Μιλάμε δηλαδή για σκληρό φασιστικό πυρήνα. Κατά τη γνώμη μου, φυσικά.Golden Age έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:12Το μεγαλύτερο κόμμα είναι με διαφορά του Κασιδιάρη.Karambabas έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:11Για κάνε μια χαρτογράφηση του πολιτικού χώρου. Ποιός είναι τώρα η πιο "δύναμη" στον εθνικιστικό χώρο;Golden Age έγραψε: 11 Δεκ 2022, 20:55 Στη συμμαχία θα συμμετάσχει και το κόμμα του Λαγού. Αν το κάνουν για να κόψουν ψήφους απο Κασιδιάρη, άδικος κόπος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πλεύρης και Ε.Σ.Α. ιδρύουν εθνικοσοσιαλιστικο κόμμα
Re: Πλεύρης και Ε.Σ.Α. ιδρύουν εθνικοσοσιαλιστικο κόμμα
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Golden Age
Το κόμμα του Κασιδιάρη είναι κόμμα τύπου ΛΑΟΣ.Karambabas έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:16Μιλάμε δηλαδή για σκληρό φασιστικό πυρήνα. Κατά τη γνώμη μου, φυσικά.Golden Age έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:12Το μεγαλύτερο κόμμα είναι με διαφορά του Κασιδιάρη.Karambabas έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:11 Για κάνε μια χαρτογράφηση του πολιτικού χώρου. Ποιός είναι τώρα η πιο "δύναμη" στον εθνικιστικό χώρο;
το συστημα δεν τον θελει στην βουλη θα τον παρουσιασουν για πιο χαμηλα ποσοσταGolden Age έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:15Πιστεύω ότι έχει το 3%. Αλλά τα περι 10% τα θεωρώ υπερβολές.nemo έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:14αν μετρησω τους ανθρωπους που λενε οτι θα τον ψηφισουν βγαινει ανετα πρωθυπουργος
Αυτό υπάρχει ακόμα, ρε;Golden Age έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:16Το κόμμα του Κασιδιάρη είναι κόμμα τύπου ΛΑΟΣ.Karambabas έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:16Μιλάμε δηλαδή για σκληρό φασιστικό πυρήνα. Κατά τη γνώμη μου, φυσικά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο Άρειος Πάγος ΔΕΝ εξετάζει τη δήλωση περί αποδοχής του δημοκρατικού πολιτεύματος ως προς την αλήθεια της δήλωσης.Αρκεί ένα κόμμα να κάνει αυτή τη δήλωση και μπορεί να κατέβει σε εκλογές.Null έγραψε: 11 Δεκ 2022, 20:49 1:03:25
Ο Πλεύρης λέει πως βρήκε τους πόρους για να στηρίξει την προσπάθεια
Δεν θα έχουν πρόβλημα με τον Άρειο Πάγο; Ολοι δηλώνουν αντιδημοκρατες, κατά της τρίτης ελληνικής δημοκρατίας και του συντάγματος, φαντάζομαι με βάση αυτό το υλικό θα μπορεί να τους απορρίψει το αίτημα ίδρυσης. Ειδικά τώρα που έχουν πάρει χαμπάρι απο την περίπτωση της Χρυσής Αυγής τι δυναμική μπορεί να αναπτύξει ενα τέτοιο κόμμα
Μάλιστα μπορεί να κατέβει ακόμη και εάν δεν την κάνει.
- Golden Age
Δεν υπάρχει πλέον. Τυπικά μπορεί και να υπάρχει, αλλά τον Καρατζαφέρη δεν τον βλέπω να ασχολείται. Κάνει δημοσιογραφικούς σχολιασμούς απο τις εκπομπές του καναλιού του, αλλά μέχρι εκεί.Karambabas έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:20Αυτό υπάρχει ακόμα, ρε;Golden Age έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:16Το κόμμα του Κασιδιάρη είναι κόμμα τύπου ΛΑΟΣ.Karambabas έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:16 Μιλάμε δηλαδή για σκληρό φασιστικό πυρήνα. Κατά τη γνώμη μου, φυσικά.
ναι! μιλαμε οτι σε σφαζουν στο γονατο και μετα πανε για μπυρες -οτι κανανε και οι ναζιKarambabas έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:16Μιλάμε δηλαδή για σκληρό φασιστικό πυρήνα. Κατά τη γνώμη μου, φυσικά.Golden Age έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:12Το μεγαλύτερο κόμμα είναι με διαφορά του Κασιδιάρη.Karambabas έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:11 Για κάνε μια χαρτογράφηση του πολιτικού χώρου. Ποιός είναι τώρα η πιο "δύναμη" στον εθνικιστικό χώρο;
να φυλάγεσαι και να ντυνεσαι με χοντρα ρουχα
Πάει στις εκλογές;Golden Age έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:22Δεν υπάρχει πλέον. Τυπικά μπορεί και να υπάρχει, αλλά τον Καρατζαφέρη δεν τον βλέπω να ασχολείται. Κάνει δημοσιογραφικούς σχολιασμούς απο τις εκπομπές του καναλιού του, αλλά μέχρι εκεί.
- Golden Age
Δεν νομίζω. Δεν ξέρω αν έχει και στελέχη πλέον.Karambabas έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:24Πάει στις εκλογές;Golden Age έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:22Δεν υπάρχει πλέον. Τυπικά μπορεί και να υπάρχει, αλλά τον Καρατζαφέρη δεν τον βλέπω να ασχολείται. Κάνει δημοσιογραφικούς σχολιασμούς απο τις εκπομπές του καναλιού του, αλλά μέχρι εκεί.
Κατάλαβα, ευχαριστώ. Έχω χάσει κάθε επαφή με την επικαιρότητα.Golden Age έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:25Δεν νομίζω. Δεν ξέρω αν έχει και στελέχη πλέον.Karambabas έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:24Πάει στις εκλογές;Golden Age έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:22
Δεν υπάρχει πλέον. Τυπικά μπορεί και να υπάρχει, αλλά τον Καρατζαφέρη δεν τον βλέπω να ασχολείται. Κάνει δημοσιογραφικούς σχολιασμούς απο τις εκπομπές του καναλιού του, αλλά μέχρι εκεί.
- Golden Age
Σήμερα άκουγα τον Βελόπουλο να ορύεται απο την εκπομπή του για "τα ναζίδια". Πρέπει να 'χει διαρροές ψήφων. 
- nikos_hellas
Εξακολουθεί και υπάρχει και έχει και κάποια στελέχη παρόλαυτα έχασε πάρα πολλά στελέχη και πιστούς ψηφοφόρους οταν έγινε πρωτοστάτης του εμβολιοφασισμού με τον κοροιδοιοGolden Age έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:25Δεν νομίζω. Δεν ξέρω αν έχει και στελέχη πλέον.Karambabas έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:24Πάει στις εκλογές;Golden Age έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:22
Δεν υπάρχει πλέον. Τυπικά μπορεί και να υπάρχει, αλλά τον Καρατζαφέρη δεν τον βλέπω να ασχολείται. Κάνει δημοσιογραφικούς σχολιασμούς απο τις εκπομπές του καναλιού του, αλλά μέχρι εκεί.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Το δέκα ήταν ποσοστό ψήφων;nemo έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:12αποτελεσματα βουλευτικων εκλογων -αλλα εσεις θα πιστεψετε οτι δεν τον ψηφισε αρκετος κοζμος για να μπει στην βουλη
Όχι αριθμός;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- nikos_hellas
Διψήφιο ποσοστό θα έχει ο Βελόπουλος. Θα έχει λίγες διάρροες προς τον Κασιδιάρη και το κκε αλλά και τα τρία αυτά κόμματα θα έχουν υψηλά ποσοστά.Golden Age έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:30 Σήμερα άκουγα τον Βελόπουλο να ορύεται απο την εκπομπή του για "τα ναζίδια". Πρέπει να 'χει διαρροές ψήφων.![]()
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Δέκα ο Βελόπουλοςnikos_hellas έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:34Διψήφιο ποσοστό θα έχει ο Βελόπουλος.Golden Age έγραψε: 11 Δεκ 2022, 21:30 Σήμερα άκουγα τον Βελόπουλο να ορύεται απο την εκπομπή του για "τα ναζίδια". Πρέπει να 'χει διαρροές ψήφων.![]()
Δέκα ο Πλεύρης με τα τιβιζαβά
Δέκα ο Κασιδιάρης
Δέκα και το πασοκ
Ε να πάρει δέκα και ο Σάββας Μιχαήλ να γίνει περιβόλι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 68 Απαντήσεις
- 1186 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 50 Απαντήσεις