ναι αλλά καλό παιδί κατά τα άλλα, κακώς ξηγήθηκαν έτσι οι μπάτσοι, έπρεπε να τον κεράσουν σκατζοχέρια αντί για μολύβιΛίνο Βεντούρα έγραψε: 08 Δεκ 2022, 13:16Ανηλικος είναι, δεν ψηφίζει. Μόνο πίνει και οδηγάει και κλέβει και κάνα βενζινάδικο άμα πίνει και οδηγάει.Ασέβαστος έγραψε: 08 Δεκ 2022, 12:55να μαθουμε και τι ψηφιζε ο κλεφτογυφτος, και η οικογενεια του.
μοιαζει να ειναι σημαντικο![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
απόλυτο δίκαιο έχεις, αλλά για να μη μας πουν ρατσιστές ας πάρουμε κανένα τσιμπούκι στους γύφτουςOrion22 έγραψε: 08 Δεκ 2022, 13:07 επειδή δεν βρίσκω την τοποθέτηση του πατησιωτης με τα τρόλεϋ των ζαίων σαν εισαγωγή, αφήνω σκέτη την είδησηΤην απόσυρση όλων των λεωφορείων από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων, για λόγους ασφαλείας αποφάσισε ο ΟΑΣΑ μετά τα εκτεταμένα επεισόδια στη Δυτική Αττική και το κάψιμο λεωφορείου στη Λεωφόρο Φυλής.
Αυτό σημαίνει, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, πως 22 λεωφορειακές γραμμές θα επηρεαστούν στα δρομολόγιά τους.
Τι είναι ΓΑΛΑΖΑΙΟΙ;![]()
![]()
![]()
![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ότι αυτή είναι η αιτία που βγήκαν στους δρόμους. Μέχρι να δεχθεί ο ρομά τη σφαίρα στο κούτελο δεν είχαν βγει. Τώρα βγήκαν.Σκαρταδος 4 έγραψε: 08 Δεκ 2022, 10:34Τι θα πει για αυτό και βγαίνουν;stavmanr έγραψε: 08 Δεκ 2022, 10:26Βασικά τους σκοτώνει πριν βγουν ... Γι' αυτό και βγαίνουν.Σκαρταδος 4 έγραψε: 08 Δεκ 2022, 10:20
Δηλαδή ,βγαίνουν στο δρόμο μια χουφτα καφροι,σπάζουν καίνε ρημάζουν και η αστυνομία έχει δύο επιλογές
Η τους σκοτώνει ή τους κοιτάζει
Τεχνικά μιλώντας.
Αίτιο-αιτιατό.
Ελα ενταξει μέλος της ΧΑ ηταν. Ληξη συναγερμού.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Αιτιατό παίζει και στην άποψη που έχουν διαμορφώσει οι περισσότεροι για τους ρομά.stavmanr έγραψε: 08 Δεκ 2022, 13:28Ότι αυτή είναι η αιτία που βγήκαν στους δρόμους. Μέχρι να δεχθεί ο ρομά τη σφαίρα στο κούτελο δεν είχαν βγει. Τώρα βγήκαν.Σκαρταδος 4 έγραψε: 08 Δεκ 2022, 10:34Τι θα πει για αυτό και βγαίνουν;stavmanr έγραψε: 08 Δεκ 2022, 10:26
Βασικά τους σκοτώνει πριν βγουν ... Γι' αυτό και βγαίνουν.
Τεχνικά μιλώντας.
Αίτιο-αιτιατό.
Αν δεν έκαιγαν, τραυμάτιζαν, έκλεβαν δεν θα υπήρχε. Τώρα υπάρχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μπα, αιτια ειναι οτι δεν σταματησε για ελεγχο. αν σταματουσε δε θα βγαιναν.stavmanr έγραψε: 08 Δεκ 2022, 13:28Ότι αυτή είναι η αιτία που βγήκαν στους δρόμους. Μέχρι να δεχθεί ο ρομά τη σφαίρα στο κούτελο δεν είχαν βγει. Τώρα βγήκαν.Σκαρταδος 4 έγραψε: 08 Δεκ 2022, 10:34Τι θα πει για αυτό και βγαίνουν;stavmanr έγραψε: 08 Δεκ 2022, 10:26
Βασικά τους σκοτώνει πριν βγουν ... Γι' αυτό και βγαίνουν.
Τεχνικά μιλώντας.
Αίτιο-αιτιατό.
Εντάξει, στις επόμενες εκλογές θα βγει η νουδού αυτοδύναμη κυβέρνηση και θα επιβάλλει την τάξη και την νομιμότητα από Δευτέρα.

-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
η χρυσή αυγή σύμφωνα με τους νόμους του ελληνικού κράτους ειναι ρατσιστική εγκληματική οργάνωση , άρα το να έχουν οποιαδήποτε σχέση ένστολοι που έχουν υπό ευθύνη τους τον νόμο και την Τάξη, πόσο μάλλον σε σχέση με τις οποίες μειονότητες, είναι πολύ σήμαντικο.Ασέβαστος έγραψε: 08 Δεκ 2022, 12:55να μαθουμε και τι ψηφιζε ο κλεφτογυφτος, και η οικογενεια του.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Δεκ 2022, 12:05 όλα στη φορα.![]()
Πρόεδρος της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ: Να μας ενημερώσουν αν ο αστυνομικός που πυροβόλησε έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή
«Ακούγονται διάφορα ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Μπορεί κάποιος να μας πει επίσημα αν ανήκει σε κάποιο κόμμα και σε ποιο κόμμα;»
μοιαζει να ειναι σημαντικο![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Σεναριο
Ο 16χρονος γιος μου (ο δικος σου, του καθενα) εχει παρει το αμαξι μου χωρις να το ξερω γιατι ειναι μ@λ@κ@ς. Σε μπλοκο των μπατσων πανικοβαλλεται και φευγει. Επειδη εχει δει πολλες ταινιες δεν σταματαει πουθενα γιατι νομιζει οτι μπορει να ξεφυγει. Οι αστυνομικοι τον πυροβολουν στο κεφαλι.
Μην κολλαμε στο οτι ηταν γυφτος ο οδηγος. Αν απενοχοποιησουμε τους πυροβολισμους σε πολιτες, θα ερθει και η ωρα των κανονικων ανθρωπων.
Ο 16χρονος γιος μου (ο δικος σου, του καθενα) εχει παρει το αμαξι μου χωρις να το ξερω γιατι ειναι μ@λ@κ@ς. Σε μπλοκο των μπατσων πανικοβαλλεται και φευγει. Επειδη εχει δει πολλες ταινιες δεν σταματαει πουθενα γιατι νομιζει οτι μπορει να ξεφυγει. Οι αστυνομικοι τον πυροβολουν στο κεφαλι.
Μην κολλαμε στο οτι ηταν γυφτος ο οδηγος. Αν απενοχοποιησουμε τους πυροβολισμους σε πολιτες, θα ερθει και η ωρα των κανονικων ανθρωπων.
Μια μικρη διορθωση. Συνεχιστε.Blackdog έγραψε: 08 Δεκ 2022, 14:31 Σεναριο
Ο 16χρονος γιος μου (ο δικος σου, του καθενα) εχει παρει το αμαξι μου χωρις να το ξερω γιατι ειναι μ@λ@κ@ς. Σε μπλοκο των μπατσων πανικοβαλλεται και φευγει. Επειδη εχει δει πολλες ταινιες δεν σταματαει πουθενα γιατι νομιζει οτι μπορει να ξεφυγει. Κατα τη απόπειρα διαφυγής, διεμβολίζει 3 περιπολικά και 2 μηχανές με σκοπό να δολοφονήσει τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοι τον πυροβολουν στο κεφαλι.
![]()
"Μα για ενα 20αρικο"
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Αυτο με τα 3 περιπολικα και τις 2 μηχανες απο που ηρθε; Εχω χασει επεισοδια;Unique έγραψε: 08 Δεκ 2022, 14:35Μια μικρη διορθωση. Συνεχιστε.Blackdog έγραψε: 08 Δεκ 2022, 14:31 Σεναριο
Ο 16χρονος γιος μου (ο δικος σου, του καθενα) εχει παρει το αμαξι μου χωρις να το ξερω γιατι ειναι μ@λ@κ@ς. Σε μπλοκο των μπατσων πανικοβαλλεται και φευγει. Επειδη εχει δει πολλες ταινιες δεν σταματαει πουθενα γιατι νομιζει οτι μπορει να ξεφυγει. Κατα τη απόπειρα διαφυγής, διεμβολίζει 3 περιπολικά και 2 μηχανές με σκοπό να δολοφονήσει τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοι τον πυροβολουν στο κεφαλι.
![]()
"Μα για ενα 20αρικο"
Ασε που το "με σκοπο να δολοφονησει" ειναι στο ιδιο επιπεδο υστεριας με το "20ρικο" και το "πατερας"
Υγ θα ηθελα να μην αλλαζεις τα ποστ μου.
Εν τω μεταξύ, ούτε εμβολισμός φαίνεται να υπήρξε.
Ο εγκληματίας αστυνομικός πυροβόλησε με δύο ευθείες βολές και μάλιστα πισώπλατα.
Κλασικά, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, το 90% των δηλώσεων της ΕΛ.ΑΣ. είναι ψέματα.
Ο εγκληματίας αστυνομικός πυροβόλησε με δύο ευθείες βολές και μάλιστα πισώπλατα.
Κλασικά, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, το 90% των δηλώσεων της ΕΛ.ΑΣ. είναι ψέματα.
τα θελε και τα παθε.Blackdog έγραψε: 08 Δεκ 2022, 14:31 Σεναριο
![]()
εχω κι εγω σεναρια.
ενας αλβανος εγκληματιας σκοτωνει στο δρομο τη φοιτητρια κορη σου. η αστυνομια δεν τον σταματησε με σφαιρες, ενω μπορουσε.
ο γιος σου γινεται αστυνομικος. κανει πολυ καλα τη δουλεια του και σταματα εναν εγκληματια, αλλα θελουν να τον βαλουν φυλακη.
Σεναρια υπαρχουν πολλα. Προσπαθουμε να αποφυγουμε τις αδικιες και για αυτο φτιαχνουμε νομους που θα τα καλυπτουν ολα.Ασέβαστος έγραψε: 08 Δεκ 2022, 14:42
τα θελε και τα παθε.![]()
εχω κι εγω σεναρια.
ενας αλβανος εγκληματιας σκοτωνει στο δρομο τη φοιτητρια κορη σου. η αστυνομια δεν τον σταματησε με σφαιρες, ενω μπορουσε.
ο γιος σου γινεται αστυνομικος. κανει πολυ καλα τη δουλεια του και σταματα εναν εγκληματια, αλλα θελουν να τον βαλουν φυλακη.
Εξαιτιας αυτων των νομων, ο αστυνομικος αντιμετωπιζει 10-15 χρονια και πηρε δικηγορο τον Κουγια.
Και η λογικη ειναι λιγο περιεργη. Νομιζω οτι αν ηταν ετσι προφανες οτι ο 16χρονος ηταν τετοιου ειδους εγκληματιας, δεν θα ελεγε κανενας τιποτα. Ο αστυνομικος δεν ειχε κανενα στοιχειο για την επικινδυνοτητα του μικρου. Το παρουσιαζεις λες και σε καθε μπατσο κρυβεται και ενας δικαστης Ντρεντ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις