!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Ορέστης 35

Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

enaon έγραψε: 09 Οκτ 2018, 03:05 εδώ και λίγες μέρες έχω φτάσει σε επίπεδο πολύ ικανοποιητικό όπως το καταλαβαίνω δηλαδή. Μπορώ και κάνω σλάλομ όταν μπαίνω/βγαίνω από υπόγειες διαβάσεις στα σίδερα που έχει εκεί, μπορώ να ελίσσομαι υπέροχα ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα κλπ, πολύ καλύτερα από μηχανή, και πλέον τα 20 χιλιόμετρα που είχε σαν όριο, και τα 25 που έχει τώρα, μοιάζουν πολύ σίγουρα. Έχουν μάθει τα δύο μου πόδια να συντονίζονται πολύ καλά, δεν πατάς απλά πάνω στις πλατφόρμες το αγκαλιάζεις και με τις γάμπες, δεν υπάρχει θέμα να κάνει φιδάκια που λέμε, το κρατάνε τα πόδια πολύ σταθερά.

ναι μου έχει φάει πολύ απο τον ελεύθερο χρόνο, μακάρι να πείσω μερικούς απο εδώ να δοκιμάσουν, να κανονίζουμε βόλτες. :003:
Πηγε να πεσει ενας με μονοκυκλο πανω μου στη Λιοσιων.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Ορέστης 35 έγραψε: 09 Οκτ 2018, 18:27 Πηγε να πεσει ενας με μονοκυκλο πανω μου στη Λιοσιων.
ελα ρε ορέστη, έπρεπε να τον ρίξεις για να του πάρεις τα στοιχεία, να μου πείς ποιός ειναι να κάνουμε βόλτες. :)

πάντως οκ, και εγώ έχω πάει να πατήσω 2-3 όταν ήμουν σε πεζοδρόμια κλπ και ειχε τοίχο και δεν έβλεπα την στροφή, πρόσεχα αλλά πέφτανε πάνω μου σχεδόν, τρέχουν οι άνθρωποι στα πεζοδρόμια τελικά. Μετά μου ζητούσαν συγνώμη χαμογελαστά :)

Πάντως οι αντίδράσεις που λαμβάνω στον δρόμο ειναι φανταστικές. Απίστευτες δηλαδή, λές και ζώ στον πλανήτη ευγένεια, όλοι είναι ιππότες μεταμφιεσμένοι.

Καλά λόγια, σταματάνε όλοι να περάσω, γενικά ρε γαμώτο σου φτιάχνει το κέφι απο κάθε πλευρά :003:

και το πιο τρομερό βέβαια, ειναι όταν περνάω απο γηπεδάκια ή πλατείες με παιδιά, πανικός, φωνές ουρλιαχτά χαρά, τέλεια είναι. Τις πιο πολλές φορές ρωτάω κάτι σαν τι έτος είναι γήινοι, γελάνε και φεύγω, μερικές δεν τα καταφέρνω και πρέπει να κάνω 10 λεπτά ενημέρωση :)
Ορέστης 35

Εγω φοβαμαι οτι αν με βλεπανε με αυτο θα μου κανανε πλακες, θα μου κοβαν επιτηδες το δρομο, θα βαζαν εμποδια, θα με σπρωχναν, θα βαζαν σκυλους να με κυνηγησουν. Τα κλασσικα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ορέστης 35 έγραψε: 09 Οκτ 2018, 18:59 Εγω φοβαμαι οτι αν με βλεπανε με αυτο θα μου κανανε πλακες, θα μου κοβαν επιτηδες το δρομο, θα βαζα εμποδια, θα με σπρωχναν, θα βαζαν σκυλους να με κυνηγησουν. Τα κλασσικα.
και εγώ όταν περίμενα να έρθει αυτό είχα για φόβο, έλεγα οκ το πρακτικό θα το καταφέρω, αλλά το κοινωνικό τρέχα γύρευε. Είχα και τους φίλους μου να με δουλεύουν, που τώρα με έχουν πρήξει πότε έρχονται τα δικά τους και πότε έρχονται κλπ, μου είχαν πάρει μία μύτη κλόουν για αξεσουάρ οι γελοίοι πριν έρθει, και το έβλεπα λίγο δύσκολο. Στην αρχή ήταν και στην γειτονιά είμαι σίγουρος οτι θα συζήταγαν αν έπεσα και χτύπησα στο κεφάλι πουθενά, τι κάνω τώρα με αυτό το πράγμα κλπ. Απο τότε ομως που το έμαθα ωραία, που δεν προκαλώ άγχος με την κίνηση μου αλλά ενθουσιασμό, έχει αλλάξει εντελώς η πραγματικότητα. Απλά όλοι είναι ευγενέστατοι και χαρούμενοι που με βλέπουν, είναι ωραίο τελικά και το κοινωνικό κομμάτι του.

Σταματάνε αυτοκίνητα δίπλα μου για να μου πούνε συγχαρητήρια κλπ, μοιάζει περίεργο αλλά τους καταλαβαίνω, και εγώ δεν μπορώ να πιστεψω οτι το ζώ αυτό, το κοιτάω και λέω είναι δυνατόν ρε γαμώτο να υπάρχει;
Ορέστης 35

enaon έγραψε: 09 Οκτ 2018, 19:04
Ορέστης 35 έγραψε: 09 Οκτ 2018, 18:59 Εγω φοβαμαι οτι αν με βλεπανε με αυτο θα μου κανανε πλακες, θα μου κοβαν επιτηδες το δρομο, θα βαζα εμποδια, θα με σπρωχναν, θα βαζαν σκυλους να με κυνηγησουν. Τα κλασσικα.
και εγώ όταν περίμενα να έρθει αυτό είχα για φόβο, έλεγα οκ το πρακτικό θα το καταφέρω, αλλά το κοινωνικό τρέχα γύρευε. Είχα και τους φίλους μου να με δουλεύουν, που τώρα με έχουν πρήξει πότε έρχονται τα δικά τους και πότε έρχονται κλπ, μου είχαν πάρει μία μύτη κλόουν για αξεσουάρ οι γελοίοι πριν έρθει, και το έβλεπα λίγο δύσκολο. Στην αρχή ήταν και στην γειτονιά είμαι σίγουρος οτι θα συζήταγαν αν έπεσα και χτύπησα στο κεφάλι πουθενά, τι κάνω τώρα με αυτό το πράγμα κλπ. Απο τότε ομως που το έμαθα ωραία, που δεν προκαλώ άγχος με την κίνηση μου αλλά ενθουσιασμό, έχει αλλάξει εντελώς η πραγματικότητα. Απλά όλοι είναι ευγενέστατοι και χαρούμενοι που με βλέπουν, είναι ωραίο τελικά και το κοινωνικό κομμάτι του.

Σταματάνε αυτοκίνητα δίπλα μου για να μου πούνε συγχαρητήρια κλπ, μοιάζει περίεργο αλλά τους καταλαβαίνω, και εγώ δεν μπορώ να πιστεψω οτι το ζώ αυτό, το κοιτάω και λέω είναι δυνατόν ρε γαμώτο να υπάρχει;
Σε τιποτα προαστια θα ζεις. Αν εμενες κεντρο θα σου ειχαν κανει πουστια οι Αλβανοι μεχρι τωρα σιγουρα.

Και εμενα με χαροποιει αυτο το ξεχωριστο που ζεις, παντα να το ευχαριστιεσαι σου ευχομαι.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ορέστης 35 έγραψε: 09 Οκτ 2018, 20:12 Σε τιποτα προαστια θα ζεις. Αν εμενες κεντρο θα σου ειχαν κανει πουστια οι Αλβανοι μεχρι τωρα σιγουρα.
μένω στα σύνορα Ψυχικού με Αμπελόκηπους, έχω πιάσει κουβέντα με αλλού παιδιά σε κάμπριο και με ανθρώπους που δεν μιλούσαν καλά Ελληνικά, στην αρχή πράγματι ένοιωθα πιο μεγάλη ασφάλεια στο ψυχικό για κάποιο λόγο, τώρα δεν έχει σημασία, οι αντιδράσεις ειναι θετικές παντού.

Αλλά θα πάω κέντρο να δώ αν έχεις δίκιο και θα σου πω. :003:

πάντως Ορέστη ένα λεπτό κουβέντας και όλα γίνονται σούπερ φιλικά, δεν είναι οτι κοστίζει μία περιουσία ή είναι κάτι δυσεύρετο, είναι φθηνό και απλά θέλει χρόνο, δεν δίνει λόγο να το ζηλέψεις άσχημα, χαίρεσαι.
Ορέστης 35

Μπορεις να το πας σε χωματοδρομο και ανηφορες;
Άβαταρ μέλους
enaon

ναι βρε πλέον μπορώ να κάνω και αλματάκια να ανεβαίνω πεζοδρόμια, γενικά είναι φοβερό το άτιμο, τις ανηφόρες τις καταπίνει. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανένα οδόστρωμα, ο φόβος του ειναι να μην πετύχει μεγάη πέτρα την πλατφόρμα και σε γυρήσει, δεν μου έχει τύχει κανονικά αλλά καταλαβαίνω οτι θα μου φύγει αν συμβεί.

πάει και στον πάγο και στο χιόνι, περιμένω πώς και πώς :003:

Ορέστης 35

enaon έγραψε: 09 Οκτ 2018, 21:34 ναι βρε πλέον μπορώ να κάνω και αλματάκια να ανεβαίνω πεζοδρόμια, γενικά είναι φοβερό το άτιμο, τις ανηφόρες τις καταπίνει. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανένα οδόστρωμα, ο φόβος του ειναι να μην πετύχει μεγάη πέτρα την πλατφόρμα και σε γυρήσει, δεν μου έχει τύχει κανονικά αλλά καταλαβαίνω οτι θα μου φύγει αν συμβεί.

πάει και στον πάγο και στο χιόνι, περιμένω πώς και πώς :003:

Δοκιμασε το στο Λυκαβηττο ή στο λοφο του Στρεφη.
Άβαταρ μέλους
enaon

το δοκίμασα στις ανηφόρες τις περιοχής μου, έχω μερικές με 20 κλήση, δεν υπάρχουν μεγαλύτερες στη Αθήνα νομίζω, ο λυκαβυτος ειναι απλή ανηφόρα σχετικά, τις ανεβαίνει σαν να μην υπάρχουν, στην κυριολεξία δηλαδή γιατί και η κλήση στο σώμα είναι τέτοια που δεν νιώθεις ότι είσαι σε ανηφόρα.
Ορέστης 35

enaon έγραψε: 09 Οκτ 2018, 21:50 το δοκίμασα στις ανηφόρες τις περιοχής μου, έχω μερικές με 20 κλήση, δεν υπάρχουν μεγαλύτερες στη Αθήνα νομίζω, ο λυκαβυτος ειναι απλή ανηφόρα σχετικά, τις ανεβαίνει σαν να μην υπάρχουν, στην κυριολεξία δηλαδή γιατί και η κλήση στο σώμα είναι τέτοια που δεν νιώθεις ότι είσαι σε ανηφόρα.
Μπες πανω στην πλαγια Ειναι μεγαλη κλιση, θελει ζιγκ ζαγκ.
Άβαταρ μέλους
enaon

θα πάω οκ είναι και ωραία βόλτα, αύριο θα σου πω, μπορεί και το βράδυ :)
Ορέστης 35

Το βραδυ δεν εχει καλο φωτισμο μην πας.
Άβαταρ μέλους
enaon

ναι το βράδυ κυκλοφορούν περίεργοι με μονόκυκλα, ειναι επικίνδυνα :003:

αυριο, σήμερα ειναι συνεργείο, έσπασε το χερουλάκι σε μία καλή κολοτούμπα που έφαγε και θέλει όλο λύσιμο για να το φτιάξω. Που μας φέρνει στο επόμενο καλό που έχει, είναι το πρώτο όχημα που είχα ποτέ, που το ανεβάζω στην ταράτσα και το βάζω στον πάγκο εργασίας. :smt005:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 10 Οκτ 2018, 01:39 ναι το βράδυ κυκλοφορούν περίεργοι με μονόκυκλα, ειναι επικίνδυνα :003:

αυριο, σήμερα ειναι συνεργείο, έσπασε το χερουλάκι σε μία καλή κολοτούμπα που έφαγε και θέλει όλο λύσιμο για να το φτιάξω. Που μας φέρνει στο επόμενο καλό που έχει, είναι το πρώτο όχημα που είχα ποτέ, που το ανεβάζω στην ταράτσα και το βάζω στον πάγκο εργασίας. :smt005:
Τώρα μόλις κατάλαβα γιατί το ερωτεύτηκες τόσο πολύ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”