!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Ας προσέχουν μερικοί τι γράφουν εδώ γιατί
Verba volant, scripta manent
Verba volant, scripta manent
Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα, των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι…
- Rocco Siffredi
"χτιζεται" διαχρονικα η φανελα , η Ρεαλ ας τα πηρε δεκαετια 50 δεν μετρανε σε αυτο που λεμε εχει "φανελα" η Ρεαλ;Theseus έγραψε: 14 Δεκ 2022, 14:14Το συγκεκριμένο ισχύει.Lestat έγραψε: 14 Δεκ 2022, 14:02 Μαλιστα, το γεγονος οτι πηραν μουντιαλ τη δεκαετια του '30 δειχνει το επιπεδο που ειχαν στο αθλημα σε μια εποχη που πολλες χωρες δεν ειχαν ουτε σοβαρες ομαδες, ουτε οργανωση, ουτε υποδομες.
Αλλά δεν έχει καμία σχέση με τη φανέλα που έχει η Ιταλία σήμερα.
Ή έχει την ίδια σχέση που έχουν οι στρατιωτικές επιτυχίες των Λομβάρδων τον 8ο αιώνα μ.Χ. ή οικονομική και πολιτιστική ακμή των ιταλικών κρατιδίων τον 14ο αιώνα.
Το Μουντιάλ του 2006 έχει. Το Γιούρο του 2020 έχει.
Το Μουντιάλ του 1938 ΔΕΝ έχει.
και σε επιπεδο ΠΚ δεν πηρε κουπα το Λουξεμβουργο εχει καποιες εξαιρεσεις που πηγαν τελικο αλλα συνηθως οι ιδιοι και οι ιδιοι παιζουν
1ος τελικος ηταν Ουρουγουαη-Αργεντινη
ακομα και η Ουρουγουαη που ηταν απο τις μεγαλες δυναμεις στις αρχες και ας μην εχει ξαναπαρει ΠΚ απο το 50 εχει φτασει 4αδα ξανα και αργοτερα και σε επιπεδο Ν Αμερικης παραμενει τεραστιο ονομα
- Eθνικοκοινωνιστης
λογικο αφου θες επιτελους μουντιαλ για την αργεντινηzteo έγραψε: 14 Δεκ 2022, 14:49 Στηρίζουμε Μαρόκο για να δούμε τον πρώτο τελικό που δεν συμμετέχει ευρωπαικη ομάδα από το 1950.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Οργισμένος
Ο Μέσι μπαίνει οριακά στον σκληρό πυρήνα υπερπαικτων με Πελέ Μαραντονα, φαινομενο , Κροιφ, Βαμ Μπαστεν, Γκουλιτ, Νεεσκενς, Ραριο, Ζινταν, Σωκρατες, Πλατινι, Μπεκεπαουερ, Τσάρλτον.jason0 έγραψε: 14 Δεκ 2022, 12:36 Ο Κρόιφ έχει σε εθνικό επίπεδο ίδιους τίτλους με τον Κατεργιαννακη
Επίσης θέλω να το σηκώσει ο Μέσι για να σταματήσετε να μας τα ζαλίζετε με τον Μαραντόνα, ο Μέσι πλεον θα τον έχει ξεπεράσει αγωνιστικά σε ΟΛΑ
Εκτός αν κάνει κάτι εξαιρετικό στον τελικό και δώσει μόνος του το κύπελλο στην Αργεντινή απέναντι σε μια πολύ καλύτερη ομάδα , αυτή της Γαλλίας...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Και την Γαλλια την εχουμε το ματι του κοντοπουτανος γυαλίζει και στάζει αίμα για την κούπα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Δεκ 2022, 15:33λογικο αφου θες επιτελους μουντιαλ για την αργεντινηzteo έγραψε: 14 Δεκ 2022, 14:49 Στηρίζουμε Μαρόκο για να δούμε τον πρώτο τελικό που δεν συμμετέχει ευρωπαικη ομάδα από το 1950.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μια και μιλάτε για βάρος φανέλας. Η Κροατία που από το 98 έχε παίξει 3 φορές ημιτελικά έχει ποιο ελαφριά φανέλα από Βέλγιο Ολλανδία Αγγλία?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
ναιzteo έγραψε: 14 Δεκ 2022, 15:49 Μια και μιλάτε για βάρος φανέλας. Η Κροατία που από το 98 έχε παίξει 3 φορές ημιτελικά έχει ποιο ελαφριά φανέλα από Βέλγιο Ολλανδία Αγγλία?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Γιατί?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Δεκ 2022, 15:50ναιzteo έγραψε: 14 Δεκ 2022, 15:49 Μια και μιλάτε για βάρος φανέλας. Η Κροατία που από το 98 έχε παίξει 3 φορές ημιτελικά έχει ποιο ελαφριά φανέλα από Βέλγιο Ολλανδία Αγγλία?
Και τι πρέπει να κάνει για να βαρύνει την φανέλα της?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
καποια κατακτησηzteo έγραψε: 14 Δεκ 2022, 15:51Γιατί?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Δεκ 2022, 15:50ναιzteo έγραψε: 14 Δεκ 2022, 15:49 Μια και μιλάτε για βάρος φανέλας. Η Κροατία που από το 98 έχε παίξει 3 φορές ημιτελικά έχει ποιο ελαφριά φανέλα από Βέλγιο Ολλανδία Αγγλία?
Και τι πρέπει να κάνει για να βαρύνει την φανέλα της?
ακομη θυμουνται τα μουντιαλ της ουρουφουαης ενα αιωνα σχεδον αργοτερα ενω την ουγγαρια ελαχιστοι
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δε νομίζω.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Δεκ 2022, 16:14καποια κατακτηση
ακομη θυμουνται τα μουντιαλ της ουρουφουαης ενα αιωνα σχεδον αργοτερα ενω την ουγγαρια ελαχιστοι![]()
Αν ρωτήσουν κάποιον στην ηλικία μου ξέρει τουλάχιστον 3 απο την τότε Ουγγαρία ενώ κανέναν απο την τότε ουρουγουάη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
1. Βαρια φανελα και κυριως ΒΑΡΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ειναι οταν 1 χρονο πριν πηγαινεις μεσα στο σπιτι του αντιπαλου σου και του πηδας ολη την οικογενεια. Αυτο σημαινει φανελα και balls.Theseus έγραψε: 14 Δεκ 2022, 14:08 Ε, δε μπορείς να αθροίζεις στους συνολικούς τίτλους που έχεις και κάποιους που κέρδισες πριν τον Β'ΠΠ. Δεν είναι το ίδιο πράγμα, δεν είναι οι ίδιοι τίτλοι, δεν είναι ούτε καν παρεμφερή πράγματα.
Είναι σα να προσθέτεις καρπούζια και φυστίκια, για να πεις ότι εσύ (με δύο καρπούζια και δύο φιστίκια) έχεις πιο πολλά από έναν άλλο (που έχει δύο καρπούζια και κανένα φυστίκι)
Όσο για την βαριά φανέλα, ας μιλήσουμε για την φανέλα της Ιταλίας σε μια περίοδο που δεν έχει μόλις αποκλειστεί από τα Σκόπια.
Αυτο δεν το εκανε ο Di Lorenzo και ο Barella. Tο εκανε η φανελα απο μονη της και τα ΘΕΟΡΑΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ που τη συνοδευουν.
2. Αν ειναι να τραβαμε διαχωριστικες γραμμες στον αθλητισμο, τοτε ν'αρχισουμε να χωριζουμε σε προ και μετα VAR εποχη, σε προ και μετα Μποσμαν, σε προ και μετα στοιχηματος και τηλεορασης και γενικα τρεχα γυρευε.
Να βαλουμε στη ζυγαρια και το ποσο τυχερη ή ατυχη ειναι καθε γενια οσον αφορα στη συγκεντρωση τοπ παικτων.
πχ. το ιδιο ειναι στο μπασκετ ο Χοντρο-Λεμπρον που επαιζε με αντιπαλο τον Καρμελο, την Καρμελα και τον Ζαμπιδη και το ιδιο ειναι ο Ματζικ ή ο MJ?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Σχετικα με τον σημερινο αγωνα, τα πιθανα αποτελεσματα ειναι τα εξης: 3-0, 4-1, 3-1
Τελειωνει εδω σημερα η ομορφη ιστορια του Μαροκο. (θα ξαναζησουν κατι τετοιο σε 500 χρονια απο τωρα)
Τελειωνει εδω σημερα η ομορφη ιστορια του Μαροκο. (θα ξαναζησουν κατι τετοιο σε 500 χρονια απο τωρα)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- Eθνικοκοινωνιστης
το βαρος της φανελας εξαρταται απο την κατακτησεις,τι να κανουμε τωρα?Ερμής έγραψε: 14 Δεκ 2022, 16:25Δε νομίζω.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Δεκ 2022, 16:14καποια κατακτηση
ακομη θυμουνται τα μουντιαλ της ουρουφουαης ενα αιωνα σχεδον αργοτερα ενω την ουγγαρια ελαχιστοι![]()
Αν ρωτήσουν κάποιον στην ηλικία μου ξέρει τουλάχιστον 3 απο την τότε Ουγγαρία ενώ κανέναν απο την τότε ουρουγουάη.
με αυτη την λογικη θα επρεπε και οι λουζερς ολλανδοι θα επρεπε να θεωρουν οτι εχουν την τριτη βαρυτερη φανελα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
jason0 έγραψε: 14 Δεκ 2022, 12:52 Εθνι, κάνε καμιά φορά και καμιά προβλεψη ρε πόσο θα λήξει κάνα ματς πριν λήξει
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Δεν το νομίζω,αν και το αξίζει.Lugozzi έγραψε: 14 Δεκ 2022, 12:05 και 2,25 να το σηκώσει η Γαλλία
αν περάσει θα πέσει κάτω από 2 η απόδοση
Είναι η μόνη ομάδα που με εντυπωσίασε τελικά.
Ουσιαστική.
Αλλά νομίζω πως η Φίφα το έχει ήδη δρομολογήσει,το κύπελλο στον Μέσι για να έχουμε να συζητάμε ποδοσφαιρικές ιστορίες όπως με τον Μαραντόνα.
Η Αργεντινή θα το πάρει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-