είπαμε, παράτυπος πελάτης ο γύφτος, όχι κλέφτης μην είσαι εχθροπαθήςhellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:56Δεν παρέδωσε τίποτα. Είναι κλοπή. Επίσης κι εσύ είσαι κλέφτης αν σκέφτεσαι έτσι. Μόνο ένας ηλίθιος ή ένας κλέφτης θα έλεγε τέτοιο πράγμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Πως φαντάζεσαι παιδί μου ότι κυλά η βενζίνη από την αντλία προς το ντεπόζιτο του πελάτη; Με τηλεκίνηση;
* Πραγματικά αισθάνομαι σα δάσκαλος σε δημοτικό...
hellegennes, σου έχει τύχει ποτέ "αστική διαφορά" στο μαγαζί σου; 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Κάνεις λάθος. Αστική διαφορά παίζει όταν δεν πληρώσεις τα κοινόχρηστα για το πετρέλαιο της πολυκατοικίας.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:57Σαφώς!ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:55Το εμπόρευμα συνεπάγεται πληρωμή της χ ή ψ τιμής που έχει (...). Από τον έμπορο στον προμηθευτή, από τον πελάτη στον έμπορο κλπstavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:50
Και σου φάνηκε φυσιολογική ερώτηση;
"Και από πού προέκυψε η συγκεκριμένη παραχώρηση από τον έμπορο;"
Δηλαδή, με ρωτάς αν τη στιγμή που ο έμπορος σου βάζει το εμπόρευμα (βενζίνη) μέσα στο αυτοκίνητό σου, δεν σου το παραχωρεί ως εμπόρευμα;
Η μη πληρωμή του εμπορεύματος μετά την παράδοσή του από τον έμπορο στον πελάτη συνιστά αστική διαφορά.
Όμως η παραπάνω ερώτησή σου, σου φαίνεται φυσιολογική τώρα που τη ξαναδιαβάζεις;
Δηλαδή το με ποιον τρόπο ο βενζινάς παραχωρεί το εμπόρευμα στον πελάτη του;
Αν δεν πληρώσεις τη βενζίνη στο βενζινάδικο και την κοπανήσεις χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του βενζινά, είναι κλοπή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Κάπου έχεις μπερδέψει το δικαίωμα στην ελευθερία λόγου με το ανύπαρκτο δικαίωμα να δημιουργείς δική σου νομοθεσία και να την προβάλλεις δημόσια ως ισχύουσα.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:57 Η μη πληρωμή του εμπορεύματος μετά την παράδοσή του από τον έμπορο στον πελάτη συνιστά αστική διαφορά.
Αυτό που κάνεις είναι παράνομο, επικίνδυνο για όποιον διαβάζει και έχει νομικές συνέπειες.
Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να βαφτίζεις με διαφορετικές λέξεις την κλοπή, την ανθρωποκτονία, τον βιασμό και λοιπά ποινικά αδικήματα καταπώς τα έχεις στο ηλίθιο μυαλό σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δηλαδή αν υπάρχει κάπου αστική διαφορά δεν υπάρχει κάπου αλλού;ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 21:02Κάνεις λάθος. Αστική διαφορά παίζει όταν δεν πληρώσεις τα κοινόχρηστα για το πετρέλαιο της πολυκατοικίας.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:57Σαφώς!ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:55
Το εμπόρευμα συνεπάγεται πληρωμή της χ ή ψ τιμής που έχει (...). Από τον έμπορο στον προμηθευτή, από τον πελάτη στον έμπορο κλπ
Η μη πληρωμή του εμπορεύματος μετά την παράδοσή του από τον έμπορο στον πελάτη συνιστά αστική διαφορά.
Όμως η παραπάνω ερώτησή σου, σου φαίνεται φυσιολογική τώρα που τη ξαναδιαβάζεις;
Τι σκεπτικό είναι πάλι αυτό;
Η νομοθεσία είναι εκεί που είναι και δεν την αλλάζουμε εγώ ή εσύ.hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 21:02Κάπου έχεις μπερδέψει το δικαίωμα στην ελευθερία λόγου με το ανύπαρκτο δικαίωμα να δημιουργείς δική σου νομοθεσία και να την προβάλλεις δημόσια ως ισχύουσα.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:57 Η μη πληρωμή του εμπορεύματος μετά την παράδοσή του από τον έμπορο στον πελάτη συνιστά αστική διαφορά.
Ποιο;Αυτό που κάνεις είναι παράνομο, επικίνδυνο για όποιον διαβάζει και έχει νομικές συνέπειες.
Μα εσύ τα κάνεις αυτά. Όχι εγώ.Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να βαφτίζεις με διαφορετικές λέξεις την κλοπή, την ανθρωποκτονία, τον βιασμό και λοιπά ποινικά αδικήματα καταπώς τα έχεις στο ηλίθιο μυαλό σου.
Βάζεις τον ορισμό της κλοπής, σου αναφέρει επί λέξη ότι πρέπει να υπάρχει αφαίρεση αντικειμένου, κι εσύ συνεχίζεις ασταμάτητος σα να μην τον διάβασες ποτέ.
Είτε τυφλώθηκες από τον εγωισμό σου, είτε δεν διαβάζεις σωστά.
Να ρωτήσω δικηγόρο για το πώς κυλά η βενζίνη από την αντλία στο ντεπόζιτο;
Τι συμβαίνει σήμερα ρε σεις; Τι ομαδική παράκρουση είναι αυτή;
Καλωσήλθες στο φόρουμ Theseus...
Φορτσάτος.
Φορτσάτος.
Άλλο οι δικές σου ερμηνείες και άλλο το δικό μου σκεπτικό, καλό μου. Καμμία σχέση.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 21:04Δηλαδή αν υπάρχει κάπου αστική διαφορά δεν υπάρχει κάπου αλλού;ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 21:02Κάνεις λάθος. Αστική διαφορά παίζει όταν δεν πληρώσεις τα κοινόχρηστα για το πετρέλαιο της πολυκατοικίας.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:57
Σαφώς!
Τι σκεπτικό είναι πάλι αυτό;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Ναι, μου έχουν συμβεί κλοπές. Κανείς δεν τις ονόμασε ποτέ "αστικές διαφορές", από την αστυνομία ως το νομικό σύστημα.vagabondo έγραψε: 15 Δεκ 2022, 21:00 hellegennes, σου έχει τύχει ποτέ "αστική διαφορά" στο μαγαζί σου;![]()
Μάλιστα το σύστημα έχει ξοδέψει πολλές ώρες γι' αυτές τις κλοπές, κοιτώντας CCTV, αφήνοντάς με να δω εκατοντάδες φωτογραφίες σεσημασμένων κλεφτών που ανήκουν σε "ευαίσθητες ομάδες", καλώντας με ακόμα και μήνες μετά για αναγνώριση υπόπτων που έχουν συλληφθεί.
Επίσης ξέρω πολύ καλά τι είναι αστική διαφορά, καθώς υπάρχουν αρκετά άτομα που μου χρωστάνε χρήματα για προϊόντα που αγόρασαν και δεν μου τα έχουν πληρώσει ακόμη και χρόνια μετά. Είναι το γνωστό "θα σ'τα πληρώσω από βδομάδα", όπου εκεί υπάρχει αποδοχή του ιδιοκτήτη (δική μου δηλαδή) να φύγει ο τρίτος χωρίς άμεση καταβολή.
Φυσικά, για ανεγκέφαλους wannabe νομικούς της πολυθρόνας, αυτά είναι εντελώς εκτός του πεδίου γνώσεών τους. Παίρνουν μια αρχιδιά που άκουσαν από κάποιο βλήμα και την επαλαμβάνουν σαν μηρυκαστικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε τότε γιατί μου αναφέρεις ότι υπάρχουν κι άλλες αστικές διαφορές;ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 21:13Άλλο οι δικές σου ερμηνείες και άλλο το δικό μου σκεπτικό, καλό μου. Καμμία σχέση.
Υπάρχουν κι άλλες, υπάρχει κι αυτή.
- hellegennes
Ο Stavmanr νομίζει ότι είναι αστείο να προτρέπει άλλον κόσμο σε εγκλήματα.Theseus έγραψε: 15 Δεκ 2022, 21:11Είσαι βλάκας και λες βλακείες.
Και δεν είναι μόνο ότι λες βλακείες, γιατί πάντα βλακείες λες. Λες και ξαναλές ότι παράνομα πράγματα είναι νόμιμα.
Κι αυτό είναι επικίνδυνο, γιατί έστω και ένας να διαβάσει τις αναρτήσεις σου για το θέμα (και μόνο για αυτό το θέμα, γιατί αν κάποιος διαβάσει κι άλλες αναρτήσεις σου θα καταλάβει τί βλάκας με περικεφαλαία είσαι) και σε πιστέψει θα έχει πρόβλημα.
Γι αυτό βλάκα, σταματα να λες βλακείες για νομικά θέματα, και πάνε σε κάνα άλλο νήμα να πεις βλακείες για διαφορετικό θεμα (γιατί μόνο βλακείες μπορείς να πεις).
Πάνε να υποστηρίξεις ότι το μαύρο είναι άσπρο, ή ο,τι άλλη βλακεία θες: μόνο σταματα να λες και να ξαναλές σε δημόσιο φόρουμ βλακείες πάνω σε νομικά θέματα.
Βλάκα!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μα βρε καλό μου, στο κατάστημά σου κάποιος πρέπει να αφαιρέσει/αποσπάσει αντικείμενο από το ράφι ή το κουτί για να το πάρει. Εκεί όντως πρόκειται για κλοπή.hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 21:14Ναι, μου έχουν συμβεί κλοπές. Κανείς δεν τις ονόμασε ποτέ "αστικές διαφορές", από την αστυνομία ως το νομικό σύστημα.vagabondo έγραψε: 15 Δεκ 2022, 21:00 hellegennes, σου έχει τύχει ποτέ "αστική διαφορά" στο μαγαζί σου;![]()
Μάλιστα το σύστημα έχει ξοδέψει πολλές ώρες γι' αυτές τις κλοπές, κοιτώντας CCTV, αφήνοντάς με να δω εκατοντάδες φωτογραφίες σεσημασμένων κλεφτών που ανήκουν σε "ευαίσθητες ομάδες", καλώντας με ακόμα και μήνες μετά για αναγνώριση υπόπτων που έχουν συλληφθεί.
Επίσης ξέρω πολύ καλά τι είναι αστική διαφορά, καθώς υπάρχουν αρκετά άτομα που μου χρωστάνε χρήματα για προϊόντα που αγόρασαν και δεν μου τα έχουν πληρώσει ακόμη και χρόνια μετά. Είναι το γνωστό "θα σ'τα πληρώσω από βδομάδα", όπου εκεί υπάρχει αποδοχή του ιδιοκτήτη (δική μου δηλαδή) να φύγει ο τρίτος χωρίς άμεση καταβολή.
Αν όμως, παρέδιδες εσύ ο ίδιος την κούτα με τα προϊόντα στον πελάτη, σε δικό του χώρο/όχημα κλπ κι εκείνος δεν σε πλήρωνε, θα επρόκειτο περί αστικής διαφοράς. Διότι απλά εσύ ο ίδιος έχεις παραδώσει το εμπόρευμά σου, οικειοθελώς, αποδεχόμενος τη μεταξύ σας άρρητη σύμβαση.
Αν δε σε βοηθά ο λόγος, θα δοκιμάσω να το ζωγραφίσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 15 Δεκ 2022, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το αντίθετο.hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 21:15 Ο Stavmanr νομίζει ότι είναι αστείο να προτρέπει άλλον κόσμο σε εγκλήματα.
Προτρέπω τον κόσμο να μην κάνει εγκλήματα του ΑΣΤΙΚΟΥ ή ΠΟΙΝΙΚΟΥ δικαίου.
Δηλαδή, να μην κλέβει, να μην εξαπατά, να μην αθετεί όρους συμβάσεων και συμφωνιών, να μην εκτελεί με σφαίρα στο κεφάλι κλπ.
Μόνιμα και πάγια. Σε κάθε περίπτωση.
Δεν καταλαβαίνω πως σου καρφώθηκε το αντίθετο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις