Μια είναι η λύση αυτή τη στιγμή.
Να την αναλάβει αυτός

Καλά ο Φερέιρα θεωρείται με διαφορά ο μεγαλυτερος προπονητης αυτήν τη στιγμή στη Βραζιλία, Λιμπερταδόρες, πρωταθλημα περπατωντας, μήπως πρέπει να ψαχτεις λίγοvantono έγραψε: 10 Δεκ 2022, 00:11 Μήπως να την αναλαβει και ο Παναγίας, με σκάουτερ τον Γιασεμάκη Γιασουμή, να πολιτογραφήσουν Βραζιλιάνο και τον Ελ Καντουρί που ειναι παιχτάρα και τον αδικεί το μαροκινό κατεστημένο και όλα τα ματς να γινονται αυστηρά και μόνο υπό την παρουσία κορεό στην κερκίδα με τον Κούδα πάνω?
Ελεος πια βρε, έχεις καταντήσει παοκτζής Αλμπρεχτ.
Το ξέρω οτι κατεκτησε πρωτάθλημα μόλις πριν λίγους μήνες. Αλλο η εθνικη Βραζιλίας άλλο οι βραζιλιανικες ομάδες/συλλογοι όμως, που εν συγκρίσει με τις ευρωπαϊκές ειναι ο ορισμός του υποδεέστερου ποδοσφαίρου.jason0 έγραψε: 10 Δεκ 2022, 00:44Καλά ο Φερέιρα θεωρείται με διαφορά ο μεγαλυτερος προπονητης αυτήν τη στιγμή στη Βραζιλία, Λιμπερταδόρες, πρωταθλημα περπατωντας, μήπως πρέπει να ψαχτεις λίγοvantono έγραψε: 10 Δεκ 2022, 00:11 Μήπως να την αναλαβει και ο Παναγίας, με σκάουτερ τον Γιασεμάκη Γιασουμή, να πολιτογραφήσουν Βραζιλιάνο και τον Ελ Καντουρί που ειναι παιχτάρα και τον αδικεί το μαροκινό κατεστημένο και όλα τα ματς να γινονται αυστηρά και μόνο υπό την παρουσία κορεό στην κερκίδα με τον Κούδα πάνω?
Ελεος πια βρε, έχεις καταντήσει παοκτζής Αλμπρεχτ.
Εμ, σβέρκωμα της γάτας στη συνέντευξη τυπου μου ήθελε ο άλλος. Τα 'λεγα εγω. Σαν να σκοτώνεις νυχτοπεταλουδάκι που μπηκε στο σπίτι σου. Απλά πιάσ'το ήρεμα και βγαλ'το έξω.
Ελληνιολικη νοοτροπία. Δεν αγαπάμε το άθλημα αλλά την ομάδα μας να νικάει. Αλλα χαχολια λένε ότι μουντιάλ χωρίς την Ιταλία δεν αξίζει...
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.