!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Άλλαξα και την υπογραφή μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:32
Winston Smith έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:09
stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:02

Τι δεν κατάλαβες από το υπογραμμισμένο;
Όχι που δεν θα έκοβες το ποστ και θα απαντούσες επί της ουσίας.
Επί της ουσίας απαντώ. Της ουσίας που εγώ βλέπω στο ποστ σου.

* Δεν έχω τη δυνατότητα να κόβω ποστς άλλων. Τέτοια δυνατότητα έχει μόνο ο συντονισμός. Τα ποστς σου βρίσκονται εκεί που τα τοποθέτησες αυτούσια, εκτός αν τα επεξεργάστηκε ο συντονισμός για κάποιο δικό του ζήτημα.
Δεν μίλησα για ποστ άλλων. Αυτό ήταν δική σου υπόθεση. Μίλησα για ποστ και συγκεκριμένα για το δικό σου ποστ. Διάβαζε λίγο πιο προσεκτικά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:33 Η κλοπή ενός αγαθού ή μιας υπηρεσίας δεν απαιτείται να γίνει στα κρυφά για να θεωρηθεί ως τέτοια.
Η κλοπή προϋποθέτει πράξη αφαίρεσης/απόσπασης από τον δράστη.
Κάποια στιγμή πρέπει να διαβάζεις αυτά που ο ίδιος παραθέτεις από επίσημες πηγές. :102:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Winston Smith έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:39
Winston Smith έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:09
Όχι που δεν θα έκοβες το ποστ και θα απαντούσες επί της ουσίας.
Επί της ουσίας απαντώ. Της ουσίας που εγώ βλέπω στο ποστ σου.

* Δεν έχω τη δυνατότητα να κόβω ποστς άλλων. Τέτοια δυνατότητα έχει μόνο ο συντονισμός. Τα ποστς σου βρίσκονται εκεί που τα τοποθέτησες αυτούσια, εκτός αν τα επεξεργάστηκε ο συντονισμός για κάποιο δικό του ζήτημα.
Δεν μίλησα για ποστ άλλων. Αυτό ήταν δική σου υπόθεση. Μίλησα για ποστ και συγκεκριμένα για το δικό σου ποστ. Διάβαζε λίγο πιο προσεκτικά.
Έκοψα κάποιο ποστ μου; :p2:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:37 Άλλαξα και την υπογραφή μου.
Την κάνεις με το άλλο χέρι τώρα;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Στην υπογραφή μου βλέπουμε την θεωρία σου, που προτρέπει σε εγκληματικές πράξεις. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Passager
Phorum.gr user: Passager

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Passager »

hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:05
Ρε, ηλίθιε, σου εξήγησα πότε συμβαίνει αυτό. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμφωνήσει ο ιδιοκτήτης του αγαθού ή της υπηρεσίας να αποχωρήσεις χωρίς καταβολή αντιτίμου.

Αστική διαφορά είναι αν η μη καταβολή αντιτίμου προκύψει σε ύστερο χρόνο. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Καλα προσπαθεις να κανεις νομικο διαλογο μαζι του ; Το δικαιο το γραφει κανονικα, αλλο νταλκα εχει. Τον γυφτο.
Για την κοπελα που δολοφωνηθηκε απο τον αλβανο την παπια...

Δεν ειναι αναγκη να τον κουρδιζετε αλλο να βρισκει πατημα να κανει την προπαγανδα του.
Πεταξε το "αστικο" σαν παπαρια για να κανει τερτιπια. Οπως κατι δικολαβοι της αριστερας που απο δω το φερνουν απο κει το φερνουν, και τα θυματα καταληγουν κατηγορουμενοι. Παλια τους τεχνη κοσκινο.
Οι ιδιοι ειναι και με τις ΜΚΟ και ολους τους δολοφωνους που φερνουν για να κλεβουν να βιαζουν να σκοτωνουν και να μη βγαζετε λεξη.

Βγαλτε τους απο τη ζωη σας και εξοριστε τους απο την Πολιτεια.

Αυτοι γυφτους θελουν να αλωνιζουν, ορκ να μαχαιρωνουν, παραβατικους να βιαιοπραγουν η να βιαζουν, και πρεζονια να κλεβουν στο απυροβολητο.
Αυτο ειναι το οξυγονο τους.

Απλα τα πραματα.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:41
hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:33 Η κλοπή ενός αγαθού ή μιας υπηρεσίας δεν απαιτείται να γίνει στα κρυφά για να θεωρηθεί ως τέτοια.
Κάποια στιγμή πρέπει να διαβάζεις αυτά που ο ίδιος παραθέτεις από επίσημες πηγές. :102:
ή είσαι περιορισμένων δυνατοτήτων, ή σου αρέσει να σε ταπώνουν, δεν βλέπω τρίτη εξήγηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 15 Δεκ 2022, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:42 Στην υπογραφή μου βλέπουμε την θεωρία σου, που προτρέπει σε εγκληματικές πράξεις. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
Δεν μπορώ να διαβάσω υπογραφές. Τις έχω απενεργοποιήσει μαζί με τις εικόνες και τα άβαταρς.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Lord Brum έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:44
stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:41
ή είσαι εντελώς στόκος, ή σου αρέσει να ξεφτιλίζεσαι, δεν υπάρχει τρίτη εξήγηση
Υπάρχουν πολλές άλλες εξηγήσεις αλλά δεν σου αρέσουν.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Επίσης προσκαλώ τον stavmanr να πάμε μαζί για ρούχα και αφού δοκιμάσει αυτά που θέλει, να προσπαθήσει να φύγει χωρίς να πληρώσει. Θα ήθελα να δούμε την γνώμη του δικαστηρίου για την κλοπή όταν επικαλεστεί το επιχείρημα "αστική διαφορά".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:45 Επίσης προσκαλώ τον stavmanr να πάμε μαζί για ρούχα και αφού δοκιμάσει αυτά που θέλει, να προσπαθήσει να φύγει χωρίς να πληρώσει. Θα ήθελα να δούμε την γνώμη του δικαστηρίου για την κλοπή όταν επικαλεστεί το επιχείρημα "αστική διαφορά".
Σου έχω άλλη μία ερώτηση:
ο βενζινάς βάζει τη βενζίνη στο ντεπόζιτο των αυτοκινήτων για δοκιμή;
Έχεις συναντήσει ποτέ σου περίπτωση να λέει ο βενζινάς "δοκίμασε από τη βενζίνη μου κι αν δε σου αρέσει μου την επιστρέφεις";
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 15 Δεκ 2022, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:44
hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:42 Στην υπογραφή μου βλέπουμε την θεωρία σου, που προτρέπει σε εγκληματικές πράξεις. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
Δεν μπορώ να διαβάσω υπογραφές. Τις έχω απενεργοποιήσει μαζί με τις εικόνες και τα άβαταρς.
και αυτό είναι το λιγότερο, εδώ δεν μπορείς να παρακολουθήσεις 2 λογικές σκέψεις και κάνεις συνεχώς λογικά (και παράλογα) άλματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 15 Δεκ 2022, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:11
stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:05

Αν μου γράψεις ότι η βενζίνη πέταξε από την υπόγεια δεξαμενή και μπήκε στο αυτοκίνητο του πελάτη, τότε προφανώς και θα σιγουρευτώ ότι τα έχεις κοπανήσει λιγάκι.
Πώς φαντάζεσαι ότι η βενζίνη καταλήγει συνήθως στο ρεζερβουάρ ενός αυτοκινήτου σε ένα βενζινάδικο;
(...)
Συνειδητοποίησες τι ρώτησες;
Ναι.

Έχω συνειδητοποιήσει επίσης ότι δεν υπήρχε ούτε μία περίπτωση να απαντήσεις.

Αλλά είπαμε, χαλαρά. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Λορντ, χαλάρωσε. Το πηγαίνεις για αναφορά και δεν θέλω να το πηγαίνω σε αναφορές.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”