Εδώ διαφωνώ. Θεωρώ υγιείς και τις συμπάθειες μεταξύ διαφωνούντων. Τα "σε συμπαθώ επειδή με συμπαθείς" κλπ μου θυμίζουν πιάρ στο φέισμπουκ, ονομαστικές εορτές, τέτοια.kongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:01κυρίως αυτό κρατάει τους περισσότερους εδώ. διαφωνίες, πικάρισμα, τσακωμοί κλπ. argument clinic αλά monty python. το ότι κατά τη διαδικασία δημιουργούνται και συμπάθειες μεταξύ των διαφωνούντων, μάλλον άρρωστο είναι, ιδρυματισμός.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Δεκ 2022, 11:52 τα φόρουμ πλέον είναι για σκληρή ιδεολογική πάλη, όχι για συμπάθειες και αλλαξοκωλιες. δεν είμαστε στο 2005.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιο χρήστη του φόρουμ συμπαθείτε;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ποιο χρήστη του φόρουμ συμπαθείτε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
Αν συμπαθουσαμε μοναχα οσους συμφωνουν μαζι μας αυτο κι αν θα ηταν αρρωστιαkongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:01κυρίως αυτό κρατάει τους περισσότερους εδώ. διαφωνίες, πικάρισμα, τσακωμοί κλπ. argument clinic αλά monty python. το ότι κατά τη διαδικασία δημιουργούνται και συμπάθειες μεταξύ των διαφωνούντων, μάλλον άρρωστο είναι, ιδρυματισμός.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Δεκ 2022, 11:52 τα φόρουμ πλέον είναι για σκληρή ιδεολογική πάλη, όχι για συμπάθειες και αλλαξοκωλιες. δεν είμαστε στο 2005.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- kongrosian
άλλο πράγμα λέω εγώ. δεν ξέρω γιατί μου λες αυτά που λες.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:12Εδώ διαφωνώ. Θεωρώ υγιείς και τις συμπάθειες μεταξύ διαφωνούντων. Τα "σε συμπαθώ επειδή με συμπαθείς" κλπ μου θυμίζουν πιάρ στο φέισμπουκ, ονομαστικές εορτές, τέτοια.kongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:01κυρίως αυτό κρατάει τους περισσότερους εδώ. διαφωνίες, πικάρισμα, τσακωμοί κλπ. argument clinic αλά monty python. το ότι κατά τη διαδικασία δημιουργούνται και συμπάθειες μεταξύ των διαφωνούντων, μάλλον άρρωστο είναι, ιδρυματισμός.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Δεκ 2022, 11:52 τα φόρουμ πλέον είναι για σκληρή ιδεολογική πάλη, όχι για συμπάθειες και αλλαξοκωλιες. δεν είμαστε στο 2005.
- kongrosian
αρρώστια είναι αυτό που περιγράφω σαν argument clinic και ο ιδρυματισμός που προκύπτει. το ότι κάποιος σπαταλάει τόσες ώρες για να διαφωνεί και τελικά σε αυτή τη διαδικασία αναπτύσει και συμπάθειες, είναι άρρωστο, όχι γιατί αναπτύσει συμπάθειες, αλλά γιατί σπαταλάει τόσες ώρες στο να διαφωνεί.Sid Vicious έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:14Αν συμπαθουσαμε μοναχα οσους συμφωνουν μαζι μας αυτο κι αν θα ηταν αρρωστιαkongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:01κυρίως αυτό κρατάει τους περισσότερους εδώ. διαφωνίες, πικάρισμα, τσακωμοί κλπ. argument clinic αλά monty python. το ότι κατά τη διαδικασία δημιουργούνται και συμπάθειες μεταξύ των διαφωνούντων, μάλλον άρρωστο είναι, ιδρυματισμός.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Δεκ 2022, 11:52 τα φόρουμ πλέον είναι για σκληρή ιδεολογική πάλη, όχι για συμπάθειες και αλλαξοκωλιες. δεν είμαστε στο 2005.
Με τη διαφωνία δεν πείθεις τον άλλο. Μαθαίνεις εσύ.kongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:21αρρώστια είναι αυτό που περιγράφω σαν argument clinic και ο ιδρυματισμός που προκύπτει. το ότι κάποιος σπαταλάει τόσες ώρες για να διαφωνεί και τελικά σε αυτή τη διαδικασία αναπτύσει και συμπάθειες, είναι άρρωστο, όχι γιατί αναπτύσει συμπάθειες, αλλά γιατί σπαταλάει τόσες ώρες στο να διαφωνεί.Sid Vicious έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:14Αν συμπαθουσαμε μοναχα οσους συμφωνουν μαζι μας αυτο κι αν θα ηταν αρρωστιαkongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:01
κυρίως αυτό κρατάει τους περισσότερους εδώ. διαφωνίες, πικάρισμα, τσακωμοί κλπ. argument clinic αλά monty python. το ότι κατά τη διαδικασία δημιουργούνται και συμπάθειες μεταξύ των διαφωνούντων, μάλλον άρρωστο είναι, ιδρυματισμός.
Εγώ διαφώνησα σχετικά με το μπολντ. Το ότι είναι "καφενείο" ή "μάπετ σόου" και όχι τρέντυ μπαράκι το πχόρουμ, είναι. Αλλά προσωπικώς γουστάρω τα χαλαρά στέκια.kongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:17άλλο πράγμα λέω εγώ. δεν ξέρω γιατί μου λες αυτά που λες.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:12Εδώ διαφωνώ. Θεωρώ υγιείς και τις συμπάθειες μεταξύ διαφωνούντων. Τα "σε συμπαθώ επειδή με συμπαθείς" κλπ μου θυμίζουν πιάρ στο φέισμπουκ, ονομαστικές εορτές, τέτοια.kongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:01
κυρίως αυτό κρατάει τους περισσότερους εδώ. διαφωνίες, πικάρισμα, τσακωμοί κλπ. argument clinic αλά monty python. το ότι κατά τη διαδικασία δημιουργούνται και συμπάθειες μεταξύ των διαφωνούντων, μάλλον άρρωστο είναι, ιδρυματισμός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- kongrosian
δεν βλέπω να έχει προκύψει κάποια σύνθεση μέσα απ΄όλες τις διαφωνίες τόσα χρόνια. το ίδιο πατερν συνεχίζει και ο κλαίων ως πόστερ έχει γίνει πιο ακροδεξιός.stavmanr έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:27Με τη διαφωνία δεν πείθεις τον άλλο. Μαθαίνεις εσύ.kongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:21αρρώστια είναι αυτό που περιγράφω σαν argument clinic και ο ιδρυματισμός που προκύπτει. το ότι κάποιος σπαταλάει τόσες ώρες για να διαφωνεί και τελικά σε αυτή τη διαδικασία αναπτύσει και συμπάθειες, είναι άρρωστο, όχι γιατί αναπτύσει συμπάθειες, αλλά γιατί σπαταλάει τόσες ώρες στο να διαφωνεί.Sid Vicious έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:14
Αν συμπαθουσαμε μοναχα οσους συμφωνουν μαζι μας αυτο κι αν θα ηταν αρρωστια
-
κλαίων ως πόστερ
- Phorum.gr user: όνομα χρήστη
δεν είμαι ακροδεξιόςkongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:34δεν βλέπω να έχει προκύψει κάποια σύνθεση μέσα απ΄όλες τις διαφωνίες τόσα χρόνια. το ίδιο πατερν συνεχίζει και ο κλαίων ως πόστερ έχει γίνει πιο ακροδεξιός.stavmanr έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:27Με τη διαφωνία δεν πείθεις τον άλλο. Μαθαίνεις εσύ.kongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:21
αρρώστια είναι αυτό που περιγράφω σαν argument clinic και ο ιδρυματισμός που προκύπτει. το ότι κάποιος σπαταλάει τόσες ώρες για να διαφωνεί και τελικά σε αυτή τη διαδικασία αναπτύσει και συμπάθειες, είναι άρρωστο, όχι γιατί αναπτύσει συμπάθειες, αλλά γιατί σπαταλάει τόσες ώρες στο να διαφωνεί.
απλώς εύχομαι ο σταβ να είναι ο επόμενος άτυχος στο διάβα των """πλημμεληματικών"""" συμπεριφορών των γύφτων
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2022, 00:54 Αν έχεις 7 φίλους και παραγγείλεις ή φτιάξεις πίτσες, χωρίς να φας κι εσύ, είσαι ο μαλάκας της παρέας
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και ριάλιτυ, κυρίως.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:12Εδώ διαφωνώ. Θεωρώ υγιείς και τις συμπάθειες μεταξύ διαφωνούντων. Τα "σε συμπαθώ επειδή με συμπαθείς" κλπ μου θυμίζουν πιάρ στο φέισμπουκ, ονομαστικές εορτές, τέτοια.kongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:01κυρίως αυτό κρατάει τους περισσότερους εδώ. διαφωνίες, πικάρισμα, τσακωμοί κλπ. argument clinic αλά monty python. το ότι κατά τη διαδικασία δημιουργούνται και συμπάθειες μεταξύ των διαφωνούντων, μάλλον άρρωστο είναι, ιδρυματισμός.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Δεκ 2022, 11:52 τα φόρουμ πλέον είναι για σκληρή ιδεολογική πάλη, όχι για συμπάθειες και αλλαξοκωλιες. δεν είμαστε στο 2005.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μπορείς μια χαρά να διαφωνείς με κάποιον και να συμπαθιέστε κιόλας. Κι εγώ διαφωνώ σε πάρα πολλά πχ με τον Λουγκότσι αλλά ταυτόχρονα έχουμε έρθει και πολύ κοντά εξαιτίας της Σελεσάο και του Παπακαλιάτη.kongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:21αρρώστια είναι αυτό που περιγράφω σαν argument clinic και ο ιδρυματισμός που προκύπτει. το ότι κάποιος σπαταλάει τόσες ώρες για να διαφωνεί και τελικά σε αυτή τη διαδικασία αναπτύσει και συμπάθειες, είναι άρρωστο, όχι γιατί αναπτύσει συμπάθειες, αλλά γιατί σπαταλάει τόσες ώρες στο να διαφωνεί.Sid Vicious έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:14Αν συμπαθουσαμε μοναχα οσους συμφωνουν μαζι μας αυτο κι αν θα ηταν αρρωστιαkongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:01
Όταν κάτι ειναι τόσο Ιερό, είναι και αρκετό για να σας κανει να αφήσετε τις διαφωνίες σας στην άκρη.
Οκ, εσύ παπακαλιατίζεις περισσότερο, είσαι πιο ιντελεκτουέλ βρε παιδί μου, δεν παίζεις στην κατηγορία "εγώ είμαι αυθεντικός, θα παραμείνω ο εαυτός μου" κλπvantono έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:39Και ριάλιτυ, κυρίως.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:12Εδώ διαφωνώ. Θεωρώ υγιείς και τις συμπάθειες μεταξύ διαφωνούντων. Τα "σε συμπαθώ επειδή με συμπαθείς" κλπ μου θυμίζουν πιάρ στο φέισμπουκ, ονομαστικές εορτές, τέτοια.kongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:01
κυρίως αυτό κρατάει τους περισσότερους εδώ. διαφωνίες, πικάρισμα, τσακωμοί κλπ. argument clinic αλά monty python. το ότι κατά τη διαδικασία δημιουργούνται και συμπάθειες μεταξύ των διαφωνούντων, μάλλον άρρωστο είναι, ιδρυματισμός.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Σε αυτο θα συμφωνησω αλλα υπαρχει και το αλλο:εδω μεσα υπαρχουν καποιοι χρηστες που πραγματικα ειναι τρολλαρχοι πουkongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:21αρρώστια είναι αυτό που περιγράφω σαν argument clinic και ο ιδρυματισμός που προκύπτει. το ότι κάποιος σπαταλάει τόσες ώρες για να διαφωνεί και τελικά σε αυτή τη διαδικασία αναπτύσει και συμπάθειες, είναι άρρωστο, όχι γιατί αναπτύσει συμπάθειες, αλλά γιατί σπαταλάει τόσες ώρες στο να διαφωνεί.Sid Vicious έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:14Αν συμπαθουσαμε μοναχα οσους συμφωνουν μαζι μας αυτο κι αν θα ηταν αρρωστιαkongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:01
συμπεριφερονται σαν γλοιωδη σκουληκια και εννοειται οτι σχεδον ολοι εδω μεσα τους περνουν στο ψιλο και τους κογιοναρουν.
Μερικα ατομα που θυμαμαι προχειρα ειναι ο Γιαννοπουλας ο Μπουμπης ο Φλουφης και ο Αντερουκος.
Οι υπολοιποι εστω κι αν τρωγομαστε με τα μουστακια μας,στα μουσικονηματα στα σινεμαδονηματα στα σκυλογατονηματα και ισως σε αλλα νηματα που δεν μου ερχονται στο μυαλο συμπεριφερομαστε σαν να μην υπαρχουν οι αντιπαραθεσεις για την Πηγαδα και το Γραμοβιτσι.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Στο παλιό φόρουμ λέει βγαίναν και έξω, πήγαιναν σε ταβέρνες. Το διανοεισαι;kongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:01κυρίως αυτό κρατάει τους περισσότερους εδώ. διαφωνίες, πικάρισμα, τσακωμοί κλπ. argument clinic αλά monty python. το ότι κατά τη διαδικασία δημιουργούνται και συμπάθειες μεταξύ των διαφωνούντων, μάλλον άρρωστο είναι, ιδρυματισμός.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Δεκ 2022, 11:52 τα φόρουμ πλέον είναι για σκληρή ιδεολογική πάλη, όχι για συμπάθειες και αλλαξοκωλιες. δεν είμαστε στο 2005.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- kongrosian
εσύ δεν έκανες κάποια γνωριμία τόσα χρόνια; κάνα ραντεβού; καμιά μασαμπούκα;;;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Δεκ 2022, 06:32Στο παλιό φόρουμ λέει βγαίναν και έξω, πήγαιναν σε ταβέρνες. Το διανοεισαι;kongrosian έγραψε: 08 Δεκ 2022, 23:01κυρίως αυτό κρατάει τους περισσότερους εδώ. διαφωνίες, πικάρισμα, τσακωμοί κλπ. argument clinic αλά monty python. το ότι κατά τη διαδικασία δημιουργούνται και συμπάθειες μεταξύ των διαφωνούντων, μάλλον άρρωστο είναι, ιδρυματισμός.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Δεκ 2022, 11:52 τα φόρουμ πλέον είναι για σκληρή ιδεολογική πάλη, όχι για συμπάθειες και αλλαξοκωλιες. δεν είμαστε στο 2005.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
-
- 272 Απαντήσεις