Πράγματι, όταν σκοτώνεις για 20 ευρώ, δεν διαφέρεις και πολύ από τον γύφτο.Lord Brum έγραψε: 15 Δεκ 2022, 14:44 είναι από τις περιπτώσεις ανάστροφης ενσωμάτωσης. Αντί να ενσωματωθούν οι μεσαιωνοπρεπείς γύφτοι στον τρόπο ζωής της ελληνικής κοινωνίας, γυφτεύουν οι ελ αριστεροί
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
ο ήρωας αστυνομικός καταδίωκε παράνομο που προσπάθησε να σκοτώσει συναδέλφους του. Αυτοί που σκοτώνουν και σιδερώνουν για 5 ευρω είναι οι σκατόγυφτοι, προφανώς πολιτισμικά εκεί ανήκεις για να τους υπερασπίζεσαι.vagabondo έγραψε: 15 Δεκ 2022, 15:10Πράγματι, όταν σκοτώνεις για 20 ευρώ, δεν διαφέρεις και πολύ από τον γύφτο.Lord Brum έγραψε: 15 Δεκ 2022, 14:44 είναι από τις περιπτώσεις ανάστροφης ενσωμάτωσης. Αντί να ενσωματωθούν οι μεσαιωνοπρεπείς γύφτοι στον τρόπο ζωής της ελληνικής κοινωνίας, γυφτεύουν οι ελ αριστεροί
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Είσαι πολύ έξυπνος.Lord Brum έγραψε: 15 Δεκ 2022, 15:12ο ήρωας αστυνομικός καταδίωκε παράνομο που προσπάθησε να σκοτώσει συναδέλφους του. Αυτοί που σκοτώνουν και σιδερώνουν για 5 ευρω είναι οι σκατόγυφτοι, προφανώς πολιτισμικά εκεί ανήκεις για να τους υπερασπίζεσαι.vagabondo έγραψε: 15 Δεκ 2022, 15:10Πράγματι, όταν σκοτώνεις για 20 ευρώ, δεν διαφέρεις και πολύ από τον γύφτο.Lord Brum έγραψε: 15 Δεκ 2022, 14:44 είναι από τις περιπτώσεις ανάστροφης ενσωμάτωσης. Αντί να ενσωματωθούν οι μεσαιωνοπρεπείς γύφτοι στον τρόπο ζωής της ελληνικής κοινωνίας, γυφτεύουν οι ελ αριστεροί
Occasio facit furem
Αν δεν καταλάβεις το βασικό της υπόθεσης, ότι κατάφεραν και μετέτρεψαν μία αστική διαφορά σε ανθρωποκυνηγητό με νεκρό πυροβολημένο στο κούτελο, δεν θα καταλάβεις τίποτα από το σύνολο της υπόθεσης.Ναύτης έγραψε: 15 Δεκ 2022, 13:55Ξέρεις τι καταφέρνεις με αυτή την πίπα που γράφεις συνεχώς;stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 13:46 (...) Όπως έγραψα από την αρχή: η καταδίωξη ξεκίνησε από μία αστική διαφορά των 30 ευρώ. (...)
Μετατοπίζεις την συζήτηση από το γεγονός της εκτέλεσης ενός άοπλου 16χρονου που την κοπάνησε για να μην πληρώσει ένα 20άρικο βενζίνη (αν θέλεις να είσαι τόσο ακριβολόγος στη χρήση νομικών όρων, θα έπρεπε να μιλάς για υπεξαίρεση, παράνομη ιδιοποίηση ξένου πράγματος δηλαδή, δεν ασκήθηκε κάποια αγωγή για να γίνει "αστική διαφορά") σε μια σαχλαμάρα για την οποία δικαίως στην λένε.
Και μόνο το γεγονός ότι επέμειναν σε ακραία μορφή καταδίωξης μέσα στην πόλη για 30 ευρώ αστικής διαφοράς, δείχνει πρόβλημα στον τρόπο αντιμετώπισης του περιστατικού.
Κι αυτό είναι το πρόβλημα εξαρχής. Αυτό είναι που καταλήγει στο να βγάλει κάποιος το περίστροφο και να εκτελέσει έναν άοπλο διωκόμενο. Η διαρκής κλιμάκωση μίας ανούσιας χρηματικής διαφοράς.
Είσαι τελείως λάθος.(αν θέλεις να είσαι τόσο ακριβολόγος στη χρήση νομικών όρων, θα έπρεπε να μιλάς για υπεξαίρεση, παράνομη ιδιοποίηση ξένου πράγματος δηλαδή, δεν ασκήθηκε κάποια αγωγή για να γίνει "αστική διαφορά")
Δεν υπάρχει "ιδιοποίηση ξένου πράγματος". Το "πράγμα" (βενζίνη) παραδόθηκε στον πελάτη κατά την άτυπη και άρρητη συμφωνία με την οποία λειτουργεί η συγκεκριμένη επιχείρηση: "σου βάζω βενζίνη και μου δίνεις το αντίτιμο". Το πρώτο σκέλος της εμπορικής συμφωνίας ικανοποιήθηκε. Το δεύτερο όχι. Επομένως πρόκειται για αστική διαφορά.
Αντίστοιχα, αν εσύ πας στο λογιστή σου, σου κάνει τη φορολογική δήλωση και του πεις "δεν έχω να σε πληρώσω", θα έχετε μεταξύ σας μία αστική διαφορά στην προσφορά υπηρεσίας.
Δεν αλλάζει κάτι το φοβερό στην όλη υπόθεση. Αλλά είναι καλό να μη γράφονται άσχετα πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 15 Δεκ 2022, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aυτο με το κουτελο ποσες φορες θα το γραψεις, ουτε γουεστερν να γυριζαμε
Στην πισω αριστερη πλευρα του κεφαλιου ηταν η σφαιρα
Κοσμοϊστορική διαφορά. Τώρα εντάξει. Άλλαξε το σύνολο της υπόθεσης.
stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 16:23Αν δεν καταλάβεις το βασικό της υπόθεσης, ότι κατάφεραν και μετέτρεψαν μία αστική διαφορά σε ανθρωποκυνηγητό με νεκρό πυροβολημένο στο κούτελο, δεν θα καταλάβεις τίποτα από το σύνολο της υπόθεσης.Ναύτης έγραψε: 15 Δεκ 2022, 13:55Ξέρεις τι καταφέρνεις με αυτή την πίπα που γράφεις συνεχώς;stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 13:46 (...) Όπως έγραψα από την αρχή: η καταδίωξη ξεκίνησε από μία αστική διαφορά των 30 ευρώ. (...)
Μετατοπίζεις την συζήτηση από το γεγονός της εκτέλεσης ενός άοπλου 16χρονου που την κοπάνησε για να μην πληρώσει ένα 20άρικο βενζίνη (αν θέλεις να είσαι τόσο ακριβολόγος στη χρήση νομικών όρων, θα έπρεπε να μιλάς για υπεξαίρεση, παράνομη ιδιοποίηση ξένου πράγματος δηλαδή, δεν ασκήθηκε κάποια αγωγή για να γίνει "αστική διαφορά") σε μια σαχλαμάρα για την οποία δικαίως στην λένε.
Και μόνο το γεγονός ότι επέμειναν σε ακραία μορφή καταδίωξης μέσα στην πόλη για 30 ευρώ αστικής διαφοράς, δείχνει πρόβλημα στον τρόπο αντιμετώπισης του περιστατικού.
Κι αυτό είναι το πρόβλημα εξαρχής. Αυτό είναι που καταλήγει στο να βγάλει κάποιος το περίστροφο και να εκτελέσει έναν διωκόμενο. Η διαρκής κλιμάκωση μίας ανούσιας χρηματικής διαφοράς.
Είσαι τελείως λάθος.(αν θέλεις να είσαι τόσο ακριβολόγος στη χρήση νομικών όρων, θα έπρεπε να μιλάς για υπεξαίρεση, παράνομη ιδιοποίηση ξένου πράγματος δηλαδή, δεν ασκήθηκε κάποια αγωγή για να γίνει "αστική διαφορά")
Δεν υπάρχει "ιδιοποίηση ξένου πράγματος". Το "πράγμα" (βενζίνη) παραδόθηκε στον πελάτη κατά την άτυπη και άρρητη συμφωνία με την οποία λειτουργεί η συγκεκριμένη επιχείρηση: "σου βάζω βενζίνη και μου δίνεις το αντίτιμο". Το πρώτο σκέλος της εμπορικής συμφωνίας ικανοποιήθηκε. Το δεύτερο όχι. Επομένως πρόκειται για αστική διαφορά.
Αντίστοιχα, αν εσύ πας στο λογιστή σου, σου κάνει τη φορολογική δήλωση και του πεις "δεν έχω να σε πληρώσω", θα έχετε μεταξύ σας μία αστική διαφορά στην προσφορά υπηρεσίας.
Δεν αλλάζει κάτι το φοβερό στην όλη υπόθεση. Αλλά είναι καλό να μη γράφονται άσχετα πράγματα.
Αν αναλάμβανες συνήγορος ενός γύφτου, θα έτρωγε 10ετή φυλάκιση για αστική διαφορά 5 ευρώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν εχει σημασιαstavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 16:32Κοσμοϊστορική διαφορά. Τώρα εντάξει. Άλλαξε το σύνολο της υπόθεσης.
Τωρα που το ξερεις, μην το ξαναγραψεις
Αν ποτέ σου συμβεί να σε κατηγορούν για 5 ευρώ στείλε μου προσωπικό μήνυμα στο phorum για να το κοιτάξουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 16:33stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 16:23Αν δεν καταλάβεις το βασικό της υπόθεσης, ότι κατάφεραν και μετέτρεψαν μία αστική διαφορά σε ανθρωποκυνηγητό με νεκρό πυροβολημένο στο κούτελο, δεν θα καταλάβεις τίποτα από το σύνολο της υπόθεσης.Ναύτης έγραψε: 15 Δεκ 2022, 13:55
Ξέρεις τι καταφέρνεις με αυτή την πίπα που γράφεις συνεχώς;
Κι αυτό είναι το πρόβλημα εξαρχής. Αυτό είναι που καταλήγει στο να βγάλει κάποιος το περίστροφο και να εκτελέσει έναν διωκόμενο. Η διαρκής κλιμάκωση μίας ανούσιας χρηματικής διαφοράς.
![]()
Αν αναλάμβανες συνήγορος ενός γύφτου, θα έτρωγε 10ετή φυλάκιση για αστική διαφορά 5 ευρώ.
Έχεις δίκιο. Ανασκευάζω.
"Αν δεν καταλάβεις το βασικό της υπόθεσης, ότι κατάφεραν και μετέτρεψαν μία αστική διαφορά σε ανθρωποκυνηγητό με νεκρό πυροβολημένο στο κεφάλι, δεν θα καταλάβεις τίποτα από το σύνολο της υπόθεσης.
Κι αυτό είναι το πρόβλημα εξαρχής. Αυτό είναι που καταλήγει στο να βγάλει κάποιος το περίστροφο και να εκτελέσει έναν διωκόμενο. Η διαρκής κλιμάκωση μίας ανούσιας χρηματικής διαφοράς."
Αυτό είναι το στόρι του.Lord Brum έγραψε: 15 Δεκ 2022, 15:12 ο ήρωας αστυνομικός καταδίωκε παράνομο που προσπάθησε να σκοτώσει συναδέλφους του.
Πάγιο και σταθερό στόρι σε κάθε περίπτωση ανθρωποκτονίας από αστυνομικό.
Το τελευταίο καταφύγιο για το έγκλημα.
Το οποίο στόρι μεταβάλλεται ανάλογα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται.
Όπως πάντα έχεις δίκιοstavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:41 Άνοιξε νήμα georgebi.
Εκτός αν συζητήσουμε και για τους δύο κυνηγούς που πυροβολήθηκαν μεταξύ τους πρόπερσι σε αυτό το νήμα.
Τώρα υπάρχει νήμα
viewtopic.php?f=97&t=44803&p=2801320#p2801320
Αν θέλεις έλα να δώσεις τα φώτα σου για το σκάνδαλο της Πλημμεληματικής δίωξης
Έλα, ο λαός σου περιμένει με αγωνία τη γνωμάτευση σου και εκεί
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μα η σωματική βλάβη (βαριά ή όχι) είναι πάντα πλημμέλημα.georgebi έγραψε: 15 Δεκ 2022, 16:59Όπως πάντα έχεις δίκιοstavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:41 Άνοιξε νήμα georgebi.
Εκτός αν συζητήσουμε και για τους δύο κυνηγούς που πυροβολήθηκαν μεταξύ τους πρόπερσι σε αυτό το νήμα.![]()
Τώρα υπάρχει νήμα![]()
viewtopic.php?f=97&t=44803&p=2801320#p2801320
Αν θέλεις έλα να δώσεις τα φώτα σου για το σκάνδαλο της Πλημμεληματικής δίωξηςστον 39χρονο Έλληνα που πυροβόλησε τον Αλβανό επίδοξο διαρρήκτη
Έλα, ο λαός σου περιμένει με αγωνία τη γνωμάτευση σου και εκεί![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν το αναλάβεις, η κατηγορία θα γίνει μεγαλύτερη και δεν προτίθεμαι να γίνω μια ακόμη Καϊλή.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 16:37Αν ποτέ σου συμβεί να σε κατηγορούν για 5 ευρώ στείλε μου προσωπικό μήνυμα στο phorum για να το κοιτάξουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 16:33stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 16:23
Αν δεν καταλάβεις το βασικό της υπόθεσης, ότι κατάφεραν και μετέτρεψαν μία αστική διαφορά σε ανθρωποκυνηγητό με νεκρό πυροβολημένο στο κούτελο, δεν θα καταλάβεις τίποτα από το σύνολο της υπόθεσης.
Είσαι τελείως λάθος.
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Winston Smith
Οπότε το τι συνιστά απόσπαση εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως το αν έχεις συμβόλαιο. Δεν μας τα λες όλα από την αρχή όμως όταν ρωτάμε για ορισμούς, καταφεύγεις απλά στη φιλολογία.stavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:52Βασικά όχι τόσο απλά.georgebi έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:47Δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεστε...αφού τα εξηγεί τέλεια ο στραβοδικηγόροςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 15 Δεκ 2022, 10:32 μπαίνω σε σούπερ μάρκετ
γεμίζω το καρότσι
περνάω από τα ταμία σαν να μην συμβαίνει τίποτα και φεύγω
δεν είναι κλοπή
δεν υπήρξε απόσπαση αντικειμένων/αγαθών
η διεύθυνση του σούπερ μάρκετ δε μπορεί να καλέσει την αστυνομία
είναι μια αστική διένεξη μεταξύ εμού και εκείνων
αν με κυνηγήσει η αστυνομία θα κάνω μήνυση στους αστυνομικούς για παράνομη καταδίωξη που προέκυψε από μια αστική διένεξη μεταξύ ιδιωτών
woke logic![]()
Παίρνεις κάτι απ το ράφι του σουπερ και φεύγεις τρέχοντας - ΚΛΟΠΗ![]()
Ζητάς απ τον υπάλληλο του σουπερ να στο δώσει, γιατί π.χ. δεν το φτάνεις, και φεύγεις τρέχοντας - ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΈΝΕΞΗ![]()
Αντίστοιχα, μπουκάρεις στην αντιπροσωπία και φεύγεις με την πορσε - ΚΛΟΠΗ
Σου τη φέρνει ο υπάλληλος για τεστ ντραιβ, την βάζεις μπρος και μην τον είδατε ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΈΝΕΞΗ
Τόσο απλά...![]()
![]()
![]()
Τα αυτοκίνητα αγοράζονται με συμβόλαια. Αν δεν έχεις συμβόλαιο αγοράς του αυτοκινήτου με νόμιμη άδεια από το Μηχανολογικό τμήμα (Διεύθυνση) στο όνομά σου, έχεις αυτομάτως αποσπάσει το αυτοκίνητο από το νόμιμο κάτοχό του.
Μην προσπαθείς να ειρωνευτείς για πράγματα που δεν καταλαβαίνεις στο ελάχιστο.
Οπότε το παράδειγμα με το test drive και τη πορσε είναι κλοπή; Αν ναι τότε με βάση τις απαντήσεις σου στο παράδειγμα του σούπερ μάρκετ συμπεραινουμε ότι ο υπάλληλος που έδωσε την πορσε για test drive είναι συνεργος στην κλοπή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις