ακριβώς αυτό! Κατσαπλιάδες που δε λένε να ξεβλαχέψουν με τίποτα. Δεν μπορουν να καταλάβουν οτι UFC/MMA κτλ δεν ειναι μονο (ή μάλλον δεν ειναι κάν) κοψιματάκια στα φρυδάκια και μελανίτσες,αλλα κυριως μάχη εδάφους/παλη την οποια και αποκαλούν "αγκαλίτσες". Αν θελουν κλωτσομπουνιδάκια μόνο, δεν πανε να δουν Κ1, αλλα καθονται και ασχολούνται με mma που το 60% (παιζει να λέω και λίγο) ειναι λαβές/πάλη.Uppercut έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:13
Πού το βλέπεις αυτό; Εγώ το αντίθετο βλέπω. Διαβάζω σχόλια από βλαχοέλληνες που δεν έχουν ξαναδεί mma στη ζωή τους να λένε ότι δε παλεύει αντρικά ο Khabib και κάνει αγκαλίτσες. Τι σκουπίδια ρε φίλε. Δε λέω για όσους δεν τους αρέσει το στυλ του ή το βρίσκουν βαρετό. Αυτό των ελληναράδων που έχουν βγει και γράφουν ότι δεν μπορεί να ρίξει λέει "κανονικό ξύλο" και "κλέβει" δεν το χω ξανασυναντήσει. Βγαίνει τώρα ο μπουρτζόβλαχος που δεν έχει πατήσει σε γυμναστήριο πολεμικών τεχνών στη ζωή του να μας πει πως επειδή τον βίασε με λαβές (τις οποίες δε καταλαβαίνει κι ονομάζει αγκαλίτσες) τον Ιρλανδό, δε μετράει και ζαβολιά. Ο μέσος άντρας σ' αυτή τη χώρα είναι κολλημένος στα 10 χρόνια όσον αφορά τη πνευματική ανάπτυξη;
Εγώ πάντως πιστευω οτι το ελληνικό (οκ, συγκεκριμένα το ελ πουτινόπληκτο, ΕΛΕΥΘΕΡΩΡΙΤΙΚΟ και ελλημπανορθόδοξο) κοινό θα ειχε ταχθεί σε μεγαλύτερο βαθμό με τον Χαμπιμπ, αν είχε όλο το πακέτο του Ρώσου πατριώτη ορθοντοξ μπράδερ. Αλλά ο συγκεκριμένος ειναι κωλομουσλιμάκι αλλαχακμπαράκιας,και οσο να 'ναι τους χάλασε το αφήγημα. Διαφορετικά, αν ο νταγκεστανος αντι για αλλαχηδες ανεμιζε τιποτα σημαίες με σταυρους και δικέφαλα πουλιά κτλ,ειμαι σχεδον σίγουρος οτι ο Ιρλανδός στη βάση του ελ φανκλαμπ, θα ειχε σβήσει τελείως αυτη τη στιγμή που μιλαμε,και καποιοι θα ειχαν βρει το νέο τους είδωλο.