Α πιάσαμε τα ψαγμένα, δεν ήξερα πολλά απο dnd όταν το έπαιζα και δεν είχα ασχοληθεί με subclassOrion22 έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 20:46Epic haiku is epicYochanan έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 20:29 Kensai... αχ θύμησες παλιές
Και το Μαριώ, αχ το Μαριώ να καστάρει στο λιοπύρι![]()
Kensai ειναι σαμπκλας του warrior. Εχει περιορισμους στην πανοπλια αλλα ως mage δεν σε νοιαζει.Δημοκράτης έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 19:56τι ειναι το kensai;Orion22 έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 18:27
Γινεται
Dual Class Kensai -Mage (μετα το 9)
Αλλα iirc υπηρχε και ενα με καποιο απ τα σαμπς του ρογκ και druid.
Δεν ξέρω, νομίζω ότι το bg δεν έχει νόημα να το παίξεις με έναν χαρακτήρα. Καταρχάς οι άλλοι χαρακτήρες κουβαλάνε δικές τους αποστολές, διαλόγους κτλ χάνεις το 70% του παιχνιδιού έτσι. Αλλά και οι μάχες είναι καθαρά μαθηματικά και στρατηγική. Με έναν χαρακτήρα τι θα κάνεις finger of death και. load. μέχρι να πετύχει;
Στο δευτερο , οχι δεν ειναι FoD.
Σκεψου το σαν μαγο με προφισιενσι σε διπλα, με κρομ φαευρ στο ενα (str25) και δεν θυμαμαι τωρα τo οφχαντ.
Ψαξε βιντεακια να δεις τι σπασμενο ειναι
με έναν βάρβαρο έπαιζα ως βασικά χαρά κτηρα και στους έξτρα είχα υην κλέφτρα μαγικά που μετά μαθαίνεις ότι είναι επίσης αδελφή σου, τον μάγο τον Edwin που ηταν evil και υπήρχε περίπτωση να πλακωθεί με τους άλλους, τον ζαβό rabger που νόμιζε ότι το ποντίκι του είναι αξωγηινο, μια κληρικο ξανθιά και εναν paladin που είχε ως quest να πας να βρεις την γυναίκα του αν θυμάμαι καλά που είχε γκόμενά ή κάτι τέτοιο και αν του επέτρεπες να πάρει εκδίκηση γινοταν fallen . αν θυμάμαι καλά στο expansion ο αδελφός μου είχε αναστήσει και τον αδελφό σου που ήταν ο μεγάλος εχθρος στο 1 και τον είχε βάλει και αυτόν στην ομάδα του. γενικώς πιστεύω ότι το μεγάλο ατού του παιχνιδιού ήταν όλοι αυτοί οι χαρακτήρες