Χάριν αυτού του θέματος φάνηκαν χαρακτήρες, ήταν ένα θέμα για γερά νευρα και πηγαίων αντιδράσεων.Πασιφάη έγραψε: 13 Δεκ 2022, 10:01Ναι, γιατί πολύ θέλατε να το κάνετε Αμέρικαν μπαρ.Ασέβαστος έγραψε: 13 Δεκ 2022, 09:24γιατι ρε συ; πρωτο η τελευταιο ανουσιο νημα ειναι που πιανει 100 σελιδες;Πασιφάη έγραψε: 12 Δεκ 2022, 14:02 Ασέβαστε, Γκερ, έχετε πεισμώσει σαν μουλάρια. Επίσης είστε και οι δυο γονείς που θέλετε το καλλίτερο για τα παιδιά σας. Κατεβάστε λίγο τους τόνους κι επικεντρωθείτε στη μόρφωση των παιδιών σας. Όποιος έχει παράπονα, στο Υπουργείο Παιδείας, όποιος όχι, ας συνεχίσει το μοτίβο που έχει ήδη ξεκινησει. Μην ανησυχείτε. Δεν υπάρχει παιδί μαλακισμένο.
Κόψτε το, κουράσατε αφόρητα. Κι εμένα προσωπικά με στενοχωρήσατε. Όμως κλάιν για μένα.
Απλά κόψτε το γαμώ τον αντίθεό μου. Σας μερσώ. Μποκού.
σιγα, δεν πλακωθηκαμε κιολας.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
το στεκι του wannabe μαθηματικού
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: το στεκι του wannabe μαθηματικού
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ksk την 13 Δεκ 2022, 15:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παρατηρητής...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ασέβαστος έγραψε: 13 Δεκ 2022, 13:03ευχαριστω. το κατα δυναμιν.Gherschaagk έγραψε: 13 Δεκ 2022, 12:56
Μην είσαι μετριόφρων. Από τα προνήπια τα κάνατε. Άρα το 3/12 και το 3/24 είναι σωστά κι έτσι τα έμαθες και στο παιδί σου. Μπράβο.
Έτσι, το θέμα είναι να μάθει η δασκάλα. Ο δικός σου ας μην μάθει, άλλωστε είναι αυθεντία, στα 10 του, οπότε περιττοί οι δάσκαλοι, έχει εσένα.
ολοι να μαθουν. η γνωση ειναι παντα για καλο.
μπορει να ειναι κι ετσι. ας ειναι.Ακριβώς. Σου λέει, να κι αν καταλάβει, να κι αν δεν καταλάβει. Γιατί να χαλάω ολόκληρη τάξη γιατί το άλλο μουλάρωσε.![]()
Όλα καλά Ασέβαστε.
Η δασκάλα συμμορφώθηκε.
Εδώ θα είμαστε σε δύο χρόνια να μας λες πως το παιδί σου έπεσε σε κακό μαθηματικό που είναι άσχετος με το αντικείμενό του.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αντρει ;Ασέβαστος έγραψε: 13 Δεκ 2022, 09:47 και για να το κλεισουμε, να αναφερω οτι
Ν Ε Ν Ι Κ Η Κ Α Μ Ε Ν !
αυτη η απαντηση ελεγχθηκε ως σωστη. αρα η δασκαλα αποδεχθηκε τις αιτιασεις του παιδιου.
μπραβο της.
απο βιβλιο των κομθουνιων της τασκενδης ειναι το προβλημα η απο καπου στο σιδηρουν παραπετασμα που κατεφυγαν οι ναπαλμιασμενοι μετα το γραμμοβιτσι ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Τωρα που το θυμήθηκα και επειδή δεν θέλω να αδικήσω τον ethereal δεν μπόρεσα να βρω το post (παρόλο που το έψαξα) βασει του οποίου στηρίχθηκε ο λόγος μου και διατύπωσα ότι ο παραπάνω χρήστης ανέφερε ότι φθάνει μόνο να προσέχουν τα παιδιά την παράδοση στο μάθημα και δεν χρειάζονται παραιτερω εξωσχολικο διάβασμα- βοήθεια.
Επειδή δεν μπόρεσα να το βρω οφείλω να ανακαλέσω.
Επίσης ήταν απαράδεκτη η έκφραση που χρησιμοποίησα δλδ αν δεν βαριέμαι θα το ψάξω...να μην έμπαινα σε διάλογο.
Επίσης ήταν απαράδεκτη η έκφραση που χρησιμοποίησα δλδ αν δεν βαριέμαι θα το ψάξω...να μην έμπαινα σε διάλογο.
Παρατηρητής...
Για τα δεδομένα του φόρουμ, το νήμα κινήθηκε φυσιολογικά. Ούτε βρισιές, ούτε οικογένειες, ούτε απειλές κλπ.ksk έγραψε: 13 Δεκ 2022, 15:36 Χάριν αυτού του θέματος φάνηκαν χαρακτήρες, ήταν ένα θέμα για γερά νευρα και πηγαίων αντιδράσεων.![]()
Πείσμα υπήρξε κυρίως αλλά δεν ήταν και κάτι τραγικό. Ενδεχομένως κούρασε τους τρίτους χρήστες που δεν συμμετείχαν ενεργά. Όλοι κάτι μάθαμε πάντως και από τους φίλους που στήριξαν την αντίθετη άποψη.
ισχυει.ksk έγραψε: 13 Δεκ 2022, 15:36Χάριν αυτού του θέματος φάνηκαν χαρακτήρες, ήταν ένα θέμα για γερά νευρα και πηγαίων αντιδράσεων.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ναι, τα μισα ονοματα στα βιβλια ειναι μη-ελληνικα.Αγις έγραψε: 13 Δεκ 2022, 15:46Αντρει ;Ασέβαστος έγραψε: 13 Δεκ 2022, 09:47 και για να το κλεισουμε, να αναφερω οτι
Ν Ε Ν Ι Κ Η Κ Α Μ Ε Ν !
αυτη η απαντηση ελεγχθηκε ως σωστη. αρα η δασκαλα αποδεχθηκε τις αιτιασεις του παιδιου.
μπραβο της.
απο βιβλιο των κομθουνιων της τασκενδης ειναι το προβλημα η απο καπου στο σιδηρουν παραπετασμα που κατεφυγαν οι ναπαλμιασμενοι μετα το γραμμοβιτσι ;
ειναι ειναι απο αντιγραφες απο ξενα, ειτε πολιτικοκορεκτιλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ευχαριστώ πολύ.ksk έγραψε: 13 Δεκ 2022, 15:49 Τωρα που το θυμήθηκα και επειδή δεν θέλω να αδικήσω τον ethereal δεν μπόρεσα να βρω το post (παρόλο που το έψαξα) βασει του οποίου στηρίχθηκε ο λόγος μου και διατύπωσα ότι ο παραπάνω χρήστης ανέφερε ότι φθάνει μόνο να προσέχουν τα παιδιά την παράδοση στο μάθημα και δεν χρειάζονται παραιτερω εξωσχολικο διάβασμα- βοήθεια.
Τιμάς τον διάλογο.
Σε ομάδα ποικίλων απόψεων δεν υπάρχει Η αντίθετη άποψη.ST48410 έγραψε: 13 Δεκ 2022, 16:23Για τα δεδομένα του φόρουμ, το νήμα κινήθηκε φυσιολογικά. Ούτε βρισιές, ούτε οικογένειες, ούτε απειλές κλπ.ksk έγραψε: 13 Δεκ 2022, 15:36 Χάριν αυτού του θέματος φάνηκαν χαρακτήρες, ήταν ένα θέμα για γερά νευρα και πηγαίων αντιδράσεων.![]()
Πείσμα υπήρξε κυρίως αλλά δεν ήταν και κάτι τραγικό. Ενδεχομένως κούρασε τους τρίτους χρήστες που δεν συμμετείχαν ενεργά. Όλοι κάτι μάθαμε πάντως και από τους φίλους που στήριξαν την αντίθετη άποψη.
Έχεις καταλάβει ότι όσοι αντιτίθεστε στον πληθυντικό δεν συμφωνείτε ούτε μεταξύ σας στο τι θα τον "αντικαταστήσει".
Tα σχολικά βιβλία και οι σχολιαστές που επέμεναν για γενική πληθυντικού τα λένε καλά.
Στο πρόβλημα που διόρθωσε η δασκάλα ο ενικός είναι δεκτός γιατί τα φρούτα δεν είναι του ίδιου είδους.
Βλέπω ότι έγινε αρκετή φασαρία για το τίποτα και μερικοί έπαιζαν με τις λέξεις.
Στο πρόβλημα που διόρθωσε η δασκάλα ο ενικός είναι δεκτός γιατί τα φρούτα δεν είναι του ίδιου είδους.
Βλέπω ότι έγινε αρκετή φασαρία για το τίποτα και μερικοί έπαιζαν με τις λέξεις.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ πότε υποστήριξα πως είναι ολόσωστα τα βιβλία;
Αληθές το σκέλος που αφορά στο ποια μπορεί να είναι η βέλτιστη και ταυτόχρονα πρακτική διατύπωση. Υπάρχει όμως συμφωνία (στην μεριά μας) στο τι θεωρούμε λανθασμένο ή προβληματικό, αν θέλεις.ethereal έγραψε: 13 Δεκ 2022, 18:25 Σε ομάδα ποικίλων απόψεων δεν υπάρχει Η αντίθετη άποψη.
Έχεις καταλάβει ότι όσοι αντιτίθεστε στον πληθυντικό δεν συμφωνείτε ούτε μεταξύ σας στο τι θα τον "αντικαταστήσει".
Πάντως ο διάλογος φώτισε πολλά σημεία. Κι εμείς είδαμε ότι οι άλλοι έχουν λόγους που επιλέγουν τέτοια διατύπωση, κι ας διαφωνούμε, και οι άλλοι είδαν ότι υπάρχουν σημεία που αυτή η διατύπωση μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στους υπολογισμούς.
Δεν ήταν στείρα η αντιπαράθεση, κατά την γνώμη μου.
σε εκείνο το πόστ που ελεγες οτι η κασπερ εχει παντα δίκιο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ok η Κάσπερ έχει πάντα δίκιο. Εγώ πάντα άδικο, άλλωστε μου τα είπαν οι άλλοι πως έχω άδικο. Το βιβλίο γράφει ανακρίβειες, οι μαθηματικοί που το έγραψαν και το διδάσκουν είναι άσχετοι φιλόλογοι κι εσύ συνέχισε να απαριθμείς αυτούς που με ξεφτίλισαν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 621 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από regarding_to_Being