!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ας βάλω κι ένα τραγουδάκι...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- GreekGuy
- Phorum.gr user: greekguy
Re: Ας βάλω κι ένα τραγουδάκι...
Πω...τι μου θυμησες τωρα..το ακουγα το 2012-2013 καπου εκει, μου το ειχε στειλει μια κοπελα με την οποια ειχα διαδικτυακη σχεση εξ αποστασεως (δε κρατησε πολυ αλλα ηταν ο πρωτος μου μεγαλος ερωτας + πρωτος δακρυβρεχτος χωρισμος) και το ακουγα το λιγοτερο 20 φορες την ημερα... αχ και να γυρνουσα το χρονο πισω τοτε που το ακουγα, στα 18 μου, με το μυαλο του τωρα...
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
Έτσι είναι οι αναμνήσεις...γλυκόπικρες.GreekGuy έγραψε: 22 Δεκ 2022, 00:08Πω...τι μου θυμησες τωρα..το ακουγα το 2012-2013 καπου εκει, μου το ειχε στειλει μια κοπελα με την οποια ειχα διαδικτυακη σχεση εξ αποστασεως (δε κρατησε πολυ αλλα ηταν ο πρωτος μου μεγαλος ερωτας + πρωτος δακρυβρεχτος χωρισμος) και το ακουγα το λιγοτερο 20 φορες την ημερα... αχ και να γυρνουσα το χρονο πισω τοτε που το ακουγα, στα 18 μου, με το μυαλο του τωρα...
Και ποιος δεν το σκέφτηκε ποτέ αυτό;. αχ και να γυρνουσα το χρονο πισω τοτε που το ακουγα, στα 18 μου, με το μυαλο του τωρα...
Κάποτε πιθανότατα θα αναπολήσεις το τώρα, το παρόν σου, οπότε φρόντισε να το ζήσεις.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- GreekGuy
- Phorum.gr user: greekguy
Δίκιο έχεις..aLiCat έγραψε: 22 Δεκ 2022, 00:33Έτσι είναι οι αναμνήσεις...γλυκόπικρες.GreekGuy έγραψε: 22 Δεκ 2022, 00:08Πω...τι μου θυμησες τωρα..το ακουγα το 2012-2013 καπου εκει, μου το ειχε στειλει μια κοπελα με την οποια ειχα διαδικτυακη σχεση εξ αποστασεως (δε κρατησε πολυ αλλα ηταν ο πρωτος μου μεγαλος ερωτας + πρωτος δακρυβρεχτος χωρισμος) και το ακουγα το λιγοτερο 20 φορες την ημερα... αχ και να γυρνουσα το χρονο πισω τοτε που το ακουγα, στα 18 μου, με το μυαλο του τωρα...
Και ποιος δεν το σκέφτηκε ποτέ αυτό;. αχ και να γυρνουσα το χρονο πισω τοτε που το ακουγα, στα 18 μου, με το μυαλο του τωρα...![]()
Κάποτε πιθανότατα θα αναπολήσεις το τώρα, το παρόν σου, οπότε φρόντισε να το ζήσεις.
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 875 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-
- 15 Απαντήσεις