ένα; μόνο ένα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
το στεκι του wannabe μαθηματικού
Re: το στεκι του wannabe μαθηματικού
εντωμεταξύ αν δεν κλεισει ο φόρουμ, αυτή η νίκη θα γίνει ακόμα πιο γλυκιά στο μέλλον, θα αλλαξει κάποτε το βιβλίο και θα λεμε στην γκερ οτι το αλλάξαμε εμείς. 
Εγώ σε λίγο θα αρχίσω να βλέπω στον ύπνο μου σοκολάτες μοιρασμένες σε 8 κομμάτια.Yochanan έγραψε: 14 Δεκ 2022, 21:58 μλκ μου πραγματικά πιστεύω ότι τον αυτισμό τον κόλλησα στο πχώρουμ
ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΤΕ
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Μπα.
Απλά πιθανότατα πίστεψε ότι ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να τα χώσει σε κάποιους και έπαθε Πούτιν: εκείνο το φαινόμενο που ορμάς και τελικά δεν μπορείς να απεμπλακείς χωρίς να απωλέσεις εγωισμό.
Ακριβώς αυτό έπαθεstavmanr έγραψε: 15 Δεκ 2022, 00:25Μπα.
Απλά πιθανότατα πίστεψε ότι ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να τα χώσει σε κάποιους και έπαθε Πούτιν: εκείνο το φαινόμενο που ορμάς και τελικά δεν μπορείς να απεμπλακείς χωρίς να απωλέσεις εγωισμό.![]()
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
στοιχηματάκι με τον εξαρχίδη έβαλες;
εκανε μουτι το κλασμα και το πηλίκο ρε γαμώτο, λες να εναι τόσο καλό τρόλ τελικά ε; 
την ειχα υποτιμήσει.
την ειχα υποτιμήσει.
Ναι. Χωρίς την βοήθειά της με το ζόρι θα είχαμε περάσει τις 10 σελίδες.enaon έγραψε: 15 Δεκ 2022, 00:32 εκανε μουτι το κλασμα και το πηλίκο ρε γαμώτο, λες να εναι τόσο καλό τρόλ τελικά ε;![]()
Απλά κάπου χόντρυνε το πράγμα. Ειδικά εκεί που έγινε αναφορά σε επαγγελματική επάρκεια του άλλου μέλους, τα πράγματα ήταν οριακά.
δεν θα μαθουμε ποτε, ετσι είναι τα καλα τρόλ, σε αφήνουν με την απορία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 621 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από regarding_to_Being