!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
παντως αν ειχαμε μια εθνικη σαν της βραζιλιας και την βλεπαμε να αποκλειεται απο τους κροατες θα ειχαμε ανακαλεσει τις υπηκοοτητες ολων
χασαν μοναδικη ευκαιρια,με ημιθανη γερμανια,με αποκλεισμενη ιταλια
ελεος δηλαδη
χασαν μοναδικη ευκαιρια,με ημιθανη γερμανια,με αποκλεισμενη ιταλια
ελεος δηλαδη
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Αφήστε το παρελθόν πείτε μου σήμερα ποιοι είναι οι Ιταλοί παίκτες με ταλέντο και προσωπικότητα που θα ηγηθούν την ανάκαμψη της?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ανατριχίλαantaras έγραψε: 14 Δεκ 2022, 19:00 Ιταλία (Έντσο Μπέαρζοτ): Τζοφ, Καμπρίνι, Κολοβάτι (34' Μπέργκομι), Τζεντίλε, Σιρέα, Αντονιόνι, Οριάλι, Ταρντέλι (75' Μαρίνι), Κόντι, Γκρατσιάνι, Ρόσι.
Βραζιλία (Τελέ Σαντάνα): Βαλντίρ Πέρες, Λεάντρο, Όσκαρ, Λουιζίνιο, Ζούνιορ, Τονίνιο Σερέζο, Σόκρατες, Έντερ, Φαλκάο, Ζίκο, Σερζίνιο (69' Πάουλο Ισιντόρο).
ίσως να φταίει ότι ήμουν μικρός και τριανταφυλλένιος, ίσως πάλι όχι
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Eθνικοκοινωνιστης
5-4-1? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
δυνατο τρολzteo έγραψε: 14 Δεκ 2022, 20:01 Αφήστε το παρελθόν πείτε μου σήμερα ποιοι είναι οι Ιταλοί παίκτες με ταλέντο και προσωπικότητα που θα ηγηθούν την ανάκαμψη της?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Λάθος κάνω δασκαλε?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Δεκ 2022, 20:05δυνατο τρολzteo έγραψε: 14 Δεκ 2022, 20:01 Αφήστε το παρελθόν πείτε μου σήμερα ποιοι είναι οι Ιταλοί παίκτες με ταλέντο και προσωπικότητα που θα ηγηθούν την ανάκαμψη της?![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αρα ξεκινανε με 2-0 οι γαλλοι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Οργισμένος
Το Μαροκο εχει καλη ομαδα και μπραβο του, αλλα θα τον πιει κλεφτικα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Δε διάβασα την τελευταία σου πρότασηLugozzi έγραψε: 14 Δεκ 2022, 19:46για τις 2 συγκεκριμένες εθνικές μιλάμε, του 1982Ερμής έγραψε: 14 Δεκ 2022, 19:41Έπρεπε να το εκμεταλλευτώ αυτό μου το χάρισμα από την αρχή
Κανεις λάθοςLugozzi έγραψε: 14 Δεκ 2022, 19:23 εγώ ξέρω ότι όσοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο, λένε που είσαι Ζίκο και Σώκρατες
δεν λένε που είσαι Ταρντέλι και Ρόσι
εκτός από τους Ιταλούς
Και που είσαι Φακετι λέμε, και που είσαι Μπρουνα Κοντι μου λέμε και που είσαι Ρομπερτο μου λέμε.. Μέχρι και που είσαι Ντελ Πιερο μου λέμε.
εσύ βέβαια είσαι Ιταλός![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έπαιξα 2 στοιχήματα επί του αποτελέσματος. Μια φορά 2-0 Γαλλία, και μία 4-1 πάλι Γαλλία. Να δούμε, φέτος μόνο κουβά πάω. Πέρσι κέρδισα ποντάροντας Ιταλία για κούπα, φέτος είμαι looser.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Tarkovsky έγραψε: 14 Δεκ 2022, 20:02ανατριχίλαantaras έγραψε: 14 Δεκ 2022, 19:00 Ιταλία (Έντσο Μπέαρζοτ): Τζοφ, Καμπρίνι, Κολοβάτι (34' Μπέργκομι), Τζεντίλε, Σιρέα, Αντονιόνι, Οριάλι, Ταρντέλι (75' Μαρίνι), Κόντι, Γκρατσιάνι, Ρόσι.
Βραζιλία (Τελέ Σαντάνα): Βαλντίρ Πέρες, Λεάντρο, Όσκαρ, Λουιζίνιο, Ζούνιορ, Τονίνιο Σερέζο, Σόκρατες, Έντερ, Φαλκάο, Ζίκο, Σερζίνιο (69' Πάουλο Ισιντόρο).
ίσως να φταίει ότι ήμουν μικρός και τριανταφυλλένιος, ίσως πάλι όχι
σε κείνο ακριβώς το Μουντιάλ διδαχθήκαμε το φάουλ-μπανάνα από τον Jeannot (περνάω Leporello, OK;
Βραζιλία - Σκωτία 4-1
στο Αρζεντίνα (
μετά έβαλε ένα παρόμοιο ο Ζενγκινί της Γαλλίας στον Κοντσίλια της Αυστρίας και εμπεδώσαμε το μάθημα μέσω homework (ένεκα που εκείνο ήταν απογευματινό ματς)
Lugozzi, δικά σου ρε
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Τσιμπησα το οβερ 3.5 καρτες στο 1.80,πιστευω ειναι ληστεια
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Συγγνώμη αλλά την αμυντική γραμμή των Γκαμπρινι, Κολοβατι, Τζεντιλε, Σιρεα, δε την ξεχνάς και εύκολα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-