!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαγραφή Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ
- Καραμελίτσα
Re: Διαγραφή Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ
Πάντως εξακολουθώ να έχω την απορία, γιατί τόσα μετρητά; Δεν υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι;
Z
Πολλές. Αλλά τα μετρητά, και μάλιστα σε μικρά χαρτονομίσματα, δεν είναι εύκολα ανιχνεύσιμος τρόπος παράνομου πλουτισμού. Εκτός αν είσαι γρόθος και σε πιάσουν με 600Κ μέσα σε μια βαλίτσα κι άλλα 150Κ κάτω από την κούνια του μωρού.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:22 Πάντως εξακολουθώ να έχω την απορία, γιατί τόσα μετρητά; Δεν υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι;
για πες μία.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:22 Πάντως εξακολουθώ να έχω την απορία, γιατί τόσα μετρητά; Δεν υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι;
Αυτη την στιγμη εχω χρεωμενα στον λογαριαμο του κινητου μου 7 gsm router τα οποια εχουν καρτα δεδομενων απο τον τηλεφωνικο μου λογαριασμο και τα εχω τοποθετησει και τα 7 σε πελατες μου με νεα project που δεν εχουν ακομη συνδεση ιντερνετ για διαφορους λογουςΝαύτης έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:09
Το τρικ με το οποίο βρήκες τους κωδικούς του wifi στην κλινική πες μας.
Μια καρτα εχω τοποθετησει στο στερεοφωνικο του αυτοκινητου μου
Η επιβαρυνηση για καθε καρτα ειναι 3 ευρω μηνιαιως και τα δεδομενα απεριοριστα
Μαζι με το σπιτι και τα γραφεια μου συνολικα εχω αυτην την στιγμη 10 ενεργα router αριθμο που παιζει να μην εχεις χρησιμοποιησει συνολικα σε ολη σου την ζωη
"Πελάτες" αποκαλείστε μεταξύ σας οι τρόφιμοι;Σπανακιας έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:33Αυτη την στιγμη εχω χρεωμενα στον λογαριαμο του κινητου μου 7 gsm router τα οποια εχουν καρτα δεδομενων απο τον τηλεφωνικο μου λογαριασμο και τα εχω τοποθετησει και τα 7 σε πελατες μου με νεα project που δεν εχουν ακομη συνδεση ιντερνετ για διαφορους λογουςΝαύτης έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:09
Το τρικ με το οποίο βρήκες τους κωδικούς του wifi στην κλινική πες μας.
Μια καρτα εχω τοποθετησει στο στερεοφωνικο του αυτοκινητου μου
Η επιβαρυνηση για καθε καρτα ειναι 3 ευρω μηνιαιως και τα δεδομενα απεριοριστα
Μαζι με το σπιτι και τα γραφεια μου συνολικα εχω αυτην την στιγμη 10 ενεργα router αριθμο που παιζει να μην εχεις χρησιμοποιησει συνολικα σε ολη σου την ζωη
Πρωτότυπο!
Είπε, δηλαδή, ο μπαμπάς:Συμπλήρωσε [ο Δημητρακόπουλος] ότι «τα χρήματα δεν είναι δικά της, ανήκουν σε πρόσωπο εκτός της οικογένειας της κ. Καϊλή και τα μετέφερε ο πατέρας της στο ξενοδοχείο για να τα παραλάβει ο πραγματικός κάτοχος τους. Τα χρήματα αυτά, τις 600.000 ευρώ, έπρεπε να τα παραδώσει ο σύντροφος της κ. Καϊλή στον πραγματικό κάτοχο τους. Ο σύντροφός της ήταν αυτός που έφερε τα χρήματα στο σπίτι».
«Η Εύα Καϊλή όταν αντιλήφθηκε τα χρήματα ρώτησε τι είναι και δεν πήρε πειστική απάντηση και τότε ο πατέρας της τα πήρε για να τα πάει στον κάτοχο τους, τον πρόλαβε όμως η Αστυνομία. Αυτά είπε και ο πατέρας της στις Αρχές και τον άφησαν ελεύθερο», ισχυρίστηκε ο ποινικολόγος.
-Εύα, επειδή δεν πήρες πειστικές απαντήσεις και δεν ξέρουμε τίποτα για τα 600Κ, άσε, θα τα πάρω εγώ, θα τα βάλω σε μια βαλίτσα, θα πάω σ' ένα ξενοδοχείο και θα τα δώσω σε όποιον έχει κρεμασμένη στο στήθος μια ταμπέλα που θα γράφει: "πραγματικός κάτοχος".
Ωραίος ο μπαμπάς, τον διορίσανε ένα φεγγάρι και διοικητή σε νοσοκομείο μη χάσουμε τη διάνοια.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Είναι πιο επικίνδυνες τελικά.Τα τραπεζικά προιόντα είναι όλα εύκολα ανιχνεύσιμα και οι χώρες καταφύγια παριορίζονται συνέχεια.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:22 Πάντως εξακολουθώ να έχω την απορία, γιατί τόσα μετρητά; Δεν υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι;
γιατί εχει μόνο 14 αντιπρόεδρους το ευρωκοινοβούλιο;
- Καραμελίτσα
Σκέφτομαι τα κρυπτονομίσματα και τους λογαριασμούς σε τράπεζες διαφόρων νησιών στον πλανήτη.mao mao έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:28για πες μία.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:22 Πάντως εξακολουθώ να έχω την απορία, γιατί τόσα μετρητά; Δεν υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι;
Z
αφου λενε βρε ο λόγος που εγινε η εφοδος σπίτι της ηταν γιατι προσπάθησε να μεταφερει 35εκατομμύρια.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:22 Πάντως εξακολουθώ να έχω την απορία, γιατί τόσα μετρητά; Δεν υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι;
Μπορεί να λένε την Καϊλή crypto cheerleader, αλλά δεν είναι κορόιδο να τα χρησιμοποιεί κι όλαςΚαραμελίτσα έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:51Σκέφτομαι τα κρυπτονομίσματα και τους λογαριασμούς σε τράπεζες διαφόρων νησιών στον πλανήτη.mao mao έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:28για πες μία.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:22 Πάντως εξακολουθώ να έχω την απορία, γιατί τόσα μετρητά; Δεν υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μπορεί να πήγαινε να τα παραδώσειenaon έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:54αφου λενε βρε ο λόγος που εγινε η εφοδος σπίτι της ηταν γιατι προσπάθησε να μεταφερει 35εκατομμύρια.Καραμελίτσα έγραψε: 15 Δεκ 2022, 12:22 Πάντως εξακολουθώ να έχω την απορία, γιατί τόσα μετρητά; Δεν υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι;
καλα καλα, θα εχει μεταφερει αλλα 60 εκ απο εκει και αντε βρεστα.Beria έγραψε: 15 Δεκ 2022, 13:06 Μπορεί να λένε την Καϊλή crypto cheerleader, αλλά δεν είναι κορόιδο να τα χρησιμοποιεί κι όλας![]()
Beria έγραψε: 15 Δεκ 2022, 13:06
Μπορεί να λένε την Καϊλή crypto cheerleader, αλλά δεν είναι κορόιδο να τα χρησιμοποιεί κι όλας![]()
enterprise-psi spiros252
search.php?keywords=Beria&t=574&sf=msgonlyBeria έγραψε: ↑02 Δεκ 2021, 15:57
Έχω γίνει φίλος με κάθε shitcoin
Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Δεκ 2022, 11:52Αχά. Παίζει να έγινε και μπέρδεμα στο αερδρόμιο και να πήρε λάθος βαλίτσα από κύκλωμα trafficing. Γίνεται. Το έχω δει σε ταινία.Ναύτης έγραψε: 15 Δεκ 2022, 11:50Δεν είναι αυτό ρε συ, σάς τα έχω γράψει αλλά δεν ακούτε.Beria έγραψε: 15 Δεκ 2022, 11:45
Ε ναι ρε. Σε όλους μας έχει τύχει να πάμε να δούμε το παιδί μας στο εξωτερικό και να έχουμε μαζί μια βαλίτσα με 600 χιλιάρικα
Ο μπαμπάς πήγε να αγοράσει μια βαλίτσα σ' ένα μαγαζί στις Βρυξέλλες, που με κάθε αγορά βαλίτσας έδινε δώρο 600 χιλιάρικα μετρητά.
Ε, τι να έκανε, να μην την έπαιρνε; Αφού χρειαζόταν μια βαλίτσα ο άνθρωπος.
Φταίει δηλαδή η Καϊλή που τρελάθηκε το αφεντικό του μαγαζιού με τις βαλίτσες κι έκανε τέτοιες προσφορές; Να είμαστε λογικοί.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 877 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής