ST48410 έγραψε: 06 Δεκ 2022, 16:28
stavmanr έγραψε: 06 Δεκ 2022, 16:20
ST48410 έγραψε: 06 Δεκ 2022, 16:12
Να βάλουν δικηγόρο και να κυνηγήσουν στα δικαστήρια τον αστυνομικό αν νομίζουν ότι έδρασε εκτός ορίων.
Επιστρέφουμε στο αιώνιο ερώτημα:
ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες σε αυτή την περίπτωση;
Λησμονείς ότι το βασικό αποδεικτικό μέσο της προηγούμενης ίδιας κατάστασης καταστράφηκε άμεσα και το ψάχνει ακόμα ο εισαγγελέας...
Δεν γίνεται ρε φίλε. Αν καταστράφηκε το αποδεικτικό μέσο,
πολύ καλώς καταστράφηκε και
δεν θα βρεις κάποιον από εμάς να επιχαίρει.
Καλώς μεν αλλά ...
δεν επιχαίρουμε.
Θεούλης ο St!
Αν είπαν ψέματα οι αστυνομικοί, να διωχθούν και να πληρώσουν όσο πρέπει και για ό,τι πρέπει. Ό,τι ορίζει ο νόμος με την αυστηρότητα λόγω της ιδιότητάς τους και με την επιείκεια λόγω του κινδύνου που θέτουν τη ζωή τους καθημερινά.
Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνά δηλαδή.
Αν είσαι τυχερός και η ηγεσία της ΕΛΑΣ ψάχνει να κρεμάσει κάποιον καραβανάκο για κοινωνικοπολιτικούς λόγους, μπορεί και να δικαιωθείς.
Συμφωνείς ή διαφωνείς;
Αλλά αν μου λες ότι θα πρέπει να συμφωνήσω με τυχαίες καταστροφές ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας από ρομά για να βρουν το δίκιο τους, νομίζω ότι υπερβάλλεις.
Διάβασες κάτι τέτοιο από εμένα; Αν όχι γιατί μου το απευθύνεις;
Στην ζωή υπάρχουν υποχρεώσεις και δικαιώματα. Όχι μόνο δικαιώματα. Μόλις το καταλάβουν θα μπορέσει και η υπόλοιπη κοινωνία να σκύψει με μεγαλύτερη προσοχή στα πραγματικά προβλήματά τους. Τώρα όχι.
Όταν είσαι νεκρός δεν έχεις ούτε υποχρεώσεις ούτε δικαιώματα, St.
Σκοπός είναι να συζητάμε για δικαιώματα σε ζωντανούς. Μετά τη σφαίρα στο κεφάλι, μιλάμε με θρησκευτικούς όρους για την ύπαρξη του πρώην φορέα των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.