ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:31
waldorf έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:26
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Δεκ 2022, 16:24
Τα πράγματα είναι απλά παίδες
Εάν εγώ ο νεοέλληνας μικροαστος νοικοκύρης δεν μπορώ να υπεράσπισω τα δικαίωματα μου πάνω στην ασφάλεια της ζωής μου κσι της περιουσίας μου μέσω της αστυνομίας, με την νόμιμη προβλεπόμενη διαδικασία, θα πρέπει να βρω ανορθόδοξους παράνομους τρόπους να το κάνω ..
Καλά,ειδικά εσύ να προσέξεις μη σπάσεις κανά νύχι και το δηλώσεις ως εργατικό ατύχημα.
Σημασια έχει να προασπίσω σε προσωπικό επίπεδο τα δικαιώματα μου και τα συμφέροντα μου ..
Με νόμιμο ή παράνομο τρόπο
Αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό ή αστυνομία σε το κάνει ο κολλητός μου . μαφιόζος της περιοχής...
Aυτό δεν το αντιλαμβάνονται οι αντιαστυνομικοί της υποθέσεως.Νομίζουν ότι η αστυνομία είναι ο ένοπλος εχθρός τους και εάν αυτή εξαφανισθεί θα κάνουν ότι θέλουν διότι εσύ δεν τολμάς να τους αντιμετωπίσεις.
Όμως η ασφάλεια είναι ένα αγαθό και αυτή.Και εάν δεν υπάρχει κρατική παροχή του αγαθού,θα υπάρξει ιδιωτική.Τώρα επειδή ακριβώς η φύση του αγαθού είναι η άσκηση βίας,η φιλελεύθερη τάξή όρισε ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΙΝ από τα υπόλοιπα αγαθά που μπορούν να παρέχονται ιδιωτικά,ο νόμος να παρέχεται μόνο από το κράτος και με διάφορες προυποθέσεις,δικαστήρια,δικηγόρους κλπ.
Η εναλλακτική έξω από "μπάτσους και δικαστές" δεν είναι αυτό που νομίζουν.Είναι άλλο.Όσοι θέλουν να προστατεύσουν τη ζωή και την περιουσία τους μια και δεν υπάρχει αστυνομία προσλαμβάνουν από κοινού μια ομάδα πιστολέρο που αναλαμβάνουν αυτοί.Και αυτοί ούτε ανακρίσεις κάνουν ούτε φυλακές έχουν.
Πάνε οπλισμένοι στον γύφτο που σε έκλεψε και του λένε ή τα επιστρέφεις ή σου καίμε το τσαντήρι.
Ουσιαστικά σπρώχνουν προς την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΊΗΣΗ της αστυνόμευσης,αυτοί οι υποτιθέμενοι εχθροί πάσης ιδιωτικοποιήσεως.
Απλά περιμένουν ότι εάν εμφανισθούν αυτές οι εταιρίες προστασίας τότε αίφνης η αστυνομία θα ...αναστηθεί για να κυνηγήσει μόνο αυτούς.

Αυτό ήταν το νόημα και της κινητοποίησής τους κατά της Χρυσής Αυγής όπου εκεί ζητούσαν να κινηθεί η αστυνομία και τα δικαστήρια που σε όλες τις άλλες περιπτώσεις τα θέλουν αδρανή.Και όντως κινήθηκε εκεί αλλά για εντελώς άλλους λόγους,επειδή η συγκεκριμένη οργάνωση είχε ένα ιδεολογικό πρόσημο που δεν είναι αρεστό στη σημερινή παγκόσμια τάξη.
Εάν όμως εμφανισθεί κάτι που δεν έχει τέτοια ιδεολογικά κολλήματα,δεν θα κινηθεί το ίδιο.
Αυτό ήταν το νόημα όσων έγραψα πριν πολλές σελίδες και εξόργισε.Αφού δεν τη θέλετε την αστυνομία και το κράτος μην το ζητάτε και όταν θα εμφανισθούν και οι αντίθετες πολιτοφυλακές.Δεν θα είμαι εγώ και οι άλλοι κυρ Παντελήδες μέλη αυτών των συμμοριών.Οι κυρ Παντελήδες θα τις πληρώσουν για να απαλλαγούν από αυτούς που απειλούν τις περιουσίες τους.