Όχι, είμαι κατά της παραβατικότητας των ρομά, και κάθε παραβατικότητας, αλλά είμαι επίσης κατά της αστυνομικής αυθαιρεσίας και κυρίως κατά της χρήσης ασύμμετρης βίας από την πλευρά των αστυνομικών.Πτολεμαίος έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:26Ρε αλάνι κοροιδευομαστε τώρα;Ναύτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 22:34Ρε φίλε, σε όνειρο το είδες ότι υποστηρίζω εγώ την παραβατικότητα των ρομά;Πτολεμαίος έγραψε: 06 Δεκ 2022, 22:31
![]()
![]()
Το ότι δεν λέτε ευθέως "Μπραβο ρε ρομαδελφια, καλά κάνετε" δεν σημαίνει ότι δεν υποστηρίζετε την παραβατικοτητα τους. Είσαστε 10 χρήστες εδώ μέσα, που όποτε συμβαίνει μια φορά το χρόνο τέτοιο περιστατικό, μας ζαλιζετε τις μπάλες ότι φταίει το κράτος, φταίει η αστυνομία, φταίει ο κυρ Παντελής, είναι σε γκέτο, τους έχουμε παραπεταμενους, πεινάνε, δεν φτιάχνει το κράτος σχολειαχαχαχαχ και άλλα τέτοια κλαψ λυγμ και πότε δεν έχετε πει μια φορά στη ζωή σας "ε αντε μου στο διαολο κώλο γύφτοι".
Συνειδητοποιεις ότι έχουμε ένα νεκρό γύφτο ανά 25-30 χιλιάδες παραβασεις τους;
Συνειδητοποιεις ότι το ratio θανάτων αυτών από τους υπολοιπους/δολοφονιών υπολοίπων από αυτούς είναι τουλάχιστον 1:20;
Και εσείς ασχολείστε με την βλεφαριδοτριχα και όχι με την ολόκληρη κουραδα μέσα στη φασολάδα.
Στα άλλα δεν απαντώ, γιατί δεν με αφορούν.
Είμαστε 2 ενήλικες που κιυβεντιαζουν ή 2 πουτανες που προσπαθούμε ποια θα σφηνωσει το δείκτη της στο μουνι της άλλης;
Όταν εσύ ο ίδιος λες ότι δεν υπάρχει λόγος καταδίωξης
Ο νεαρός προσπαθούσε κατ' αρχήν να διαφύγει, όχι να εμβολίσει τούς αστυνομικούς, οι οποίοι, να μην τα ξαναλέμε, για κάποιον ανεξήγητο για μένα λόγο αποφάσισαν ότι μπορούν, όχι απλά να καταδιώξουν
"Παρ' όλα αυτά, έστησαν ένα ολόκληρο ανθρωποκυνηγητό, με καταδίωξη μέσα στην πόλη, επικίνδυνους ελιγμούς, παραβιάσεις σηματοδοτών και εν τέλει πυροβολισμούς εν κινήσει κι όλα αυτά για να πιάσουν έναν πιτσιρικά που την κοπάνησε από ένα βενζινάδικο και δεν πλήρωσε ένα 20άρικο."
σημαίνει ότι και γω μπορώ να κλέψω ένα Vacheron Constantin από ένα κοσμηματοπωλειο και επειδή θα αρχίσω να τρέχω σαν ψυχακι σφάζοντας κόκκινα, να με αφήσουν οι μπάτσοι για να μην κινδυνεύουν πολιτες χάνοντας κάποιος 50 χιλιάδες ευρώ.
Επίσης υιοθετείς ότι "δεν εμβολισε ή δεν προσπάθησε να εμβολισει σίγουρα" (θυμίζει υιοθεσία σκορπιού και τρεχούμενου νερού για το νεκρό παιδάκι). Μιλάμε είσαι και απόλυτα σίγουρος.
Ε ναι μωρέ. Δεν είσαι υπέρ της παραβατικοτητας τους.
Τώρα αν εσύ φαντάζεσαι ντερντιχάρηδες και ρόμποκοπς, βλέπουμε διαφορετικά έργα.