Ναύτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 09:15Να το πεις στον αστυνομικό που, αν τελικά πεθάνει ο νεαρός, θα φάει 10 χρόνια και στο μωρό που θα μείνει ορφανό.Unique έγραψε: 06 Δεκ 2022, 09:12Μπούρδες.Ναύτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 09:06
Δεν ήταν δημόσιος κίνδυνος, έγινε δημόσιος κίνδυνος όταν αποφάσισαν ότι έπρεπε να τον αποκλείσουν σώνει και καλά και μάλιστα με τις μοτοσικλέτες. Κι αν ο τύπος αυτός είναι ένα μαλακισμένο παραβατικό, αυτοί φοράνε στολή και πρέπει σε κάθε περίπτωση να παραμένουν επαγγελματίες και ψύχραιμοι. Να σκεφτούν ότι η καταδίωξη έτσι όπως εξελίσσεται θέτει σε κίνδυνο την ζωή τους, την ζωή των πολιτών, αλλά και την ζωή του ίδιου του νεαρού. Δικαιολογούνται όλα αυτά για ένα 20άρικο;
Θα έπρεπε να κάνουν πιο πίσω, εξακολουθώντας εφόσον το έκριναν σκόπιμο να τον ακολουθούν, ενημερώνοντας το κέντρο για να εμπλακούν περιπολικά.
Όσο για τον πυροβολισμό, απ' την ώρα που έβγαλε το πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί εν κινήσει, από πίσω και κατ' ευθείαν επάνω στο όχημα, και όχι για παράδειγμα στα λάστιχα, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Πολιτικές Νόμου και Τάξης πιο αυστηρές από τη σημερινή ΝΔ εφάρμοζε το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη.Υδράργυρος έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:25Συμφωνω οτι δεν υπαρχει κατι πιο δεξιο απο τη ΝΔ που πισω απο τη βιτρινα ειναι ενα ακροδεξιο και φασιστικο κομμα με σκληρες ρατσιστικες ρητορικες και πρακτικεςπατησιωτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:01Εχω γράψει ότι δεν υπάρχει πραγματικά πιο δεξιό κόμμα από τη ΝΔ από του Τζήμερου που είναι γύρω στο 1%.Για να είναι πραγματικά δεξιό κόμμα πρέπει κατ αρχήν να είναι κατά της αριστεράς και υπέρ του Νόμου,της Τάξης αλλά και του Καπιταλισμού.Theseus έγραψε: 06 Δεκ 2022, 12:54 Θα μου πεις, στηρίζεις τον Μητσοτάκη για άλλους λόγους, παρά την πολιτική που ασκεί έναντι των παραβατικών, μπάχαλων, ρομά κλπ. Δεκτον.
Αλλά μη μας λες ότι αναγνωρίζεις τον εχθρό σου και δράς (με την στήριξη και την ψήφο σου) αναλόγως. Δεν το κανείς. Αναγνωρίζεις τον εχθρό σου αλλά στηρίζεις αυτούς που δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα σοβαρό εναντίον του.
"Δεξιά" κόμματα που ασχολούνται με τη "Νέα Τάξη Πραγμάτων" ή λένε "είμαστε στα εθνικά δεξιοί και στα κοινωνικά αριστεροί" είναι αριστερά με δεξιές σημαιούλες.
Ο καθένας κάνει ότι νομίζει.Αν πιστεύεις ότι ψηφίζοντας το 1% του Τζήμερου θα αλλάξεις κάτι ΟΚ.Εάν πιστεύεις ότιδήποτε άλλο δήθεν δεξιό ψηφίζεις μια νέα παραλλαγή των ΑΝΕΛ.Οπότε η άλλη λύση είναι ο σταυρός προτίμησης μέσα στη ΝΔ σε όσους ΔΕΝ τιμούν και σέβονται τους αγώνες της αριστεράς και παίρνουν σαφή θέση κατά των αναρχικών και αντιεξουσιαστών και αλληλέγγυων.
Ακροδεξιό ήταν το ΠΑΣΟΚ που ψήφιζες τότε;
Είχε σκληρες ρατσιστικες ρητορικες και πρακτικες;
Αφού είχαν την πινακίδα και τα βίντεο δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν την επόμενη μέρα στο σπίτι του?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
η αστυνομία κυνηγά τους παραβατικούς
πρωτάκουστα πράγματα
ακροδεξιά παντού
πρωτάκουστα πράγματα
ακροδεξιά παντού
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μην τα γράφεις έτσι απότομα αυτάzteo έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:31 Αφού είχαν την πινακίδα και τα βίντεο δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν την επόμενη μέρα στο σπίτι του?
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
ήταν ντροπή για τον βενζινα που τους σέρβιρε τους ωραίους καφέδες, η τιμή της ελληνικής αστυνομίας πάνω από όλα.zteo έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:31 Αφού είχαν την πινακίδα και τα βίντεο δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν την επόμενη μέρα στο σπίτι του?
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
ονειρευονται συμπραξη γυφτων -μπαχαλων για να πεσει η κυβερνηση ...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:32 η αστυνομία κυνηγά τους παραβατικούς
πρωτάκουστα πράγματα
ακροδεξιά παντού
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
κλαίων ως πόστερ
- Phorum.gr user: όνομα χρήστη
SkaseΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:33ήταν ντροπή για τον βενζινα που τους σέρβιρε τους ωραίους καφέδες, η τιμή της ελληνικής αστυνομίας πάνω από όλα.zteo έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:31 Αφού είχαν την πινακίδα και τα βίντεο δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν την επόμενη μέρα στο σπίτι του?
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2022, 00:54 Αν έχεις 7 φίλους και παραγγείλεις ή φτιάξεις πίτσες, χωρίς να φας κι εσύ, είσαι ο μαλάκας της παρέας
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι ρε παιδιάΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:33ήταν ντροπή για τον βενζινα που τους σέρβιρε τους ωραίους καφέδες, η τιμή της ελληνικής αστυνομίας πάνω από όλα.zteo έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:31 Αφού είχαν την πινακίδα και τα βίντεο δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν την επόμενη μέρα στο σπίτι του?
άστον να φύγει και μπαίνεις την επόμενη μέρα στον καταυλισμό με ένταλμα σύλληψης και τον συλλαμβάνεις όμορφα και ήσυχα
πολιτισμένα πράγματα
ρε μλκες τα πιστεύετε αυτά που γράφετε ή τα γράφετε απλά για να την συμφωνήσετε με τους λογικούς;
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δηλαδή θα τον έπιαναν νεκρό η ζωντανό με καταδίωξη?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:32μην τα γράφεις έτσι απότομα αυτάzteo έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:31 Αφού είχαν την πινακίδα και τα βίντεο δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν την επόμενη μέρα στο σπίτι του?![]()
Δηλαδή εάν δεν μπορεί να συλλάβει άμεσα κάποιον η αστυνομία τον εκτελεί επί τόπου?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δημοκράτης
φαινεται αν το ανοίξεις στο youtube. Εννοώ αν πατήσεις πανω του θα ανοίξει νέο ταμπTheseus έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:25Για δώσε λινκ.Δημοκράτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 13:59σήμερα έπεσε αρκετό ξύλο, πράγμα που δεν το περίμενα να πω την αλήθειαTheseus έγραψε: 06 Δεκ 2022, 13:57
Από κυβερνητικό κόμμα δεν αρκεί να έχεις ταχθεί υπέρ της αστυνομίας. Πρέπει και να το εφαρμόσεις.
Αλλιώς είναι μόνο λόγια: παραμύθια για να κερδίσεις ψήφους.
οπότε φαίνεται κάποιοι στην ΝΔ ακούνε έστω και λίγο
Το βίντεο που ανέβασες δεν φαίνεται.
https://www.avgi.gr/koinonia/432525_ta- ... otografies
δες εδώ κλάμα που πέφτει από την ζαιομάκα
υγ ξέρω το μάκα είναι πλεονασμός
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Α επειδή δεν μπορείς να συλλάβεις κάποιον μέσα στον καταυλισμό όπου πηγαίνουν κλεμμένα αυτοκίνητα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, τους σκοτώνεις για ένα 20αρικο.νομος και ταξις αλά κουλης.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:40ναι ρε παιδιάΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:33ήταν ντροπή για τον βενζινα που τους σέρβιρε τους ωραίους καφέδες, η τιμή της ελληνικής αστυνομίας πάνω από όλα.zteo έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:31 Αφού είχαν την πινακίδα και τα βίντεο δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν την επόμενη μέρα στο σπίτι του?
άστον να φύγει και μπαίνεις την επόμενη μέρα στον καταυλισμό με ένταλμα σύλληψης και τον συλλαμβάνεις όμορφα και ήσυχα
πολιτισμένα πράγματα
ρε μλκες τα πιστεύετε αυτά που γράφετε ή τα γράφετε απλά για να την συμφωνήσετε με τους λογικούς;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δηλαδή πες μου ειλικρινά τώρα, πιστεύεις ότι ο μπάτσος έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε για να τον τιμωρήσει για το 20αρικό;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:41Α επειδή δεν μπορείς να συλλάβεις κάποιον μέσα στον καταυλισμό όπου πηγαίνουν κλεμμένα αυτοκίνητα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, τους σκοτώνεις για ένα 20αρικο.νομος και ταξις αλά κουλης.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:40ναι ρε παιδιάΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:33
ήταν ντροπή για τον βενζινα που τους σέρβιρε τους ωραίους καφέδες, η τιμή της ελληνικής αστυνομίας πάνω από όλα.
πολιτισμένα πράγματα
ρε μλκες υποτιμάτε τον εαυτό σας με αυτά τα "λογικά" άλματα
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Όχι ήταν ανίκανος να τον συλλάβει και αποφάσισε να τον εκτελέσειΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:44δηλαδή πες μου ειλικρινά τώρα, πιστεύεις ότι ο μπάτσος έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε για να τον τιμωρήσει για το 20αρικό;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:41Α επειδή δεν μπορείς να συλλάβεις κάποιον μέσα στον καταυλισμό όπου πηγαίνουν κλεμμένα αυτοκίνητα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, τους σκοτώνεις για ένα 20αρικο.νομος και ταξις αλά κουλης.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:40
ναι ρε παιδιά
πολιτισμένα πράγματα
Πυροβολισε σε ευθεία βολή ούτε τα λάστιχα του αυτοκινήτου δεν μπορούσε να πυροβολήσει.
Τόσο ανίκανος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
εγώ θυμάμαι στην υπόθεση σαμπανη για κλεμμένο αυτοκίνητο τους είπαν απο τα κεντρικά οι υπεύθυνοι να σταματήσουν την καταδίωξη γιατί υπάρχει κίνδυνος για τους διερχόμενους. εδώ αυτοί από μόνοι τους αποφάσισαν αυτό το ρίσκο για ένα 20αρικο. ειναι καθαρά πρακτικές κράτους μπουρδελου, Κολομβία και ελ Σαλβαδόρ. επειδή δεν έχουν κάνα σοβαρό σχέδιο αστυνόμευσης, να υπάρξει πάταξη της σοβαρής εγκληματικότητας, κάνει ο καθείς ότι του καυλώσει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:44δηλαδή πες μου ειλικρινά τώρα, πιστεύεις ότι ο μπάτσος έβγαλε το όπλο και τον πυροβόλησε για να τον τιμωρήσει για το 20αρικό;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:41Α επειδή δεν μπορείς να συλλάβεις κάποιον μέσα στον καταυλισμό όπου πηγαίνουν κλεμμένα αυτοκίνητα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, τους σκοτώνεις για ένα 20αρικο.νομος και ταξις αλά κουλης.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Δεκ 2022, 14:40
ναι ρε παιδιά
πολιτισμένα πράγματα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις