Να και ο εταίρος ειδικός. Πες μας πάλι για την «αστική ευθύνη» ρε έρμαιο της βλακείας.stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:54Φαίνεται ότι είναι πιο ειδικός από εκείνους που τραβούν πιστόλι και φυτεύουν σφαίρες στα κούτελα των άλλων κατά την καταδίωξη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:52«Ένοπλος μπαχαλάκης» ειδικός στις καταδιώξειςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:11 Να πούμε εδώ για τους μαλακές μπάτσους των ΗΠΑ που προσπαθούν να σταματήσουν τα αυτοκίνητα που κηνυγουν με περιπολικά, και δεν πάνε ξέρω γω με τα χέρια, με πατίνια, με ποδήλατα, με μηχανάκια. Φλώροι τελειωμένοι, κότες. Επίσης κάθονται και τους κυνηγάνε για ώρες χωρίς να τους εκτελούν όταν δεν σταματάνε στο σήμα. Αυτή η ανθρωπιά θα τους φάει. Στη βόρειο Κορέα, αυτά δε γίνονται.![]()
Εκεί φτάσαμε. Ο κάθε ΈνοπλοςΣοσιαλμπαχαλάκης του εκάστοτε φόρουμ να ξέρει αυτά που οι αστυνομικοί αγνοούν για τη δουλειά τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Λίνο Βεντούρα
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Τι θέλεις να σου πω ακριβώς; Τι είναι αστική ευθύνη;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:58Να και ο εταίρος ειδικός. Πες μας πάλι για την «αστική ευθύνη» (...)stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:54Φαίνεται ότι είναι πιο ειδικός από εκείνους που τραβούν πιστόλι και φυτεύουν σφαίρες στα κούτελα των άλλων κατά την καταδίωξη.![]()
Εκεί φτάσαμε. Ο κάθε ΈνοπλοςΣοσιαλμπαχαλάκης του εκάστοτε φόρουμ να ξέρει αυτά που οι αστυνομικοί αγνοούν για τη δουλειά τους.
Βρε δεν έχει σημασία αν ο ΕνΣο είναι ειδικός στις καταδιώξεις. Σημασία έχει ότι δεν προκάλεσε εκείνος θάνατο πολίτη με σφαίρα στο κούτελο.
Καλά από ένοπλες ειδικότητες, άλλο τίποτα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:52«Ένοπλος μπαχαλάκης» ειδικός στις καταδιώξειςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Δεκ 2022, 15:11 Να πούμε εδώ για τους μαλακές μπάτσους των ΗΠΑ που προσπαθούν να σταματήσουν τα αυτοκίνητα που κηνυγουν με περιπολικά, και δεν πάνε ξέρω γω με τα χέρια, με πατίνια, με ποδήλατα, με μηχανάκια. Φλώροι τελειωμένοι, κότες. Επίσης κάθονται και τους κυνηγάνε για ώρες χωρίς να τους εκτελούν όταν δεν σταματάνε στο σήμα. Αυτή η ανθρωπιά θα τους φάει. Στη βόρειο Κορέα, αυτά δε γίνονται.
Οι τύποι κινούνται πάντα σε μονόδρομο με δύο λωρίδες.
Τη λωρίδα που εστιάζει στο φύλλο και τη λωρίδα που εστιάζει στη γήινη χλωρίδα.
Και πότε πατάνε γκάζια στη μία, πότε στην άλλη.
Οι λωρίδες του δέντρου στο οποίο υπάρχει το φύλλο και του δάσους στο οποίο υπάρχει το δέντρο, δεν υφίστανται καν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ πάλι ξέρω το stavmanr ως ένα ποταπό καυχησιολογάκι, ιντερνετικό πανεπιστημονάκι και wannabe πολιτικό μηχανικό...stavmanr έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:55Βοθρατζή στο φόρουμ ξέρω μόνο το Nandros και το Λοξίας.georgebi έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:50
Παράληψη μου που δεν σε έβαλα στη λίστα των χρηστών που συμπαθώ
μαζί με τον βοθρατζη
Όλη την ώρα φαντασιώνονται ότι πετούν προφιλς σε βόθρους, οχετούς κλπ.
Να το εκλάβω ως υπονοούμενο;![]()
Είμαι απόφοιτος λυκείου, δηλώνω ρακοσυλλέκτης, και φυσικά σπανίως αναφέρομαι στις ικανότητες ή τα επιτεύγματά μου. Και φυσικά ουδέποτε έγραψα ότι είμαι επιστήμονας στο διαδίκτυο, πολλώ δε μάλλον πανεπιστήμονας.Λοξίας έγραψε: 10 Δεκ 2022, 18:29Εγώ πάλι ξέρω το stavmanr ως ένα ποταπό καυχησιολογάκι, ιντερνετικό πανεπιστημονάκι και wannabe πολιτικό μηχανικό...stavmanr έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:55Βοθρατζή στο φόρουμ ξέρω μόνο το Nandros και το Λοξίας.georgebi έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:50
Παράληψη μου που δεν σε έβαλα στη λίστα των χρηστών που συμπαθώ
μαζί με τον βοθρατζη
Δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά, τους χαρακτηρισμούς σου αυτούς και τη βαθύτερη ανάγκη σου να χαρακτηρίζεις ανθρώπους στο διαδίκτυο.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Η αναγωγή στο σύνολο "αυτών που κόπτονται για τον ρομά" ονομάζεται "βιαστική γενίκευση" κι αποτελεί σόφισμα ή αλλιώς λογική πλάνη.
Μπορείς να πεις "κάποιοι από αυτούς" για να είσαι πιο κοντά στην αλήθεια.
09-12-22
Δεν έχει φύγει ούτε λεπτό από το εικονοστάσι: Η σύζυγος του 16χρονου Γύφτου κλαίει απαρηγόρητη – «Να γίνει ένα θαύμα, να γυρίσει κοντά μου»

Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» συνάντησε την οικογένεια του 16χρονου Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη. Η σύζυγός του 16χρονου βιντεοσκοπήθηκε να κλαίει πάνω από το εικονοστάσι και να προσεύχεται για τον άντρα της, που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, μετά από τον πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ.
Στο σπίτι του 16χρονου η οικογένεια είναι συγκεντρωμένη και παρακαλεί να γίνει ένα θαύμα για να επιστρέψει στο σπίτι τους ο Κώστας.
«Σκοτώνουν έναν άνθρωπο για 20 ευρώ; Λένε συνέχεια ψέματα ότι έφταιγε το παιδί» είπε αγανακτισμένη στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γιαγιά του 16χρονου.
Δεν έχει φύγει ούτε λεπτό από το εικονοστάσι: Η σύζυγος του 16χρονου Ρομά κλαίει απαρηγόρητη – «Να γίνει ένα θαύμα, να γυρίσει κοντά μου»

Την ίδια ώρα η Στέλλα, η σύζυγος του Κώστα που προσεύχεται μπροστά από τις εικόνες και το καντήλι λέει ότι το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει κοντά της ο Κώστας: «Θέλω μόνο Δικαιοσύνη και να γίνει καλά ο άντρας μου. Αυτό… Να γίνει ένα θαύμα… Να γυρίσει ξανά κοντά μου».
Έχοντας στην αγκαλιά του το 1,5 έτους εγγόνι του, ο παππούς του 16χρονου λέει ότι ζητά να μπει στη φυλακή ο αστυνομικός: «Ο αστυνομικός θα έπρεπε να σκεφτεί πρώτα τα παιδιά του και μετά να σηκώσει το όπλο και να πυροβολήσει. Ο ένας από τους 4, όπως είδα το βίντεο, έφυγε με ένταση σα να είπε ότι “πάω για να σκοτώσω”. Αν ο κ. Κούγιας έχει παιδιά και λίγο σεβασμό, θα έπρεπε να ντρέπεται που είπε ότι έτρεχε ο γιος μου με 130 χιλιόμετρα. Θέλω να λάμψει η αλήθεια και Δικαιοσύνη. Να μην υπάρχει ρατσισμός και να μην βγει έξω ο αστυνομικός».
Δείτε το βίντεο με τη σύζυγο του 16χρονου Γύφτου:
https://www.i-diakopes.gr/eidiseis-live ... konta-mou/
Δεκεμβρίου 10, 2022
Πέφτουμε από τα σύννεφα! Κούγιας: O πατέρας του 16χρονου Γύφτου έχει 3 σελίδες ποινικό μητρώο.

Σε νέες δηλώσεις για τον αστυνομικό που κατηγορείται γαι τον πυροβολισμό του 16χρονου Γύφτου προχώρησε ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώτου, Αλέξης Κούγιας.
Ο ποινικολόγος, μιλώντας στο Mega, είπε για τον πατέρα του 16χρονου πως «έχει τρεις σελίδες ποινικό μητρώο, έχει αδικήματα για κατ’ επανάληψη εγκληματικές πράξεις και βεβαρημένο παρελθόν».
Ως προς το χρονικό της καταδίωξης ο κ. Κούγιας εξήγησε τα εξής:
«Ξεχνάμε ένα προηγούμενο. Όλοι μιλούν για έναν ανήλικο. Σε αυτή την καταδίωξη δεν υπήρχε κανένας ανήλικος. Η γνώση που είχαν τα δύο πληρώματα των δικυκλιστών ήταν ότι ένας πολίτης, αδιευκρίνιστου ηλικίας και αδιευκρίνιστου χρώματος, έχει διαπράξει μία παράνομη πράξη, έχει κλέψει βενζίνη. Τους το λέει ο υπάλληλος και ξεκινούν να αναζητούν το αυτοκίνητο στην περιοχή».
«Βρίσκουν το αυτοκίνητο, το πλησιάζουν, αρχίζουν με τους φανούς και τα ηχητικά σήματα να δείχνουν προς τα έξω ότι γίνεται καταδίωξη. Προλαβαίνουν το αυτοκίνητο αυτό σε ένα κόκκινο φανάρι και εκεί η μία μοτοσυκλέτα πλησιάζει, η άλλη μοτοσυκλέτα που βρισκόταν ο εντολέας μου κρατά απόσταση ασφαλείας και ειδοποιούν και λένε να σταματήσουν για να κάνουν έλεγχο», πρόσθεσε ο ποινικολόγος.
Σε βάρος του κατηγορούμενου αστυνομικού είχε ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κυριακή Κλιάμπα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και εκτέλεση παράνομου πυροβολισμού ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης.
Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Θέλω να εκφράσω την αγανάκτησή μου γιατί έχει διαρρεύσει μέρος της δικογραφίας, και μάλιστα επιλεκτικά γιατί το πλέον ενδιαφέρον κομμάτι της δικογραφίας, η προφορική απολογία του κατηγορουμένου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα. Έχει δημοσιοποιηθεί μόνο το απολογητικό υπόμνημα και αυτό επιλεκτικά και εκτίθεται ο εντολέας μου».
«Πράγματι υπάρχει μία διαδικασία που πρέπει να τηρεί ο αστυνομικός όταν καταδιώκει κάποιον. Όταν καταλήγει αυτή η διαδικασία, και αφού έχουν προηγηθεί προειδοποιήσεις προς τον καταδιωκόμενο ηχητικά ή με φανούς και ηχητικά. Ακολούθως έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το όπλο του κάνοντας προειδοποιητικές βολές και ακολούθως μπορεί είτε να χτυπήσει – εάν είναι πεζός – σε τέτοιο σημείο τον καταδιωκόμενο, που να του προκαλέσει μία «μικρή ζημιά» και όχι τη ζωή του, αλλά όταν αντιληφθεί ότι κινδυνεύει η ίδια η ζωή του αστυνομικού ή κάποιου συναδέλφου του ή ενός πολίτη, μπορεί να χρησιμοποιήσει το όπλο του και να του αφαιρέσει τη ζωή, χωρίς να έχει συνέπειες», συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.
«Ο οδηγός του αυτοκίνητου, το οποίο έχει φιμέ τζάμια, αρνείται τον έλεγχο, παραβιάζει το κόκκινο με κίνδυνο ζωής των διασταυρωμένων ΙΧ, και αρχίζει και τρέχει. Τον ακολουθούν τον πλησιάζουν και πάλι δεν σταματάει, παραβιάζει και άλλο φανάρι. Παραβίασε 3 φανάρια και ξεκινά μία περιοχή χωρίς φανάρια που είναι η περιοχή που οδηγεί στις φυλακές των Διαβατών και μόνο νταλίκες περνούν.
Εκεί κοντά είναι και ο καταυλισμός των Γύφτων», σημείωσε ο ποινικολογος.
«Εκεί τον ξαναπλησιάζουν και ξεκινά μία καταδίωξη αλλά εκείνος με χειρόφρενα, σαν έμπειρος οδηγός και χωρίς να ξέρουν την ηλικία του, αρχίζει και κάνει αναστροφές στο αυτοκίνητο προσπαθώντας να εμβολίσει την μοτοσυκλέτα. Την τρίτη φορά και κοντά τις γραμμές του τρένου, ο καταδιωκόμενος κάνει πάλι την ίδια ενέργεια», πρόσθεσε.
https://lawandorder.gr/alexis-koygias-k ... oo-vinteo/
https://www.stoxos.gr/2022/12/o-16-3.html
Δεν έχει φύγει ούτε λεπτό από το εικονοστάσι: Η σύζυγος του 16χρονου Γύφτου κλαίει απαρηγόρητη – «Να γίνει ένα θαύμα, να γυρίσει κοντά μου»

Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» συνάντησε την οικογένεια του 16χρονου Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη. Η σύζυγός του 16χρονου βιντεοσκοπήθηκε να κλαίει πάνω από το εικονοστάσι και να προσεύχεται για τον άντρα της, που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, μετά από τον πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ.
Στο σπίτι του 16χρονου η οικογένεια είναι συγκεντρωμένη και παρακαλεί να γίνει ένα θαύμα για να επιστρέψει στο σπίτι τους ο Κώστας.
«Σκοτώνουν έναν άνθρωπο για 20 ευρώ; Λένε συνέχεια ψέματα ότι έφταιγε το παιδί» είπε αγανακτισμένη στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» η γιαγιά του 16χρονου.
Δεν έχει φύγει ούτε λεπτό από το εικονοστάσι: Η σύζυγος του 16χρονου Ρομά κλαίει απαρηγόρητη – «Να γίνει ένα θαύμα, να γυρίσει κοντά μου»

Την ίδια ώρα η Στέλλα, η σύζυγος του Κώστα που προσεύχεται μπροστά από τις εικόνες και το καντήλι λέει ότι το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει κοντά της ο Κώστας: «Θέλω μόνο Δικαιοσύνη και να γίνει καλά ο άντρας μου. Αυτό… Να γίνει ένα θαύμα… Να γυρίσει ξανά κοντά μου».
Έχοντας στην αγκαλιά του το 1,5 έτους εγγόνι του, ο παππούς του 16χρονου λέει ότι ζητά να μπει στη φυλακή ο αστυνομικός: «Ο αστυνομικός θα έπρεπε να σκεφτεί πρώτα τα παιδιά του και μετά να σηκώσει το όπλο και να πυροβολήσει. Ο ένας από τους 4, όπως είδα το βίντεο, έφυγε με ένταση σα να είπε ότι “πάω για να σκοτώσω”. Αν ο κ. Κούγιας έχει παιδιά και λίγο σεβασμό, θα έπρεπε να ντρέπεται που είπε ότι έτρεχε ο γιος μου με 130 χιλιόμετρα. Θέλω να λάμψει η αλήθεια και Δικαιοσύνη. Να μην υπάρχει ρατσισμός και να μην βγει έξω ο αστυνομικός».
Δείτε το βίντεο με τη σύζυγο του 16χρονου Γύφτου:
https://www.i-diakopes.gr/eidiseis-live ... konta-mou/
Δεκεμβρίου 10, 2022
Πέφτουμε από τα σύννεφα! Κούγιας: O πατέρας του 16χρονου Γύφτου έχει 3 σελίδες ποινικό μητρώο.
Σε νέες δηλώσεις για τον αστυνομικό που κατηγορείται γαι τον πυροβολισμό του 16χρονου Γύφτου προχώρησε ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώτου, Αλέξης Κούγιας.
Ο ποινικολόγος, μιλώντας στο Mega, είπε για τον πατέρα του 16χρονου πως «έχει τρεις σελίδες ποινικό μητρώο, έχει αδικήματα για κατ’ επανάληψη εγκληματικές πράξεις και βεβαρημένο παρελθόν».
Ως προς το χρονικό της καταδίωξης ο κ. Κούγιας εξήγησε τα εξής:
«Ξεχνάμε ένα προηγούμενο. Όλοι μιλούν για έναν ανήλικο. Σε αυτή την καταδίωξη δεν υπήρχε κανένας ανήλικος. Η γνώση που είχαν τα δύο πληρώματα των δικυκλιστών ήταν ότι ένας πολίτης, αδιευκρίνιστου ηλικίας και αδιευκρίνιστου χρώματος, έχει διαπράξει μία παράνομη πράξη, έχει κλέψει βενζίνη. Τους το λέει ο υπάλληλος και ξεκινούν να αναζητούν το αυτοκίνητο στην περιοχή».
«Βρίσκουν το αυτοκίνητο, το πλησιάζουν, αρχίζουν με τους φανούς και τα ηχητικά σήματα να δείχνουν προς τα έξω ότι γίνεται καταδίωξη. Προλαβαίνουν το αυτοκίνητο αυτό σε ένα κόκκινο φανάρι και εκεί η μία μοτοσυκλέτα πλησιάζει, η άλλη μοτοσυκλέτα που βρισκόταν ο εντολέας μου κρατά απόσταση ασφαλείας και ειδοποιούν και λένε να σταματήσουν για να κάνουν έλεγχο», πρόσθεσε ο ποινικολόγος.
Σε βάρος του κατηγορούμενου αστυνομικού είχε ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κυριακή Κλιάμπα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και εκτέλεση παράνομου πυροβολισμού ακινητοποίησης ή εξουδετέρωσης.
Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Θέλω να εκφράσω την αγανάκτησή μου γιατί έχει διαρρεύσει μέρος της δικογραφίας, και μάλιστα επιλεκτικά γιατί το πλέον ενδιαφέρον κομμάτι της δικογραφίας, η προφορική απολογία του κατηγορουμένου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα. Έχει δημοσιοποιηθεί μόνο το απολογητικό υπόμνημα και αυτό επιλεκτικά και εκτίθεται ο εντολέας μου».
«Πράγματι υπάρχει μία διαδικασία που πρέπει να τηρεί ο αστυνομικός όταν καταδιώκει κάποιον. Όταν καταλήγει αυτή η διαδικασία, και αφού έχουν προηγηθεί προειδοποιήσεις προς τον καταδιωκόμενο ηχητικά ή με φανούς και ηχητικά. Ακολούθως έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το όπλο του κάνοντας προειδοποιητικές βολές και ακολούθως μπορεί είτε να χτυπήσει – εάν είναι πεζός – σε τέτοιο σημείο τον καταδιωκόμενο, που να του προκαλέσει μία «μικρή ζημιά» και όχι τη ζωή του, αλλά όταν αντιληφθεί ότι κινδυνεύει η ίδια η ζωή του αστυνομικού ή κάποιου συναδέλφου του ή ενός πολίτη, μπορεί να χρησιμοποιήσει το όπλο του και να του αφαιρέσει τη ζωή, χωρίς να έχει συνέπειες», συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.
«Ο οδηγός του αυτοκίνητου, το οποίο έχει φιμέ τζάμια, αρνείται τον έλεγχο, παραβιάζει το κόκκινο με κίνδυνο ζωής των διασταυρωμένων ΙΧ, και αρχίζει και τρέχει. Τον ακολουθούν τον πλησιάζουν και πάλι δεν σταματάει, παραβιάζει και άλλο φανάρι. Παραβίασε 3 φανάρια και ξεκινά μία περιοχή χωρίς φανάρια που είναι η περιοχή που οδηγεί στις φυλακές των Διαβατών και μόνο νταλίκες περνούν.
Εκεί κοντά είναι και ο καταυλισμός των Γύφτων», σημείωσε ο ποινικολογος.
«Εκεί τον ξαναπλησιάζουν και ξεκινά μία καταδίωξη αλλά εκείνος με χειρόφρενα, σαν έμπειρος οδηγός και χωρίς να ξέρουν την ηλικία του, αρχίζει και κάνει αναστροφές στο αυτοκίνητο προσπαθώντας να εμβολίσει την μοτοσυκλέτα. Την τρίτη φορά και κοντά τις γραμμές του τρένου, ο καταδιωκόμενος κάνει πάλι την ίδια ενέργεια», πρόσθεσε.
https://lawandorder.gr/alexis-koygias-k ... oo-vinteo/
https://www.stoxos.gr/2022/12/o-16-3.html
Από την στιγμή που δίνεις το δικαίωμα χαρακτηρισμού, θα σε χαρακτηρίζω.stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:19Είμαι απόφοιτος λυκείου, δηλώνω ρακοσυλλέκτης, και φυσικά σπανίως αναφέρομαι στις ικανότητες ή τα επιτεύγματά μου. Και φυσικά ουδέποτε έγραψα ότι είμαι επιστήμονας στο διαδίκτυο, πολλώ δε μάλλον πανεπιστήμονας.Λοξίας έγραψε: 10 Δεκ 2022, 18:29Εγώ πάλι ξέρω το stavmanr ως ένα ποταπό καυχησιολογάκι, ιντερνετικό πανεπιστημονάκι και wannabe πολιτικό μηχανικό...stavmanr έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:55
Βοθρατζή στο φόρουμ ξέρω μόνο το Nandros και το Λοξίας.
Δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά, τους χαρακτηρισμούς σου αυτούς και τη βαθύτερη ανάγκη σου να χαρακτηρίζεις ανθρώπους στο διαδίκτυο.
Συνείχσε τώρα τις αναρτήσεις σου εδώ και μη μου δίνεις δικαιώματα.
Μη χαρακτηρίζεις ως "παρεχόμενο δικαίωμα" μία ανάγωγη συμπεριφορά σου.Λοξίας έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:32Από την στιγμή που δίνεις το δικαίωμα χαρακτηρισμού, θα σε χαρακτηρίζω.stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:19 Είμαι απόφοιτος λυκείου, δηλώνω ρακοσυλλέκτης, και φυσικά σπανίως αναφέρομαι στις ικανότητες ή τα επιτεύγματά μου. Και φυσικά ουδέποτε έγραψα ότι είμαι επιστήμονας στο διαδίκτυο, πολλώ δε μάλλον πανεπιστήμονας.
Δεν είσαι 13 χρονών να γράφεις τέτοια πράγματα.
Φυσικά και θα συνεχίσω τις αναρτήσεις, είτε φαντασιωθείς ότι δίνεις κάποια άδεια είτε όχι.Συνείχσε τώρα τις αναρτήσεις σου εδώ και μη μου δίνεις δικαιώματα.
Και δεν παρέχω κάποιου είδους "δικαιώματα" σε κανέναν. Αυθόρμητη είναι η αγενής συμπεριφορά σου προς τους άλλους, Λοξία.
Συνεχίζω να ευελπιστώ ότι θα γίνεις παραγωγικός στις συζητήσεις, καθότι είναι μέσα στις δυνατότητες του λόγου σου.
Ναι ναι...ευελπιστείς...stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:38Μη χαρακτηρίζεις ως "παρεχόμενο δικαίωμα" μία ανάγωγη συμπεριφορά σου.Λοξίας έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:32Από την στιγμή που δίνεις το δικαίωμα χαρακτηρισμού, θα σε χαρακτηρίζω.stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:19 Είμαι απόφοιτος λυκείου, δηλώνω ρακοσυλλέκτης, και φυσικά σπανίως αναφέρομαι στις ικανότητες ή τα επιτεύγματά μου. Και φυσικά ουδέποτε έγραψα ότι είμαι επιστήμονας στο διαδίκτυο, πολλώ δε μάλλον πανεπιστήμονας.
Φυσικά και θα συνεχίσω τις αναρτήσεις, είτε φαντασιωθείς ότι δίνεις κάποια άδεια είτε όχι.Συνείχσε τώρα τις αναρτήσεις σου εδώ και μη μου δίνεις δικαιώματα.
Και δεν παρέχω κάποιου είδους "δικαιώματα" σε κανέναν. Αυθόρμητη είναι η αγενής συμπεριφορά σου προς τους άλλους, Λοξία.
Συνεχίζω να ευελπιστώ ότι θα γίνεις παραγωγικός στις συζητήσεις, καθότι είναι μέσα στις δυνατότητες του λόγου σου.
...οπότε, το να χαρακτηρίζεις με ιταμότητα τον άλλον μόλις νομίζεις ότι βρήκες την ευκαιρία, ενώ ο άλλος ΔΕΝ σου έχει απευθύνει το λόγο εδώ και μήνες (παρά μόνον όταν τον τσιγκλάς εσκεμμένα), φαντάζομαι πως είναι μέρος του ευελπιστείν σου, ε;
Άει τώρα παραπέρα...
Σιγά βρε Λοξία. Θυμήθηκα ότι κάθε φορά που του απεύθυνα το λόγο πάντοτε απαντούσε "σε έχω πετάξει στο βόθρο του ignore" και κάτι άλλα τέτοια διασκεδαστικά γραφικά.Λοξίας έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:47Ναι ναι...ευελπιστείς...stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:38Μη χαρακτηρίζεις ως "παρεχόμενο δικαίωμα" μία ανάγωγη συμπεριφορά σου.Λοξίας έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:32
Από την στιγμή που δίνεις το δικαίωμα χαρακτηρισμού, θα σε χαρακτηρίζω.
...οπότε, το να χαρακτηρίζεις με ιταμότητα τον άλλον μόλις νομίζεις ότι βρήκες την ευκαιρία, ενώ ο άλλος ΔΕΝ σου έχει απευθύνει το λόγο εδώ και μήνες (παρά μόνον όταν τον τσιγκλάς εσκεμμένα), φαντάζομαι πως είναι μέρος του ευελπιστείν σου, ε;
Ένας συνομιλητής παραπάνω μου είπε κάτι για κάποιον βοθρατζή ( ; ) και του απάντησα ότι δεν πιστεύω να εννοεί τον μοναδικό που ξέρω να αναφέρεται πιο συχνά σε βόθρους από ότι σε οτιδήποτε άλλο...
Εσένα σε πήρε η μπάλα γιατί είσαι ο δεύτερος που μου απευθύνει σχόλια που περιέχουν κάθε μορφής εκκρίσεις του σώματος, οπότε και θεώρησα ότι είσαι ότι πιο κοντινό υπάρχει μετά τον πρώτο.
Χαλάρωσε. Δεν σε είπα και καμπούρη.
Να επιστρέψουμε στο θέμα συζήτησης που αφορά έναν νεκρό από πυροβολισμό στο κεφάλι τώρα;
εντελώς ενημερωτικά ο γύφτος δεν έχει πεθανει ακόμα, μη βιάζεσαι να καπηλευτείς τη μνήμη τουstavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:53Σιγά βρε Λοξία. Θυμήθηκα ότι κάθε φορά που του απεύθυνα το λόγο πάντοτε απαντούσε "σε έχω πετάξει στο βόθρο του ignore" και κάτι άλλα τέτοια διασκεδαστικά γραφικά.Λοξίας έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:47Ναι ναι...ευελπιστείς...stavmanr έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:38
Μη χαρακτηρίζεις ως "παρεχόμενο δικαίωμα" μία ανάγωγη συμπεριφορά σου.
Φυσικά και θα συνεχίσω τις αναρτήσεις, είτε φαντασιωθείς ότι δίνεις κάποια άδεια είτε όχι.
Ένας συνομιλητής παραπάνω μου είπε κάτι για κάποιον βοθρατζή ( ; ) και του απάντησα ότι δεν πιστεύω να εννοεί τον μοναδικό που ξέρω να αναφέρεται πιο συχνά σε βόθρους από ότι σε οτιδήποτε άλλο...
Εσένα σε πήρε η μπάλα γιατί είσαι ο δεύτερος που μου απευθύνει σχόλια που περιέχουν κάθε μορφής εκκρίσεις του σώματος, οπότε και θεώρησα ότι είσαι ότι πιο κοντινό υπάρχει μετά τον πρώτο.
Χαλάρωσε. Δεν σε είπα και καμπούρη.
Να επιστρέψουμε στο θέμα συζήτησης που αφορά έναν νεκρό από πυροβολισμό στο κεφάλι τώρα;
κακώς βέβαια στερεί κρεβάτι εντατικής από ανθρώπους αλλά τι να κάνουμε, εφόσον έπαιζε grand theft auto στην πραμγατική ζωή και όχι στον εξομοιωτή γύφτου έπαθε ό,τι του άξιζε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 10 Δεκ 2022, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Κακώς βέβαια στερεί κρεβάτι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-