Αυτό που έχω επισημάνει το είπε όντως ο Μητσοτάκης ή ο 'δημοσιογράφος' δεν καταλαβαίνει τι γράφει;
Εάν το είπε πάντως, ο τύπος δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει στα κείμενά του

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Aλλαζει κατι επι της ουσιας;Beria έγραψε: 09 Δεκ 2022, 10:53
Αυτό που έχω επισημάνει το είπε όντως ο Μητσοτάκης ή ο 'δημοσιογράφος' δεν καταλαβαίνει τι γράφει;
Ρε, κατάλαβες τι είπε;Σπανακιας έγραψε: 09 Δεκ 2022, 11:24Aλλαζει κατι επι της ουσιας;Beria έγραψε: 09 Δεκ 2022, 10:53
Συστηματικα ο Βαξεβανης γραφει πραγματα χωρις να παρουσιασει στοιχεια και ο Τσιπρας ρωταει τον Μητσοτακη αν ειναι αληθεια αυτα που γραφει ο Βαξεβανης
Και αυτο δεν συμαβινει μονο στο θεμα των υποκλοπων
Συμβαινει εδω και πολλα χρονια και αφορα πολλα σκανδαλα κατασκευασμενα απο τον Βαξεβανη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ο ΚΜ το είπε.Beria έγραψε: 09 Δεκ 2022, 10:53
Είναι δηλαδή σαν να γράψω εγώ ότι "ο Σπανάκιας είναι μαλάκας"Σπανακιας έγραψε: 09 Δεκ 2022, 11:29 Αν το ειπε προκειται για ενα απλο λαθος εκφρασης,δεν δικαιωνει κανεναν
Beria έγραψε: 09 Δεκ 2022, 11:31Είναι δηλαδή σαν να γράψω εγώ ότι "ο Σπανάκιας είναι μαλάκας"Σπανακιας έγραψε: 09 Δεκ 2022, 11:29 Αν το ειπε προκειται για ενα απλο λαθος εκφρασης,δεν δικαιωνει κανεναν
αλλά να εννοώ ότι "ο Σπανάκιας είναι υποδειγματικός χρήστης", επειδή χρησιμοποίησα λάθος έκφραση
Τι λες μωρέ κι εσύ;
Εάν δεν το κάνεις επίτηδες για να με κουρδίσεις, ξαναδιάβασε προσεκτικά τι είπε ο πρωθυπουργόςΣπανακιας έγραψε: 09 Δεκ 2022, 11:38Beria έγραψε: 09 Δεκ 2022, 11:31Είναι δηλαδή σαν να γράψω εγώ ότι "ο Σπανάκιας είναι μαλάκας"Σπανακιας έγραψε: 09 Δεκ 2022, 11:29 Αν το ειπε προκειται για ενα απλο λαθος εκφρασης,δεν δικαιωνει κανεναν
αλλά να εννοώ ότι "ο Σπανάκιας είναι υποδειγματικός χρήστης", επειδή χρησιμοποίησα λάθος έκφραση
Τι λες μωρέ κι εσύ;
Τι σχεση εχει το ¨"ειναι μαλακας" με το "παρακολουθουσε τον αρχηγο των ενοπλων δυναμεων";
Το πρωτο ειναι θεμα προσωπικης αποψης το δευτερο περιγραφει συγκεκριμενες πραξεις
Είναι το γνωστό τεκμήριο της αθροότητας.Beria έγραψε: 09 Δεκ 2022, 11:51Εάν δεν το κάνεις επίτηδες για να με κουρδίσεις, ξαναδιάβασε προσεκτικά τι είπε ο πρωθυπουργόςΣπανακιας έγραψε: 09 Δεκ 2022, 11:38Beria έγραψε: 09 Δεκ 2022, 11:31
Είναι δηλαδή σαν να γράψω εγώ ότι "ο Σπανάκιας είναι μαλάκας"
Τι λες μωρέ κι εσύ;
Τι σχεση εχει το ¨"ειναι μαλακας" με το "παρακολουθουσε τον αρχηγο των ενοπλων δυναμεων";
Το πρωτο ειναι θεμα προσωπικης αποψης το δευτερο περιγραφει συγκεκριμενες πραξεις
Είπε ότι ο καταγγέλλων (ο Βαξεβάνης) δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τις κατηγορίες. Αντίθετα την ευθύνη να αποδειχτούν οι κατηγορίες την έχει ο καταγγελλόμενος (ο Πρωθυπουργός)
Ποιο πρώτο και ποιο δεύτερο μου λες;
Για να τελειωνουμε"Όλες οι χώρες αμύνονται στο διεθνή πληθωρισμό. Κάποιοι στην Ελλάδα κατασκευάζουν το δικό τους πληθωρισμό από αλλεπάλληλες λίστες παρακολουθήσεων. Αυτό το εβδομαδιαίο σίριαλ της αθλιότητας συνεχίζεται, χωρίς ποτέ να δημοσιεύεται κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει αυτούς τους ισχυρισμούς. Το βάρος της απόδειξης το έχει αυτός που κατηγορείται, όχι αυτός που κατηγορεί. Δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό από αυτούς που έστησαν τη σκευωρία της Νοβάρτις"
Το καλό σε αυτή την παράταξη είναι ότι ουδέποτε έχει κάνει το ίδιο ακριβώς...Σπανακιας έγραψε: 09 Δεκ 2022, 11:58Για να τελειωνουμε"Όλες οι χώρες αμύνονται στο διεθνή πληθωρισμό. Κάποιοι στην Ελλάδα κατασκευάζουν το δικό τους πληθωρισμό από αλλεπάλληλες λίστες παρακολουθήσεων. Αυτό το εβδομαδιαίο σίριαλ της αθλιότητας συνεχίζεται, χωρίς ποτέ να δημοσιεύεται κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει αυτούς τους ισχυρισμούς. Το βάρος της απόδειξης το έχει αυτός που κατηγορείται, όχι αυτός που κατηγορεί. Δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό από αυτούς που έστησαν τη σκευωρία της Νοβάρτις"
Μια χαρα το ειπε ο Μητσοτακης
Περιγραφει το σηριαλ της αθλιοτητας στο οποιο το βαρος της αποδειξης το εχει αυτος που κατηγορειται και οχι αυτος που κατηγορει