η αντιδραση της "καλα της εκαναν το ευχαριστηθηκα"Ξυλοκόπησαν άγρια, έξω από νυχτερινό μαγαζί, την κόρη της Μαρί Λεπέν, αναφέρουν σήμερα τα γαλλικά ΜΜΕ.
Ο άγριο ξυλοδαρμός συνέβη το βράδυ όταν η 19χρονη Ματίλντ (η μια από της δυο κόρες της Λεπέν) συνοδευόμενη από τον ξάδερφό της έβγαινε από ένα κλαμπ στη πόλη Ναντέρ.
Εκείνη την ώρα δυο άντρες την προσέγγισαν και άρχισαν να την γρονθοκοπούν και να την κλωτσάνε στο πρόσωπο και στο σώμα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο.
Όπως προκύπτει από την έρευνα οι δυο άντρες 32 και 47 ετών αντίστοιχα, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ αφού τους συνέλαβε η αστυνομία ομολόγησαν την πράξη τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλασσικη αντιδραση φασιστα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Κλασσικη αντιδραση φασιστα
χθες βλεπαμε τηλεοραση με μια φιλη που ανηκει στους γραφικους φασιστες και πεφτει η ειδηση
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Κλασσικη αντιδραση φασιστα
Τι φορουσε; μηπως προκαλούσε;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
ακόμη κι αν τη γ@μ@ς, αδικαιολόγητος ..perseus έγραψε: 10 Οκτ 2018, 21:13 χθες βλεπαμε τηλεοραση με μια φιλη που ανηκει στους γραφικους φασιστες και πεφτει η ειδησηη αντιδραση της "καλα της εκαναν το ευχαριστηθηκα"Ξυλοκόπησαν άγρια, έξω από νυχτερινό μαγαζί, την κόρη της Μαρί Λεπέν, αναφέρουν σήμερα τα γαλλικά ΜΜΕ.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Dwarven Blacksmith
Τα 2 άκρα ξανανταμώνουν (στον καναπέ).
Ναι. Ειναι οντως κλασικη αντιδραση φασιστα.
-
User_601
Κλασικη αντιδραση φασιστα,σε φασιστα.Ο νομος της ζουγκλας.Τι λεμε; 
- Sid Vicious
Εδώ δε σε χάλασε ο ξυλοδαρμός γυναίκας από δύο άντρες! ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! Μαμακιζεσαι τώρα αλλά ξέρω ΓΙΑΤΙ!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Eθνικοκοινωνιστης
καλο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
User_601
Ουτε εσυ δεν καταλαβες τι λες!!!!!!Ρε παπαρουπα...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΙΑ,ΕΙΤΕΣ Ε ΓΥΝΑΙΚΑ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΤΡΑ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΓΚΕΥ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΕΞΙΟ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΖΩΟ πανω απο ολα..........αλλα το νιονιο σου δεν ΜΠΟΡΕΙ να το καταλαβεις.Εχεις παρωπιδες.ΟΠΟΤΕ..ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΙΖΩ!Sid Vicious έγραψε: 10 Οκτ 2018, 22:29Εδώ δε σε χάλασε ο ξυλοδαρμός γυναίκας από δύο άντρες! ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! Μαμακιζεσαι τώρα αλλά ξέρω ΓΙΑΤΙ!....Τέτοιες είσαστε κότες για αυτό βρίσκετε μονάχα ΚΟΤΟΥΣ! Δεν σε νοιάζει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ... Μόνο εγώ είμαι διαβασμένος και με αρέσουν τα βιβλία για αυτό βρίσκω ΜΟΝΟ σκεπτόμενες... εσύ μόνο ΚΟΤΟΥΣ
![]()
Ο ορισμός του φασίστα : ένας άνθρωπος που πάει να σώσει την ανθρωπότητα και ποδοπατάει τους διπλανούς του...
Εσθήρ έγραψε: 10 Οκτ 2018, 22:57 ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΙΑ,ΕΙΤΕΣ Ε ΓΥΝΑΙΚΑ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΤΡΑ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΓΚΕΥ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΕΞΙΟ,ΕΙΤΕ ΣΕ ΖΩΟ πανω απο ολα....
- Sid Vicious
Πλάκα έκανα, μην τραβάμε τα πράγματα στα άκρα... Και όντως δεν καταλάβαινα τι έλεγα, με εριξαν κάτι στο ποτό, δεν ξέρω ποιοι αλλά κάποιοι κινούνται δολιως για να μας χωρίσουν. Μη πέφτεις στην παγίδα τους, όλα είναι μια παρεξήγηση δεν φταίω εγώ...
Και ύστερα από όσα έχουμε περάσει μαζί τόσο εύκολα θα χωρίσουμε; Αξίζω μια δεύτερη ευκαιρία, ε λουλούδι μου; Ε; Ε; Ε;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
User_601
Μα............ησουν αλλα νταλλων αγαπουλα!!!!Sid Vicious έγραψε: 10 Οκτ 2018, 23:15![]()
![]()
![]()
![]()
Πλάκα έκανα, μην τραβάμε τα πράγματα στα άκρα... Και όντως δεν καταλάβαινα τι έλεγα, με εριξαν κάτι στο ποτό, δεν ξέρω ποιοι αλλά κάποιοι κινούνται δολιως για να μας χωρίσουν. Μη πέφτεις στην παγίδα τους, όλα είναι μια παρεξήγηση δεν φταίω εγώ...
Και ύστερα από όσα έχουμε περάσει μαζί τόσο εύκολα θα χωρίσουμε; Αξίζω μια δεύτερη ευκαιρία, ε λουλούδι μου; Ε; Ε; Ε;
![]()
![]()
![]()
Αχ..μην πεφτεις στην παγιδα τους..και οχι ποτο!Ε..οκ..εστω λιγουλακι....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 107 Απαντήσεις
- 2493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 1 Απαντήσεις