Spiros252 έγραψε: 09 Οκτ 2018, 19:11
Κατάλαβα σε τί τύπου φόρουμ αναφέρεσαι omg kai 3 lol. Το phorum όμως δεν είναι τέτοιο. Μάλλον έτσι ξεκίνησε κι αυτό αλλά εξελίχθηκε σε φόρουμ ζωντανού γρήγορου διαλόγου. Τίποτα βέβαια δεν απαγορεύει να είναι και τα 2 ταυτόχρονα, και σε κάποια νήματα θα είναι και έτσι. Για ένα περίεργο θέμα π.χ. που μπορεί να μπει κάποιος με ειδικές γνώσεις μετά από κανένα 6μηνο και να δώσει μία καλή απάντηση.
Δεν νομίζω όμως ότι θέλουμε ένα τέτοιο φόρουμ. Σαφώς θέλουμε καλύτερη ποιότητα γραπτών, καλύτερη ροή συζητήσεων και λιγότερες ανούσιες ή επί σκοπού αντιπαραθέσεις. Αυτό όμως - κατά τη γνώμη μου - δεν είναι κάτι που μπορεί να επιβληθεί.
οκ απλα εξεφρασα την ταπεινη μου αποψη, επειδη βλεπω συχνα-πυκνα κοσμο να διαμαρτυρεται για την αντιμετωπιση των τρολ, των ιδρυματικων, και των διαφορων προβληματικων
ολοι αυτοι δεν περιοριζονται με ψαλιδισμα ποστ και μπαν ουτε με απανωτες αναφορες, αλλα με τον τροπο που ανεφερα, περιορισμο ποστ ανα ημερα σε καποιες κατηγοριες
και ας μεινουν οι κατηγοριες γενικου ενδιαφεροντος ανοιχτες να γραφει οποιος θελει οποτε θελει την ιστορια της ζωης του
αυτη τη στιγμη για παραδειγμα ειναι εγγεγραμμενα κοντα 500 ατομα το 1/5 αν γραψει καθημερινα απο 10 ποστ ειναι αμεσως αμεσως 1000 μηνυματα,
ποιος ανθρωπος θα κατσει να τα διαβασει ολα αυτα; (και δεδομενου οτι καποια ποστ παλι θα ειναι αδιαφορα) και δεδομενου οτι μπαινει καθε μερα και δεν εχει να διαβασει και απο προηγουμενες ημερες...
αρα το προβλημα του φορουμ (αν υπαρχει προβλημα) ειναι ο παραγομενος "θορυβος" αν παλι ολα ειναι καλα τοτε αγνοειστε αυτο το ποστ σα να μην γραφτηκε ποτε