Όχι δεν είμαστε υπέρ, έχει την γλύκα που έχει και το κέρατο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eχετε δοκιμασει προιοντα CBD;
Re: Eχετε δοκιμασει προιοντα CBD;
the end
- Βινόσαυρος
αρα να παραμεινει ποινικοποημενη
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Ναι, η μαστουριάρα.
Το πρόβλημα θα είναι μεγάλο αν απελευθερωθεί... είναι το λεγόμενο τουμπεκί και το πρόβλημα της αναβολής. Φαντάζεσαι σε μια δημόσια υπηρεσία να την πίνανε και να ανέβαλαν τις δουλειές για αύριο; Η να μπεις σε αεροπλάνο και να δεις τον πιλότο με κατακόκκινα μάτια όπως είχαν οι αραπάδες στην Τρούμπα;
the end
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
blackpaint έγραψε: 08 Οκτ 2018, 20:27Αμ δε, η καναβη δεν ειναι καρκινογονος ουσιαΟρέστης 35 έγραψε: 08 Οκτ 2018, 20:23fxdblackpaint έγραψε: 08 Οκτ 2018, 20:19
αυτοι τουλαχιστον εχουν μια δικαιολογια, και πιθανοτατα περνανε καλυτερα απο σενα και τη μιζερια σου. καταστρεφουν τον εγκεφαλο τους και παθαινουν καρκινο του πνευμονα.
Αλλα εστω και να ειναι, παλι λιγοτερο μιζεροι απο σενα ειναι: αφραγκος, αγαμητος, ξενερωτος και μιζερος.
Εγραψες!Κι εγω αγαμητος ειμαι αλλα οχι ξενερωτος και μιζερος.
τελεί*ω*ς
Ξέρεις το κανονικό τσιγάρο είναι κι αυτό νόμιμο, όπως και το αλκοόλ. Και πάλι απαγορεύεται να τα κάνεις εν ώρα υπηρεσίας είτε σαν ΔΥ είτε σαν πιλότος. Σε γενικές γραμμές οι πιλότοι δεν πιλοτάρουν μεθυσμένοι (οι ΔΥ καπνίζουν σαν αράπηδες αλλά αυτό οφείλεται απλά στην αδυναμία εφαρμογής του νόμου που στο κάτω-κάτω ήδη προβλέπει ότι διαπράττουν πειθαρχικό παράπτωμα που τιμωρείται με 50-500 ευρώ πρόστιμο ανά τσιγάρο).Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:39Ναι, η μαστουριάρα.
Το πρόβλημα θα είναι μεγάλο αν απελευθερωθεί... είναι το λεγόμενο τουμπεκί και το πρόβλημα της αναβολής. Φαντάζεσαι σε μια δημόσια υπηρεσία να την πίνανε και να ανέβαλαν τις δουλειές για αύριο; Η να μπεις σε αεροπλάνο και να δεις τον πιλότο με κατακόκκινα μάτια όπως είχαν οι αραπάδες στην Τρούμπα;
Δεν υπάρχουν μόνο η ποινικοποίηση και η παντελώς ελεύθερη χρήση 24/7 παντού. Ούτε για τη φούντα ούτε για το αλκοόλ ούτε για απολύτως τίποτα.
- blackpaint
Δεν μας εχει ζαλισει τον ερωτα ομως επειδη εχεις αναβροχιες, ουτε εχεις αρχισει να φλερταρεις με τη σκοτεινη πλευρα, οποτε δε λογιεσαι γι αγαμητος. Αν και ενταξει, οι δηλωσεις "ειμαι σταλινας" ισως να ναι συμπτωμα αυτου.plouf έγραψε: 09 Οκτ 2018, 08:46blackpaint έγραψε: 08 Οκτ 2018, 20:27Αμ δε, η καναβη δεν ειναι καρκινογονος ουσια
Αλλα εστω και να ειναι, παλι λιγοτερο μιζεροι απο σενα ειναι: αφραγκος, αγαμητος, ξενερωτος και μιζερος.![]()
Εγραψες!Κι εγω αγαμητος ειμαι αλλα οχι ξενερωτος και μιζερος.![]()
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Aυτο με την αγαμια που λες και τις δηλωσεις οτι ειμαι σταλινας πρεπει να παιζει.blackpaint έγραψε: 09 Οκτ 2018, 15:30Δεν μας εχει ζαλισει τον ερωτα ομως επειδη εχεις αναβροχιες, ουτε εχεις αρχισει να φλερταρεις με τη σκοτεινη πλευρα, οποτε δε λογιεσαι γι αγαμητος. Αν και ενταξει, οι δηλωσεις "ειμαι σταλινας" ισως να ναι συμπτωμα αυτου.plouf έγραψε: 09 Οκτ 2018, 08:46blackpaint έγραψε: 08 Οκτ 2018, 20:27
Αμ δε, η καναβη δεν ειναι καρκινογονος ουσια
Αλλα εστω και να ειναι, παλι λιγοτερο μιζεροι απο σενα ειναι: αφραγκος, αγαμητος, ξενερωτος και μιζερος.![]()
-
Ορέστης 35
Ποια ειναι η σκοτεινη πλευρα μπλακ;blackpaint έγραψε: 09 Οκτ 2018, 15:30Δεν μας εχει ζαλισει τον ερωτα ομως επειδη εχεις αναβροχιες, ουτε εχεις αρχισει να φλερταρεις με τη σκοτεινη πλευρα, οποτε δε λογιεσαι γι αγαμητος. Αν και ενταξει, οι δηλωσεις "ειμαι σταλινας" ισως να ναι συμπτωμα αυτου.plouf έγραψε: 09 Οκτ 2018, 08:46blackpaint έγραψε: 08 Οκτ 2018, 20:27
Αμ δε, η καναβη δεν ειναι καρκινογονος ουσια
- blackpaint
Αν πρεπει να σου εξηγησω, εχεις ηδη πεσει μεσα της
.
Δέν ήξερα σέ πιό νήμα .... νά σάς το βάλω ....
Ξέρει κανένας τίποτα ;;;
.
Ξέρει κανένας τίποτα ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Σε αυτό αναγνωρίζω ότι έχεις δίκιο.foscilis έγραψε: 09 Οκτ 2018, 10:30Ξέρεις το κανονικό τσιγάρο είναι κι αυτό νόμιμο, όπως και το αλκοόλ. Και πάλι απαγορεύεται να τα κάνεις εν ώρα υπηρεσίας είτε σαν ΔΥ είτε σαν πιλότος. Σε γενικές γραμμές οι πιλότοι δεν πιλοτάρουν μεθυσμένοι (οι ΔΥ καπνίζουν σαν αράπηδες αλλά αυτό οφείλεται απλά στην αδυναμία εφαρμογής του νόμου που στο κάτω-κάτω ήδη προβλέπει ότι διαπράττουν πειθαρχικό παράπτωμα που τιμωρείται με 50-500 ευρώ πρόστιμο ανά τσιγάρο).Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:39Ναι, η μαστουριάρα.
Δεν υπάρχουν μόνο η ποινικοποίηση και η παντελώς ελεύθερη χρήση 24/7 παντού. Ούτε για τη φούντα ούτε για το αλκοόλ ούτε για απολύτως τίποτα.
the end
Ναι, πουλιόταν ως παυσίπονο για τον παιδικό πονόδοντοΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 22:28 .
Ξέρει κανένας τίποτα ;;;
koka.jpg
.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Ορέστης 35
- blackpaint
Xρησιμοποιοταν ενεσιμα ως τοπικο παυσιπονο απο τους οδοντιατρους, και σημερα χρησιμοποιουν νοβοκαινη, ενα συνθετικο αναλογο.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... timulants)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 80 Απαντήσεις