75 από τα 300.
Επί του συνόλου βγαίνει το ποσοστό.
Και η επαλήθευση δλδ μας δίνει 75Χ4 =300
καλωσηρθες στο κλαμπ. ετοιμασου να σε πει αγραμματο η γκερ.
Εμένα με ενδιαφέρει μη λένε οι πελάτες μου "στην υγεία του μλκ" όχι μη με πουν αμόρφωτο. Οπότε Κλάιν.
Να το πάω στη δουλειά μου.
Έστω έχω στην αποθήκη 300τονους πορτοκάλια κ 4 πελάτες. Αν δε θέλω να ρίξω κανέναν θα πάρουν 3 συρόμενα(75τονους) ο καθένας. Δε νομίζω πως υπάρχει άλλη λύση. Σε όποιοδηποτε άλλο πόσο ή ποσοστό η θα τους έτρωγα ή θα έλεγαν "καλως το, το γιδι που δαγκασαμε"
Λέει ψέματα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
75 από τα 300.
Επί του συνόλου βγαίνει το ποσοστό.
Και η επαλήθευση δλδ μας δίνει 75Χ4 =300
καλωσηρθες στο κλαμπ. ετοιμασου να σε πει αγραμματο η γκερ.
Εμένα με ενδιαφέρει μη λένε οι πελάτες μου "στην υγεία του μλκ" όχι μη με πουν αμόρφωτο. Οπότε Κλάιν.
Να το πάω στη δουλειά μου.
Έστω έχω στην αποθήκη 300τονους πορτοκάλια κ 4 πελάτες. Αν δε θέλω να ρίξω κανέναν θα πάρουν 3 συρόμενα(75τονους) ο καθένας. Δε νομίζω πως υπάρχει άλλη λύση. Σε όποιοδηποτε άλλο πόσο ή ποσοστό η θα τους έτρωγα ή θα έλεγαν "καλως το, το γιδι που δαγκασαμε"
η γκερ θα ειχε σε 3 αποθηκες, απο 100 τονους. θα ελεγε στον πελατη, πηγαινε και παρε το 75% των πορτοκαλιων που εχω. αυτη θα εννοουσε απο τη μια αποθηκη, ο πελατης θα καταλαβαινε και απο τις 3. θα εφευγε με 215 (3 συρομενα), και θα πληρωνε 75.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
enaon έγραψε: 08 Δεκ 2022, 17:11
συνοψίζω τις απαντήσεις που εχει δώσει η γκερ στο νημα για να μην κανουμε διπλές ερωτήσεις.
Περίμενε λίγο να πει ο γλυκούλης της Κάσπερν πως 2/8+5/8+1/8=8/24 και τα ξαναλέμε.
Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει.... Τι; Δεν πετάει;
Που διακορεύετε 2 μέρες τώρα τη λογική γιατί έχετε ενήλικους εγκεφάλους.
Σαφέστατα αλλά όπως καταλαβαίνεις από το στόμα του κρεμόμαστε. Η απάντησή του θα δικαιώσει ή θα κατακρημνίσει ολόκληρο υπουργείο Παιδείας που επέτρεψε ένα τόσο κακογραμμένο παράδειγμα να διδάσκεται.
Χαραμίζεσαι. Να πας να κάνεις κανένα ιδιαίτερο στα μαθηματικά να κονομήσεις. Στήνεις τη δασκάλα του παιδιού σου στον τοίχο.
Ρε δεν μαζεύεστε όλοι να πάτε σε καμία Μαθηματική Ολυμπιάδα να τους δείξετε εσείς τους μαθηματικούς, να δούνε τι θα πάθουνε.
Ε αφού πρώτα τα έκανες τριμπούρδελο, μην τον βραχυκυκλώσεις τώρα.
Να πάτε και να πείτε τα λάθη του βιβλίου και της δασκάλας σας να καμαρώσουν όλοι οι μαθηματικοί.
Θες να το ξαναπάρουμε από την αρχή μπέημπι;
Δλδ επειδή εσύ δεν θυμάσαι τι διδάχτηκες στην πέμπτη δημοτικού, πήρες την μισή τάξη στον λαιμό σου.
Εύγε! Να πας κι εσύ να διδάξεις μαθηματικά μαζί με τον Ασέβαστο να κονομήσετε.
Δεν μπορώ τώρα, δέρνω τον Ασέβαστο.
Δεν φταίει το παιδί. Ίσα ίσα που έπεσε θύμα των ιδεοληψιών του πατέρα του.
Εναλλακτικά, αν μου κάνουν 2-3 λοβοτομές ο ενήλικος εγκέφαλός μου θα λύνει διαφορικές εξισώσεις σε χρόνο dt.
Βρε συ, κάνε μια επιστολή στο υπουργείο Παιδείας να τους πεις πως είναι λάθος το βιβλίο της Πέμπτης δημοτικού. Σκέψου τα παιδάκια σου.
Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από αυτούς. Εδώ πεδίο δόξας λαμπρό.
Κλασσική Ελλεεινίδα Μάνα,όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει.
panos291 έγραψε: 08 Δεκ 2022, 17:41
Η Ιλονα, η Μονικα και η Ανζελινα μοιραστηκαν το πεος του Μαικ. Τι ποσοστο πηρε η καθεμια?
Απαντηση: Καθεμια το πηρε ολοκληρο αρα εχουμε 1+1+1 μια που δεν το τεμαχισαν. Καθε μια πηρε το 100% λοιπον.
100%x3=300%, αλλά (προσοχη εδω) μιλαμε για το ιδιο παπαρι που ειναι ενα και ολοκληρο, αρα 100%.
Πως γινεται λοιπον 300%=100%
Τροφη για σκέψη.
enaon έγραψε: 08 Δεκ 2022, 19:53
τωρα θα της ζηταει το πτυχίο της.
αλλα και το μπουστη τον ερμη, ε; μολις του λεγαμε να κοψει ενα φρουτο, ολο αποριες ηταν, αν θα ειναι κοφτερο το μαχαιρι, και τι φρουτο ειναι το καθενα, και τετοια.
αμα πιασαμε τους τονους στην αποθηκη, ροδανι το στομα του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.