Εγώ που σας συμπαθώ και τις δύο πάντως, πιστεύω οτι θα πρέπει να το λύσετε το θεμα. Αυτά δεν πρέπει να μενουν έτσι, σε τρώνε ψυχολογικά.
Πρέπει να το λύσετε τωρα εδω μεσα, αλλα μετά τις 17.00 αν μπορειτε, που θα εχω και έτοιμα τα ποπκόρνια.
Εγώ που σας συμπαθώ και τις δύο πάντως, πιστεύω οτι θα πρέπει να το λύσετε το θεμα. Αυτά δεν πρέπει να μενουν έτσι, σε τρώνε ψυχολογικά.
Πρέπει να το λύσετε τωρα εδω μεσα, αλλα μετά τις 17.00 αν μπορειτε, που θα εχω και έτοιμα τα ποπκόρνια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
OAKA;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Η συμπάθεια συμπάθεια αλλά τα κατωζωνικά χτυπήματα φευγουν κατά ριπάς.
μα αφου ξέρω πως είναι μεγαλύτερη μου, τι θα πώ; πως τη βλέπω σα την ανιψιά μου; Κοροϊδία.
Δευτερη, τρίτη ξαδέρφη όμως
Ο βαντόνο θεωρεί ότι αν έλεγες "τη μικρή μου ξαδελφούλα" θα έκανα χαρούλες.
Είναι τέρμα ριάλιτυ σταφ.
Ξέρεις το κλασσικό ινσταγραμικό πέσιμο που βλέπεις την άλλη με παιδιά(απο δύο γάμους) σκυλιά γατιά και λες "ωωωωωω εισαι μαμά; σοβαρά τώρα; Σε έκανα max 22-23"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
τα φόρουμ πλέον είναι για σκληρή ιδεολογική πάλη, όχι για συμπάθειες και αλλαξοκωλιες. δεν είμαστε στο 2005.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
μα αφου ξέρω πως είναι μεγαλύτερη μου, τι θα πώ; πως τη βλέπω σα την ανιψιά μου; Κοροϊδία.
Ξέρεις το κλασσικό ινσταγραμικό πέσιμο που βλέπεις την άλλη με παιδιά(απο δύο γάμους) σκυλιά γατιά και λες "ωωωωωω εισαι μαμά; σοβαρά τώρα; Σε έκανα max 22-23"
Ε ναι.
Εγώ πάντως σε βλέπω σαν ανηψιό.
εντάξει θεια Γαλή
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
With my aunt Theodora, we were going to the Country
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.