!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Άλλαξα και την υπογραφή μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Winston Smith
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Δεν μίλησα για ποστ άλλων. Αυτό ήταν δική σου υπόθεση. Μίλησα για ποστ και συγκεκριμένα για το δικό σου ποστ. Διάβαζε λίγο πιο προσεκτικά.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:32Επί της ουσίας απαντώ. Της ουσίας που εγώ βλέπω στο ποστ σου.Winston Smith έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:09Όχι που δεν θα έκοβες το ποστ και θα απαντούσες επί της ουσίας.
* Δεν έχω τη δυνατότητα να κόβω ποστς άλλων. Τέτοια δυνατότητα έχει μόνο ο συντονισμός. Τα ποστς σου βρίσκονται εκεί που τα τοποθέτησες αυτούσια, εκτός αν τα επεξεργάστηκε ο συντονισμός για κάποιο δικό του ζήτημα.
Η κλοπή προϋποθέτει πράξη αφαίρεσης/απόσπασης από τον δράστη.hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:33 Η κλοπή ενός αγαθού ή μιας υπηρεσίας δεν απαιτείται να γίνει στα κρυφά για να θεωρηθεί ως τέτοια.
Κάποια στιγμή πρέπει να διαβάζεις αυτά που ο ίδιος παραθέτεις από επίσημες πηγές.
Έκοψα κάποιο ποστ μου;Winston Smith έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:39Δεν μίλησα για ποστ άλλων. Αυτό ήταν δική σου υπόθεση. Μίλησα για ποστ και συγκεκριμένα για το δικό σου ποστ. Διάβαζε λίγο πιο προσεκτικά.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:32Επί της ουσίας απαντώ. Της ουσίας που εγώ βλέπω στο ποστ σου.Winston Smith έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:09
Όχι που δεν θα έκοβες το ποστ και θα απαντούσες επί της ουσίας.
* Δεν έχω τη δυνατότητα να κόβω ποστς άλλων. Τέτοια δυνατότητα έχει μόνο ο συντονισμός. Τα ποστς σου βρίσκονται εκεί που τα τοποθέτησες αυτούσια, εκτός αν τα επεξεργάστηκε ο συντονισμός για κάποιο δικό του ζήτημα.
Την κάνεις με το άλλο χέρι τώρα;
- hellegennes
Στην υπογραφή μου βλέπουμε την θεωρία σου, που προτρέπει σε εγκληματικές πράξεις. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλα προσπαθεις να κανεις νομικο διαλογο μαζι του ; Το δικαιο το γραφει κανονικα, αλλο νταλκα εχει. Τον γυφτο.hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:05
Ρε, ηλίθιε, σου εξήγησα πότε συμβαίνει αυτό. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμφωνήσει ο ιδιοκτήτης του αγαθού ή της υπηρεσίας να αποχωρήσεις χωρίς καταβολή αντιτίμου.
Αστική διαφορά είναι αν η μη καταβολή αντιτίμου προκύψει σε ύστερο χρόνο. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Για την κοπελα που δολοφωνηθηκε απο τον αλβανο την παπια...
Δεν ειναι αναγκη να τον κουρδιζετε αλλο να βρισκει πατημα να κανει την προπαγανδα του.
Πεταξε το "αστικο" σαν παπαρια για να κανει τερτιπια. Οπως κατι δικολαβοι της αριστερας που απο δω το φερνουν απο κει το φερνουν, και τα θυματα καταληγουν κατηγορουμενοι. Παλια τους τεχνη κοσκινο.
Οι ιδιοι ειναι και με τις ΜΚΟ και ολους τους δολοφωνους που φερνουν για να κλεβουν να βιαζουν να σκοτωνουν και να μη βγαζετε λεξη.
Βγαλτε τους απο τη ζωη σας και εξοριστε τους απο την Πολιτεια.
Αυτοι γυφτους θελουν να αλωνιζουν, ορκ να μαχαιρωνουν, παραβατικους να βιαιοπραγουν η να βιαζουν, και πρεζονια να κλεβουν στο απυροβολητο.
Αυτο ειναι το οξυγονο τους.
Απλα τα πραματα.
ή είσαι περιορισμένων δυνατοτήτων, ή σου αρέσει να σε ταπώνουν, δεν βλέπω τρίτη εξήγησηstavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:41Η κλοπή προϋποθέτει πράξη αφαίρεσης/απόσπασης από τον δράστη.hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:33 Η κλοπή ενός αγαθού ή μιας υπηρεσίας δεν απαιτείται να γίνει στα κρυφά για να θεωρηθεί ως τέτοια.
Κάποια στιγμή πρέπει να διαβάζεις αυτά που ο ίδιος παραθέτεις από επίσημες πηγές.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 15 Δεκ 2022, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Δεν μπορώ να διαβάσω υπογραφές. Τις έχω απενεργοποιήσει μαζί με τις εικόνες και τα άβαταρς.hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:42 Στην υπογραφή μου βλέπουμε την θεωρία σου, που προτρέπει σε εγκληματικές πράξεις. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
Υπάρχουν πολλές άλλες εξηγήσεις αλλά δεν σου αρέσουν.Lord Brum έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:44ή είσαι εντελώς στόκος, ή σου αρέσει να ξεφτιλίζεσαι, δεν υπάρχει τρίτη εξήγησηstavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:41Η κλοπή προϋποθέτει πράξη αφαίρεσης/απόσπασης από τον δράστη.hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:33 Η κλοπή ενός αγαθού ή μιας υπηρεσίας δεν απαιτείται να γίνει στα κρυφά για να θεωρηθεί ως τέτοια.
Κάποια στιγμή πρέπει να διαβάζεις αυτά που ο ίδιος παραθέτεις από επίσημες πηγές.![]()
- hellegennes
Επίσης προσκαλώ τον stavmanr να πάμε μαζί για ρούχα και αφού δοκιμάσει αυτά που θέλει, να προσπαθήσει να φύγει χωρίς να πληρώσει. Θα ήθελα να δούμε την γνώμη του δικαστηρίου για την κλοπή όταν επικαλεστεί το επιχείρημα "αστική διαφορά".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σου έχω άλλη μία ερώτηση:hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:45 Επίσης προσκαλώ τον stavmanr να πάμε μαζί για ρούχα και αφού δοκιμάσει αυτά που θέλει, να προσπαθήσει να φύγει χωρίς να πληρώσει. Θα ήθελα να δούμε την γνώμη του δικαστηρίου για την κλοπή όταν επικαλεστεί το επιχείρημα "αστική διαφορά".
ο βενζινάς βάζει τη βενζίνη στο ντεπόζιτο των αυτοκινήτων για δοκιμή;
Έχεις συναντήσει ποτέ σου περίπτωση να λέει ο βενζινάς "δοκίμασε από τη βενζίνη μου κι αν δε σου αρέσει μου την επιστρέφεις";
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 15 Δεκ 2022, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και αυτό είναι το λιγότερο, εδώ δεν μπορείς να παρακολουθήσεις 2 λογικές σκέψεις και κάνεις συνεχώς λογικά (και παράλογα) άλματαstavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:44Δεν μπορώ να διαβάσω υπογραφές. Τις έχω απενεργοποιήσει μαζί με τις εικόνες και τα άβαταρς.hellegennes έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:42 Στην υπογραφή μου βλέπουμε την θεωρία σου, που προτρέπει σε εγκληματικές πράξεις. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 15 Δεκ 2022, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ναι.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:32Συνειδητοποίησες τι ρώτησες;ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:11(...)stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:05
Αν μου γράψεις ότι η βενζίνη πέταξε από την υπόγεια δεξαμενή και μπήκε στο αυτοκίνητο του πελάτη, τότε προφανώς και θα σιγουρευτώ ότι τα έχεις κοπανήσει λιγάκι.
Πώς φαντάζεσαι ότι η βενζίνη καταλήγει συνήθως στο ρεζερβουάρ ενός αυτοκινήτου σε ένα βενζινάδικο;
Έχω συνειδητοποιήσει επίσης ότι δεν υπήρχε ούτε μία περίπτωση να απαντήσεις.
Αλλά είπαμε, χαλαρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λορντ, χαλάρωσε. Το πηγαίνεις για αναφορά και δεν θέλω να το πηγαίνω σε αναφορές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις