποστηριζω το μετρο και σεβασμο στα ζωα.Και ναι και εμεις μπορουμε να κανουμε την διαφορα.Τα στοιχεια το δειχνουν.
Αυτη η καραμελα,οκ το κανω εγω..αλλα ολοι οι αλλοι δεν το κανουν,αρα δεν υπαρχει αποτεελδμα,εκτος απο καραμελα ειναι και ηλιθιο.
Ο νόμος της προσφορας και της ζητησης/.
ΟΚ αν ο αλλος λεει χεστηκα,τουλαχιστον ειναι ειλικρινης.Οχι ομως οτι δεν μπορουμε με την σταση μας να αλλαξουμε τα πραγματα.Μπορουμε απλα αδιαφορουμε.
Πραγματικα η σταση του καθενος κανει την διαφορα.
Καιαπλα,δεν υπαρχει ουτε σωστη ενημερωση,αλλα κυριως το ενδιαφερον του μεσου πολτη για αυτα τα θεματα,διοτι οποιος εχειε νδιαφερον,ψαχνει και βρισκει.
Kάτι κατάλαβες λάθος, λόγω μιας ιδιαίτερης βιασύνης που διακρίνω στην περσόνα σου. Εγώ είμαι απόλυτα υπερ της κρεοφαγίας και δε θα μου πεις εσύ ποιο ζωικό είδος μπορώ να τρώωΕσθήρ έγραψε: 10 Οκτ 2018, 22:29Αν το λες για μενα,θα σου πω οτι απλα εισαι πολυ μακρια νυχτωμενος.Δεν το παιζω θεουλης.Απλα...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ οπως εαμαστε τωρα,να πεις απαγορευω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΚΡΕΑΣ.Εισαι γραφικος και δεν ειναι εφικτο.Ξεκινας πρωτα με 5 ειδη,ελεγχομενη κτηνοτρφοια σε σωστες συνθηκες διαβιωσης,και ανωδυνο θανατο...απαγορευεις οτιδηποτε αλλο...και σιγα σιγα πηγαινεις στην πληρη απαγορευση ,ΑΝ αυτο ομως ειναι εφικτο,διοτι ο ανθρωπος εχει αναγκη ΚΑΙ απο κρεας.Κάποιος το παίζει Θεούλης θέλοντας να αποφασίζει για το ποια ζωικά είδη δικαιούνται του προνομίου να αποτελούν ανθρώπινη βρώση και ταυτόχρονα αυτός ο Θεούλης φαίνεται να αγνοεί τι σημαίνει η φράση "οικονομίες κλίμακος". Εντάξει το δεύτερο το καταλαβαίνω. Ένας Θεουλης είναι πάντα υπεράνω χρημάτων
Ας το λιγοστεψουμε....ας κανουμε καλυτερες τις συνθηκες διαβιωσης και θανατωσης τους,και μετα ας παμε και στην πληρη απαγορευση.
Δηλαδη μου ΄λες οτι πρεπει να ΠΟΥΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΕΝΤΕΛΩς,για να ειμΑστε σωστοι;Ναι οκ,αλλα αυτο δεν γινεται αυτη τη στιγμη.Και επειδη δεν γινεται,πρεπει να τρωμε οτι κινηται;Και να βασανιζονται και τα ζωα εκτρΟφης;Δεν ξερεις σε ποια μιλας,πραγματικα.Διοτι κανω αγωνα για τα ζωα καταναλωσης.Οχι σε εμενα λοιπον αυτα αγαπουλα.
Οταν λες πληρη απαγοευση κρεατος,απλα συμβαλεις στο τιποτα.Διοτι αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ.Αντιθετα,παλευουμε καταρχην για ελεγχομενη κτηνοτροφια ελαχιστων ειδων,σε σωστες συνθηκες διαβιωσης με ανωδυνο θανατο.ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ,ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.Αλλα να μιλαμε για εφικτα πραγματα ναι;
-
User_601
Ε,,ΟΚ...ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ μου κοτσαρεις εμενα ποιο ειδος επιλεγω εγω.Εγω εξηγισα την θεση μου.ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.Maspoli έγραψε: 10 Οκτ 2018, 22:56Kάτι κατάλαβες λάθος, λόγω μιας ιδιαίτερης βιασύνης που διακρίνω στην περσόνα σου. Εγώ είμαι απόλυτα υπερ της κρεοφαγίας και δε θα μου πεις εσύ ποιο ζωικό είδος μπορώ να τρώωΕσθήρ έγραψε: 10 Οκτ 2018, 22:29Αν το λες για μενα,θα σου πω οτι απλα εισαι πολυ μακρια νυχτωμενος.Δεν το παιζω θεουλης.Απλα...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ οπως εαμαστε τωρα,να πεις απαγορευω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΕ ΚΡΕΑΣ.Εισαι γραφικος και δεν ειναι εφικτο.Ξεκινας πρωτα με 5 ειδη,ελεγχομενη κτηνοτρφοια σε σωστες συνθηκες διαβιωσης,και ανωδυνο θανατο...απαγορευεις οτιδηποτε αλλο...και σιγα σιγα πηγαινεις στην πληρη απαγορευση ,ΑΝ αυτο ομως ειναι εφικτο,διοτι ο ανθρωπος εχει αναγκη ΚΑΙ απο κρεας.Κάποιος το παίζει Θεούλης θέλοντας να αποφασίζει για το ποια ζωικά είδη δικαιούνται του προνομίου να αποτελούν ανθρώπινη βρώση και ταυτόχρονα αυτός ο Θεούλης φαίνεται να αγνοεί τι σημαίνει η φράση "οικονομίες κλίμακος". Εντάξει το δεύτερο το καταλαβαίνω. Ένας Θεουλης είναι πάντα υπεράνω χρημάτων
και.........ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!Ουτε εσυ θα μου πεις ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΙ.Ο καθενας με τον πολιτισμο που κουβαλα.Τι να κανουμε;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ χομο σαπιενς.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V