!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεξουαλικες αποριες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεξουαλικες αποριες
Μπορεί να πάθει κάποιος κοίλη από στύσεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Στύση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Ποναει αφανταστα πολυ στη βαλανο αν κοπεις απο τριχα.
Το εχω παθει και νομιζα οτι θα λιποθυμησω απο τον πονο.
Χωρια την αιμοραγια.
Το εχω παθει και νομιζα οτι θα λιποθυμησω απο τον πονο.
Χωρια την αιμοραγια.
Δε ξέρω αγόρι μου γι αυτό ρωτάω. Μόνο έτσι κανείς κοίλη εκεί κάτω δηλαδη. Από στύση δεν γινεται.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πανε σε ενα φανοποιειο να σε βαλουν στην καλιμπραΖενίθεδρος έγραψε: 09 Οκτ 2018, 21:12 Τον έχω στραβό σαν τοξωτο γιοφύρι και γέρνει και αριστερά. Τι να κάνω;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Να πηδάς πλαγιαστά.Ζενίθεδρος έγραψε: 09 Οκτ 2018, 21:12 Τον έχω στραβό σαν τοξωτο γιοφύρι και γέρνει και αριστερά. Τι να κάνω;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
stergiosbik
Οσο κυβερνά η Αριστερα εισαι οκ.Ζενίθεδρος έγραψε: 09 Οκτ 2018, 21:12 Τον έχω στραβό σαν τοξωτο γιοφύρι και γέρνει και αριστερά. Τι να κάνω;
Αυριο αν κυβερνησει η Δεξια να μας το ξαναθυμισεις να σου πουμε τι θα κανεις.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Εσύ δε μετράς, είσαι ειδική περίπτωση.
Αυτό που έγραψα. Ρωτάω να δω μήπως συμβαίνει και σε άλλους, για να ξέρω αν είναι γενικό ή είμαι κι εγώ ειδική περίπτωση.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Μια επισήμανση μόνο, κάταγμα παθαίνουν τα οστά και το πέος (τουλάχιστον το δικό μου) δεν έχει οστά.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Οκτ 2018, 21:26Το καταγμα θελει εγχειριση αμεσα και αναστολεις στυσης. Για την κακωση υπαρχουν μονο πειραματικα πρωτοκολα.Gherschaagk έγραψε: 09 Οκτ 2018, 21:25 Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Πώς επανέρχεται το πέος από την κάκωση ή το κάταγμα; Τι γίνεται με την επιθυμία στην προκειμένη φάση;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Υπαρχουν αναμεσα μας squirters φορουμιτισες;
Αρίστος for Tsirpas
Σε Περσικό.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Ορέστης 35
Οχι δεν εχω παρατηρησει κατι. Μηπως εφαρμοζεις καποια τεχνικη ερεθισμου του προστατη;Νταρνάκας έγραψε: 09 Οκτ 2018, 21:59Εσύ δε μετράς, είσαι ειδική περίπτωση.
Αυτό που έγραψα. Ρωτάω να δω μήπως συμβαίνει και σε άλλους, για να ξέρω αν είναι γενικό ή είμαι κι εγώ ειδική περίπτωση.![]()
Κοίλη ξέρω παθαίνεις από βάρος αν τώρα στη στάση σηκώνει ο άντρας την γυναίκα έχεις δύο σε ένα και στάση και στυση
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
-