!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Με εχουν κλεψει 4 φορες στον επαγγελματικο μου χωρο,μηχανηματα αξιας αρκετων χιλιαδων ευρω και μια 5η το BMW 318CI MPACKET FACELIFT
Ηρθαν μεχρι και με γερανο τον οποιο ειχαν εξω απο την περιφραξη του οικοπεδου και αφου κουβαλουσαν μεχρι τον φραχτη με αυτοσχεδια καροτσια μηχανηματα μεγαλου βαρους μετα τα σηκωναν με τον γερανο και τα φορτωναν
Ηταν απο 5-8 ατομα καθε φορα
Εχουν λιανισει οτι επαγγελματικη στεγη υπαρχει στην περιοχη\
Κλεβουν ξανα και ξανα
Κλεβουν συνεχως
Οι αστυνομικοι μου ειπαν οτι ερχονται σε μεγαλες ομαδες ,εχουν προυπολογισμενες τις απωλειες,δηλαδη ατομα που θα πιαστουν για την γρηγορη αποφυλακιση των οποιων διαθετουν χρημα και στρατια δικηγορων
Θυμαμαι οτι μπηκα στον καταυλισμο τους να αναζητησω το αυτοκινητο, γριες,το λεω ξανα γριες ,σηκωνοταν και περπατουσαν με πολυ αργο βημα μπροστα στο αυτοκινητο για να μου κλεισουν τον δρομο
Στα υπογεια των καταυλισμων εχει κατι φεραρι κατι πορσε κτλ
Αφου δεν πηρε τιποτα το ματι μου στον καταυλισμο σταματαω στις φυλακες Διαβατων και φωναζω τον σκοπο στον πυργο
Ξαφνικα μεσα απο τα χορτα περιξ της φυλακης σκανε δυο οπλισμενοι φρουροι για να τσεκαρουν γιατι πλησιαζω
Τους εξηγω φωναζουν το παιδι στον πυργο και μας λεει οτι το πρωι εσπρωχναν ενα bmw για να το πανε σσε ενα αλσυλιο διπλα στον καταυλισμο τους αλλα δεν θυμοταν το χρωμα
Μου ειπαν αυστηρα να μην παω εκει,και οτι αυτοι εχουν παει μονο μια φορα με οργανωμενη επιιχειρηση
Εγω τους γραφω σταρχιδια μου μπουκαρω στο αλσος καμια 10αρια ατομα την εκαναν με ελαφρα και κρυφτηκαν
Ειδα πανω απο 50αυτοκινητα διαλυμενα για ανταλλακτικα
Τα περισσοτερα ομως επαγγελματικα
Τα ΙΧ προφανως τα πανε αλλου
Καλες οι ιστοριες με το 20αρικο αλλα εδω μιλαμε για εναν τυπο που εκλεψε απο βενζιναδικο απο το οποιο περναει καθημερινα,εικαζω οτι μπορει να ηταν και πελατης,και οταν τον κυνηγησαν δεν προσπαθησε απλα να ξεφυγει αλλα κατευθυνοταν στον καταυλισμο τον οποιο θεωρουν αβατο
Ολα αυτα στα 16 χωρις διπλωμα
Ενταξει δεν θελετε πυροβολισμους αλλα θα μας πειτε πως θα σταματησουμε να ματωνουμε καποιοι εξαιτιας τους;
Ηρθαν μεχρι και με γερανο τον οποιο ειχαν εξω απο την περιφραξη του οικοπεδου και αφου κουβαλουσαν μεχρι τον φραχτη με αυτοσχεδια καροτσια μηχανηματα μεγαλου βαρους μετα τα σηκωναν με τον γερανο και τα φορτωναν
Κλεβουν ξανα και ξανα
Κλεβουν συνεχως
Οι αστυνομικοι μου ειπαν οτι ερχονται σε μεγαλες ομαδες ,εχουν προυπολογισμενες τις απωλειες,δηλαδη ατομα που θα πιαστουν για την γρηγορη αποφυλακιση των οποιων διαθετουν χρημα και στρατια δικηγορων
Θυμαμαι οτι μπηκα στον καταυλισμο τους να αναζητησω το αυτοκινητο, γριες,το λεω ξανα γριες ,σηκωνοταν και περπατουσαν με πολυ αργο βημα μπροστα στο αυτοκινητο για να μου κλεισουν τον δρομο
Αφου δεν πηρε τιποτα το ματι μου στον καταυλισμο σταματαω στις φυλακες Διαβατων και φωναζω τον σκοπο στον πυργο
Ξαφνικα μεσα απο τα χορτα περιξ της φυλακης σκανε δυο οπλισμενοι φρουροι για να τσεκαρουν γιατι πλησιαζω
Τους εξηγω φωναζουν το παιδι στον πυργο και μας λεει οτι το πρωι εσπρωχναν ενα bmw για να το πανε σσε ενα αλσυλιο διπλα στον καταυλισμο τους αλλα δεν θυμοταν το χρωμα
Μου ειπαν αυστηρα να μην παω εκει,και οτι αυτοι εχουν παει μονο μια φορα με οργανωμενη επιιχειρηση
Εγω τους γραφω σταρχιδια μου μπουκαρω στο αλσος καμια 10αρια ατομα την εκαναν με ελαφρα και κρυφτηκαν
Καλες οι ιστοριες με το 20αρικο αλλα εδω μιλαμε για εναν τυπο που εκλεψε απο βενζιναδικο απο το οποιο περναει καθημερινα,εικαζω οτι μπορει να ηταν και πελατης,και οταν τον κυνηγησαν δεν προσπαθησε απλα να ξεφυγει αλλα κατευθυνοταν στον καταυλισμο τον οποιο θεωρουν αβατο
Ενταξει δεν θελετε πυροβολισμους αλλα θα μας πειτε πως θα σταματησουμε να ματωνουμε καποιοι εξαιτιας τους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπανακιας την 06 Δεκ 2022, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Εξαρτάται από το περιστατικό. Υπάρχουν περιστατικά που δικαιολογούν τη χρήση όπλου από τους αστυνομικούς και άλλα που δεν δικαιολογούν. Το περιστατικό που συζητάμε δεν δικαιολογούσε τη χρήση πυροβόλου όπλου.ST48410 έγραψε: 06 Δεκ 2022, 12:08Εκ του αποτελέσματος όχι. Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες όμως. Τι εντολή είχαν, αν ενημέρωσαν, αν το όχημα θεωρείτο ύποπτο για μεταφορά ναρκωτικών, τι έγινε στην καταδίωξη, πόσο επικίνδυνα κινήθηκε ο ρομά κλπ. Δεν ξέρω δηλαδή αν πρόκειται απλώς για επίδειξη υπερβολικού ζήλου ή κάτι άλλο.
Ας Βάλουμε και μία τελευταία παράμετρο στη συζήτηση. Τι πιστεύεις ότι θα γίνει αν δοθεί σαφώς και ξεκάθαρα η οδηγία "δεν πυροβολείτε. Αν οδηγεί επικίνδυνα, τον αφήνετε να διαφύγει και παρακολουθείτε από απόσταση". Μήπως θα οδηγούσε σε πλήρη αποθράσυνση;
Μήπως είδες το βίντεο που κυκλοφορεί, που φαίνεται καθαρά πως και οι δυο μοτοσικλέτες βρίσκονται πίσω από το αγροτικό μόλις 500 μέτρα πριν από το σημείο όπου έπεσε το πιστολίδι;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Προφανώς είναι ανήλικη. Το έχω γράψει πολλές φορές ότι η κοινότητα των ρομά είναι προβληματική και στην πλειονότητά τους είναι παραβατικοί, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως στο συγκεκριμένο περιστατικό ο αστυνομικός έκανε χοντρομαλακία.Gherschaagk έγραψε: 06 Δεκ 2022, 17:05Πόσο χρονών είναι η μάνα αυτού του ορφανού θα μας πει κανένας ή θα συνεχίσουμε να το κάνουμε γαργάρα;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σπανακιας έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:13 Ενταξει δεν θελετε πυροβολισμους αλλα θα μας πειτε πως θα σταματησουμε να ματωνουμε καποιοι εξαιτιας τους;
Αυτό δεν τους ενδιαφέρει.Έτσι κι αλλιώς εσύ είσαι ταξικός εχθρός ή/και ρατσιστής.Ο "διάλογος" είναι προσχηματικός.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να σταματούσε στο μπλόκο να μην γινόταν τίποτα.Ναύτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:19Προφανώς είναι ανήλικη. Το έχω γράψει πολλές φορές ότι η κοινότητα των ρομά είναι προβληματική και στην πλειονότητά τους είναι παραβατικοί, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως στο συγκεκριμένο περιστατικό ο αστυνομικός έκανε χοντρομαλακία.Gherschaagk έγραψε: 06 Δεκ 2022, 17:05Πόσο χρονών είναι η μάνα αυτού του ορφανού θα μας πει κανένας ή θα συνεχίσουμε να το κάνουμε γαργάρα;Ναύτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 09:15
Να το πεις στον αστυνομικό που, αν τελικά πεθάνει ο νεαρός, θα φάει 10 χρόνια και στο μωρό που θα μείνει ορφανό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν τους ενδιαφέρουν αυτάΣπανακιας έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:13 Με εχουν κλεψει 4 φορες στον επαγγελματικο μου χωρο,μηχανηματα αξιας αρκετων χιλιαδων ευρω και μια 5η το BMW 318CI MPACKET FACELIFT
Κλεβουν ξανα και ξανα
Κλεβουν συνεχως
είναι μακριά από τον δικό τους κώλο, γι'αυτό
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Βλέποντας το βίντεο της καταδίωξης που κυκλοφορεί δεν είμαι σίγουρος αν υπήρξε καν κάποιο μπλόκο, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που λες σημαίνει ότι κάθε φορά που κάποιος αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των αστυνομικών, εκείνοι νομιμοποιούνται να τον πυροβολήσουν από πίσω, κατ' ευθείαν στο κεφάλι. Νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο.Gherschaagk έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:26Να σταματούσε στο μπλόκο να μην γινόταν τίποτα.Ναύτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:19Προφανώς είναι ανήλικη. Το έχω γράψει πολλές φορές ότι η κοινότητα των ρομά είναι προβληματική και στην πλειονότητά τους είναι παραβατικοί, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως στο συγκεκριμένο περιστατικό ο αστυνομικός έκανε χοντρομαλακία.Gherschaagk έγραψε: 06 Δεκ 2022, 17:05
Πόσο χρονών είναι η μάνα αυτού του ορφανού θα μας πει κανένας ή θα συνεχίσουμε να το κάνουμε γαργάρα;
-
Δημοκράτης
Σπανακιας έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:13 Με εχουν κλεψει 4 φορες στον επαγγελματικο μου χωρο,μηχανηματα αξιας αρκετων χιλιαδων ευρω και μια 5η το BMW 318CI MPACKET FACELIFT
Κλεβουν ξανα και ξανα
Κλεβουν συνεχως
-
Δημοκράτης
θα έπρεπε αλλά εδώ μιλάμε και για έναν εμβολιασμό που για κάποιο λόγο τον ξεχνάτε συνεχώςΝαύτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:32Βλέποντας το βίντεο της καταδίωξης που κυκλοφορεί δεν είμαι σίγουρος αν υπήρξε καν κάποιο μπλόκο, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που λες σημαίνει ότι κάθε φορά που κάποιος αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των αστυνομικών, εκείνοι νομιμοποιούνται να τον πυροβολήσουν από πίσω, κατ' ευθείαν στο κεφάλι. Νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο.Gherschaagk έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:26Να σταματούσε στο μπλόκο να μην γινόταν τίποτα.Ναύτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:19
Προφανώς είναι ανήλικη. Το έχω γράψει πολλές φορές ότι η κοινότητα των ρομά είναι προβληματική και στην πλειονότητά τους είναι παραβατικοί, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως στο συγκεκριμένο περιστατικό ο αστυνομικός έκανε χοντρομαλακία.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Είναι μέχρι με την προκλητικότητα να γίνει αντιληπτό τελικά από την πολιτική τάξη ότι οι ψήφοι που θα κερδίσουν θα είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που θα χάσουν αν αποφασίσουν να πατάξουν το έγκλημα. Να δεις μετά πως κόβονται μαχαίρι τα επιδόματα και οι δικαστές δεν θα τολμάνε να τους βγάλουν για 86276η φορά έξω σε συνεργασία με συγκεκριμένους δικηγόρους και το παραδικαστικό κύκλωμα.Juno έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:03 Αφήνω κάτι για το αρχείο και φεύγω.
Συνεχίστε εσείς.
https://mobile.twitter.com/stavroforos_ ... 4768248833
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μην στρουθοκαμηλίζετε. Αυτό που έγινε προχθές το βράδυ ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Αυτά που είχαν γίνει 16 χρόνια τώρα, ήταν η τούρτα ολόκληρη.Ναύτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:32Βλέποντας το βίντεο της καταδίωξης που κυκλοφορεί δεν είμαι σίγουρος αν υπήρξε καν κάποιο μπλόκο, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που λες σημαίνει ότι κάθε φορά που κάποιος αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των αστυνομικών, εκείνοι νομιμοποιούνται να τον πυροβολήσουν από πίσω, κατ' ευθείαν στο κεφάλι. Νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο.Gherschaagk έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:26Να σταματούσε στο μπλόκο να μην γινόταν τίποτα.Ναύτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:19
Προφανώς είναι ανήλικη. Το έχω γράψει πολλές φορές ότι η κοινότητα των ρομά είναι προβληματική και στην πλειονότητά τους είναι παραβατικοί, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως στο συγκεκριμένο περιστατικό ο αστυνομικός έκανε χοντρομαλακία.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Δεν συνέβη εμβολισμός, ούτε αποδεικνύεται απόπειρα. Από το βίντεο που κυκλοφορεί, μάλιστα, φαίνεται πως και οι δυο μηχανές βρίσκονται πίσω από το αγροτικό μόλις 500 μέτρα πριν από το σημείο του πυροβολισμού. Ακόμα όμως κι αν υπήρξε από την πλευρά του ρομά επικίνδυνος ελιγμός (έτσι ισχυρίζονται τώρα οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί), και πάλι δεν δικαιολογείται να τον πυροβολήσει ο αστυνομικός εν κινήσει, από πίσω, με ευθεία βολή στο κεφάλι.Δημοκράτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:39θα έπρεπε αλλά εδώ μιλάμε και για έναν εμβολιασμό που για κάποιο λόγο τον ξεχνάτε συνεχώςΝαύτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:32Βλέποντας το βίντεο της καταδίωξης που κυκλοφορεί δεν είμαι σίγουρος αν υπήρξε καν κάποιο μπλόκο, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που λες σημαίνει ότι κάθε φορά που κάποιος αρνείται να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις των αστυνομικών, εκείνοι νομιμοποιούνται να τον πυροβολήσουν από πίσω, κατ' ευθείαν στο κεφάλι. Νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο.
Το πρόβλημα είναι ότι και πάλι το βλέπεις λάθος.ST48410 έγραψε: 06 Δεκ 2022, 20:33Ας το δούμε λίγο ψύχραιμα. Έχει ένα μέρος δίκιου ο stavmanr όταν υποστηρίζει ότι δεν πυροβολείς ένα παιδί για ένα 20άρικο. Δεν του το δίνω όλο γιατί ακόμα κι αν ο αστυνομικός γνωρίζει ότι έχει να κάνει με νεαρό μπορεί να υποψιαστεί τα χειρότερα όταν αυτός αρνείται να συμμορφωθεί και να σταματήσει.Ασέβαστος έγραψε: 06 Δεκ 2022, 20:28οχι.stavmanr έγραψε: 06 Δεκ 2022, 20:23
Φυσικά και φταίνε οι αστυνομικοί που ένα θέμα των 20ευρώ σε βενζινάδικο κλιμακώθηκε σε καταδίωξη κινηματογραφικής ταινίας με νεκρό που έφαγε σφαίρα στο κούτελο. Αυτό δεν είναι καν προς συζήτηση κατά τη γνώμη μου.
ο γυφτος φταιει που δεν σταματησε.
η δουλεια των αστυνομικων ειναι ακριβως αυτη, να τον καταδιωξουν και να τον σταματησουν.
Ο αστυνομικός ότι μόνο πρέπει να υποψιαστεί τα χειρότερα, αλλά πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τα χειρότερα.
Κι εκεί ακριβώς μπαίνει και το θέμα της προπορευόμενης μοτοσικλέτας του αστυνομικού που κινείται ελάχιστα μπροστά από το όχημα που διώκεται. Εκεί ακριβώς μπαίνει και το θέμα του περσινού "εμβολισμού" με τους αστυνομικούς να σταματούν τις μηχανές στην κατεύθυνση της μοναδικής διαφυγής του οχήματος.
Για κάποιο περίεργο λόγο, ο λόγος που συναντάμε στη συζήτηση παραβλέπει όλη την προπαρασκευή, όλη την ετοιμασία, όλη την εκτέλεση της καταδίωξης, και στέκεται μόνο στο σημείο στο οποίο ο αστυνομικός "δέχεται εμβολισμό και πυροβολεί προς το όχημα".
Ενώ, λοιπόν, όλοι ομολογούμε στο διάλογο ότι ο αστυνομικός οφείλει να είναι προετοιμασμένος για τα χειρότερα, συμπεριφέρεται σα να είναι όλα εντάξει, και καταλήγει να κλιμακώσει ένα επεισόδιο σε βαθμό ανθρωποκτονίας.
Πρόσεξε καλά τι σου γράφω ST.
Ο αστυνομικός οφείλει να υποψιάζεται ότι στο όχημα πιθανόν να υπάρχει ...πυρηνική κεφαλή, αν θέλεις μία έκφραση σε υπερθετικό βαθμό.Δηλαδή κι εσύ αν ήσουν αστυνομικός και γνώριζες ότι δεν συντρέχει τίποτα άλλο με το όχημα (κλοπή, ναρκωτικά) αλλά απλά γκάζωσε κι έφυγε ο πιτσιρικάς, δεν θα τον πυροβολούσες. Απλά ο stavmanr παίρνει ως δεδομένο ότι όλα αυτά είναι γνωστά στον αστυνομικό, ενώ εμείς όχι.
Πρέπει να είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει από έναν άνθρωπο που έπαθε κρίση πανικού ή ψύχωση, μέχρι τρομοκρατική ενέργεια mininuke. Και πρέπει να μπορεί να ελέγχει το επεισόδιο ανάλογα, να αξιολογεί ορθά και να συμβουλεύεται ζωντανά το κέντρο, τον αξιωματικό υπηρεσίας ώστε να λαμβάνει μία ακόμη πιο ψύχραιμη άποψη για την επιχείρηση.
Βλέπεις η διαφορά μου ως τώρα στη συζήτηση σε σχέση με αυτούς που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν την αστυνομία είναι ότι είμαι ο μόνος που θέλει τον αστυνομικό σοβαρό κι όχι τζογαδόρο, που παίζει τις ζωές των μελών της ομάδας, αλλά και των διωκόμενων ή και τυχαίων περαστικών κορώνα-γράμματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις