!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

πατησιωτης έγραψε: 09 Δεκ 2022, 18:46
Παπάγου διότι είναι κόρη στρατιωτικού.Αν τολμάτε στείλτε ευάλωτους εκει.Ξέρει αυτή τι λέει διότι είναι σε απόσταση ασφαλείας. :D
:+1:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Υδράργυρος έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:56
Ασέβαστος έγραψε: 08 Δεκ 2022, 18:40
Υδράργυρος έγραψε: 08 Δεκ 2022, 17:00 Καλυτερα με γυφτους παρα με ρατσιστες
δεν υπαρχει γυφτος που να μην ειναι ρατσιστης.
Ειναι ρατσιστες μαζι σου; τι λες ρε παιδι μου
Νεροχυτ στην Αμφισσα εχεται Γυφτους.
Άβαταρ μέλους
The Rebel

independent44 έγραψε: 09 Δεκ 2022, 00:24
runner έγραψε: 09 Δεκ 2022, 00:07 Ρεσιτάλ σκατοψυχίας και ρατσισμού από το ακροδεξιό σκυλολόι του φόρουμ.
Τα σκουπίδια διαγωνίζονται ποιός θα βρίσει και θα κατηγορήσει περισσότερο τους "γύφτους''.
Έξω στην κοινωνία, αυτοί που είναι πρόθυμοι να βρίσουν και να κατηγορήσουν τους γύφτους 5πλασιάστηκαν σε μια μέρα
Για ακούστε με προσοχή Τι λέει Μία τσιγγάνα.

https://skeftomasteellhnika.blogspot.co ... t_458.html
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Δεκ 2022, 18:41 Εγώ πάντως προτείνω κάτι πιο πρακτικό.

Να τυπωθούν κονκάρδες και κάρτες "είμαι κι εγώ ρομά".

Και μετά να ξεχυθούν οι κονκαρδοφόροι για χριστουγεννιάτικες αγορές. Θα βλέπουν οι υπάλληλοι την κονκάρδα ή την κάρτα, θα σου λένε "κερασμένα από το κατάστημα" κι όλα καλά.
:lol: :lol:

προσθέτω εναλλακτική για τις ψηφιακές και όχι μόνο συναλλαγές τους να προσθέσουν αυτό Εικόνα
δίπλα στο ονοματάκι τους στα ΜΚΔ /στα πιερρακapps

στέλνει ραβασάκι η εφορία/ τροχαία/ mygov.gr;
δειχνεις το προφίλ και κερδίζεις εξεμπσιονς
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Κατά τα άλλα, όλα τα βλημμένα είναι σε απόσταση ασφαλείας. Όχι μόνον από τους γύφτους αλλά από τον οποιονδήποτε οργιζμένο ψιλοχοντροπαραβατικό. Ή απλώς είναι ψευτρόνια που πουλάνε ηθική με ρομά τιμολόγια. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
The Rebel

georgebi έγραψε: 09 Δεκ 2022, 10:43
Spoiler
Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου
Για να δω αν την καρδιά μου
Ή αν το χρήμα αγαπάς
Πώς να μάθω τι ζητάς
Κι αν αλήθεια μ' αγαπάς

Πήρες την καρδιά μου πάρ' και τα λεφτά μου
Πάρ' τα και χαλάλι σου
Ξέρεις πως πονάω ξέρεις πως ζητάω
Μόνο την αγάπη σου

Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου
Αμφιβάλλω και πονώ
Κι άκρη δεν μπορώ να βρω

ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙΝΕ 20ΕΥΡΑ ΕΞΩ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Εικόνα

ΜΗΠΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ; ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΑΚΛΕΨΑΝ.
Άβαταρ μέλους
Orion22

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Δεκ 2022, 17:57
Spoiler
Orion22 έγραψε: 09 Δεκ 2022, 15:45
Ακριβής περιγραφή της εγκυκλίου που έστειλε ο κνιτοπασόκος που εξουσιαζει επι αυτοδύναμης νΔούλας
«διακοπή της καταδίωξης όταν αυτή καθίσταται επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή των συμμετεχόντων και των λοιπών χρηστών της οδού, λαμβανόμενου πάντα υπόψη και της βαρύτητας του αδικήματος για το οποίο έγινε η καταδίωξη».
Ο ορισμος του (failed) state sponsored criminality.
πολεμάω τον Πούτιν. εξοικονομώ ενέργεια: σταματώ τις καταδιώξεις
so funny because so true :smt005: :smt005: :smt005:
Σχετικά
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Το τέλειο θα ήταν να πρότεινε ο Άδωνις, εκτός από τα νοικοκυρίστικα και αγιοβασιλίτικα καλάθια (που είναι και άκρως συντηρητικοί προσδιορισμοί) και το "καλάθι των ρομά".

Θα ταίριαζε απόλυτα στο χριστουγεννιάτικο αγαπησιάρικο πνεύμα.

Αλλά δεν έχουν φαντασία.

Αυτό έμαθαν, αυτό κάνουν. Ντίγκι ντίγκι με τα τρίγωνα παροραμάτων κάθε χρονιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Orion22

klama :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :blm:
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Δεκ 2022, 17:16
zteo έγραψε: 09 Δεκ 2022, 15:54 Το ποιο προβληματικό πέρα από τα ψέματα της ΕΛΑΣ είναι η στάση κάποιον δημοσιογράφων τύπου Πορτοσαλτε που προσπαθούν να ξυπνήσουν τα ρατσιστικά ένστικτα των πολιτών ενάντια στους Ρομά.
Δεν χρειάζεται πορδοσάλτε γι αυτό, το καταφέρνουν οι τσιγγάνοι μόνοι τους.
Λάθος ο ρατσισμός αναπτύσεται όταν δημοσιογράφου τύποι σαν τον Πορτοσαλτε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Υδράργυρος έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:56
Ασέβαστος έγραψε: 08 Δεκ 2022, 18:40

δεν υπαρχει γυφτος που να μην ειναι ρατσιστης.
Ειναι ρατσιστες μαζι σου; τι λες ρε παιδι μου
ναι, αφου ειμαι μπαλαμος.

δε νομιζω να υπαρχουν πολλοι ρατσισταροι στον πλανητη που να εχουν ειδικη λεξη που να σημαινει "ολοι οι αλλοι εκτος απο μας"
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

zteo έγραψε: 09 Δεκ 2022, 19:26
zteo έγραψε: 09 Δεκ 2022, 15:54 Το ποιο προβληματικό πέρα από τα ψέματα της ΕΛΑΣ είναι η στάση κάποιον δημοσιογράφων τύπου Πορτοσαλτε που προσπαθούν να ξυπνήσουν τα ρατσιστικά ένστικτα των πολιτών ενάντια στους Ρομά.
Εγώ νομίζω ότι το βασικό λάθος είναι η βλακώδης καθιέρωση της απολύτου γραμμικής προσέγγισης του όρου "ρατσισμός".

Σιγά μην είναι το πρόβλημα οι πορδογράφοι. Οι αρχισυντάκτες είναι, που παίρνουν γραμμή από τους αποπάνω που πήραν γραμμή από τους αποπάνω και ντίλι ντίλι το καντήλι γενικώς.

Οκ, οι παπαριές της θεσμικότητας είναι σε κάθε περίπτωση μια στοιχειώδης δημοκρατική βάση.

Αν φτάσουν στο σημείο να καθορίζουν τις έννοιες των πραγμάτων, οι προσεγγίσεις του κάθε ελιγμικού ή εμμονικού παπάρα, σαφώς και θα επέλθει χάος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Unique έγραψε: 09 Δεκ 2022, 01:14

Εκανε επιτοπια αναστροφη και πηγε να διεμβολισει τη μια απο τις δυο μοτοσυκλετες με τους αστυνομικους που τον ακολουθουσαν.

Ανοιχτε τα ματακια σας. Τελικα ειχε δικιο η Αστυνομια.
Ποιός θα το φανταζόταν, έλεγαν πίπες οι γύφτοι και οι αριστεράντζες;

:lol:
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

zteo έγραψε: 09 Δεκ 2022, 19:26
δηλαδή, οι γύφτοι, οι οποίοι είναι κάργα ρατσιστές, βλέπουν πορδοσάλτε;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Δεκ 2022, 17:40
Υδράργυρος έγραψε: 09 Δεκ 2022, 16:34 Ο 16χρονος ειναι εγκεφαλικα νεκρος, και το νοσοκομειο ακομα δεν εχει βγαλει ανακοινωση για την πορεια της υγειας του.
Δεν πρεπει να υπαρχει αλλο τοσο ξεφτιλισμενο καθεστως στην ευρωπη
Και ο ρομά που πυροβολήθηκε από ρομά σε καταυλισμό είναι νεκρός αλλά ουδείς ρομά έκανε δηλώσεις για τα παιδιά του δράστη ή απαιτώντας ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για τον νεκρό ρομά.

Ψιλά γράμματα, γενικώς και ειδικώς.
Αν εξαιρέσεις κάποιους στην Θεσσαλονίκη,οι υπόλοιποι δεν ξεσπούν κάποια οργή. Επίδειξη δύναμης κάνουν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”