!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Σας το ειπα οτι ειναι γκαζοζα το pfizer... 
Ελπίζω να μην εννοείς τη Sprite.
Μετά από δυομιση χρόνια ήρθε και η δικιά μου ώρα. Βήχα κυριακή βράδυ, λίγο λαιμός την έβγαζα με σιροπάκι και strepsil. Σήμερα ένιωσα λίγο ρίγος και ελαφρύ πονοκέφαλο. Επίσης ο νεσπρέσσο ήταν μόνο πικρός χωρίς άρωμα. Το τεστ θετικό.
Άντε να πείσεις τώρα στη δουλειά οτι όντως έχει κοβιντ και δεν το κάνεις για να επεκτείνεις τις διακοπές χριστουγέννων.
Άντε να πείσεις τώρα στη δουλειά οτι όντως έχει κοβιντ και δεν το κάνεις για να επεκτείνεις τις διακοπές χριστουγέννων.
Πας και κανεις ενα στο φαρμακειο, κατευθειαν βγαινει βεβαιωση.
το σκέφθηκα αυτό, αλλά το άλλο σάββατο πετάω. Δεν ξέρω αν έχω κανένα θέμα αν είμαι καταχωρυμένος οτι έχω covid. Ψάχνω τώρα τους κανόνες.
Εμενα ειναι αναγνωρισιμα σαν κρυολογημα τα συμπτωματα αλλα σε πολυ πιο βαρια εκδοχη θα ελεγα, κατα τον ιδιον τροπο που ο αετος ειναι αναγνωρισιμα στην ιδια οικογενεια ζωων με τον κοκκινολαιμη. Χθες (2ο 24ωρο απο το τεστ, μαλλον 4ο απο τη νοσηση) φοβηθηκα και λιγο, σημερα ομως αισθητη βελτιωση.
Κοπανησα και τη μαπα μου σε μια πορτα απο τη ζαβλακωμαρα χθες, εχω καρουμπαλο στον κροταφο...
- Cecily Anne
Κολλάω δεύτερη φορά, το περνάω σαν την πρώτη, χαλαρά λίγο πονοκέφαλο, ένα ντεπονάκι και πάπαλα.
Με το που γίνομαι καλά, βγαίνω με μια παρέα με παιδιά, κολλάω ιό (τεστ γρίπης και κορωνοϊού αρνητικά) και μου γάμησε το είναι. Ασθματικός βήχας μια βδομάδα, φωνή δεν έχω, οι κοιλιακοί και οι ραχιαίοι μου πονάνε από τα τραντάγματα και φυσικά δεν έχω κλείσει μάτι τρία μερόνυχτα γιατί σε οριζόντια στάση με θερίζει και δεν μπορώ να κοιμηθώ καθιστή.
Με το που γίνομαι καλά, βγαίνω με μια παρέα με παιδιά, κολλάω ιό (τεστ γρίπης και κορωνοϊού αρνητικά) και μου γάμησε το είναι. Ασθματικός βήχας μια βδομάδα, φωνή δεν έχω, οι κοιλιακοί και οι ραχιαίοι μου πονάνε από τα τραντάγματα και φυσικά δεν έχω κλείσει μάτι τρία μερόνυχτα γιατί σε οριζόντια στάση με θερίζει και δεν μπορώ να κοιμηθώ καθιστή.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Περαστικά σε όλους σας
Λατρεύω τις διευκρινήσεις σου.foscilis έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:26 Εμενα ειναι αναγνωρισιμα σαν κρυολογημα τα συμπτωματα αλλα σε πολυ πιο βαρια εκδοχη θα ελεγα, κατα τον ιδιον τροπο που ο αετος ειναι αναγνωρισιμα στην ιδια οικογενεια ζωων με τον κοκκινολαιμη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περαστικά.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:29 Κολλάω δεύτερη φορά, το περνάω σαν την πρώτη, χαλαρά λίγο πονοκέφαλο, ένα ντεπονάκι και πάπαλα.
Το έχουν πάθει κι άλλοι. Λίγο μετά τον κόβιντ, κάτι κόλλησαν που το πέρασαν πολύ πιο βαριά από κόβιντ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Περαστικά και σ' εσένα.
- Cecily Anne
Δε νομίζω ότι έχει να κάνει ο κόβιντ, αλλά το γεγονός ότι δεν έχω αντισώματα σε τίποτα πλέον και ό,τι μαλακία κολλάω θα με πηγαίνει γαμιώντας.Gherschaagk έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:42Περαστικά.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:29 Κολλάω δεύτερη φορά, το περνάω σαν την πρώτη, χαλαρά λίγο πονοκέφαλο, ένα ντεπονάκι και πάπαλα.
Το έχουν πάθει κι άλλοι. Λίγο μετά τον κόβιντ, κάτι κόλλησαν που το πέρασαν πολύ πιο βαριά από κόβιντ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν ξέρω τι να σου πω.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:43Δε νομίζω ότι έχει να κάνει ο κόβιντ, αλλά το γεγονός ότι δεν έχω αντισώματα σε τίποτα πλέον και ό,τι μαλακία κολλάω θα με πηγαίνει γαμιώντας.Gherschaagk έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:42Περαστικά.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2022, 23:29 Κολλάω δεύτερη φορά, το περνάω σαν την πρώτη, χαλαρά λίγο πονοκέφαλο, ένα ντεπονάκι και πάπαλα.
Το έχω ακούσει σε 2-3. Αλλά σίγουρα δεν έχουμε αντισώματα. Επίσης, στα σχολεία γίνεται σφαγή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις