Νοτιοαμερικανοι ειναι οι ανθρωποι, βρωμεροτεροι ακομα και των βαλκανιων, δλδ τι περιμενες;vantono έγραψε: 13 Δεκ 2022, 22:59Φύγαμε για back2back
Και να είναι ή στα πέναλτυ, ή 1-0 στο 97', για τριφασικό πέην στο τσίρκο των αληταράδων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
- Οργισμένος
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Σε μένα έχει σημασία. Χρυσό, ασημένιο, χάλκινο, κάτι μου δίνει.panos291 έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:11Ελπιζω να καταργηθει αυτη η αδιαφορη παπαριά-βασανιστηριο των παιχτων που λεγεται μικρος τελικος.Karambabas έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:09 Δεν το είδα, είχα δουλειά. Μπράβο, Αργεντινή, ωραίοι. Συγχαρητήρια στους Κροάτες που για 2ο συνεχόμενο μουντιάλ είναι στην ελίτ των εθνικών ομάδων. Έστω και ως 4οι να βγουν, μπράβο τους.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Rocco Siffredi
μηπως δηλωσε οτι ειναι και Πανιωνιος;Beria έγραψε: 13 Δεκ 2022, 22:41Γιατί έδωσε την συνέντευξη στον Πανιώνιο;
- Οργισμένος
Να πω εδω οτι η Κροατια σταθηκε ατυχη καθως πατουσε καλυτερα στο γηπεδο αλλα η Αργεντινη ειχε τυχη , ειδικα το 2ο ειναι ρεσιταλ κωλοφαρδιας.
Το πεναλτι σωστα δοθηκε, θα μπορουσε ναταν ακομα και κοκκινη.
Ο Μεσσι εδωσε ρεστα στο 3ο, βεβαια, γκολ
Το πεναλτι σωστα δοθηκε, θα μπορουσε ναταν ακομα και κοκκινη.
Ο Μεσσι εδωσε ρεστα στο 3ο, βεβαια, γκολ
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Βαζελος είναι, δεν το κρύβειRocco Siffredi έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:17μηπως δηλωσε οτι ειναι και Πανιωνιος;![]()
Μου κάνει εντύπωση γιατι έδωσε εκεί τη συνέντευξη.
Όταν εμφανίστηκε ο Τσίπρας στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στην πολύ στενή ομάδα του ήταν τρεις Νεοσμυρνιώτες και Πανιώνιοι, αλλά τους απομάκρυνε όλους στην πορεία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ω,ρε μάγκα, να τολμήσω να παίξω αύριο το Γαλλία-Μαρόκο; 4-1 για Γαλλία βλέπω, και να παίξω στο 2-0. Γι΄αύριο έχω ελεύθερο, δεν δουλεύω , θα το δω.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ρε τον κωλόφαρδο
8 χρονώ πιτσιρίκι και φανέλα του Αντονιόνι
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
είναι σαν κι εσάς, πολυσυλλεκτικόςBeria έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:32Βαζελος είναι, δεν το κρύβει
Μου κάνει εντύπωση γιατι έδωσε εκεί τη συνέντευξη.
Όταν εμφανίστηκε ο Τσίπρας στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στην πολύ στενή ομάδα του ήταν τρεις Νεοσμυρνιώτες και Πανιώνιοι, αλλά τους απομάκρυνε όλους στην πορεία
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Το Μαρόκο δεν έχει φάει ακόμα γκολ από αντίπαλοKarambabas έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:38 Ω,ρε μάγκα, να τολμήσω να παίξω αύριο το Γαλλία-Μαρόκο; 4-1 για Γαλλία βλέπω, και να παίξω στο 2-0. Γι΄αύριο έχω ελεύθερο, δεν δουλεύω , θα το δω.
το πιστεψες ;Tarkovsky έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:39ρε τον κωλόφαρδο
8 χρονώ πιτσιρίκι και φανέλα του Αντονιόνι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ισως καλυτερα που περασε τελικο η Αργεντινη, να αποκλειστει εκει ο κοντοπουτανος να πονεσει περισσοτερο
Το ξέρω. Λέω, θεωρίες.jason0 έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:40Το Μαρόκο δεν έχει φάει ακόμα γκολ από αντίπαλοKarambabas έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:38 Ω,ρε μάγκα, να τολμήσω να παίξω αύριο το Γαλλία-Μαρόκο; 4-1 για Γαλλία βλέπω, και να παίξω στο 2-0. Γι΄αύριο έχω ελεύθερο, δεν δουλεύω , θα το δω.
ναι
εάν ήταν παπάντζα, θα έλεγε ότι του χάρισαν φανέλα του Ρόσι
προσωπικά, εγώ σήμερα θα προτιμούσα να μου έδιναν αυτόγραφο του άλλου Αντονιόνι και μεγαλύτερου, του Μικελάντζελο
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
ο Αντένας δίνει στον Μέσι 2 ασίστ
από μια άποψη λάθος, το 2-0 είναι ξεκάθαρα ατομική ενέργεια
από μια άλλη άποψη σωστό, η ασίστ στο 3-0 μετράει διπλή
από μια άποψη λάθος, το 2-0 είναι ξεκάθαρα ατομική ενέργεια
από μια άλλη άποψη σωστό, η ασίστ στο 3-0 μετράει διπλή
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Eθνικοκοινωνιστης
REAL FOOTBALL RE AMPALOI,REAL

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi